2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

masiva canım daha dün gibi hamile kıyafeti sipariş ediyorduk
lohusa pijaması alıyorduk hepsi geçti bitti hatta izinler bile bitiyor
sağlıkla büyüsün yavrularımız inşallah

bernacım aşı gününüz yarınmış hayırlısı olsun
inşallah sıkıntısız atlatırsınız darısıda başımıza olsun

Bebisim 40 gunlukken ufak bir gezi yaptik.. Ankaradan cikip konya antalya adana mersin seklinde gezdik

Hic sikinti yasamadim sadece sicak biraz rahatsiz etti malum arabanin icinde anakucaginda iki buklum pek rahat edemiyo ama genel olarak guzel bir geziydi..

sennde anneler gunun kutlu olsun canım. ohh ohh minnosun temiz havaya mangala doymustur darısı bzm basımıza,ben korkuyorum hasta olcak dye sanada gecmıs olsun canım.

ahh canım 1 gün daha kazanmıs oldun olsun. bzmde carsamba asılarımız. hıc gelmesın o gun istiyorum

Selam kızalar nasılsınız?? Benı goremedınz dıyee meraklandınzmı yoksa? bılıosunzkı 40 cıktı benı evde bulabılene askolsun:))) Ama su havalarrrrr ah havalarrrrr gercı pek engel olamıo ama tırsa tırsa cıkmak benı gerıo:)) Aktıf olamadıgm ıcın oncelıkle kusura bakmayın ama gezecgım hgunun gelmesını cok beklemıs bırı olrak cıkgınlar gıbı dolasmaya basladım:))) bıde guzl guzl uyusaa en guzl bısey olr:)) Neysee kızlar gecmıs cok bırıkms okuyamadm herkes ıyıdır ınsallah. Sabah buzdolabını duzeltırken bır cok havuc gorunce havuclu kek yapmaya karar verdım lakın hıc yapmadım o yuzden en guzel tarıfı aramaktayım tarıfı olan varsa versın lutfen:))

iyi eğlenceler canımmm . blogunda yeni yazılarını bekliyorum Berra nın seyir defteri Allaha emanet olun inşallah. ufak iş seyahatini siz minik bir tatil gibi yaşayın inşallah.

canımmm maşallahh asmine Allah nazarlardan saklasın ne güzel tombiş tombiş yanakları.

Kizlarr Çanakkalede yasayan varmi... Bir kres onerisi istiyorum. En iyisi hangisidir. Kamerali istiyorum ozellikle..

benim olmadığım kesin ama çoookkk severim Çanakkaleyi. çok güzel bir şehirde yaşıyorsun canım doya doya tadını çıkart inşallah. al minnoşunu kordon boyu ohh ohh bi aşağı bi yukarı.

Mineee kızım bu ne ateş alıp kaçıyorsun sürekliii,ne o attın demek kendini sokaklara,eskisi gibi fink atıyorsun ahh bakma dalga geçtigime o 40 ın cıkmasını beklemek ne zordu. hayırlı ugurlu olsun oglusunla inşallahh. bende korkudan cok gezdiremiyorum kızımı soguk ümraniye biliyorsun.ev ziyaretlerimiz oluyor sık sık. ama ben kızımı alıp sahilde gezmek istiyorum yaaa.
havuc varsa bosver keki yogurtlu mayonezli patatesli havuc salatası yap,azcıkta sarımsak ohhhhh

Guzelım tam yazıorum yazının sonunda baslıo cırlamaya bende gıdıyorum gelıorum bakıorumkı bastan gırıs yap dıyo:)) Atcm tabı kendımı sokaklara ya napıcktım ıcerde yatıomus gıbı gun saydım:)) Ama ıste senınde dedgn gıbı gıttıgn yerde zırlayınca olmuoo gırcekler ınsallah bı sekıle:))) Evet bızım buralar cok soguk oluo canım yaa burdan sıkı gıydırıp cıkıorum asalara ındıkce cocuk terlıo:)) Bende havalr guzellesın sahıllerın gıt gel metrelerını olccem ınsallah:)) Ayrıca okdr cok havuc varkı havuc salatasıda yapmayı dusundum canım tatlı cektıgı ıcın bıde kek

Günaydınnnnnnnn

Ananmmm foruma bak herkes burda :)) altta isimlerinizi gördükçe sevinç doldu içime sanki evime geldiniz gibi
Nasılsınızzzz geçmiş anneler gününüz kutlu olsun p
Ben de grip, hastalık, kızın aşı huysuzluğu derken ömrümün en fecii anneler gününü geçirdim :)) ama bi tek annesi olsun ona bişey olmaaaaz diyip sarıldım kızçeme :) Burdan haftasonu yanımdan hiç ayrılmayıp ben yoruldukça Mirayı avutan, gazını çıkaran ve uyutan eşime de gayretlerinden dolayı teprik koyuyorum :) yazık bi de o halde işe gitti

havuçlu kek

malzemeler

4 adet yumurta

1 su bardağı sıvı yağ

2 su bardağı şeker

3 su bardağı rendelenmiş havuç

2,5 su bardağı un

1 su bardağı iri çekilmiş ceviz

1 adet limon kabuğu rendesi

2 tatlı kaşığı tarçın

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

YAPILIŞI

yumurtaları ve şekeri ,şeker eriyinceye kadar çırpın.yağı ekleyin ve çırpmaya devam edin.
toz malzemeleri( un,tarçın,kabartma toz ve vanilys) bir kaba eleyin.limon kabuğu ve havuç rendesini ekleyin.

çırptığınız sıvı malzemeleri ( yumurta,şeker,yağ) karışıma ekleyerek çok az daha karıştırın.

katı yağ ile yağlayıp un serptiğiniz kalıba dökğn ve 180 derecede yakşaşık 50dk pişirin( kürdan batırınca temiz çıkana kadar)

AFİYET OLSUN MİNECİM:))

Vayyyyy bız sahıle ınemeyelım gamze 3 sehır bırden dolansın vayyyyyy vayyyyyyy vayyyyyy:)) Guzelımmm ıyı gezmeler cok guzel gecsın ınsallah:)

Ronyam benim göbekte duruyo bi de o siyah çizgimde duruyodu doktor kontrolde contratubex mi ne var ya bi krem dikişe sürülen, çizgiye de sür dedi, bayaa açıldı rengi kaybolcak galiba bi dene istersen??

Canım bende çok korkuyodum gittik geldik bişi olmadı akşam biraz yükseldi o zaman bi çay kaşığı verdim calpol bitti gitti.. ama huzursuzluk 2 gün sürdü

yoruldum :)

zor iş ya Berra hanımın bavulunu hazırlamak :) birde beninle bütünleşik olunca daha da zorlaşıyor hareket etmek :) dolabını boşalttım, askıda olan kıyafetlerinide ütüledim, kendi eşyalarımı hazırlayacağım evi toplayacağım ve abbas yolcu durumu olacak :)

mine şu tarifi birebir uygula muhteşem oluyor,

*.Hünerli Bayanlar.*: Havuçlu Kek

Geçmiş olsun kuzum, hastalıklı da olsa ilk anneler günümüzdü, kutlu olsun.
Bu arada eşler için (yazık onlara da ) cümlesinini kullanmam, kullanamam, hele benim öküzcan, bak izinli gene dışarıda yapacak bi iş buldu kaçtı, bunu bildiğim için bütün gece ayrı yattım oğlana o baktı, ben de doya doya uyudum, ohhhhhhhhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…