- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.281
çok geçmiş olsun mervişcim.
Allahım bi daha göstermesin inşallah bütün yavrularımıza
arkadaşlar ya bişi sorcam..ben ne içecemi şaşırdım..evde ısırgan,melisa ve rezene var ayrıca malt içeceiği ve maden suyuda ..gün içinde hepsinden içorum süt olsun diye ama abarrtım biliyorum..rezene 3 bardk ısırganıda 2 bardak içom arada belki 1 soda yada maltana...napsam çok karıştırıorum sanki birde bu rezenenin fazlası zararmıdır ki...yada hergün başka bir içecekmi içsem aynı gün hepsi fazla gelıoo sanki yaff...
slm kızlar kızım pazar gecesinden beri 1 kere kakasını yaptı oda dün gece dr lavma verdi ondan mı yaptı acaba bilmiyorum sizde aynı sorunu yaşayan var mı 3 gün yapmasa sorun olurmuş annemde bebekler büyüdükçe kakasını daha seyrek yapar dedi bilemedimmm bide benim sezeryan yerim sertliği hala geçmedi enfeksiyon geçirdim ondan mı acabaa
arkadaşlar ya bişi sorcam..ben ne içecemi şaşırdım..evde ısırgan,melisa ve rezene var ayrıca malt içeceiği ve maden suyuda ..gün içinde hepsinden içorum süt olsun diye ama abarrtım biliyorum..rezene 3 bardk ısırganıda 2 bardak içom arada belki 1 soda yada maltana...napsam çok karıştırıorum sanki birde bu rezenenin fazlası zararmıdır ki...yada hergün başka bir içecekmi içsem aynı gün hepsi fazla gelıoo sanki yaff...
slm kızlar kızım pazar gecesinden beri 1 kere kakasını yaptı oda dün gece dr lavma verdi ondan mı yaptı acaba bilmiyorum sizde aynı sorunu yaşayan var mı 3 gün yapmasa sorun olurmuş annemde bebekler büyüdükçe kakasını daha seyrek yapar dedi bilemedimmm bide benim sezeryan yerim sertliği hala geçmedi enfeksiyon geçirdim ondan mı acabaa
merhaba güzel annelerr. çok ama çok zor bir geceden sonra aranıza uğrayabildimm. kızım gece çok korkuttu bizi. güzelce uyuttuk yan yatırdık,yan yatıs desteklerini koyduk birkaç dk sonra ağlama sesi ile koştuk yanına. kusmuş hem agzından hem burnundan. ama böyle kopkoyu çökelek gibi,birde sünüyor. koyu oldugundan mıdır ne ise kızım nefes alamadı bir süre,az da olsa morardı. annem yanımdaydı Allaha sukur hemen ters çevirdik cocugu agzından burnunda kalan varsa cıkarsın diye. şansa hapşırdı o sırada burnunu tıkayan kalan kusmuklar da çıktı. Allahımmm ne korkunc ne zor bir an anlatamam size. hemen doktora götürdük akciger röntgeni çekildi,cigerlerine kaçmıssa tehlikeliymiş kustugu. temiz cıktı Allaha sukur. sabaha kdr gözümüze uyku girmedi. şansıma annemde kalmıstım dün (dişime uygulanan 1 kanal,2 dolgu,1 de yirmilik diş çekimi sonrasında aşırı ağrım sebebi ile ). Rabbim korusun yavrularımızı.
canım çokkkk geçmiş olsun.. bizimkide agzından burnundan kusuyor.
aaaaaaaa bir kez gönderdim ne cok cıkmış allah allah nie böle oldukiii
Ahanda gecmısı okudum geldım,bgn kızıma bebek arabası aldı anneannesı,tum gun carsıdaydık,kafama uygun bı araba aldık ısımı gorur,yemegımızı yedık,vıtrın baktık geldık ama hayatımda ılk defa bebek arabası kullandıgım ıcın epey komık anlar yasadım,benmı arabayı suruyodum arabamı benı orayı tam kestıremedım
kızlar yaa ben kızımı dısarı cıkardıgımda onu nasıl gıydırcemın ayarını bı turlu tutturamıyorum,hava guzeldı bgn ama esıyoduda,ınce battanıyesıne sardım,bıde cıtcıtlı battanıyesıne sardım,galıba fazla abarttım,ayyy eve bı geldım sırtı su olmus,nası uzuldum yaaa,pfff ben ogrenıcekmıyım bu ısı acaba?
saol canımmm. bzmki pek kusmazdı kussada fazlasını cıkarırdı. bu seferki canımıza okudu resmen
ben 20 gün olmadan cıktım dısarı birşey olmuyor cıkabilirsin cnm :)
[/B][/I][/COLOR]
kizlar doğum yapalı 36 gün oluyo sezeryanla doğum yaptım ama hala kanamam az da olsa devam ediyor bide arada az kan pıhtılari geliyor normal mi bu
yok cnm bn mei tai den ayakları yanlardan dışarı çıkarmaktan bahsettm yoksa bn 20 günü bile beklemedm dışarısı için
merhaba güzel annelerr. çok ama çok zor bir geceden sonra aranıza uğrayabildimm. kızım gece çok korkuttu bizi. güzelce uyuttuk yan yatırdık,yan yatıs desteklerini koyduk birkaç dk sonra ağlama sesi ile koştuk yanına. kusmuş hem agzından hem burnundan. ama böyle kopkoyu çökelek gibi,birde sünüyor. koyu oldugundan mıdır ne ise kızım nefes alamadı bir süre,az da olsa morardı. annem yanımdaydı Allaha sukur hemen ters çevirdik cocugu agzından burnunda kalan varsa cıkarsın diye. şansa hapşırdı o sırada burnunu tıkayan kalan kusmuklar da çıktı. Allahımmm ne korkunc ne zor bir an anlatamam size. hemen doktora götürdük akciger röntgeni çekildi,cigerlerine kaçmıssa tehlikeliymiş kustugu. temiz cıktı Allaha sukur. sabaha kdr gözümüze uyku girmedi. şansıma annemde kalmıstım dün (dişime uygulanan 1 kanal,2 dolgu,1 de yirmilik diş çekimi sonrasında aşırı ağrım sebebi ile ). Rabbim korusun yavrularımızı.
Amanınnn aynı zamandamı yaptık acepben dün akşam üstü 7 de yaptım kısırı sende bu saatte yaptım dede düşüp bayılıyım:))
az önce yine yedim hazır oluyor en azından yiyecek bişey bulabiliyorum bu yavrucakla yapmam zor biraz öğle yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?