- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #51.981
Bebisim 40 gunlukken ufak bir gezi yaptik.. Ankaradan cikip konya antalya adana mersin seklinde gezdikkızlar ,
biz seyehate çıkıyoruz, konya-adana-mersin şeklinde, eşimin iş seyehatine kızım ve bende salça olduk :) cuma gününe kadar yokum , merak etmeyin bizi, telefondan girerim belki ama yazmak çok zor oluyor, ayrıca gün gün yaşadıklarımızın notunu alacağım ve blogda bebişle farklı destinasyonlu tatil nasıl oluyormuş anlayacağız :)
dua edin bizim için, sağ salim dönelim, ayrıca gideceğimiz şehirlerde olan var ise görüşmek isterim, mail atın bana haberleşebilelim,
gamze.malkoc@gmail.com yada ayça dan tel numaramı isteyin :)
çok çok öptüm hepinizi, kendinize çok iyi bakın ve üzmeyin kendinizi...
Herkese günaydın:)
Dünkü anneler günümüz kutlu olsun:) benim eşim her zaman ki gibi kutlamadıyav insa hiç degilse bir çift laf eder yaaa derken öğleden sonra pikniğe gittik, herkes bebeğinin açık havada uyuduğunu söylerken benim ki sürekli emmek istedi, bende diyorum buldu ya açık havayı keyf yapıyor beyefendimiz her memeyi almak istediğinde bu sefer mangal niyetine emiyor oğlum, bu sefer semaverde çay niyetine emiyor oğlum, bu sefer meyva niyetine emiyor oğlum tabi ama onların bizden ne eksiği var ki neyse sonra eve geldik vee saat 9 gibi ateşim çıkmaya başladı ama bizimki yine sürekli emmek istedi ,
sahi bu büyüme atağı ne kadr sürüyor ki:44:
ve sabeh 7den beri gaz sancımız vardı yavrum daha yenice sakinleşti ve kucağımda şu an.... benimde ateşim düşmüş çok şükür...
neyse ben geçmişi okuyayım
offffffffff aşı günleri salıymışşşş.yrn yine gitcem..ulan o kdr stres yaşadm gidene kdr kalbim yerinden fırlıcaktı tabi cnm oğlum kalbimin o müthiş temposunda kendini yeniden karnımda gibi hissetti ve çok güzel uykulara daldı..amaaa gelgelelim yrn yine aynı stressss..hemşirede bni biliyo" gel senin izlemini şimdi yapiim yrn direk aşıya gelirsin çünkü sn pimpiriklisin" dedi yaanapabilirm orda postu delinen bnm canımdan can yani içim gidiyo saçının teline toz değcek diye..
kızlar ,
biz seyehate çıkıyoruz, konya-adana-mersin şeklinde, eşimin iş seyehatine kızım ve bende salça olduk :) cuma gününe kadar yokum , merak etmeyin bizi, telefondan girerim belki ama yazmak çok zor oluyor, ayrıca gün gün yaşadıklarımızın notunu alacağım ve blogda bebişle farklı destinasyonlu tatil nasıl oluyormuş anlayacağız :)
dua edin bizim için, sağ salim dönelim, ayrıca gideceğimiz şehirlerde olan var ise görüşmek isterim, mail atın bana haberleşebilelim,
küçüğüm asmin :))
Eki Görüntüle 415265
Kizlarr Çanakkalede yasayan varmi... Bir kres onerisi istiyorum. En iyisi hangisidir. Kamerali istiyorum ozellikle..
Selam kızalar nasılsınız?? Benı goremedınz dıyee meraklandınzmı yoksa? bılıosunzkı 40 cıktı benı evde bulabılene askolsun:))) Ama su havalarrrrr ah havalarrrrr gercı pek engel olamıo ama tırsa tırsa cıkmak benı gerıo:)) Aktıf olamadıgm ıcın oncelıkle kusura bakmayın ama gezecgım hgunun gelmesını cok beklemıs bırı olrak cıkgınlar gıbı dolasmaya basladım:))) bıde guzl guzl uyusaa en guzl bısey olr:)) Neysee kızlar gecmıs cok bırıkms okuyamadm herkes ıyıdır ınsallah. Sabah buzdolabını duzeltırken bır cok havuc gorunce havuclu kek yapmaya karar verdım lakın hıc yapmadım o yuzden en guzel tarıfı aramaktayım tarıfı olan varsa versın lutfen:))
küçüğüm asmin :))
Eki Görüntüle 415265
Mineee kızım bu ne ateş alıp kaçıyorsun sürekliii,ne o attın demek kendini sokaklara,eskisi gibi fink atıyorsunahh bakma dalga geçtigime o 40 ın cıkmasını beklemek ne zordu. hayırlı ugurlu olsun oglusunla inşallahh. bende korkudan cok gezdiremiyorum kızımı soguk ümraniye biliyorsun.ev ziyaretlerimiz oluyor sık sık. ama ben kızımı alıp sahilde gezmek istiyorum yaaa.
havuc varsa bosver keki yogurtlu mayonezli patatesli havuc salatası yap,azcıkta sarımsak ohhhhh
kızlar ,
valla kuzum sen bu azimle kesin mikinikiyi (kayınpederimin deyimiyle) giyersin
bende koca göbeğime takmış vaziyetteyim birde o boydan boya uzanan kara çizgim hala duruyor
umarım işe başlayana kadar bir an evvel gider fazlalıklar
vermicem cnm..aile hekimi verme dedi..sanırım çıkarsa vercem..ay bilmiyorm elim ayama dolanıyo ya havada bi kavetliki içim karardı..giderken tüylü tulumunu giydircem çünkü ztn tam geçmedi öksürüğü korkuyorm daha kötü olur diye..eve gelir gelmez çıkartırm.yakın zaten 5 dk.lık yol..poffffffffff daraldımmmmmm
Selam kızalar nasılsınız?? Benı goremedınz dıyee meraklandınzmı yoksa? bılıosunzkı 40 cıktı benı evde bulabılene askolsun:))) Ama su havalarrrrr ah havalarrrrr gercı pek engel olamıo ama tırsa tırsa cıkmak benı gerıo:)) Aktıf olamadıgm ıcın oncelıkle kusura bakmayın ama gezecgım hgunun gelmesını cok beklemıs bırı olrak cıkgınlar gıbı dolasmaya basladım:))) bıde guzl guzl uyusaa en guzl bısey olr:)) Neysee kızlar gecmıs cok bırıkms okuyamadm herkes ıyıdır ınsallah. Sabah buzdolabını duzeltırken bır cok havuc gorunce havuclu kek yapmaya karar verdım lakın hıc yapmadım o yuzden en guzel tarıfı aramaktayım tarıfı olan varsa versın lutfen:))
Günaydınnnnnnnn
Ananmmm foruma bak herkes burda :)) altta isimlerinizi gördükçe sevinç doldu içime sanki evime geldiniz gibi
Nasılsınızzzz geçmiş anneler gününüz kutlu olsunp
Ben de grip, hastalık, kızın aşı huysuzluğu derken ömrümün en fecii anneler gününü geçirdim :)) ama bi tek annesi olsun ona bişey olmaaaaz diyip sarıldım kızçeme :) Burdan haftasonu yanımdan hiç ayrılmayıp ben yoruldukça Mirayı avutan, gazını çıkaran ve uyutan eşime de gayretlerinden dolayı teprik koyuyorum :) yazık bi de o halde işe gitti
Vayyyyy bız sahıle ınemeyelım gamze 3 sehır bırden dolansın vayyyyyy vayyyyyyy vayyyyyy:)) Guzelımmm ıyı gezmeler cok guzel gecsın ınsallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?