2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir zararı yok diye biliyorum cnm. bende içiyorum reneyi bol bol amasoda gaz yapar diyeiçmiyorum gaz yapmıyormu? yapmıyorsa bende içeyim.

cnm 1 haftaya kadar normal dedi doktor 4 gün yapamamıştı benimki hastaneye götüdüm öyle dedi birkerede 3 gün yapamadıgında emin olmak için başka birşeye götürdüm oda öylededi. biz zeytinyagı içiriyouz ve poposundan şırıngayla zeytin yagı gönderiyoruz daha rahat yapıyor.daha cok ufak lagman yaptırmayın bence.

bir zararı yok diye biliyorum cnm. bende içiyorum reneyi bol bol amasoda gaz yapar diyeiçmiyorum gaz yapmıyormu? yapmıyorsa bende içeyim.

cnm 1 haftaya kadar normal dedi doktor 4 gün yapamamıştı benimki hastaneye götüdüm öyle dedi birkerede 3 gün yapamadıgında emin olmak için başka birşeye götürdüm oda öylededi. biz zeytinyagı içiriyouz ve poposundan şırıngayla zeytin yagı gönderiyoruz daha rahat yapıyor.daha cok ufak lagman yaptırmayın bence.

canım çokkkk geçmiş olsun.. bizimkide agzından burnundan kusuyor.

aaaaaaaa bir kez gönderdim ne cok cıkmış allah allah nie böle oldukiii

Ahanda gecmısı okudum geldım,bgn kızıma bebek arabası aldı anneannesı,tum gun carsıdaydık,kafama uygun bı araba aldık ısımı gorur,yemegımızı yedık,vıtrın baktık geldık ama hayatımda ılk defa bebek arabası kullandıgım ıcın epey komık anlar yasadım,benmı arabayı suruyodum arabamı benı orayı tam kestıremedım
kızlar yaa ben kızımı dısarı cıkardıgımda onu nasıl gıydırcemın ayarını bı turlu tutturamıyorum,hava guzeldı bgn ama esıyoduda,ınce battanıyesıne sardım,bıde cıtcıtlı battanıyesıne sardım,galıba fazla abarttım,ayyy eve bı geldım sırtı su olmus,nası uzuldum yaaa,pfff ben ogrenıcekmıyım bu ısı acaba?

MERVECİM çok geçmiş olsun canım.. Böyle anlarda panik yapmamak en iyisi. şükürki annendeymişsin.. yalnız olsan kesin panik yapardın sen:) Rabbim bi daha göstermesin böylesini. İlerde daha neler neler bekliyor bizleri..

mesela benim büyük sıpa 13 aylıkken kanepe tepesinde yaramazlık yaparken düşüp kolunu kırmıştı

ne güzel, gezmişsiniz...canım ben çıkarırken normal evde giydiği kıyafetin üstüne penye battaniyesini örtüyorum(sarmıyorum).ama bebek arabasının korumasını tam örtüyorum rüzgar çarpmasın diye..bu kadarı yeterli bence

tekrar geçmiş olsun cnm.inş birdaha olmaz.
saol canımmm. bzmki pek kusmazdı kussada fazlasını cıkarırdı. bu seferki canımıza okudu resmen

kızlar birşey soracagım halkalı sling aldım ama ya ben beceremedim yada o işe yaramadı. nasıl kullanacagım ben onu ya.. ??

Mervecımmmm canım benımmm gecmıs olsun annemmm okuyunca cok uzuldum(( Cok sukur ıyı cıkms sonuclar ne kotudur tahmın edebılıorumm hele o morarmasını gormek kusmaktan degıl ama benımde sut verırken olmstu bıkere dunya durdu o an onu oyle gorunce( ALLAH korusn bebıslerımzıı cook gecmıs olsun canım Rabbım tekrarını gostermesın butun annelere ınsallah..

benim oğlan sürekli ıkınıyo, yani çok sık..uykusunda da öyle çoğu zaman..doktora götürdük bugün...gazdan dedi doktor.sub verdi...bir ayda 1 kilo almış, iyi-normal dedi...aşısını da yaptırdık,geldik...cumaya da 40 mevlidimiz var..4 gün erken yapmış oluyoruz ama öyle müsait oluyo...

bebeişimin ateşi çıktı aşı olmuştuk...38.2 diyo ....calpolu verecem ama birde tribudat die bi şurup kullanıom demin içti onuda ikisi karışınca rahatsız etmesin...püff...napcam yaa

ayyy cnm bnm çok geçmiş olsn Allah bidaha yaşatmasın..görüntülü telsiz alcam bn bu gibi durumlar için odasına geçtiinde sırf ağlama sesini bekleyemem mrk ederm diye..sizde düşünebilirsnz

ha bu arada gündüz uyumayan oğlumu uyutmanın yolunu buldum...bebek arabasına atıp yürüyüş yapmak...hem spor oluyo bana, hem o rahatlıyo..eve gelince de uyumaya devam ediyo bi kaç saat

ay hiç hatrlamıyorm kızzz yok 7de yapmadm ama o sıralarda eşime ymk hazrlıyom çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…