2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok yoruldum kızlar

akşama bu senenin ilk iftar yemeğini veriyorum, ve beni yormasın diye aralıklı yapabileceğim kolay bir menü hazırlamıştım ama çok yoruldum şimdiden bel ve sırt ağrısından ölüyorum

menümüde paylaşayım bari;

süzme mercimek çorbası
zeytinyağlı barbunya
izmir köfte
pirinç pilavı
muhallebilli kadayıf ( işin şimdilik en zor kısmı bu oldu , kadayıf çevir çevir 45 dk anca kavruldu

canım ya çok takdir ettim seni gerçekten. ben mutfağa bile giremiorum kendime yemek hazırlayamıorum midem bulanıo herşeyden, canımda bişi istemio. sen bide yemek veriosun valla helal olsun. ben kokusunu duymaya tahammül edemiorum yemeklerin sana kolay gelsin

canım bu haftaya kadar bende senin gibiydim, hatta dahada beter olabilir, eşimi sürekli duşa sokuyordum nerdeyse, ama bu hafta bir anda bulantı koku hassasiyeti hepsi çok çok azaldı, şuanda en dayanamadığım şey iftar saatinde balkona çıkınca havanın yemek kokusuyla dolu olması :)

kızlar biz geldik drdan bebişimin ilk hareketlerini gördük sanki dans ediyo yaramaz tavşan ben korkudan ölüyom o içerde kıpır kıpır dr herşey çok iyi dedi bebekte çok iyi 15 günde bir gel diyodu şimdi 1 ay sonra gel dedi çok merak edersen 15 gün sonra uğra ultrasondan bakalım dedi ALLAH;A çok şükür içim rahatladı

Selam kızlar nasılsınız, bugün doktora gittim bebişim iyiymiş çok şükür, hareketlerini gördük çok tatlıydı maşşallah kuzum:) 3 hafta sonra 2li test için gel dedi doktor, 3 hafta nasıl geçicek bilmiyorum:S

Bugün baya misafir gelecek bana da hem iftara hem sahura hem yatıya:S Dün de işten geç geldim, 13-14 saat çalıştım, eve geldim bir de temizlik yaptım, şimdi doktordan geldiğimden beri de yemek yapıyorum, ilk defa gelecek ve kalabalık olduklarından 7 çeşit falan yapmam lazım, belime karnıma ağrı girdi azcık bakıyım dedim o arada buraya ama hemen kalkmam lazım, ay hiç de kalkasım yok

kızlar bebişler hareket ediyor mu ???

biz 11 haftalığız ama 2 gündür inanılmaz hareketli....

göle görülecek bi hareketllilk var sizlerde durum nasıl....

maşallah canım güzel haberlerle geldiğin iyi oldu bende merak etmiştim 12 de gidecem demiştin.güzel haber 1 ay sonra gel demesi.banada doktor 1 ay sonra gel dedi en son 27 sinde gitmiştim şimdi 7 gün kaldı bebişimi görmeye

ay canım kendine dikkat et fazla yorma kendini.ben bu sene misafir kabul etmicem.geçen eşim çağıralım iftara dedi bu sene eve zor yemek yapıyorum misafirle uğraşamam dedim

güzel hamişler;
benim bu bulantı kusmalarım ne zaman bitecek.adet günüm geçtiğinden bu yana daha hamileliğimi öğrenmeden bulantım başladı.2 gündür kusmuyordum bende sevinmiştim bitti diye az önce ne yazıkki yine çıkardım.bazı kişiler 4 ay sonra kurtulursun diyolar ama sizin fikriniz daha çok sürmesin ya (

canım benimde 3. ayım 12 haftalığız mide bulantım halen devam ediyor. iki gündür iyiysem bir gün kesin kötüyüm. bugünde fenaydım. lavabodan çıkmıyorum.
1 ayda 3 kilo verdim.

ahh canım bende 9+4 üm şimdiye kadar hiç çıkarmamıştım,sadece kokuya hassasiyetim vardı,ama dün çok fena oldum ve ilk defa bende çıkardım,ne zormuş yaaa,ya sürekli kusan arkadaşlar ne yapıyor acaba,Allah yardımcımız olsunnn valla..

Amin canım amin bende 10+1 im önce hergün çıkarıyodum şimdi 2 günde bir günde 2 kere.böyle böyle azalacak inşallah.artık her istediğimi yiyebilmek istiyorum

Kizlar çok zor gercekten mide bulantisi ve heleki kusmak çok çektim ama sukur midem az bulaniyo kusmuyorum artık inşallah tez zamanda sizlerinde gecer

arkadaşlar güzel haberlerle gelmiş ne güzel maaşalllah diyelim..

mide bulantısı çok zor gerçekten benim durumum da çok fena sürekli bir mide hassasiyeti var bulantı var fakat hiç bir zaman çıkaramıyorum her türlü şey midemi bulandırıyor..

Ohh maşallahh afiyet olsun cnm...

Ama senin hamiş oldugunu bilmiyorlar mı o kadar kalabalık geliyorlar cnm dikkat et yavaş yavaş hallet işlerini Rabbim yardımcın olsun...
kızlar bebişler hareket ediyor mu ???

biz 11 haftalığız ama 2 gündür inanılmaz hareketli....

göle görülecek bi hareketllilk var sizlerde durum nasıl....
Ayy nasıl anlıyorsunuz ya çok özendim şimdi bende hiçbişe belli olmuyor

selam güzel anneler bugün karnım çok ağrıyo ya sol tarafımda inanılmaz bi ağrı var. acaba rahimmi büyüyo? ondanmı oluyo bu ağrılar?
Yüksek ihtimal ondandır cnm...

Malkoçcum çok geçmiş olsun ya sen yine kızılcıga devam et ama, erdemde kime gidiyorsun bende en son oraya gittim funda hanıma ultrasondan bakarken eşimide çağırdı sonra pişman olmuş gibi bi hali vardı birde bi laf söyledi orda,bebekte hiç hareket etmiyordu herkes anlatıyor hareketli falan diye ama içim içimi yiyor bişe olsa söylerdi heralde dimi
Çok geçmiş olsun limonlukek bayagı büyükmüş kistin...
kızlar benim 20 lik dişim cok fena oldu çişti zor yemek yiyorum ne yapcam ben
Sana da çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin

Kızlar hormonlardan mı bilmem ama üzüldüm biraz, dün iyi günler dedim bi Allah'ın kulu cvp vermemiş zaten hep sayılı kişiler yazıyor bişe sorunca,ben elimden geldiğince geçmişi okumaya çalışıyorum cvp yazmaya çalışıyorum ama bazen kaçırdıgım şeyler oluyor tabi...

teşekkürler cnm iyi dileklerin için...biz dr giderken bol su v çikolata yiyerek gidiyoruz oyüzden bayağı hareketli oluyolar cnm merak etme bir dahakine sende öyle yaparsın görürsün meleği pıtır pıtıraynı böyle oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…