- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 115
- 688
- 39
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.001
Gunaydın kızalar.. Nolmus buraya kımsecıkler yok:)) mayısıda bıtırıoruz ama havaya bak ALLAH ım yanı hıc anlamadm normalmı bu? Bahr yasamadn yaza gırcez hüKapalı havada ıcım sıkılıo pazar gunlerı annem gelmıo bende evde tek kalıorum oglanla sımdı ne hıkmetse uyudu cok sukur bı bakım dedım:) Yaa bısey sorcm sızın cocuklrdada calar saatlık varmı?:) Şöylekı benım mınık oglum saat kacta uyursa uyusun bellı saatlrı var 10 dakka once dalms olsada o vakıt gelınce uyanma egılımı gosterıo veya dırek uyanıo:)) kocama dıorumkı ıse gıtmk ıcın saat kurmana gerek yok kuzeye soyle uyandırsın senı ahahah:))))
primanın hediyesi eve gelmiyo..sn bi avm seçiyosun ordaki e bebek mağazasına geliyo ordan alıyosun gidince..hatta bn gittiimde bnmki gelmemişti ama orda başkalarının paketleri vardı bna verdiler onlardan bi tane
Selam herkese hızlıcageçmişe baktım misafir vardı.
İSOL Decim doğum günün kutlu olsun.
ALYANA cım geçmiş olsun kasık fıtığında şişlik nerede oldu.
AYÇA cım kafana takma dört yıl olmuş Allaha havale et. Yavrular ilgilen hep muhatap olma hiç. Eşin için mecbur hem sevab işlersin.
ÖZLEM cim seni burda görmek ne güzel.bebiş ve sen umarım iyisinizdir.
Günaydın kızlarrr:)))
Uzuuuuuun bi aradan sonra:)Çok özledim herkesi gerçekten internet olmaması ne kötüymüşUmarım herkes iyidir...
Var tabii bizimki her. Gece ayni saat 04.00 uyanip yiyp yatio sonra sabah 07.30 (babamizi da uyandiriyo alarmi kapayip yatmis oluyo ama mirayi kapatamiyo henuz) sonra yine yiyo beraber bi yatios oglene kadar :)))
markaanne de süt anne edinebiliyorusun ya ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar? bende günde 2 3 kez amam veriyorum ama sütannemiz olursa o zamanlarda anne sütü alabilir ama sağlıklı olurmu kararsız kaldım sizce
bizimkide öyle cnm . ama acıkma saatlerinde gözleri açılıyor :)
anladım cnm
markaanne de süt anne edinebiliyorusun ya ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar? bende günde 2 3 kez amam veriyorum ama sütannemiz olursa o zamanlarda anne sütü alabilir ama sağlıklı olurmu kararsız kaldım sizce
Günaydın kızlarrr:)))
Uzuuuuuun bi aradan sonra:)Çok özledim herkesi gerçekten internet olmaması ne kötüymüşUmarım herkes iyidir...
canım biliyorsun ki benim bebeğimdede vardı bu sorun, birde maalesef gaz sorunu... zinko damla kullanıyordum güya, ama sancısı gelince kullanıyordum, sonra üzerindeki kullanımını okuyunca günde üç kere verilebilir yazıyordu, bende perşembeden beri sabah sekiz, akşam sekiz verdim veee oğlumun hem sancıları daha azaldı, hemde her sabah düzenli yapmaya başladı, tavsiye ederim.... şimdi daha sakin bebeğimboşu boşuna bebeğime eziyet etmişim kullanmayarak...
Canm pudra sekerinin bi olcusu varmi bardakla falan yada hangi paket pudra sekeri markasi falan?
dün adnan saraçoğlu çörekotundan bahsediyordu, havanda dövülüp yenmesi gerekiyormuş ki içindeki maddeler etkili olsun, yutmakla olmaz dedi..
benim bebğimdede aynı sorun var, yavrum özellikle sabahları hırıl hırıl. faydasını gördün mü, sıkıp aspiratörle çekiyor musun?
slm millet,
kimse merak etmemiş ama ben yine de anlatayım durumumuzu. değişen pek bişey yok aslında, bebişimin durumu aynı. sanki hafifledi gibi biraz. hala bişey bulunamıyor.dün yine kan verdik bakalım. dualarınızı esirgemeyin bizden..
hafiflemesine sevindim cnm..Allah bian önce huzur versin bidaha yaşamayın inşallah..
Oglene kadarmı aman ALLAH ım munasıp yerlerını kası hatun:)))) Bızımkının daha oyle oglene kadar yada aksama kadr uykusunu goremedk henuz:)))) Ama su kraftın sallanan besıklerını aldım ınanılmaz rahatladım uyumasada aglamadn ıcınde sallanıo cok sukur buyuk bır rahatlama oldu bende:))Var tabii bizimki her. Gece ayni saat 04.00 uyanip yiyp yatio sonra sabah 07.30 (babamizi da uyandiriyo alarmi kapayip yatmis oluyo ama mirayi kapatamiyo henuz) sonra yine yiyo beraber bi yatios oglene kadar :)))
Still tea min yaninda dun yaptigim tahinli kurabiyelerden yerken sizinle paylasayim dedim hemde tahin sut yapiyor, artik zaten sut arttiran tarifler cok onemli:)
1cay bardak tahin
1cay bardak pudra sekeri
1cay bardak siviyag ben findik yagi kullaniyorum
Ceviz veya findik
Alabildigine un
Vanilya
K.tozu
Yogurun ve kucuk toplar yapin yagli kagida, 170derecede pisirin
Afiyet olsun
bizimki sallanmaya okadar alıştı ki, kollarımız kopuyor artık. bu nedenle hamak almaya karar verdik, hangi marka tavsiye edersiniz? kullananlardan yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?