- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.301
zaman ne kadar çabuk geçiyor şimdi 2 li tarama testini konuşuyoruz bayramdan sonra cinsiyetlerini konuşmaya başlarız artık
biz seninle aynıyız , seninkine belli olabilir cinsiyeti dediyse benmkide belli olablr ayyyy cnm yaaa çok heyecanlandım ben de. evet haftaya artık daha da netleşir zaten seninki. inşallah minik balerinin bu sefer gösterir kendini annesine
biz seninle aynıyız , seninkine belli olabilir cinsiyeti dediyse benmkide belli olablr ayyyy cnm yaaa çok heyecanlandım ben de. evet haftaya artık daha da netleşir zaten seninki. inşallah minik balerinin bu sefer gösterir kendini annesine
ayy canım yaa inşallah gösterir kendini pek bir hareketliydi bizimki sonra bağdaş kurup kapattı önünü miniğim çokk heyecanlı çokkk. onu görünce hayat zaman duruyor sankisenin kontrol ne zaman?
slm kızlar.. bugün geç girebildim sabahtan beri evde marangozlar var dolap vestiyer fln yaptırdık. taşınalı 2 hft oldu ama evin işleri bitmio bi türlü.. bebişimizin odası bomboş bi şekilde duruyor, cinsiyetini öğrenince oda takımlarına bakınmaya başlıycam artık yavaş yavaş.
ikili test yaptıran arkadaşlar drlarınız cinsiyet tahmininde bulundumu? benim yarın ikli testim ve sabırsızlıkla bekliyorum. şuan 13. haftamdayım belki dr bi tahmnde bulunur die düşünüorum
merhaba kızlar ben bugün biraz rahatsızlandım tansiyonum fırlamış. bende o telaşla doktora gittim.
bebeğim pamuğum biriciğim elma şekerim 11,7 cm olmuş teyzelerielini havaya kaldırıp el salladı bana sonra bağdaş kurdu ayaklarıyla oynadı sonra kalkıp kendi etrafında üç tur attı bizim minik balerin , annesi kurban olsun ona. neyseki herşey yolundaymış doktor istirahat verdi bu hafta işe gitmiyorum o yüzden dinleneceğim. cumartesi kendi doktorumuza gidip taramma testi yaptıracağız allahın izniyle onlaRDA temiz çıkar inşallah.
Eviniz hayırlı olsun, kolay gelsin. Yarın iyi haberlerle dönersin inşallah.
merhaba kızlar bende 10+2 oldum daha doğrusu inşallah olmusumdur. Suan tatildeyim sanki hiç bir belirtim kalmadı midemde bulamıyor karnım ağrımıyor seğirmiyor cok korkuyorum eşimde korkuyo ikimizde belli etmemeye calışıoruz ama cok korkuyoruz çarşamba randevu aldım doktordan dualarınıza çok ihtiyacım var önceden 2 tane kaybım olduğu için belki bu arada sizin haberlerinize de çok sevindim allah bana da daha test yaptıracak olanlara da kısmet edar inşallah
arkadaslar ist olanlarımız kımler bıde hangı hastaneye gıdıyorsunuz belkıde denk gelırız bellı mı olur :)))
ben ist himzet hastanesine gıdıyorum
merhaba bende yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum, ancak bu ilk mesajımbende 9 haftalık hamileyim ve bursa da yaşıyorum. Allah bütün hamilelere bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş...
ist anadolu yakası erdem hastanei
mrb kızlar...ben de ara ara yazıyorum ama hep takipteyim gelişmeleri...eee siz alışveriş yapmaya başladınız mı??? bende bebeğime kıyafet fln alayım diorum ama engelliyorlar beni...6. aya kadar beklemeliymişim,büyükler öyle diyor:))) siz neler yapıosunuzzz???
kızlar ben bursadayım zübeyde doğumevi hastanesine gidiyorum aranızda varmı giden merak ettimde
kızlar ben bursadayım zübeyde doğumevi hastanesine gidiyorum aranızda varmı giden merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?