2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teskkur ederım sekerımm ama 2 su bardgı seker fazla gelmzmı? nıcın dıcen havucta tatlı ya o anlamda:)) ben kek yaparken hep sekerını kısarım bıde yumrtasını:))) bıde goz kararı yapım dıyıorum lakın ıste ılkkez yapcgım ıcınde tırsıorum:)) neyse artık ederız bı sekıl sonra onu soguk sutle yıcemmmmmmmmmm

Slmm kuzum gez gez iyi yapıyorsun iyi sen 40ı beklemişsin en azından ben 20 gün olunca başladım ama tek başıma konsolosluk fln derken baya bi gezindim kızım 1 ayını doldurunca parklara çıkmaya da başladım annem bekle 40ı çıksın desede çıktım doktora neyin gidiyoruz sanki ne olacak dedim aldım kızçemi parka gittim yarım saat hava alıyoruz ve alıştık arada balkona çıkarıyorum gezmeye çıktık gibi algılasın da yok yemiyo bizim cadı hadi parka arabasına koyuyorum vitrin bilem bakıyorum onunla tabi adım gezentiye çıktı ama olsunnn

Ay iyi yolculuklar, yokluğun belli olacak.

ohh ohh havalar bi ısınsaydı sen beni gör ozaman. valla içerde yatıyormus kısmına bayıldım,düşündümde benim suanki halime cok uygun bu cırlama olayı beni iflit ediyor ya,kızım kalabalıgı sevmiyor nezaman birinin evine gtsem bzmki bar bar bagırıyor sıpa,sonra baslıyor aynı cümleler bu cocuk aç , gazı var gazı yoksa neden aglasın,neden bunu giydirdin ince degilmi,eldiven taksana yüzünü çizer,senin sütün beslemiyor yok yok vallahi geberticem birini kalcaklar elimde. cocuk sizden sıkıldı uzak durun dicem dicem dilimi ısırıyorum bakk güzel kek tarifleri gelmeye basladııı,yapta öğrenn

günaydınn kuzucummm cookk geçmiş olsun canım yaa havalar bi soguk bi sıcak şifayı kapmamak elde degil tabii. Miraycım iilerdir inşallahh. ayrıcaa kocişine de kocaman bir tebrik ve maşallah yazık falan degil bosver sen sakın bse deme,sonra cookk büyük bir işmiş gibi düşünmesin,bakcak tabi,sen tek basına mı yaptın bu cocugu bayılıyorum bu cümleye yaaa bende gıkımı cıkarmıyorum valla,bazen gece aglıyo bzmki,duyuyorum tam kalkıcam kocacım kalkıyo bende uyuyo taklidi yapıyorum heheh,alışsın anacım bende işe baslıcam o zaman nolcakk heee,ozaman sen annesin sen bakcan tek derse bir tek altını değiştirtemedim ne yaptımsa,oha onuda sen yap diyo. ama hakkını yemeyim bebişi gece uyutma işini büyük ölçüde kocama pasladım,bacagında sallıyo sagolsun.

Merviş hediyen hayırlı olsun kuzum, gelince detaylı olarak anat bize de biz de bişeyler öğrenelim.

sağol çiçeğimmm sen hiç merak etme not defteri götürcem yanımda,ben dinlicem kocam not alcak inşallah

maşaAllah barekAllah, rabbim bağışlsın

Ronyam benim göbekte duruyo bi de o siyah çizgimde duruyodu doktor kontrolde contratubex mi ne var ya bi krem dikişe sürülen, çizgiye de sür dedi, bayaa açıldı rengi kaybolcak galiba bi dene istersen??
canım çoook geçmiş olsun, inş çabuk atlatırsın, dün benimde ateşim çıkmıştı ama çok şükür sabah kalktığımda iyiydim... bu arada benim siyah çizide duruyor ve benimki taa göğüslerin oraya kadar uzanıyor

Benimki de çok farklı değil kuzum ama ben grip olunca mecbur kaldı :)) yoksa haftasonu olunca şu yalan dünyadaki Selahattin gibi Miraya tantuni almaya diye çıkıp akşama geliyo :)) erkeklerde babalık zamanla gelişiyo galiba.. bebeler 6-7 yaşına gelince bunlar sevip kollamaya, herşeyleriyle ilgilenmeye başlıcak yaa ahh o zaman anlatcam kızıma bebekken kimin daha ilgili olduğunu

Ben 40 dolmadn dısarı cıkılmaz mantıgyla beklemedımkı guzelım 40 cıkınca huyu degısır hersey duzelır lohusalık bıter rahat edersın felsefesını benımsemıstım ondn saydım 40 gun:)) Ve dısarı cıkma meselesıne gelınce havaların dusumu malum mınnacık bebek dısarı cıkarırdım ama korktum hasta edersem benı yerler dıye:)) Sımdı 40 da cıktı bırazda ele avuca gelıo artık kımse tutamıo benı sımdı eve hergun bıyer bulup gıdıorum:)) Senın kız akıllıymıs yemez tabı balkonu valla bızımde balkon musaıt gecen kocmda bana dedı hava almak ıstıosan balkona cık dıye esprı yaptı guya agzının payını aldı tabı:))

erken kalkan yol alırmış :) boşuna erken gelmedi Berra sultan :)

Hadi hayırlı yolculuklar Gamzeee.. Mersin de tantuni yiyin ben de babayı kandırmaya çalışıyorum bayramda mersine gidelim diye ama hala bebekle zor olur diyo.. sen bi git gel deneyimleri yaz bakalım ben de kandırırım :)

Ronyam benim göbekte duruyo bi de o siyah çizgimde duruyodu doktor kontrolde contratubex mi ne var ya bi krem dikişe sürülen, çizgiye de sür dedi, bayaa açıldı rengi kaybolcak galiba bi dene istersen??

Kuzum benim göbek ve çizgi gitti toto ve çatlak kaldı ya onları ne etcez doktorum programında çatlaklar için yağ karışımı söylemişti ondan sürüp streç filmle sarıyorum sonra banyo yapıyorum şimdilik kırmızı görüntü gitti inş.tam geçirmesede biraz düzeltir görüntüyü:/

Selam kızlar, nasılsınız.

Canım ya ne güzel bir şeysin sen öyle, maaşallah, suphanallah
hoşgeldin nigoli, nasılsın, çok fazla görünmüyorsun, hatta geçen bizim oğlanın gazdan başka sorunlarıda var onlarla uğpraşıyoruz demiştin, bende bebeğinin nasıl olduğunu sormuştum ama arada kaynadı

çok sağol canımmmmmmmm.. evet Miroş daha iyi aşının huysuzluğu da dün geçti gece 1 de yattı ama iyi :))
aynen katılıyorum.. çok yardım ediyo sağolsun evdeyken bakıyo ki ben yoruldum hemen alıyo kızı elimden hadi biz kızımla gezelim sen git bi kahve iç diyo var ya dünyalar benim oluyo :) hoş kahvenin yarısında dayanamayıp gidiyorum yanlarına :)
amaaa erkeklere çok teşekkür edersek olmuyooo doğru diyosun onların da görevi ama ben bazen dayanamıyorum çok sağol yanımda olmasan napardım felan diyorum (sanki yanımda olmasa çocuk olurdu) yaa Merviş ben çok seviyorum kocamı galiba ( hiç dayanamıyorum ben onaa

canım bana göre iyi oluyo şekeri ama sen daha az şekerli seviyosan azaltabilirsin damak tadına kalmış..

merhaba kızlar bende annemlerdeyim ve topiğe giremiyorum yaklaşık 1 aydır neler oldu bilemiyorum inşş anneler ve bebeişleri iyidirler

melike cnm benm göbek çizgim var bide karnımda da var leke hamilelikte rengi çok koyulaştı acaba onada faydası olurmu seninde varmı karında

aman kuzum dikkat et.. benimki 5 günde hafifledi ancak şimdi sadece biraz öksürük ve burun akması var.. yine de kızımı hala öpüp koklayamıyorum zaten hastalığın en kötü yanı o (
çizgi benimde öle yaa hem uzun hem kop koyuydu.. işte kremle hafifledi.. annemde de olmuş benim.. bi de kızım doğduğunda belli belirsiz ondada vardı çizgi biliyo musun? :)) çok komikti.. seninki erkek belki onda olmamıştır baktın mı hiç?

Canım allah razı olsun sorduğun için, benim oğlan iyi hoş, gazını bile artık kendisi çıkarıyor ama uyku sorunu var, uykuya geçemiyor, uyku başına vurunca da morarana kadar ağlıyor, ben de 1 ay sonra işe başlayacam, hala bir düzene oturtamadım gitti, onun dışın da sağlığı iyi maaşallah, Allah hepsine sağlık bize de sabır versin.

anamm o çatlak formülü neymiş bana da söle ( benimde kırmızı çatlaklar hem popoda hem bacaklarda kaldı bende yapıyım işe yarıyomuymuş?

Cannım Allah bozmasın mutluluğunu bizim kız çok sakin ya kocaya iş düşmüyor akşamları sevmek dışında gece de 1 kere kalkıyor gözünü bilem açmıyor memeyi emdiyi gibi pireler uçuşuyo bi tarafında ama hayin planlarım var bi pazar günü sütünü neyin bırakıp 1 saatliğine anneme gidecem bakıyım ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…