- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.041
canım biz sennle arkadaş olduğumuz için sanırım senn yorumlarn anasayfamdan çıkıyor artık,
kabızlık için çare bulacak olan var mı?
kabızlık için çare bulacak olan var mı?
ben denemedim ama havlu peçete yerine kulak çubuğuyla yapıyorlarmış burdan okudum, peçete parçalanır içerde kalır falan kulak çubuğu daha güvenli geldi. bi de bir çay kaşığı zeytinyağı içiriyor ya da mamaya katıyor arkdaşlar..
slm millet,
kimse merak etmemiş ama ben yine de anlatayım durumumuzu. değişen pek bişey yok aslında, bebişimin durumu aynı. sanki hafifledi gibi biraz. hala bişey bulunamıyor.dün yine kan verdik bakalım. dualarınızı esirgemeyin bizden..
bizimki sallanmaya okadar alıştı ki, kollarımız kopuyor artık. bu nedenle hamak almaya karar verdik, hangi marka tavsiye edersiniz? kullananlardan yorum bekliyorum
uzun zamnadır bakamıyorum siteye bu yuzden daha once neler yazıldı bilmiyorum , belkide bunu denemişsindir.
Ben bebegim kabız oldugunda havlu peceteden kuuck bir parca kopararak büküyorum , bebegimin popasına sokacak kadar.Ne cok kalın ne cok ince ( kucuk parmagımın kalınlııgndan biraz az , daha sonra saf zeytinyagına batrıp bebegimin popoasına sokuyorum , ilk etapta dısarı cıkmayabilir , sabırlı olun, hatta biraz icerde tutun ,bazen pecete icerdeyken kakası gelir ,bazen tam cektiginizde...Ilk zamanlar olmuyor diyordum annemler yapıyordu , ama sonra alıstım şimdi oluyor :)
canım ben gecmişi okuyamadım henüz o yüzden bilmiyorum sıkıntınız ndir ama Allah yardımcınız olsun yavrun için dua ediyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
canım ben baby 2 go'nun otomatik salıncagını aldım hem öne arkaya hem sağa sola sallanıyo hem elektirikli hem pilli çalışıyo müziği dönencesi falan var hatta usb girişi var ve ben ona sakinleştiren bebek melodileri yükledim kolik cdsini oldugu gibi yükledim ve inanılmaz rahatım sallanıyo dönencesiyle oynuyo ışıkları oyuncakları cok ilgisini cekiyo kendi kendine oyalanmayı ve hatta ellerini kullanmayı da ögreniyo şidetle tavsiye ederim
canım nolur yanlış anlama ben doktorun bana sölediğini aktarcam sana...bende kızım 1 aylıkken kabızlık yaşıyodu ve 4 günün sonunda cok çares,z kaldıgım için senin yönteini uyguladım cok güzel yaptı kakasını ertesi gün doktor kontrolümüz vardı doktora söledim matah bişi yapmiş gibi de kasıla kasıla anlattım bide:)) bana bi kızdı meğer bagırsak tembelliğine yol acarmış bu yöntem yani sen yağ koymadıkca kaka yapamamaya başlarmiş ki bu da küçücük cocukta hemoroide varan sonuclar dogururmuş Allah korusun iyiylik yapıyorum zannedip kızımıa zarar verebilirmişim tabi bu benim doktorun bana sölediği istersen sen bi de kendi doktoruna sor
slm millet,
kimse merak etmemiş ama ben yine de anlatayım durumumuzu. değişen pek bişey yok aslında, bebişimin durumu aynı. sanki hafifledi gibi biraz. hala bişey bulunamıyor.dün yine kan verdik bakalım. dualarınızı esirgemeyin bizden..
çok tatlılar
Selamlar,hamile kaldığımdan beri sizleri sessiz sessiz takip ederken,bir de baktım ki herkesi tanıyor gibi olmuşum.Yine sırf üşendiğimden üye olmazdım fakat kevser su bebeğin haberibeni mahvetti,günlerdir gözüm yaşlı,sağlıkçı olmama ve onlarca acıya şahit olmama rağmen bu tarifsiz birşey Herneyse annesine başsağlığı diledikten sonra buraya da bir selam vermek istedim.Bundan sonra fiilen de aranızdayım,hadi hayırlısı ..
2012 Martın güzel annelerine ve tatlı bebişlerine oğlumla benden herkese günaydınlar
yeni bir ürünle daha karşınızdayım :) henüz tam adaptasyon sağlanamadı, mei tai mi bu mu desen %10 ile mei tai önde çünkü bunun içinde çok sıcak bastı,sırtım su içinde kaldı, ancak özellikle omuzlarım bunda daha rahattı ve emzirebilmek süper bunun içindeyken, merve de aldı bundan bakalım onun yorumları nasıl...
Eki Görüntüle 423295
Eki Görüntüle 423296
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?