2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ,,nasılsınızz,,
ikili test yaptıran arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun,sonuçların sorunsuz çıkmasına çok sevindim ,darısı başımıza inşlhhhh,bizde bayramdan sonra gidicez dr yee...bebeğimi çok merak ediyorummmmm:18::18:

ayy canım yaa inşallah gösterir kendini pek bir hareketliydi bizimki sonra bağdaş kurup kapattı önünü miniğim çokk heyecanlı çokkk. onu görünce hayat zaman duruyor sanki senin kontrol ne zaman?

çok heyecanlıı çokkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
ayy canım yaa inşallah gösterir kendini pek bir hareketliydi bizimki sonra bağdaş kurup kapattı önünü miniğim çokk heyecanlı çokkk. onu görünce hayat zaman duruyor sanki senin kontrol ne zaman?

benm yarın cnm. çok heyecanlıyım, hem ikili test için hem de belki cinsiyeti hakkında bişey söyler dr die. merakla bekliorum. yoksa 3 hafta sonra tekrar gidicez cinsiyet öğrenmeye, o zamana kadar meraktan ölürüm heralde

Eviniz hayırlı olsun, kolay gelsin. Yarın iyi haberlerle dönersin inşallah.

Öncelikle geçmiş olsun. Minik balerin annesini sevindirmiş ne güzel. İnşallah testin sonuçlrı da iyi çıkar da daha mutlu olursun.

merhaba kızlar bende 10+2 oldum daha doğrusu inşallah olmusumdur. Suan tatildeyim sanki hiç bir belirtim kalmadı midemde bulamıyor karnım ağrımıyor seğirmiyor cok korkuyorum eşimde korkuyo ikimizde belli etmemeye calışıoruz ama cok korkuyoruz çarşamba randevu aldım doktordan dualarınıza çok ihtiyacım var önceden 2 tane kaybım olduğu için belki bu arada sizin haberlerinize de çok sevindim allah bana da daha test yaptıracak olanlara da kısmet edar inşallah

Seni anlayabiliyorum arkadaşım her belirtiyi insan bebeğinin sağlıklı oluşuna yoruyor her an korkuyor belirtilerin kaybolmasından. Karın ağrısı bende çok az oldu olmadı denecek kadar az yani mide bulantım da çok acıkırsam, çok yersem, koku duyarsam oluyor. O da snki hafifledi gibi aramızda bir hafta var senin bitmiş olması normal bence bu haftalarda bitebiliyormuş. Kötü düşünmemeye çalış. İnşallah çarşamba iyi haberler alırsın. O gün benim de randevum var aklımdasın dualarım seninle. Allah hepimize sağlıkla versin bebeklerimizi.

merhaba bende yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum, ancak bu ilk mesajım bende 9 haftalık hamileyim ve bursa da yaşıyorum. Allah bütün hamilelere bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş...

Merhaba canım hoşgeldin ben de Bursa'dayım ben de dokuzu bitirdim. Amin hepimiz için.

canım ben hiç bişey almadım 7 aya kadar almıcam çünkü bu ikinci hamilelim ilkini 5 bçk aylıkken erken doğumdan keybettim çok acı çektim oyüzden alışveriş yapmıyorum almak isteyen alabilir ama benim fikrim böyle

merhaba benimde çarşamba günü kontrole gidecem. bebişlerimizi görmeye. Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…