2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben banyodan sonra kızımın vücuduna hiçbişe sürmüyorum ama sürcem artık mustelanın masaj yağı var onumu alsam yoksa bide vücut losyonu var onumu alsam karar veremedim off hangisi daha iyi acaba?

ben vücut losyonunu kullanıyorum gayet güzel tavsiye edebilirim,bazen kendıme de kullanıyorum

canım fizyolojik reflü olabilio bunun için ilaca gerek var mı ben netten çok araştırdm da kilo alımı normalse bu bi hastalıık sayılmıyo
bizm malesef kilo alımımız düşük oldugu için hastalık sayılıyo
dr ilaç verdi gaviscon ve bi şey daha ama kullanmak istemiom daha 1 aylık bebek ve bi ton yan etkisi var

canım geçer o sertlik benimde baya sertti içi şimdi tamamen geçti nerdeyse çok az var..

arkadaşlar benm oğlumda reflü var 45 derecelik açıyla tutsam daha rahat olurmuş
oto koltuguna koyuyorum oğlumu gün içinde orda uyuyo ama sanki sırtı beli ağrırmış gibi geliyo
rahat mıdır ki rahat edemese ağlar mı ki

ben 1-2 kez salladım ayağımda.. şimdi ne yapıyorum bende bilmiyorum.. çok huysuz bu aralar.. öyle yırtına yrtına ağlıyorki.. uykusu geliyor karnı aç ama ne emiyor nede uyuyabiliyor..gazını çıkarıyorum, kendi de çıkarıyo ama yok uyumuyo(
evi dolaştırıyorum kucağımda e böyle oluncada büyük cadım kıskanıyor(
az kaldı oynatıcam
uyandı yine yıkıyo ortalığı off yaaaa
valla bnmkinin gaz sıkıntısı fln yoksa uyuyabiliyo öyle..hatta bugn sadece emmek için kalktı şaka gibi emziriyorm ve yatırıyorm uyuyo..anlaşılan uykusuz bi gece bizi bekliyo :))
bize bulaştırsın senin oğluş bu uykuyu.. gece hariç tabi:)
ben hiçbişi sürmuyorum ..bebe yağıyla msaj yapalım dedik ama bu sefer bebek yağı gitmıyorki üstünden kıyafetler hep yağ olur ...napsamm ki

yok canım bu yağlar elbiseye bulaşmıyor. ben johnsons baby kullanıyorum bedtıme olanından.. memnunum. daha iyi uyumaya yardımcı olduğu için bundan almıştım, şükür kızımı banyo yaptırıp bide bunla masaj yapıp yağlayınca çabuk uyuyor

selam kızlar. benim oğlumda 2-2,5 günde bir kaka yapıyo 1 haftadır.doktor yarım çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. verdim.ama çok değişiklik olmadı.genel olarak huzursız değil ama neden yapmıyo diyorum. ben anne sütüne takviye mama veriyorum.

çok çekmişsin canım dr bebklerin yüzde sekseninde oluyomuş senin dediğini uygularım canım

benim kızımda 2 gün öncesine kadar kakasını düzenli yapıyodu ama şimdi yapmıyo huzursuzluğuda yok hatta önceki sayfalara bakarsan bende bundan bahsediyodum canımm

benim kızımda 2 gün öncesine kadar kakasını düzenli yapıyodu ama şimdi yapmıyo huzursuzluğuda yok hatta önceki sayfalara bakarsan bende bundan bahsediyodum canımm

armut iyi geliyor sen yiyeceksin sütünden yavruna geçecek
kızım kakasını normal yaparken ben bilmeden canım çektiği için armut yemiştim ishal olmuştu
normal kaka yapanları ishal yapıyo,kabızlarıda normale dönüştürür bence

kızlar kısır yiyin bol süt yapıyor.bulgur zaten süt yapar.dün ben bol yeşillikli kuru soğanlı yeşil soğanlı kısır yaptım içinede boll kimyon kattım soğanlar bebişime gaz yapmasın diye öylede oldu.
kalanıda dolaba koydum çok yapmıştım.bebişten fırsat olmuyo yemek yapmaya bende abur cubur yerine kısır yiyorum.üzerinede içim yanıyo bolbol su içiyorum maşallah sütüm artıyor

aynen bnde yaptm dün fazla yaptm bugnde kahvaltıda yedm..

kizlar doğum yapalı 36 gün oluyo sezeryanla doğum yaptım ama hala kanamam az da olsa devam ediyor bide arada az kan pıhtılari geliyor normal mi bu

ben 20 gün olmadan cıktım dısarı birşey olmuyor cıkabilirsin cnm :)
dışarı çıkarmak için en az 4-5 ayı beklemek gerekmiyomu cnm :44:

cnm sevindim sonuçların güzel çıkmış. Rabbim o yollarda kimseyi koymasın inşllah.

ben hamileyken gittim cnm tekrar gideceğim anneler gününde annemle birşey olmaz merak etme. daha aklı bile ermez ne olduguna. hem anneannen sevinir. :)

içeri süricem değil mi zeytin yagını? zaten sürememde. hemoroit mi , çatladımı bişiler olduda ne oldu bilemedim.

kimseler yokmuuu napıyorsunuz kızlarr?? çok yorgun ve bitkinim. gece nezaman uzun uzun uyuyacaklar bu sıpalar? anam uyusada 5 6 saat bende uyusuamm yaaa sizinkilerin uykusu nasıl? benimki2.5 3 saatte bir uyanıyor acıkıyor ve uyurkende sürekli sesler cıkartıyor ıh falan diye

merhaba güzel annelerr. çok ama çok zor bir geceden sonra aranıza uğrayabildimm. kızım gece çok korkuttu bizi. güzelce uyuttuk yan yatırdık,yan yatıs desteklerini koyduk birkaç dk sonra ağlama sesi ile koştuk yanına. kusmuş hem agzından hem burnundan. ama böyle kopkoyu çökelek gibi,birde sünüyor. koyu oldugundan mıdır ne ise kızım nefes alamadı bir süre,az da olsa morardı. annem yanımdaydı Allaha sukur hemen ters çevirdik cocugu agzından burnunda kalan varsa cıkarsın diye. şansa hapşırdı o sırada burnunu tıkayan kalan kusmuklar da çıktı. Allahımmm ne korkunc ne zor bir an anlatamam size. hemen doktora götürdük akciger röntgeni çekildi,cigerlerine kaçmıssa tehlikeliymiş kustugu. temiz cıktı Allaha sukur. sabaha kdr gözümüze uyku girmedi. şansıma annemde kalmıstım dün (dişime uygulanan 1 kanal,2 dolgu,1 de yirmilik diş çekimi sonrasında aşırı ağrım sebebi ile ). Rabbim korusun yavrularımızı.

aynen bnde yaptm dün fazla yaptm bugnde kahvaltıda yedm..

Amanınnn aynı zamandamı yaptık acepben dün akşam üstü 7 de yaptım kısırı sende bu saatte yaptım dede düşüp bayılıyım:))

az önce yine yedim hazır oluyor en azından yiyecek bişey bulabiliyorum bu yavrucakla yapmam zor biraz öğle yemeği

çok geçmiş olsun mervişcim.
Allahım bi daha göstermesin inşallah bütün yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…