2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım kuzuna.. ayrıca ben senin doğum gününü kutlamayı unuttum( geçmiş doğum günün kutlu olsun.

bende Didoşu hava iyiyse hergün, değilse 2 günde bir uykudan önce banyo yaptırıyorum. uyku rutinini bu şekilde oluşturduk çok şükür. birde normalinden birazcık daha sıcak suyla karnını göğsünü ovalayıp yıkıyorum ağrısı varsa dinsin diye..sonrada hemen bebeyağıyla masaj ooohhh gelsin güzel bi uyku. maşallah bu sayede 4 saate yakın kesintisiz uyuyor

Dogumdan sonra sırtımda cok sıddetlı agrılar olustu,cok onemsemedoım ama son gunlerde ıyıce arttı,sırtustu uzandıgımda nefes alamıyorum o denlı agrıyo,en kısa zamanda doktora gıdıcem ama cok aklıma takılıyo,normal dogum yapmıstım acaba onla alakalı bı durummu?

mei tai de sıcak tutuyori bebeğin sırt kısmında 2 parça kumaş arasında elyaf var çünkü, ancak sırt dışında temas eden kumaş olmadığından ve ikinizde ince giyinirseniz normalden biraz sıcak olur

selam kızlar

genel olarak herkes iyi gibi geldi,alışıyor muyuz ne küçük meleklerimize,aman maşallah diyeyim

ceylin canım geçmiş olsun işinden ayrılmak zorunda kalmışsın eminim yokluğu farkedilcektir canım o kadar emek vermişsin..ama inşallah hayırlara vesile olur,kuzunun senin yanında kalma süresi artmış,onun için daha iyi ne olabilir..

ben de büroma gitmiyorum daha ne kadar da gidebilirim bilmiyorum..olabildiğince evden takip etmeye çalışıyorum işler aksıyor ama kızımdan kıymetli değil,bir süre böyle olduğu kadar..
öte yandan bebekler kısmetleriyle geliyor..bir iş vardı bi kaç kişi çalışma yapmıştı aynı işe.. bende Asel uyurken yapabildiğim kadar çalışma yapmıştım benim taslağımı beğenmişler iş bizde kaldı..Allah yardım ediyor kesilikle

lagrima canım levent beyin ücreti 200 lira gibiydi..biraz fiyatı yüksek ,her zaman değil de ara da bi götürülebilir en azından

esperenza canım nöbetlerin azalmasına sevindim inşallah hiç bişeyi kalmaz güzel kızının

bende kesınlıkle masaj yapıyorum bebek yagıyla,cok hosuna gıdıyo dananın...

maşallah berraya, annesini hiç üzmemiş. ben de bebek arabasına alışması için bu tekniği uygulasam mı acaba, ağlasa ama almasam içinden alışır mı? nasıl dışarı çıkıcam ben bu kızla ya
bir de gaye, erken yatırdın ya uyku süresi değişti mi yoksa erken yattı diye erken mi kalktı..

Kızkardesım bana cımadam almıs,ayy bı komık suratı varkı,hergun suluyorumkı kafadan cımler cıksın:) ayyy kucukken ne cok yapardık,annemden tul corap ısterdıkte vermezdı:)
dun gonlumce alısverıs yaptım,hem kızıma hem kendıme bı dolu bıse aldım,ben aldım esım odedı ben aldım esım odedı,duuuuuuur daha eksıklerım bıtmedı kalanını gelecek hafta alıcam,oooohhh sefam olsun acımak yooooooooook

oohhh iyi yaptın canım deşarj oldun stres attın ne güzel

canım benim gaye değil Gamze :)

ve evet erken yatınca erken kalktı, 4:30'da, emdi 5:30 yattı tekrar ve uyanık uykulu devam ediyor şu anda, bu haftaki hedefim, akşam yatış saatini ayarlamak ve yatağa yatınca ağlamadan uyuması gerektiğini öğretmek, akşam 19.30-20.00 ye kitlersem uyku saatini, gündüz için çalışmaya başlayacağım, çünkü benimki gece uyuması gereken uykuyu gündüz uyuyor , akşam 19 da gece uykusuna geçmesi gerekirken gözler koccaman açılıyor gün yeni başlıyor onun için resmen :)

Merhabalar herkese, tüm anneler ve bebişleri için huzur dolu bir gün diliyorum.Birkaç sorum olacak..Emzirirken nessfit veya kellogslardan yiyebilir miyiz? Kızım için ergobaby almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yoksa klasik bir kangru mu tercih etmeliyim? Bir de önümüzdeki ay işe başlayacağım.Ufaktan mamayla takviye etmeye başlamayı düşünüyorum.Pre aptamil aldım uygun mudur? Ne sıklıkta vermeliyim?Mama bana ben mamaya bakıyorum içim acıyarak Elim varmadı henüz..

slm kızlar,, ben berene herhangi bi yöntem uygulamadım uyku düzeni için..gündüz uyku süresi çok az bazen kesintisiz 2 saat uyuyo ama akşam en geç 9 da yatıyo bidaha sabaha karşı uyanıyo..bazı zamanlar huysuz oluyo ozaman akşam 10 olabiliyo yatış..kendi kendine uyku düzenini kurdu ben hiçbişe yapmadım..şimdi banyo zamanını akşama aldım dün ilk defa akşam yaptırdım 19.30 da uyudu gece 2 de uyandı 6.5 saat kesintisiz uyudu gece uyansada emer emmez uyuyo uyumasada yatağına bırakıyorum mızıldanıyo sızlanıyo hiç almıyorum 10dk ya uyumuş oluyo..şuana kadar bu şekilde gitti şimdiden sonra değişirmi bilmem değişirse herhangi bi yöntemi uygularmıyım bakıcaz..

Kesinlikle Ergo, ve sanal bebek mağazasını tavsiye ederim, E-bebek çok pahalıya satıyor 120 lira fark var

bide kızlar yazmıştım ama cvp veren olmadı mei tai yle slingo arasındaki tek fark mei taide elyaf dolgu olması( yaz için bunaltıcı dolayısıyla) slingoda olmamasımı?

Berra 3 ay 1 haftalıkken çok değişmeye başladı , geçen hafta zirveye ulaşmıştı, bütün sistemi değişti bu sebeble , belki sizlerde de bir süre sonra değişiklik olabilir hazırlıklı olun

valla canım sütle yendiği için gaz ve kusma problemimiz olduğu için ben yemiyorum, bir de zaten mısırlarda gdo falan varmış yeme boşver..ergo baby yi çok tavsiye ediyorlar ama bence kızın kanguruda durur mu onu da dene, benim kızım çok ağlıyor, gerçi markası ergo değil ama marka takıntısı yoktur heralde el kadar bebeğin:44:
sütün mü az neden mamaya başlıyorsun, sağmayacak mısın işte? ben sağma konusunda deneyimli değilim ama bu konuda bilgili arkadaşlar var, nasıl sağıcan nasıl depolıycan vs. bilgi al bence işe başlasanda anne sütü ver yavruna. sütün azsa bilemem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…