2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün akşam misafir geldi bize 2 tane kızı var biri 10 diğeri 14 yaşında kızımı mahv ettiler resmen ya kucak sevmiyor benim kızım öyle rahat uzanmak istiyor ben yatağına yatırıyorum mutfağa gidiyorum çay fln için dönüyorum bebek salonda gitmiş almış yatağından fenalık geldi ya hiç ağlamayan bebek bütün gece uyumadı birde annesi ver oynatsınlar ne olacak sanki dedi yaa tutamadım kendimi oyuncak değil bu hemde daha 2 aylık ne oynatması görmüyor musun bebek ne kadar huzursuz kızları uyarsana sende rahatsız etmesinler dedim aaaa görmemişin bi bebeği olmuş dedi 10 dk geçmedi kalktılar hadi hadi huzursuz ettik el kadar şeyi dedi 2 hafta var işe çıkmama ama kaçmak istiyorum eşimin senelik iznini verseler keşke Baküye giderdim

merva kızın çok tatlı maşallah. benim kızım bir buçuk aylık hala tulumlarla zıbınlarla, ben de böyle giydirmek istiyorum, ne beceriksiz anneyim ya

Ne güzel yazmışsın ,senin görüşlerin ve düşüncelerin çok hoşuma gidiyor feyz alarak okuyorum. Bazen bende elımde olmadan ya uyusana artık dıye ısyan edıyorum oyle bağırarak değilde kendimde uykusuzluktan harap olmuş bi şekilde ağlıyarak soyluyorum, sonra o kadar uzuluyorum ki masum dünyadan bi haber yavrum benım diyorum, ama ne kadar haklısın, Allah bize aratmadan vermiş kıymetini bilelim .

merva kızın çok tatlı maşallah. benim kızım bir buçuk aylık hala tulumlarla zıbınlarla, ben de böyle giydirmek istiyorum, ne beceriksiz anneyim ya

Kuzum üzülme benimki de öyle hepsi büyük oluyor arada bi gidirip resmini çekiyorum aldığım elbiseler hepsi kocaman duruyor üstünde senin gibi bende tulum zıbın hep öyle giydiriyorum 1-2 aya bizde gidiririz üzülme benim kızıma ilk doğduğu zaman hastane çıkışları bile kocaman oldu çok üzülüyordum ama şimdi iyi elbiseleri de giyecek duruma gelecek inş. :)

Aman da aman teyzesi yerr onun şortunu çorabınııı çoook tatlı canım yaa maşalllahhhh

maşallah kuzucuğa çok tatlı
Rabbim sizlere bağışlasın

teşekkür ediyoruz teyzeleri kızımla çok seviyoruz hepinizi

saol hayatımm bende öyleydim yne tulum zıbın giyiyor bazen sonra dedimki bir daha ben göremem bu zamanlarını,doya doya giydirip süsleyim minigimi,azcık ısındı havalarda yüz bulduk kızımla

maşallah Zeynep e Allah nazarlardan saklasın

bzmkinede büyük 2 aylık ama daha 4200 kg boydan yırtıyo azcık 56 cm. uzun gelen külotlu coraplarıda asagıdan ayak kısmından cekiyorum asagı katlıyorum üstüne kısa corap giydiriyorum tam üstüne gibi duruyo bacakları zayıf onada 2 kat külotlu corap giyince azcık ele geliyo

biz de aynı durumdayız canım. zıbınlarla dolaşıyoruz. 1 hafta sonumu kıyafet almaya ayıracağım. bebişle alışverişe çıkamıyoruz henüz. çok ağlıyor yavrum. geçen hafta kayınvalidemi de götürdük. bana mısın demedi. bugün 40. günümüz nihayet.

bebişim dün gündüz toplasan 3 saat ancak uyumuştur. gece 2 de uyudu. eşimle ne yapacağımızı şaşırdık. salona gittiğimde eşimi kızıldereliler gibi dans ederken buldum bebişimiz kucağında :))

Aynı taktiği uyguluyoruz kuzum boy olarak aynı bizim kız 4800 ama büyüyecekler kuzum ya sabah show tv de Irmak Ünalın kızının doğum gününü gösteriyorlardı çok özendim tombik tombik ayaklar fln benim ki de öyle olur mu seneye acaba diye içimden geçirdimm

ne güzel cok severim tombik bebiş ama bzmki hiçbir zaman olmayacak herhalde,sindirim sistemi düzelmedigi sürece günde 9 kez kaka yapan bebek kilo mu alırmış,bagırsakları cok çalısıyormus,hep ishal modundayız anlycagın. biraz takip etcekmiş , en son 5 günde 170 gram almıs suan mama vermem dedi,eger haftaya kilo alımı normal olursa anne sütüne devam,az alırsa anne sütüne takviye mama. mama yerse daha az kaka yaparmıs.

tutaıycam gene kendimi lütfen yanlış anlaşılmasın sadece bende özgürce fikrimi belirtmek istiyorum..........ben burada kimsenin bende dahil olmak üzere cocuğuna karşı bir isyanı yok herbirimiz değişik yaşam tarzından gelerek anne olduk kaldıki kendi adıma konuşaym evin her işi dahil olmak üzere bebeğimle kendim ilgileniyorum hatta hastaneden çıktığım 2. günü banyoları temizleyip evdekilere yemek hazırlamıştım ama bir kısmınız şu zamana kadar aile desdeği ile bebeğini kucağından indirmedi...hatta yemeğini önünüze kondu...bildiğim kadarıyla eşleri yardım edenlerde var içinizde gece kalkıp mamasını yediren yada camlarını silen gibi benim eşim yediği yemeğin tabağıını bile masadan kaldırmaz....ne kadar kötü değilmi halbuki bu bebek sadece anneyle değil babaylada bişeyler paylaşmalı yorgun bir anneden ne bekliyebilirsinizkki kaldıki kimseye birşey anlatamayıp yardım edecek kimsesi yoksa kimse evladına bakmakla skılmaz bazen ben onun ağlamsndan keyif alıyorum çok komik oluyo çünkü numaradan ağladığında ama kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ben bunu cok yapıyorum ben bunu şöyle yapıyorum ay siz nasıl katlanamıyosunuz vs gibi lütfen unutmayın buradaki herkez sizin kadar ANNEEEEEEEEEEEEEEEE.......

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Kuzum benim kızımda çok yapıyor kaka doktor kilo alımı iyi mama yok dedi zaten kızım mamayı yemiyor aptamil denedik yok 1 ay önce sütüm damla gelmedi o zaman da bebelac ve hero baby denedik yemiyor midesi bulanıyor ağzına verdiğim anda 25 ml hazırladım verdim hep kustu doktora gittik midesi mamayı almıyor dedi sütüm azalınca ne olacak acaba:/

günaydın kızlar korunma yöntemi olarak prazervatif kullananlar varsa sağlıık ocakları ücretsiz veriyor istediğiniz zaman bayağada veriyolar bilginiz olsun...

ışıl kız ben ondan almıştım okadar dandikki... lastik gibi kapkalın hiç beğenmedim... çöpe atmıştım... bu arada anneler günü mesajın çok duygusal... çok öptüm seni...

MASİVA canım işitme sorunun olduğunu bilniyordum kuzum... ki senin yavrunun uyuma sorunu var bunu hep yazıyorsun bize... Allah sana güç versin canım. meleğinide sana bağışlasın...

Kızlarr buda benim minnoşumun bugünkü haliii,sıpamm benim yaaa Eki Görüntüle 413847

merve çok tatlı olmuş kız bu... şortunu yerim senin kuzuuu...

canım çok özledik seni... seni görmek ne güzel...

maşallah canım Allah bağışlasın bu ne süs böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…