- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.301
bebeişimin ateşi çıktı aşı olmuştuk...38.2 diyo ....calpolu verecem ama birde tribudat die bi şurup kullanıom demin içti onuda ikisi karışınca rahatsız etmesin...püff...napcam yaa
arkadaşlar benm oğlumda reflü var 45 derecelik açıyla tutsam daha rahat olurmuş
oto koltuguna koyuyorum oğlumu gün içinde orda uyuyo ama sanki sırtı beli ağrırmış gibi geliyo
rahat mıdır ki rahat edemese ağlar mı ki
merhaba bayanlar benim oğluşta bu gün 25 günlük ve sallanarak uyumaya alıştırdık:18: ama 2 gündür uykuya tam dalamıyor sürekli uykuda mırıl mırıl huzursuz gibi sallayınca uyumaya devam, ama sallamazsan ağlayarak kalkıyor ayağane oluyor derdi ne anlamadım bilgisi olan var mı?
Kızlar merhaba, Allah hepinizin bebeğine , sizlere hayırlı ,sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inş. Ben de inş. temmuzda anne olacağım ve çok özendim şu an yazdıklarınızaGüle güle büyütün bebeklerinizi , bu arada bize de dua edin olur mu ? Kolay gelsin...
teyzelerı oglum buyuyor 6500 kg olmus 61 cm boyu 39 cm de bas cevremız :)) buda sabah babasıyla oynarken ona gulucuklerı asıdan once(
bebeğini ayakta sallayarak uyutan war mııı?? ben son günlerde sallıyorum çünkü hiç bi şekilde durmuyo, gece uyandığında da uykuya geçemiyo hemen, sallayınca hiç olmazsa daha çabuk uyuyo.. hani karnı tok gazı yok altı kuru ama yatağa koyduğumda ağlıyo, bu şekilde kendi kendine uyuyan bebekler warmış.. war mı böyle bebeği olan şanslı anneler.. :))
MERVECİM çok geçmiş olsun canım.. Böyle anlarda panik yapmamak en iyisi. şükürki annendeymişsin.. yalnız olsan kesin panik yapardın sen:) Rabbim bi daha göstermesin böylesini. İlerde daha neler neler bekliyor bizleri..
mesela benim büyük sıpa 13 aylıkken kanepe tepesinde yaramazlık yaparken düşüp kolunu kırmıştı
Mervecımmmm canım benımmm gecmıs olsun annemmm okuyunca cok uzuldum(( Cok sukur ıyı cıkms sonuclar ne kotudur tahmın edebılıorumm hele o morarmasını gormek kusmaktan degıl ama benımde sut verırken olmstu bıkere dunya durdu o an onu oyle gorunce ( ALLAH korusn bebıslerımzıı cook gecmıs olsun canım Rabbım tekrarını gostermesın butun annelere ınsallah..
ayyy cnm bnm çok geçmiş olsn Allah bidaha yaşatmasın..görüntülü telsiz alcam bn bu gibi durumlar için odasına geçtiinde sırf ağlama sesini bekleyemem mrk ederm diye..sizde düşünebilirsnz
ateşi brz yüksek değilmi cnm bilmiyorumda dr.a götürsenz iyi olur sanki..
Mervecım cok cok gecmıs olsun,en korktugum sey,uyurken hep yanlı yatırıyorum ama bı gelıyorum yınee sırtustu donmus,bı kac kere tukurugunu yutamadı nefessız kaldı,o durum cok korkutuyo benı,sukur gecmıs sızınkı ve allahtan hapsurmus yavrucuk o an
Kızlar annem bana adıdasın esofma takımını almıs orıcınıl olanı hemıde:),ılk anneler gunu hedıyem dıye verdı bgn bana,ayy cok duygusal anlar yasadık...
saol canım,bende cok korkardım yan yatırdıgımız halde basıma geldi. olacagı varmıs.
ayrıcaa annen cok düşünceliymiş canımmmm güzel günlerde kullan hediyeni. bende kocamdan bi atraksiyon bekliyorum acaba akıl eder miii ??
Yarın bızımde asımız var,pekı ates ıcın kactan sonrasına endıse etmelıyız kızlar,allah muhafaza doktora goturmek ıcın atesın kac olması lazım,gercı arkadaslar ates yapmıyo falan demıste,yınede onlem almak lazım,bıde eve gelınce uzerınde tek bır uzun kollu tulumu kalsın dıyorum,dogrumu yapıcam tecrubelı anneler bı el atın bea?
Uff yarın aglıcak kuzum ınsallah cok aglamaz,ben susturabılırım ınsallah,o dıılde benı kım susturacak acaba?
kizlar doğum yapalı 36 gün oluyo sezeryanla doğum yaptım ama hala kanamam az da olsa devam ediyor bide arada az kan pıhtılari geliyor normal mi bu
merhaba güzel annelerr. çok ama çok zor bir geceden sonra aranıza uğrayabildimm. kızım gece çok korkuttu bizi. güzelce uyuttuk yan yatırdık,yan yatıs desteklerini koyduk birkaç dk sonra ağlama sesi ile koştuk yanına. kusmuş hem agzından hem burnundan. ama böyle kopkoyu çökelek gibi,birde sünüyor. koyu oldugundan mıdır ne ise kızım nefes alamadı bir süre,az da olsa morardı. annem yanımdaydı Allaha sukur hemen ters çevirdik cocugu agzından burnunda kalan varsa cıkarsın diye. şansa hapşırdı o sırada burnunu tıkayan kalan kusmuklar da çıktı. Allahımmm ne korkunc ne zor bir an anlatamam size. hemen doktora götürdük akciger röntgeni çekildi,cigerlerine kaçmıssa tehlikeliymiş kustugu. temiz cıktı Allaha sukur. sabaha kdr gözümüze uyku girmedi. şansıma annemde kalmıstım dün (dişime uygulanan 1 kanal,2 dolgu,1 de yirmilik diş çekimi sonrasında aşırı ağrım sebebi ile ). Rabbim korusun yavrularımızı.
bende beklıyom kocamdan bakalım napıcak? Kendı anasına alırmıs bana almazmıss,uff ne bozulurum varya:)
Selam kızlar birkaç gündür yazıları okuyorumda yazmaya fırsatım olmadı.
biz herzamanki gibiyiz çok şükür artık kızımın gazı kalmadı uyku düzenide çok güsel
yalnız hala kakasını yapamıyor 3 gün oldu tık yokeşim ısrarla oyuncakla oynaması için uğraşıyor.
karsısında ses falan çıkarıyor ama kızım daha oyuncağı farkedemedi yada sevmedi.
Kızım olaya parmak emmekle değil de direk elini yani 5 parmağınıda yalamakla başladı ve çok götürünce midesini bulandırıp kusuyor.
Dün mutfakta ben yemek hazırlarken bi bakayım deidm eşim kızıma fındık yalatıyordu karadenizli oldugumuz belli olsun diyor:)
Sonra da akşam yemeğinde dudağına kavun değdiriyor kızdım tabi ne yapıyorsun diye. o da nasıl yalıyor kuzucum tatlı oldugunu anladı.
Bendeki koca kimse de yok:)) Artık 4-5 aylık oldugunda sucuklu yumurtayı denetirken görürürm
çok gecmiş olsun..benim bebişim 5 günlüktü nefessiz kalmıştı emzirmeye çalışırken...eli ayağı morarmıştı ..okadar kötü bi his yok çok korkmuştum ..kaynanam vardı yanımdada şükür o düzelyttii..başaşağı çevşrdi..alnını felan çektiii..ayyy allah korusun inş..
benim oğlumda dün gece emzirirken nefessiz kaldı, belki 10 sn sürdü hemen ters çevirdim sırtına vurdum yine nefes almadı ölüyodum korkudan. sonra derin bi nefes aldı sanki yeniden doğdum Allahım ne kötü bi andı... rabbim korusun evlatlarımızı.saldırdığı için memeye nefesini kontrol edemiyo, nefes nefese kalıyo, bzen babası onun nefes sesine uykusndan uyanıyo.. off..
Yarın bızımde asımız var,pekı ates ıcın kactan sonrasına endıse etmelıyız kızlar,allah muhafaza doktora goturmek ıcın atesın kac olması lazım,gercı arkadaslar ates yapmıyo falan demıste,yınede onlem almak lazım,bıde eve gelınce uzerınde tek bır uzun kollu tulumu kalsın dıyorum,dogrumu yapıcam tecrubelı anneler bı el atın bea?
Uff yarın aglıcak kuzum ınsallah cok aglamaz,ben susturabılırım ınsallah,o dıılde benı kım susturacak acaba?
kilo alımı güzel ama..bağırsak düzenlemesi için tribudat verdi eğer o kusmlara etki etmezze gaviscon yazdı 10 gün sonra bakacas bakalım kilo alıomu iyi oldumu...öle kulancs gavisconucanım fizyolojik reflü olabilio bunun için ilaca gerek var mı ben netten çok araştırdm da kilo alımı normalse bu bi hastalıık sayılmıyo
bizm malesef kilo alımımız düşük oldugu için hastalık sayılıyo
dr ilaç verdi gaviscon ve bi şey daha ama kullanmak istemiom daha 1 aylık bebek ve bi ton yan etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?