- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.061
Hadi gecmis olsun bunu da atlattinevet en sonunda beklenen stres dolu ziyaretimiz bitti ve evimize döndük...nasıl geçti derseniz..sıradan..oğlumu yolda tembihlemiştim oğlum hep uyu mıncıklayamasınlar seni diye..aferin anne sözü dinledi..saat 10 da vardık 12 ye kadar oturdu sonra 4 e kadar uyudu 4.30 dada kalktık zaten:)bebeği görmeye gelen gidenler oldu onun için çok yalnız kalamadık kaynanacığımla..laf falan sokamadı yani:) ama çıkarayak kayınpederim işi b..k etti..efendim bana hiç kırgın dargın diillermiş..içimden dedim ağzıma s..tınız bide siz mi dargın mı olucaktınız dedim..he he dedim geçtim gittim..zaten cortlamış iyice..bugün yarın gidici gibi geldi bana...neyse büyüklük bende kaldı ölmeden torununu gördü,sevdi..
gelelim bebekle uçak yolculuğu notlarına,
1.bebekle uçak yolculuğu zor
2.güvenlik kapılarından geçişlerde bebeği güvenlikçilere verip geçin..onunla geçmenizi isterseler hayır diin
3.bagaj tesliminde eğer elinizde puset yada ana kucağı falan varsa onun için özel bi poşet veriyolar onlardan alın ve uçağa girerken görevliye teslim edin..uçaktan inerken zaten getiriyolar bagaja koymuyolar
4.büyük uçaklarla gitmeye çalışın..giderken uçağımız büyüktü ve sorun yaşamadık..uyudu..ama dönerken hem uçak küçük hemde kalabalıklı cayır cayır bağırdı..
5.mümkün olan en az bebek yolculuğu uçağı seçin:) biri ağladımı hepsi sırayla başlıyo ağlamaya:)
6.emzik mutlaka ağzında olsun..bizim olmasına rağmen basınç değişikliklerinde rahatsız oldu.
7.bebekler için olan emniyet kemerinden nefret ettim..özellikle dönerken.. zaten uçak dar..öndeki koltuk ağzının içinde bide gelmiş kemerinizi bağlayın diyo..bende dayanamadım zaten oğlumla öyle bi sıkıştıkki çeksen çıkamayız burdan ondan kemere gerek yok dedim..bozuldu gitti hostes..
8.uçuş saatlerini uyku saatlerine göre ayarlayın..mesela biz akşam uykusuna 20-20.30 gibi yatıyoruz..uçak 19.30 daydı..uykusu çok geldiği için ağladı..uyuyamadıda..eve geldik daha pijamalarını giyerken sızdı:)
9.uçağa mümkün olan en küçük çanta ile gidin..bütün millet bianda inmek isteyince hem bebek hem çanta zor oluyo..
10.koltuk seçiminizi arka kapıya yakın yapın..inip-binerken kolay olur.,
şimdilik bukadar:) aklıma başka şeyler gelirse yazarım onlarıda
yeni bir ürünle daha karşınızdayım :) henüz tam adaptasyon sağlanamadı, mei tai mi bu mu desen %10 ile mei tai önde çünkü bunun içinde çok sıcak bastı,sırtım su içinde kaldı, ancak özellikle omuzlarım bunda daha rahattı ve emzirebilmek süper bunun içindeyken, merve de aldı bundan bakalım onun yorumları nasıl...
Eki Görüntüle 423295
Eki Görüntüle 423296
evet en sonunda beklenen stres dolu ziyaretimiz bitti ve evimize döndük...nasıl geçti derseniz..sıradan..oğlumu yolda tembihlemiştim oğlum hep uyu mıncıklayamasınlar seni diye..aferin anne sözü dinledi..saat 10 da vardık 12 ye kadar oturdu sonra 4 e kadar uyudu 4.30 dada kalktık zaten:)bebeği görmeye gelen gidenler oldu onun için çok yalnız kalamadık kaynanacığımla..laf falan sokamadı yani:) ama çıkarayak kayınpederim işi b..k etti..efendim bana hiç kırgın dargın diillermiş..içimden dedim ağzıma s..tınız bide siz mi dargın mı olucaktınız dedim..he he dedim geçtim gittim..zaten cortlamış iyice..bugün yarın gidici gibi geldi bana...neyse büyüklük bende kaldı ölmeden torununu gördü,sevdi..
gelelim bebekle uçak yolculuğu notlarına,
1.bebekle uçak yolculuğu zor
2.güvenlik kapılarından geçişlerde bebeği güvenlikçilere verip geçin..onunla geçmenizi isterseler hayır diin
3.bagaj tesliminde eğer elinizde puset yada ana kucağı falan varsa onun için özel bi poşet veriyolar onlardan alın ve uçağa girerken görevliye teslim edin..uçaktan inerken zaten getiriyolar bagaja koymuyolar
4.büyük uçaklarla gitmeye çalışın..giderken uçağımız büyüktü ve sorun yaşamadık..uyudu..ama dönerken hem uçak küçük hemde kalabalıklı cayır cayır bağırdı..
5.mümkün olan en az bebek yolculuğu uçağı seçin:) biri ağladımı hepsi sırayla başlıyo ağlamaya:)
6.emzik mutlaka ağzında olsun..bizim olmasına rağmen basınç değişikliklerinde rahatsız oldu.
7.bebekler için olan emniyet kemerinden nefret ettim..özellikle dönerken.. zaten uçak dar..öndeki koltuk ağzının içinde bide gelmiş kemerinizi bağlayın diyo..bende dayanamadım zaten oğlumla öyle bi sıkıştıkki çeksen çıkamayız burdan ondan kemere gerek yok dedim..bozuldu gitti hostes..
8.uçuş saatlerini uyku saatlerine göre ayarlayın..mesela biz akşam uykusuna 20-20.30 gibi yatıyoruz..uçak 19.30 daydı..uykusu çok geldiği için ağladı..uyuyamadıda..eve geldik daha pijamalarını giyerken sızdı:)
9.uçağa mümkün olan en küçük çanta ile gidin..bütün millet bianda inmek isteyince hem bebek hem çanta zor oluyo..
10.koltuk seçiminizi arka kapıya yakın yapın..inip-binerken kolay olur.,
şimdilik bukadar:) aklıma başka şeyler gelirse yazarım onlarıda
Dün eve geldiğim andan şu ana kadar ayrılamadım wrap tan. bağlıyorum elim alışsın diye açıyorum annem geldi onun üzerinde de denedim,öğrenmişimminnoşumda pek rahat içinde vallahi. ilk defa kızımla bir hareket edebiliyorum. daha dışarı çıkmadım henüz inşallah dışarıda da evde olduğumuz gibi rahat oluruz. Boba Türkiye olarak aratabilirsiniz canlarım. hava buzz gbi olduğu için ben terlemedim içinde,bakalımm. ama emzirebilme olayına bayılmış durumdayım.
Eki Görüntüle 423306
nerden aldın gamze bunu? slinge benziyo..polar mı ne kumaşı..bnde böyle bişey istiyodum ama türkiyede sling bulamadm bn ya..bi site vardı özel kumaştan yapıyolarmş bn kumaşını beenmedim..falan filan işte neyse nerden aldın kaça aldın?
Hadi gecmis olsun bunu da atlattin
Bende ucak nasi olur diye merak ediyodum valla aglarsa nolur diye ama gurultuden sesi cok cikmazsa iyi :)) bi de arabada uyuyolar ama ucak yemiyo demek ki ogrenmis olduk :))
seni arayacaktım bende, nasıl geçti, sinir stres durumları nasıl diye, çok şükür çok gerilmemişsin anladığım.
sevindim canım
kızlar artık bende karar vermiş bulunuyorum sling alacam:) ama hangisi ? wrap benimde ilgimi çekmişti ama yazın çok terletir diye düşünmüştüm gamze de öyle söylemiş. mei tai mi alsam
kızlar kauçuk emzik hakkında ne düşünüyosunuz..silikonmu kauçuk mu daha sağlıklı..
bide emzikleri ne kdr sürede değiştirmeliyiz..
Chicco Sun | Chicco Sun Yksek Korumal Gne Kremi SPF 50+ | 20,00 TL
bebeklerinize hangi koruyucudan aldınız/alacaksınız arkadaşlar????
linkteki ürün çok yüksek korumalı diyor ve fiyatıda çok uygun geldi bana.. fikri olan??
son 1 saattir deniyorum, video izleyip izleyip ve son kararım mei tai, çünkü bebek onda daha sabit duruyor, bir denememde Berra kendini arkaya attı, düşürüyordum neredeyse çok korktum, belinden yakaladım son anda, mei tai de bağlarken böyle bir kaa olma ihtimali çok az, ve eğer çok sıkı bağlayamamışsam aşağıda kalıyor Berra ve ben kambur duruyorum, mei tai de dim dik yürüyorum oysa ki,
bu kambur yapıyor demiyorum, yanlış bağlamadan bu sonuç çıkıyor , ancak arada olabiliyor böyle, ayrıca mei tai ye göre bağlaması zahmetli
en büyük avantajı emzirebilme, çünkü mei tai da illaki bebeği çıkarmak mei tai yi çözmek lazım,
yanlış anlaşılmasın ürün kötülemek değil, nötr yaklaşım sonucu kullanım yorumlarımı yazdım, bir başkası hiç böyle düşünmeyebilir, özellikle ilk kez neyi kullanıyorsan ona alışırsın olayıda olabilir benimki.
linkteki ürün çok yüksek korumalı diyor ve fiyatıda çok uygun geldi bana.. fikri olan??
Selamlar,hamile kaldığımdan beri sizleri sessiz sessiz takip ederken,bir de baktım ki herkesi tanıyor gibi olmuşum.Yine sırf üşendiğimden üye olmazdım fakat kevser su bebeğin haberibeni mahvetti,günlerdir gözüm yaşlı,sağlıkçı olmama ve onlarca acıya şahit olmama rağmen bu tarifsiz birşey Herneyse annesine başsağlığı diledikten sonra buraya da bir selam vermek istedim.Bundan sonra fiilen de aranızdayım,hadi hayırlısı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?