2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

markası ne cnm? yana doğrumu öne arkayamı sallanıyor? biz yana yani sağa sola sallansın istiyoruz

markası ne cnm? yana doğrumu öne arkayamı sallanıyor? biz yana yani sağa sola sallansın istiyoruz

Kraft markası donnymı oyle bıseydı bak mama sandalyesı besık dıye cıkar ınternette one arkaya sallanıo ılk bende tereddut ettım yana sallanmaya alıstı acaba kabul etckmı dıye ılkonce yadırgadı lakın sonra alıstı cok memnun kaldım gunduzlerı ona koyuorum rahat yemek yıorum bıseyler edıorum onerırım ılerde mama sandlyesıde oluoo bı tasla ıkı kus:) saga sola otomatk sallanan bısey bulamadm ben ılk bende oyle olsun ıstedım ama hıc oyle bıseye rastlamadım bıde otomatk olmasıda cok ıyı kuruosun sallanıoo kumandası var cok ıyıı cok memnun kaldım ben:)

Anne olmak;

"neden böyle yapıyorsun" yerine,

"neyi eksik/yanlış yapıyorum" diye soruyu her zaman kendine yönetmektir.

bu cümlen çok hoşuma gitti Gamze ve kafama dank etti..bnde bundan sonra neden böyle yapıyosun demiycem oğluma neyi eksik yapıyorum diye düşüncem çünkü onların henüz bu aşamada şımarıklık yada naz yapmaktan değilde bizim anlayamadığımız birtakım ihtiyaçlarını yeteri kadar yerine getirememizden yada yanlış yada eksik yapmamızdan kaynaklanan huzursuzluklar yaşadıklarına inanıyorum..tıpkı bakımımıza muhtaç küçük kedicikler gibi..ağızları var dilleri yok anlatamıyolar dertlerini o halde biz anlamaya ve yerine getirmeye çalışmalıyız..

bnde onu kullanıyorum ve çok memnunum..uyumasa bile sallanmak onu rahatlatıyo..hemde yan yan sallayıp çocuğa beyin travması yaşatmıyo.. :)) aşağı yukarı sallandığı için daha kullanışlı buldum

kızlar kauçuk emzik hakkında ne düşünüyosunuz..silikonmu kauçuk mu daha sağlıklı..
bide emzikleri ne kdr sürede değiştirmeliyiz..

kızlar kauçuk emzik hakkında ne düşünüyosunuz..silikonmu kauçuk mu daha sağlıklı..
bide emzikleri ne kdr sürede değiştirmeliyiz..

ben silikon kullanıyorum.. galiba kauçuk çabuk deforme oluyormuş.. bi bilgim yok gerçi :)
2 ayda bir emzik ve biberon emziklerinin değişmesi gerekmiş.. ben henüz değiştirmedim ama vakti geldi..

bizimki sallanmaya okadar alıştı ki, kollarımız kopuyor artık. bu nedenle hamak almaya karar verdik, hangi marka tavsiye edersiniz? kullananlardan yorum bekliyorum

bende gündüzleri hamak kullanıyorum mecbur kaldıkca.

bliss marka e-bebekte kampanyadaydı en son Bliss Ahşap Stantlı Yatay Bebek Hamağı - e-bebek.com
birde uzun bi kurdale bagladım sallıyorum.
asdlında alıştırmamak lazım ama gündüz baska ürlüde cok zor uyuyor.

ewet veriyorum ama arada mamada veryorum ya 2 3 kez sütüm az geliyor bazen o zamanlarda da süt olsun diye dedim.

yok cnm kesilmedi veriyorum zaten ama arada verdiğim mama yerine de anne sütü alsın istedim ne bileyim. sağıyorumda emziriyorumda esirikli oğlum bazen emiyor bazen emmiyor. bende 2 3 saatte bir sagıyorum ama bi kaç kez oğlumun doyacagı kadar cıkmıyor o zamanda mama veriyorum.

??????????????:26:

Ankarada olan arkadaşlar yeni doğan sünneti yaptıran oldumu aranızda yada Ankarada bildiğiniz iyi bir sünnet doktoru var mı ?
lagrima sende doktor arıyordun bildiğim kadarıyla bulabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…