- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 108
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.761
Berra son 1 saattir bana bağlı ve ben ütü yapıyorum :)
Bu gece oğlum ilk defa iki saatten fazla uyudu, saat onikiden dörtbuçuğa kadar, ama ondan sonrası yok, dörtbuçuktan beri sürekli ıkınıyordu, 4 gündür kakasını yapamıyordu, ve çok şükür saat dokuzbuçuk gibi yaptı, sonra kahvaltımızı yaptık, babamız az önce çarşıya çıktı, oğlumda baya rahatlamış bir vaziyette kucağımda, canım yavrum ya o rahat olsunda isterse saatlerce uykusuz kalayım, annen nasıl olsa alışkın uykusuzluğa ve senin için değer yavrum
bu arada hepinize günaydın
ben geçmişi okuyayım
yaw ne güzel keşke salıncak alacağıma bende ondan alsaydım...
Eki Görüntüle 413218 Eki Görüntüle 413220
Oglumun sakalına un surdulerkı ömru uzun dede olsun dıye:))) Oyyyyyy o unlu suratı yer anne:))
dün yaşadığım olayı anlatıyorum teyzem geldi... teyzem geldi... biraz bilmiştir kendisi çocuk hakkında her konuda uzaman olduğunu düşünüyor...
bu başladı oğlumun kollarından tutup kaldırmaya oturtuyor hoplatıyo zıplatıyor... bizim şaşkında ağzını açmış bakıyor... annemde çekiniyor bacısına laf etmeye ben biraz tepkili oldum teyze lütfen yanlış yaptığın oturtma bilmem ne sonuç bana bağırıyor sus kızım ALLA ALLA ne olur biliyoruz herhalde demesi yokmu birde neyse ben çok sinirliyim hep suratım asık fln...
annemi sıkıştırıyorum bak ellemesini, yapmasın diye o da arada kaldı... neyse oğlum artık kakasını yağıyor biliyorsunuz dün yapmadı ama 1 gün ara vermesi normal tekrar kulak çöpü ile tembelleştirmek sitemiyorum 1 gün yapmasada olur bunada şükür bu aldı kulak çöpünü gazı var gazı bu çocuğun kakasını yaptırttı... birde tutturdu bu çocuk korkuları var kurşun dökün bilmem ne oğlumun ellerine korkusu gitsin diye masaj yaptı nasıl bastırdıysa bu ağla ağla lrize girdi aldım elinden hemen ya off dedim o canı yandı demek ağladı dmesinmi bacağına tükirim senin oğlunun güya şaka ile karışık söylüyor... ay Allahım hiçmi düzgün akrabamız yok... istemiyorum böyle akrabayıda dıdısınıda. sıçıcam ya...
Canım yaaa izinleriniz bitiyor demek, inan sizler adına üzüldüm, ben Ankaradan buraya gelirken işimi bırakmıştım ve nasıl üzülüyordum, ilk defa sevindim şu an çalışmıyor olmamama, ha maddi durum iyi mi dersen hayır, 2000tl maaş ile geçinmeye çelışıyoruz, ama idareli olursan ve israf yapmazsan o bile çoook rahat yetiyor,İnşaAllah Ankaraya bu temmuzda tayinimiz çıksa bile oğlumu iki yaşına getirene kadar işime dönmeyeceğim, Çünkü onun bütün ilklerini kendim yaşamak istiyorum, Rabbim sizlerinde yardımcısı olsun, inşaAllah içinize sinen, evledınızı kendi gözünden sakınıp, bu işi para için yapanlardan değilde insana-bebeğe saygı ve sevgi duyarak yapanlardan çıkar karşınızaKızlar işe ne zaman başlıyorsunuz bakıcınızı tuttunuz mu, ben yarın birisiyle görüşücem inşallah iyi biri çıkar anlaşırızı
Bakıcınızda neler arıyorsunuz bir de, neler yapmasını isteyeceksniz hiç bu konulardan konuşmadık.
maşaAllah barekAllah
günaydın kızlar korunma yöntemi olarak prazervatif kullananlar varsa sağlıık ocakları ücretsiz veriyor istediğiniz zaman bayağada veriyolar bilginiz olsun...
şaka gibi yaa bi türlü çıkamayan 20 lik diişlerim çıkmaya karar vermişler sol tarafım uyuşuk resmen doktor cerrahi müdahaleyle alınması lazım dedi antibiyotik verdi bebeğe zararı yokmuş bu antibiyotiğin mecburen içtim ama inşallah bi şey olmaz kızıma aldırıyımda kurtuluyum bari
dün yaşadığım olayı anlatıyorum teyzem geldi... teyzem geldi... biraz bilmiştir kendisi çocuk hakkında her konuda uzaman olduğunu düşünüyor...
bu başladı oğlumun kollarından tutup kaldırmaya oturtuyor hoplatıyo zıplatıyor... bizim şaşkında ağzını açmış bakıyor... annemde çekiniyor bacısına laf etmeye ben biraz tepkili oldum teyze lütfen yanlış yaptığın oturtma bilmem ne sonuç bana bağırıyor sus kızım ALLA ALLA ne olur biliyoruz herhalde demesi yokmu birde neyse ben çok sinirliyim hep suratım asık fln...
annemi sıkıştırıyorum bak ellemesini, yapmasın diye o da arada kaldı... neyse oğlum artık kakasını yağıyor biliyorsunuz dün yapmadı ama 1 gün ara vermesi normal tekrar kulak çöpü ile tembelleştirmek sitemiyorum 1 gün yapmasada olur bunada şükür bu aldı kulak çöpünü gazı var gazı bu çocuğun kakasını yaptırttı... birde tutturdu bu çocuk korkuları var kurşun dökün bilmem ne oğlumun ellerine korkusu gitsin diye masaj yaptı nasıl bastırdıysa bu ağla ağla lrize girdi aldım elinden hemen ya off dedim o canı yandı demek ağladı dmesinmi bacağına tükirim senin oğlunun güya şaka ile karışık söylüyor... ay Allahım hiçmi düzgün akrabamız yok... istemiyorum böyle akrabayıda dıdısınıda. sıçıcam ya...
:))) BEN GÜVENEMİYORUM ONLARA YAAA
bu zamana kadar hiç almadım sağlık ocağından.. ne bileyim delik melik çıkar :)))
maşallah çok tatlı allah bağışlasın
benim kızımda ayın 16 sında 2 aylık olucak
çorabına bayıldım yaa kilotlu çorapmı o
:))) BEN GÜVENEMİYORUM ONLARA YAAA
bu zamana kadar hiç almadım sağlık ocağından.. ne bileyim delik melik çıkar :)))
cnm bende dün öğrendim banada kullanan arkadaş söyledi hemde cok sağlam lar dedi ne bileyim ben bilmeyen varsa diye söyledim.
eşim marketlerden falan alamadığı için ben de kullanmıştım onlardan. bi ara başbakanın üç çocuk politikası var bunlar güvenilirmi acaba diye düşünmedik değil ama bişeycik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?