2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet en sonunda beklenen stres dolu ziyaretimiz bitti ve evimize döndük...nasıl geçti derseniz..sıradan..oğlumu yolda tembihlemiştim oğlum hep uyu mıncıklayamasınlar seni diye..aferin anne sözü dinledi..saat 10 da vardık 12 ye kadar oturdu sonra 4 e kadar uyudu 4.30 dada kalktık zaten:)bebeği görmeye gelen gidenler oldu onun için çok yalnız kalamadık kaynanacığımla..laf falan sokamadı yani:) ama çıkarayak kayınpederim işi b..k etti..efendim bana hiç kırgın dargın diillermiş..içimden dedim ağzıma s..tınız bide siz mi dargın mı olucaktınız dedim..he he dedim geçtim gittim..zaten cortlamış iyice..bugün yarın gidici gibi geldi bana...neyse büyüklük bende kaldı ölmeden torununu gördü,sevdi..

gelelim bebekle uçak yolculuğu notlarına,

1.bebekle uçak yolculuğu zor
2.güvenlik kapılarından geçişlerde bebeği güvenlikçilere verip geçin..onunla geçmenizi isterseler hayır diin
3.bagaj tesliminde eğer elinizde puset yada ana kucağı falan varsa onun için özel bi poşet veriyolar onlardan alın ve uçağa girerken görevliye teslim edin..uçaktan inerken zaten getiriyolar bagaja koymuyolar
4.büyük uçaklarla gitmeye çalışın..giderken uçağımız büyüktü ve sorun yaşamadık..uyudu..ama dönerken hem uçak küçük hemde kalabalıklı cayır cayır bağırdı..
5.mümkün olan en az bebek yolculuğu uçağı seçin:) biri ağladımı hepsi sırayla başlıyo ağlamaya:)
6.emzik mutlaka ağzında olsun..bizim olmasına rağmen basınç değişikliklerinde rahatsız oldu.
7.bebekler için olan emniyet kemerinden nefret ettim..özellikle dönerken.. zaten uçak dar..öndeki koltuk ağzının içinde bide gelmiş kemerinizi bağlayın diyo..bende dayanamadım zaten oğlumla öyle bi sıkıştıkki çeksen çıkamayız burdan ondan kemere gerek yok dedim..bozuldu gitti hostes..
8.uçuş saatlerini uyku saatlerine göre ayarlayın..mesela biz akşam uykusuna 20-20.30 gibi yatıyoruz..uçak 19.30 daydı..uykusu çok geldiği için ağladı..uyuyamadıda..eve geldik daha pijamalarını giyerken sızdı:)
9.uçağa mümkün olan en küçük çanta ile gidin..bütün millet bianda inmek isteyince hem bebek hem çanta zor oluyo..
10.koltuk seçiminizi arka kapıya yakın yapın..inip-binerken kolay olur.,

şimdilik bukadar:) aklıma başka şeyler gelirse yazarım onlarıda

Hadi gecmis olsun bunu da atlattin
Bende ucak nasi olur diye merak ediyodum valla aglarsa nolur diye ama gurultuden sesi cok cikmazsa iyi :)) bi de arabada uyuyolar ama ucak yemiyo demek ki ogrenmis olduk :))

Dün eve geldiğim andan şu ana kadar ayrılamadım wrap tan. bağlıyorum elim alışsın diye açıyorum annem geldi onun üzerinde de denedim,öğrenmişim minnoşumda pek rahat içinde vallahi. ilk defa kızımla bir hareket edebiliyorum. daha dışarı çıkmadım henüz inşallah dışarıda da evde olduğumuz gibi rahat oluruz. Boba Türkiye olarak aratabilirsiniz canlarım. hava buzz gbi olduğu için ben terlemedim içinde,bakalımm. ama emzirebilme olayına bayılmış durumdayım.

seni arayacaktım bende, nasıl geçti, sinir stres durumları nasıl diye, çok şükür çok gerilmemişsin anladığım.

sevindim canım

ben fazla hararetliyim galiba :) su gibi oldum ya, Berra'da baktım sıcaklanmış, ben incecik giyinip, Berra'yı yazın sadece bezi ile içine koymayı planlıyorum :)

Berna'cım wrap sling bu, bunun markası Boba, yalnız sanal bebek mağazasında da vardı, kumaşı polar değil, benimki sertifikalı organiktenmiş, ve bana hediye bu anakılavuz.com sitesinden hediye edildi.

Emzirme olayına bende bittim, yemek yaparken dün Berra beni emiyordu :)

Hala mei tai mi bu nu diye net bir ayırım yapamıyorum, ikiside alınabilir, biri diğerinden kötü veya iyi değil yani. ayrıca bebek büyüdükçe mei tai kullanımı daha rahat olur gibi, bunda aşağı doğru sarkma oluyor bir süre geçince

Hadi gecmis olsun bunu da atlattin
Bende ucak nasi olur diye merak ediyodum valla aglarsa nolur diye ama gurultuden sesi cok cikmazsa iyi :)) bi de arabada uyuyolar ama ucak yemiyo demek ki ogrenmis olduk :))

araba sallaıyo ondan uyuyolar..uçak sallanmıyo yemiyo ondan:) çıkışta kardeşi geldi aldı bizi..polatlıya kadar uyudu mesela arabada:) dönüştede servisebindik..uçakta yırttı kendini arabada uyudu gene:)

aha pes diyorum...oğlan emziğin ucunu yarmış:)))))))) yuh o nasıl emiş yaaaa..ulan mememi böyle emse adam olurdu...gidip emzik almak lazım şimdi

canım uçak yolculugu notların çok güsel olmus bineceklere faydası dokunur. Bizde 30 günlükken aktarmalı 2 uçuş yapmak zorunda kalmıstık. Ama çok rahat geçmişti sürekli uyumustu benim kız. Seninkilere ekleyecek olursam uçağa binmek için kapıda beklerken öncelik hakkınız var boşuna sıra beklemeyin sizi uçağa ilk alıyorlar. Kemer olayı gerçekten zor. 2 yaşına kadAR böyle idare edecez artık.

kızlar artık bende karar vermiş bulunuyorum sling alacam:) ama hangisi ? wrap benimde ilgimi çekmişti ama yazın çok terletir diye düşünmüştüm gamze de öyle söylemiş. mei tai mi alsam

kızlar artık bende karar vermiş bulunuyorum sling alacam:) ama hangisi ? wrap benimde ilgimi çekmişti ama yazın çok terletir diye düşünmüştüm gamze de öyle söylemiş. mei tai mi alsam

son 1 saattir deniyorum, video izleyip izleyip ve son kararım mei tai, çünkü bebek onda daha sabit duruyor, bir denememde Berra kendini arkaya attı, düşürüyordum neredeyse çok korktum, belinden yakaladım son anda, mei tai de bağlarken böyle bir kaa olma ihtimali çok az, ve eğer çok sıkı bağlayamamışsam aşağıda kalıyor Berra ve ben kambur duruyorum, mei tai de dim dik yürüyorum oysa ki,
bu kambur yapıyor demiyorum, yanlış bağlamadan bu sonuç çıkıyor , ancak arada olabiliyor böyle, ayrıca mei tai ye göre bağlaması zahmetli

en büyük avantajı emzirebilme, çünkü mei tai da illaki bebeği çıkarmak mei tai yi çözmek lazım,

yanlış anlaşılmasın ürün kötülemek değil, nötr yaklaşım sonucu kullanım yorumlarımı yazdım, bir başkası hiç böyle düşünmeyebilir, özellikle ilk kez neyi kullanıyorsan ona alışırsın olayıda olabilir benimki.

kızlar kauçuk emzik hakkında ne düşünüyosunuz..silikonmu kauçuk mu daha sağlıklı..
bide emzikleri ne kdr sürede değiştirmeliyiz..

canım ben damaklı silikon emzik alıyorum. kullandıgımız 3 emzik oluyor yere düşerse falan diye yedek. eşim bi 3 tane daha almıs bende eeskileri attım. yani 2,5 ay olmustu. cteside çarsıya gittik emzik kutusundan emzik istedim eşimden. kutuda bebek arabasına takılı halde bana emziği verdi ama 2 emzik daha vardı kutuda. daha sonra bi bakarım kutu açık içinde emzikler yok:) yere saçılmıs:))))

canım bu konuda bi bilgim olmamakla birlikte gülbenin programında konuk bi prof vardı geçen bebeklere en fazla 30 spf alın dedi fazlası iyi değilmiş.

zaten sende mei tai görünce en çok hoşuma giden o olmustu ama wrapta da kararsızdım ama yazın zor olacak bana kullanmak. ben Siirtte yaşıyorum burasını yazın tahmin edebilirsin sıcaklıgı peki mei tai kumaşı nasıl kalın mı sence yazın kullanıslı olur mu ?

esperanzaa canım sorun ne takip edemediğim için bilemiyorum ama çok geçmiş olsun yavruba. en kısa zamanda geçer inşallah. dualarım seninle

kızlar gunaydın nasılsınız bız ıyıyız sukurr hersey yolunda bıde su havalar ıyılesse super olacak

esperanza canım cok cok gecmıs olsun tatlımm umarım ıyısınızdırr

unnododa gunes kremlerınde ındırım var ben aldım ve bebek badı ve esortmanlarda cok uygun ve cok guzell

hoş geldin canım

Gunaydın kızlar,dun kızım ılk defa gece 11de yatıp sabaha karsı 5te uyandı,ayy masallaah masallaaaah.... Ilk defa bukadar uzun uyudu,bunun sebebıde dun sabahtan aksama kadar dısarıda olmamız ve uyumadan once banyo yapması galıba....

Gecen gun burda guzel ıkı tatlı tarıfı paylasılmıstı,pcden gıren arkadaslardan rıca etsem bıda alıntı yapabılırlermı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…