- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.321
canım daha öncede yazmıştım benim ilaç allerjim var o yüzden sezeyan olamadım 3 gün sancı çektim normal ldu ama sezeryandan fazla dikişim vardı bebeğim boynuna iki kere ayagına bir kre kordon dolanmıştı rahim ağzı çok darmış doktorum 32 yıldır doğum yaptırıyorum bu kadar zorunu görmedim deddi anlayacağın numunelik biriyim sonra dikişlerim enfeksiyon kaptı iyileşmem çok zamsn aldı şükürler olsun ki geçti şimdide tiroid çıktı bebeğimde inşallah düşer
Varya ne olursa olsun su uyku fena sut yapıo,uykudan her kalkıp emzırısımde goguslerım nası doluyo,ve bırını verdgmde dgr gogsumden acaıp sut akıyo,uzerımı degıstırıorum artık
uyku,uyku,uyku
tabı fırsat verırse veletler
Kızlar bız asıya gıdıyoruz,ınsallah cok aglamaz kızım...
merhaba güzel annelerr. çok ama çok zor bir geceden sonra aranıza uğrayabildimm. kızım gece çok korkuttu bizi. güzelce uyuttuk yan yatırdık,yan yatıs desteklerini koyduk birkaç dk sonra ağlama sesi ile koştuk yanına. kusmuş hem agzından hem burnundan. ama böyle kopkoyu çökelek gibi,birde sünüyor. koyu oldugundan mıdır ne ise kızım nefes alamadı bir süre,az da olsa morardı. annem yanımdaydı Allaha sukur hemen ters çevirdik cocugu agzından burnunda kalan varsa cıkarsın diye. şansa hapşırdı o sırada burnunu tıkayan kalan kusmuklar da çıktı. Allahımmm ne korkunc ne zor bir an anlatamam size. hemen doktora götürdük akciger röntgeni çekildi,cigerlerine kaçmıssa tehlikeliymiş kustugu. temiz cıktı Allaha sukur. sabaha kdr gözümüze uyku girmedi. şansıma annemde kalmıstım dün (dişime uygulanan 1 kanal,2 dolgu,1 de yirmilik diş çekimi sonrasında aşırı ağrım sebebi ile ). Rabbim korusun yavrularımızı.
Ahanda gecmısı okudum geldım,bgn kızıma bebek arabası aldı anneannesı,tum gun carsıdaydık,kafama uygun bı araba aldık ısımı gorur,yemegımızı yedık,vıtrın baktık geldık ama hayatımda ılk defa bebek arabası kullandıgım ıcın epey komık anlar yasadım,benmı arabayı suruyodum arabamı benı orayı tam kestıremedım
kızlar yaa ben kızımı dısarı cıkardıgımda onu nasıl gıydırcemın ayarını bı turlu tutturamıyorum,hava guzeldı bgn ama esıyoduda,ınce battanıyesıne sardım,bıde cıtcıtlı battanıyesıne sardım,galıba fazla abarttım,ayyy eve bı geldım sırtı su olmus,nası uzuldum yaaa,pfff ben ogrenıcekmıyım bu ısı acaba?
bebeişimin ateşi çıktı aşı olmuştuk...38.2 diyo ....calpolu verecem ama birde tribudat die bi şurup kullanıom demin içti onuda ikisi karışınca rahatsız etmesin...püff...napcam yaa
Kizlar bana yardım edin lütfen
benim oğlumda dün gece emzirirken nefessiz kaldı, belki 10 sn sürdü hemen ters çevirdim sırtına vurdum yine nefes almadı ölüyodum korkudan. sonra derin bi nefes aldı sanki yeniden doğdum Allahım ne kötü bi andı... rabbim korusun evlatlarımızı.saldırdığı için memeye nefesini kontrol edemiyo, nefes nefese kalıyo, bzen babası onun nefes sesine uykusndan uyanıyo.. off..
kızlar bu 2.ay aşısı kaç tane oluyo..tek bi aşı yapmıyolarmı sağ bacak sol bacak fln noluyoruz :44:
Kızlar bız asıya gıdıyoruz,ınsallah cok aglamaz kızım...
merhaba .. ben tecrübelisiniz diye size sorayım dedim . yardımcı olursanız sevinirimm
29 haftalık hamıleyım . bu zamana kadar tam 20 kılo aldım . eşim aılem dr um herkes şokta süreklı su içen salatalık süt yogurt vs boyle öğün gecıstıren saglıklı beslenen ve hamur işi yemeyen bir hamıleyım .. hamılelıgımın 15. haftasında sıgarayı bıraktım . acaba onunda etkısı varmı bılmıyorum .
ellerim ayaklarım kocaman şiştii... doktora gıttım kan ve ıdrar degerlerım normal sekerım normal tansıyon stabil.. sorun yok
ne yapmalıyım bana yardım edin.. :18:
dün saat 14.00 dan 20.00 kadar hiç uyumadı...
gecede saat başı kalktı...
şuanda uyumaya hiç niyeti yok...
çıldırcam... 11. haftadayız büyüme atağımı, kolik krizimi hepsi bizimi buluyor anlamadım gitti... öyle bir uykusuzumki kendime gelmek için duş aldım ama halen uykusuzum uyumak istiyorum ben...
Dün buradada yazmıştım oğlum emme krizindeydi, öğlen ikibuçuk saat uyudu onun dışında saat gece onbire kadar sürekli emmek istedi, artık takatim kalmamıştı, eşim bana sen git yat ben oyalarım dedi, bende yattım uyumuşum sonra eşim aşkım kalk oğluşumuz emmek istiyor dedi, bende ''gülerek oyalayamadın demi'' dedim, eşimde yoooo saate baksana uyudukta emme saati geldi dedi, saate bi baktım saat 352: eşim oyalamış, uyutmuşta saat 3:30 olmuş.... dedim nasıl oyaladın, ağzına yalancı meme vermiş, sonrada omuzuna yaslayıp uyutmuş, şaka gibi halbuki bu yalancı memeyi ben günlerdir uğraşıyordum ama almamıştı neyse 3:30da uyandı, sonra 5:30da uyandı ve hala uyanığız, oğlum şu an kucağımda yazıyorum bunu neyse ben geçmişi okuyayım
çıldırcam... 11. haftadayız büyüme atağımı, kolik krizimi hepsi bizimi buluyor anlamadım gitti... öyle bir uykusuzumki kendime gelmek için duş aldım ama halen uykusuzum uyumak istiyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?