2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide öyle cnm . ama acıkma saatlerinde gözleri açılıyor :)

anladım cnm
primanın hediyesi eve gelmiyo..sn bi avm seçiyosun ordaki e bebek mağazasına geliyo ordan alıyosun gidince..hatta bn gittiimde bnmki gelmemişti ama orda başkalarının paketleri vardı bna verdiler onlardan bi tane

markaanne de süt anne edinebiliyorusun ya ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar? bende günde 2 3 kez amam veriyorum ama sütannemiz olursa o zamanlarda anne sütü alabilir ama sağlıklı olurmu kararsız kaldım sizce

sağol canım benim çok şükür çok iyiyiz yavaş yacaş düzene girdik ve bende size koştum ben de sizleri cok özlemişim artık sık sık burdayım eskisi gibi inşallah...

Günaydın kızlarrr:)))
Uzuuuuuun bi aradan sonra:)Çok özledim herkesi gerçekten internet olmaması ne kötüymüşUmarım herkes iyidir...

hoşgeldin kuzuuum evet ya burdan uzak kalmak kötü bişi valla nese kavustuk artık birbirimize

Var tabii bizimki her. Gece ayni saat 04.00 uyanip yiyp yatio sonra sabah 07.30 (babamizi da uyandiriyo alarmi kapayip yatmis oluyo ama mirayi kapatamiyo henuz) sonra yine yiyo beraber bi yatios oglene kadar :)))

aynen ya bizim kız da öyle babası akşamdan kuruyo saat 7ye ama o ısrarla tam 6.10 da uyanıp deli gibi bağırıyo evin neresine götürürsem götüriim babası uyanana kadar ağlıyo o uyanınca susup uyuyo:))

canım sen anne sütü veriyorsun zaten, önemli olan anne sütü alması, mama vermen dert değil ben de veriyorum.Anne sütünü hiç almaması sorun olan. zaten o kampanya da hiç anne sütü veremeyenler için daha çok sanırım, yani istersen başvur sen bilirsin tabi.

canım sütün kesildimi neden vermiyorsun anne sütü
hiç anne sütü veremeyenler için süper bir şey markaanne
ama sütün varsa sağarak bir şekilde vermeyi dene
bende arkadaşımın kızına süt veriyorum deli gibi sağıyorum ama
nedense sütüm çok azaldı umarım bereketli olurda o yavrucağada
günde en azından 150 cc çıkarırım

Günaydın kızlarrr:)))
Uzuuuuuun bi aradan sonra:)Çok özledim herkesi gerçekten internet olmaması ne kötüymüşUmarım herkes iyidir...

canımmm özgecimmm yaaa çok özledim seni...
işe git artık diye edicem valla...
bu nasıl bir graphic designer sın sen ya al evine internettt...
umarım sen ve uras iyidir canım... keçelerini güle güle kullansın...

bende iki gündür zinco başladım canım onun içeriği daha güzel diğer gaz ilaçlarında sadece dere otu yağı var ama zincoda badem yağı papatya rezene,anason,kımyon,melisa ayçiçeği yağı mevcut gercekten bende etkisini gördüm en azından verince sakinleşiyor ve güzel uyuyor..omx ve neo baby ikisini kullandım memnun kalmadım hatta bitmeden çöpe attım

kızlar göğüs pompası kullananlardan bi akıl istiyorum
işi bıraktım çalışmıorum oğlum ne zaman acıksa yanndaym emzirebilirm
sütüm akacak kadar bol değil ama doyuruyo inş.
uzun süre geçip emmemişse o zaman bi göğsüm epey doluyo taş gibi oluo
emince yine eski halini alıo

sizce pompa almalı mıyım ne gibi faydasını görürüm
pompayla birlikte başka almam gereken şeyler neler

slm millet,
kimse merak etmemiş ama ben yine de anlatayım durumumuzu. değişen pek bişey yok aslında, bebişimin durumu aynı. sanki hafifledi gibi biraz. hala bişey bulunamıyor.dün yine kan verdik bakalım. dualarınızı esirgemeyin bizden..

Still tea min yaninda dun yaptigim tahinli kurabiyelerden yerken sizinle paylasayim dedim hemde tahin sut yapiyor, artik zaten sut arttiran tarifler cok onemli:)

1cay bardak tahin
1cay bardak pudra sekeri
1cay bardak siviyag ben findik yagi kullaniyorum
Ceviz veya findik
Alabildigine un
Vanilya
K.tozu
Yogurun ve kucuk toplar yapin yagli kagida, 170derecede pisirin

Afiyet olsun

hafiflemesine sevindim cnm..Allah bian önce huzur versin bidaha yaşamayın inşallah..

bizimki sallanmaya okadar alıştı ki, kollarımız kopuyor artık. bu nedenle hamak almaya karar verdik, hangi marka tavsiye edersiniz? kullananlardan yorum bekliyorum

Var tabii bizimki her. Gece ayni saat 04.00 uyanip yiyp yatio sonra sabah 07.30 (babamizi da uyandiriyo alarmi kapayip yatmis oluyo ama mirayi kapatamiyo henuz) sonra yine yiyo beraber bi yatios oglene kadar :)))
Oglene kadarmı aman ALLAH ım munasıp yerlerını kası hatun:)))) Bızımkının daha oyle oglene kadar yada aksama kadr uykusunu goremedk henuz:)))) Ama su kraftın sallanan besıklerını aldım ınanılmaz rahatladım uyumasada aglamadn ıcınde sallanıo cok sukur buyuk bır rahatlama oldu bende:))

Bende 2 3 gundr bunu yapıorum ama 1 2 tane yıorum hepsını kocam yıo o ıstıo dıye yapıorum:))) guzel oluo ama ısteynler denesın:)

bizimki sallanmaya okadar alıştı ki, kollarımız kopuyor artık. bu nedenle hamak almaya karar verdik, hangi marka tavsiye edersiniz? kullananlardan yorum bekliyorum

Aynı dertten muzdarıp bır anne daha:)) Bızımkıde aynen sallanmadn hayatta uyumuodu gıttkce agırlasınca annemle artık sen salla yok sen sallaa dıye bırbırımze paslıoduk:)) Artık dayanamadm kocama dedım ALLAH rızası ıcın gıt al su sallanan seyı oda alıp geldı saolsun sımdı cok rahatım ılerde mama sandlyesı olrk kullancaz ınsallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…