2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım direk koltuğun içine ince bi yastık ya da bişey koy, eğer koymuyosan..direk koltuğa yatırmıyosan ağrımaz sanırım...

gazı vardır canım, yüz üstü yatırmayı dene kanepeye filan...benimki de uykuda çok huzursuz, gazdanmış, damla verdi bugün doktor.

duadasın canım.....Allah bebeğine aklen-bedenen-ruhen sağlık-afiyet versin...hayırlı insan eylesin...

teyzelerı oglum buyuyor 6500 kg olmus 61 cm boyu 39 cm de bas cevremız :)) buda sabah babasıyla oynarken ona gulucuklerı asıdan once (

maşallah, çook tatlıymış bebişin, çok da güzel gülüyo :)

valla her bebeğin bi uyuma şekli var, sen ne plan kurarsan kur, onlar bildiğini yaptırıyo..benimki de emerek uyuyo illaki..başka hiç bi yöntem işe yaramıyo...ya da bazen yüz üstü göğsümde yatarak uyuyo...seninki de sallama istiyo demekki...yapacak bişey yok..

ayyy cnm bnm çok geçmiş olsn Allah bidaha yaşatmasın..görüntülü telsiz alcam bn bu gibi durumlar için odasına geçtiinde sırf ağlama sesini bekleyemem mrk ederm diye..sizde düşünebilirsnz

çok sagolun canlarım yaa gerçekten de berbat bi andı. Allah kimseye göstermesin yaaa. iiki annem vardı yanımda yoksa ben kafayı yerdim herhaldee.
Semra vallahi kolu kırılsa korkudan naparım acaba ,Allahımm sakin olmaya alısmam lazımmm artık.

Mervecım cok cok gecmıs olsun,en korktugum sey,uyurken hep yanlı yatırıyorum ama bı gelıyorum yınee sırtustu donmus,bı kac kere tukurugunu yutamadı nefessız kaldı,o durum cok korkutuyo benı,sukur gecmıs sızınkı ve allahtan hapsurmus yavrucuk o an

Kızlar annem bana adıdasın esofma takımını almıs orıcınıl olanı hemıde:),ılk anneler gunu hedıyem dıye verdı bgn bana,ayy cok duygusal anlar yasadık...

Yarın bızımde asımız var,pekı ates ıcın kactan sonrasına endıse etmelıyız kızlar,allah muhafaza doktora goturmek ıcın atesın kac olması lazım,gercı arkadaslar ates yapmıyo falan demıste,yınede onlem almak lazım,bıde eve gelınce uzerınde tek bır uzun kollu tulumu kalsın dıyorum,dogrumu yapıcam tecrubelı anneler bı el atın bea?
Uff yarın aglıcak kuzum ınsallah cok aglamaz,ben susturabılırım ınsallah,o dıılde benı kım susturacak acaba?

Kızlar annem bana adıdasın esofma takımını almıs orıcınıl olanı hemıde:),ılk anneler gunu hedıyem dıye verdı bgn bana,ayy cok duygusal anlar yasadık...

saol canım,bende cok korkardım yan yatırdıgımız halde basıma geldi. olacagı varmıs.
ayrıcaa annen cok düşünceliymiş canımmmm güzel günlerde kullan hediyeni. bende kocamdan bi atraksiyon bekliyorum acaba akıl eder miii ??

bende beklıyom kocamdan bakalım napıcak? Kendı anasına alırmıs bana almazmıss,uff ne bozulurum varya:)

Selam kızlar birkaç gündür yazıları okuyorumda yazmaya fırsatım olmadı.
biz herzamanki gibiyiz çok şükür artık kızımın gazı kalmadı uyku düzenide çok güsel
yalnız hala kakasını yapamıyor 3 gün oldu tık yok eşim ısrarla oyuncakla oynaması için uğraşıyor.
karsısında ses falan çıkarıyor ama kızım daha oyuncağı farkedemedi yada sevmedi.
Kızım olaya parmak emmekle değil de direk elini yani 5 parmağınıda yalamakla başladı ve çok götürünce midesini bulandırıp kusuyor.
Dün mutfakta ben yemek hazırlarken bi bakayım deidm eşim kızıma fındık yalatıyordu karadenizli oldugumuz belli olsun diyor:)
Sonra da akşam yemeğinde dudağına kavun değdiriyor kızdım tabi ne yapıyorsun diye. o da nasıl yalıyor kuzucum tatlı oldugunu anladı.
Bendeki koca kimse de yok:)) Artık 4-5 aylık oldugunda sucuklu yumurtayı denetirken görürürm

canım bizim hemşire 38 olursa ilaç ver dedi ama ben gece 3te 37,7yi görünce endişelendim ve yarım paranox fitil verdim 1 saat sonra 37,2ye indi sonrada yükselmedi bi daha. dediğim gibi hemşire 39 olursa dra götürün dedi. bende eve gelince tek kat pijama giydirdim gece ateşi 37,7 olunca kolsuz çıtçıtlı badi ile bıraktım tek ama nasıl hoşuna gitti sürekli gülücükler attı benim kız sıcağı pek sevmiyor çorapları çıkardıgım gibi bir mutlu oluyorki sorma. o gece öyle kolsuz badi ile bıraktım sabahta tek pijama giydirdim. ağlama konusunda da sağ bacak ile sol kolda pek ağlamadı kızım sadece 5 sn ffalan ama sol bacaktaki biraz yakıyormus zature aşısı. oda katılır gibi ağladı ama o da 1 dk dışarı çıktıgımızda hiçbişeyi yoktu.

çok gecmiş olsun..benim bebişim 5 günlüktü nefessiz kalmıştı emzirmeye çalışırken...eli ayağı morarmıştı ..okadar kötü bi his yok çok korkmuştum ..kaynanam vardı yanımdada şükür o düzelyttii..başaşağı çevşrdi..alnını felan çektiii..ayyy allah korusun inş..

bende beklıyom kocamdan bakalım napıcak? Kendı anasına alırmıs bana almazmıss,uff ne bozulurum varya:)

senin kocadan ben umutluyum anasına alıyorsa sana hayli hayli alır ama benmki almazsa yıkılırım resmen hediyesinde degilim minnacık bişe olsa da yeter. önemli olan düşünebiliyor olması ama düşünebilirse tabi

canımm zeytinyağını dene,poposundan,bizde işe yaramıştı.
oyuncak bende istiyorum kızıma,karar veremedim hangisinden alım diye. ben karar verene kdr cocuk büyür zaten
bu tattırma olayı bizde de var ama kocam degil annem, ilk elma ile basladık kızım yala yala bi görsen sanki kuru elmanında ne tadı olur ya sonra diline yogurt degdirdi annem,yapma diyorum anlamıyo. dogdugu günde okunmus hurma sürmüştü diline. bizim kız şimdiden ek gıdaya basladı baksana. ii emmeden vazgeçmiyo. ama sucuklu yumurta olayına bayıldım bak cuk dye oturdu yerine

ay kuzum korkulmayacak gbi degil ki yaa okdr okudum ne yapmam gerektigini biliyorum ama işte tek basıma gelseydi donar kalırdım. ii ki seninde kaynanan varmıs yanında . Allah korusun bebişlerimizi yaaa

benim oğlumda dün gece emzirirken nefessiz kaldı, belki 10 sn sürdü hemen ters çevirdim sırtına vurdum yine nefes almadı ölüyodum korkudan. sonra derin bi nefes aldı sanki yeniden doğdum Allahım ne kötü bi andı... rabbim korusun evlatlarımızı.saldırdığı için memeye nefesini kontrol edemiyo, nefes nefese kalıyo, bzen babası onun nefes sesine uykusndan uyanıyo.. off..

geçmiş olsun canım sende dün benim gibi kötü bir gece geçirmişsin. o an geçmek bilmiyor yemin ederim. nefes alsın diye kendi tüm nefeslerini veresi geliyo insanın.
ne kadar dikkat da etsek işte olacagı varmış oluyor. Allah korusun.

cnm üzerinde sadece bady olsun ayağındada çorapları zaten iç ateşi olur dedi dr fazla sıcak tutma demişti oyüzden sabah gittim eve geldim sürekli ateşini ölçtüm gece 3 e kadar başında bekledim en yükse 37.2 oldu ertesi gün sadece 2kez ölçtüm şükür atlattık.

kilo alımı güzel ama..bağırsak düzenlemesi için tribudat verdi eğer o kusmlara etki etmezze gaviscon yazdı 10 gün sonra bakacas bakalım kilo alıomu iyi oldumu...öle kulancs gavisconu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…