2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok özledik seni... seni görmek ne güzel...

Bende burda sohbet etmeyi birşeler paylaşmayı çok özledim kuzum ama kızım uyuyorken işlerimi yapıyorum uyanıkken hiç birşeyle ilgilenmiyorum ağlamıyor bıraksam yatağına kendi kendine dönencesiyle oynuyor ama işe çıkacam ve kızımın bir çok anını görmeyecem belki de ilk kelimesini söylediği an bile ben işte olacam öff yine duygusala bağladım o yüzden bu zamanları iyi değerlendirmek istiyorum her anında yanında oluyorum uyanınca elimdeki işi bırakıyorum o yüzden fazla giremiyorum buraya 25 mayıstan sonra hep burda olurum ama işten hep bağlanırım :)

merhaba mart anneleri
ben nisan annesiyim fakat bizim topikte henüz kimsecikler yok
bir sorum var göbek fıtığı olan varmı aranızda varsa ne yapmanızı önerdi dr
benim kızımda var fazla ıkınmaktan ve benim içim çok acıyor dr para bağlamaın
kendiliğinden geçer dedi ve gaz ilacına başladık biraz ıkınmalrı azaldı ama
göbeği beni çok endişelendiriyor

saol güzel arkadasımmm öpüyoruz kızımlaa

Gamze canım sen kızına duvarda asılı bulunan birşeyin rengine göre oyuncak aldım demiştin, benim oğlumda duvarda asılı duran bu saate çok dikkatli bakıyor, hatta şu an yanımda kanepede yatıyor ve bu saate gülücükler atıyor, bende bu saat renklerinde bir oyuncak alsam nasıl olur

aaa benim kızım da duvardaki kırmızı saate çok bakıyor ben de rengi canlı diye düşünmüştüm demekki çocukların saatlere ilgisi var, herhalde kaç saat daha uyanık kalayım da annemi çıldırtayım diye hesap yapıyorlar

canım turuncu ve sarı idi o renkler ve araştırdım da, zaten ayına göre uygun renklerden ikisiymiş ve uygun renklerin, sarı-turuncu-yeşil-mavi-kırmızı olduğu söyleniyor, siyah-beyaz ilk günden beri algıladıkları renkler ama kahverengiyi bilmiyorum, gerçi kahverengi oyuncak bulmak kolay bir iş değil, zaten ben sevmem kahverengiyi, enerjiyi emiyor :)

canım yaa tam kahvede değil, açık görünen yerleri turuncuya yakın ve içide yeşil-beyza, demek turuncu ve yeşiller dikketini çektiğinden bakıyor bebeğim, sağol canım, bende turuncu-yeşil-beyaz ağırlıklı bir oyuncak alayım oğluma

nasılsınız ???
bi süre annemdeydik yeni geldik ....
ben bişi sorcam benim kızım hala her alt açmamda kakasını yapmış oluyor bu normal mi sizce ???

:) ya benim prensesimde tavanda asılı lambayı çok seviyor, yani normal uzun lambalardan :)

bu dönemin renklerini kızım sevmiyor demekki. çünkü tamda bu renklerden oyuncak almıştım şimdilik sevmiyor onu. ama park yatağının dönencesindeki soluk krem ve açık kahverengi çirkin ayıcıkları çok seviyor

forumdan bir müddet uzaklaşmam gerektiğine kanaat getirdim..hoş yok olmam bişi değiştirmese de haber veriim dedim...Allah kolaylık versin.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bakıcı işi çok zor gerçekten, işe başlamak ayrı dert. Ben de işten ayrılmayı düşündüm ama bizim medya sektörü çok büyük değil ve işimden çok memnunum, ayrıca bebişin geleceği ev vs almak için de çalışmak gerekli, ayrıca 6 sene bu iş için okudum sonuçta her neyse aileden gönüllü de olmayınca bakıcıya mecburuz sonuçta.

Bugün iki bakıcıyla görüştüm, birini sevdim gibi ama henüz karar veremedik bakalım, inşallah hayırlısı olur, bebişimi benim kadar sevecek bir bakıcımız olur.

kesinlikle benim kızmın da en çok oyun halısındaki turuncu aslanı dikkatini çekiyor..bi de fotoğraf makinesini görünce takip ederek poz veriyor siyah olduğu için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…