- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.021
Aynı dertten muzdarıp bır anne daha:)) Bızımkıde aynen sallanmadn hayatta uyumuodu gıttkce agırlasınca annemle artık sen salla yok sen sallaa dıye bırbırımze paslıoduk:)) Artık dayanamadm kocama dedım ALLAH rızası ıcın gıt al su sallanan seyı oda alıp geldı saolsun sımdı cok rahatım ılerde mama sandlyesı olrk kullancaz ınsallah:)
markası ne cnm? yana doğrumu öne arkayamı sallanıyor? biz yana yani sağa sola sallansın istiyoruz
Oglene kadarmı aman ALLAH ım munasıp yerlerını kası hatun:)))) Bızımkının daha oyle oglene kadar yada aksama kadr uykusunu goremedk henuz:)))) Ama su kraftın sallanan besıklerını aldım ınanılmaz rahatladım uyumasada aglamadn ıcınde sallanıo cok sukur buyuk bır rahatlama oldu bende:))
:)
kızlar kauçuk emzik hakkında ne düşünüyosunuz..silikonmu kauçuk mu daha sağlıklı..
bide emzikleri ne kdr sürede değiştirmeliyiz..
bizimki sallanmaya okadar alıştı ki, kollarımız kopuyor artık. bu nedenle hamak almaya karar verdik, hangi marka tavsiye edersiniz? kullananlardan yorum bekliyorum
canım sen anne sütü veriyorsun zaten, önemli olan anne sütü alması, mama vermen dert değil ben de veriyorum.Anne sütünü hiç almaması sorun olan. zaten o kampanya da hiç anne sütü veremeyenler için daha çok sanırım, yani istersen başvur sen bilirsin tabi.
canım sütün kesildimi neden vermiyorsun anne sütü
hiç anne sütü veremeyenler için süper bir şey markaanne
ama sütün varsa sağarak bir şekilde vermeyi dene
bende arkadaşımın kızına süt veriyorum deli gibi sağıyorum ama
nedense sütüm çok azaldı umarım bereketli olurda o yavrucağada
günde en azından 150 cc çıkarırım
??????????????:26:kızlar göğüs pompası kullananlardan bi akıl istiyorum
işi bıraktım çalışmıorum oğlum ne zaman acıksa yanndaym emzirebilirm
sütüm akacak kadar bol değil ama doyuruyo inş.
uzun süre geçip emmemişse o zaman bi göğsüm epey doluyo taş gibi oluo
emince yine eski halini alıo
sizce pompa almalı mıyım ne gibi faydasını görürüm
pompayla birlikte başka almam gereken şeyler neler
bizimki sallanmaya okadar alıştı ki, kollarımız kopuyor artık. bu nedenle hamak almaya karar verdik, hangi marka tavsiye edersiniz? kullananlardan yorum bekliyorum
slm millet,
kimse merak etmemiş ama ben yine de anlatayım durumumuzu. değişen pek bişey yok aslında, bebişimin durumu aynı. sanki hafifledi gibi biraz. hala bişey bulunamıyor.dün yine kan verdik bakalım. dualarınızı esirgemeyin bizden..
Ankarada olan arkadaşlar yeni doğan sünneti yaptıran oldumu aranızda yada Ankarada bildiğiniz iyi bir sünnet doktoru var mı ?
lagrima sende doktor arıyordun bildiğim kadarıyla bulabildin mi?
kabızlık için çare bulacak olan var mı?
??????????????:26:
Kızlar face grubunda paylastıgımız seylerı benım arkadas lıstemde olan bırı gorebılırmı?
canım biz sennle arkadaş olduğumuz için sanırım senn yorumlarn anasayfamdan çıkıyor artık,bildiğim hayır göremiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?