- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.781
Kızlarr buda benim minnoşumun bugünkü haliii,sıpamm benim yaaaEki Görüntüle 413847
Kızlarr buda benim minnoşumun bugünkü haliii,sıpamm benim yaaaEki Görüntüle 413847
Bu arada dün doğal-organik şeylerden bahsedilmiş, bende gamze kadar deli olma yolunda emin adımlarla ilerleyenlerdenimBen 2005 yılından beri cola-fanta türü şeyler içmiyorum,cips türü abur-cuburda toplasan bir elin on parmağını geçmez, evlendiğimden beri evime tavuk girmez, yumurtayıda zaten sevmediğimiz için yemiyoruz, yoğurdumu,tereyağımı,kaymağımı sütü güvendiğimiz birisinden alıyoruz ve kendim yapıyorum,ve evimin tek abur-cuburuda kuruyemiş ile çikolatadır..... bir tek deterjan konusunda delileşemedim ama oda olacak,
Birde bebeği uyumadığı için sinirlenen annelere şaşırıyorum, eminim kimse benim kadar uykusuz kalmamıştır, çünkü benim özel bir nedenim var, ben işitme engelliyim(İşitme cihazı takarak duyuyorum) ve yıllarca sessiz bir ortamda uyumaya alışmışım, beni hep uyannma saatinde ya ailem, ya eşim yada öğrenci evlerinde arkadaşlarım uyarmışlardır, ben doğum yaptığım andan itibaren oğlumu duyabilmek için işitme cihazımla yattım, ve sessiz bir ortamda uyumaya alışkın bir insan olarak kendi nefes alışıma, yorganın hışırtısına uyuyamadım, annem kızım bende yanında yatayım sen kulaklığını çıkar, biraz dinlen diyordu ama kabul etmedim, çünkü buna alışmam gerekiyordu ve ebn Ankarada kaldığım sürece neredeyse hiç uyumadım diyebilirim,oğlumda uyumuyordu zaten ama asla uykusuzluğumu sinirimi ona yansıtmadım, yansıtmamda, Rabbim bana bir emanet vermiş, hemde benimde çok sevindiğm, sahip olmayı istediğim bir emanet, insanlar bu evlada sahip olmak için nelerini feda ediyorlar, birde şimdi uyumuyor, uykusuzum diye sinirlerinize hakim olamazsanız ileride daha tahammülsüz, sabırsız olursunuz, en ufak hatasında bağırıp çağıran anne-babalardan olursunuz, bence bu sinir-stres eğitilebilir, lütfen kendinizi şimdi eğitin ki ileride daha dayanıklı olasınız
merva kızın çok tatlı maşallah. benim kızım bir buçuk aylık hala tulumlarla zıbınlarla, ben de böyle giydirmek istiyorum, ne beceriksiz anneyim ya
Aman da aman teyzesi yerr onun şortunu çorabınııı çoook tatlı canım yaa maşalllahhhh
maşallah kuzucuğa çok tatlı
Rabbim sizlere bağışlasın
merva kızın çok tatlı maşallah. benim kızım bir buçuk aylık hala tulumlarla zıbınlarla, ben de böyle giydirmek istiyorum, ne beceriksiz anneyim ya
Ayy maşallah canımmmmm ya kızın çok kokoşana kız çok şık olmuşunuz
Kuzum üzülme benimki de öyle hepsi büyük oluyor arada bi gidirip resmini çekiyorum aldığım elbiseler hepsi kocaman duruyor üstünde senin gibi bende tulum zıbın hep öyle giydiriyorum 1-2 aya bizde gidiririz üzülmebenim kızıma ilk doğduğu zaman hastane çıkışları bile kocaman oldu çok üzülüyordum ama şimdi iyi elbiseleri de giyecek duruma gelecek inş. :)
maşallah Zeynep e Allah nazarlardan saklasın
bzmkinede büyük 2 aylık ama daha 4200 kgboydan yırtıyo azcık 56 cm. uzun gelen külotlu coraplarıda asagıdan ayak kısmından cekiyorum asagı katlıyorum üstüne kısa corap giydiriyorum tam üstüne gibi duruyo bacakları zayıf onada 2 kat külotlu corap giyince azcık ele geliyo
Aynı taktiği uyguluyoruz kuzum boy olarak aynı bizim kız 4800 ama büyüyecekler kuzum ya sabah show tv de Irmak Ünalın kızının doğum gününü gösteriyorlardı çok özendim tombik tombik ayaklar fln benim ki de öyle olur mu seneye acaba diye içimden geçirdimm
ne güzel cok severim tombik bebiş ama bzmki hiçbir zaman olmayacak herhalde,sindirim sistemi düzelmedigi sürece günde 9 kez kaka yapan bebek kilo mu alırmış,bagırsakları cok çalısıyormus,hep ishal modundayız anlycagın. biraz takip etcekmiş , en son 5 günde 170 gram almıs suan mama vermem dedi,eger haftaya kilo alımı normal olursa anne sütüne devam,az alırsa anne sütüne takviye mama. mama yerse daha az kaka yaparmıs.
günaydın kızlar korunma yöntemi olarak prazervatif kullananlar varsa sağlıık ocakları ücretsiz veriyor istediğiniz zaman bayağada veriyolar bilginiz olsun...
Dün akşam misafir geldi bize 2 tane kızı var biri 10 diğeri 14 yaşında kızımı mahv ettiler resmen ya kucak sevmiyor benim kızım öyle rahat uzanmak istiyor ben yatağına yatırıyorum mutfağa gidiyorum çay fln için dönüyorum bebek salonda gitmiş almış yatağından fenalık geldi ya hiç ağlamayan bebek bütün gece uyumadı birde annesi ver oynatsınlar ne olacak sanki dedi yaa tutamadım kendimi oyuncak değil bu hemde daha 2 aylık ne oynatması görmüyor musun bebek ne kadar huzursuz kızları uyarsana sende rahatsız etmesinler dedim aaaa görmemişin bi bebeği olmuş dedi 10 dk geçmedi kalktılar hadi hadi huzursuz ettik el kadar şeyi dedi 2 hafta var işe çıkmama ama kaçmak istiyorum eşimin senelik iznini verseler keşke Baküye giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?