- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.081
Gunaydın kızlar,dun kızım ılk defa gece 11de yatıp sabaha karsı 5te uyandı,ayy masallaah masallaaaah.... Ilk defa bukadar uzun uyudu,bunun sebebıde dun sabahtan aksama kadar dısarıda olmamız ve uyumadan once banyo yapması galıba....
zaten sende mei tai görünce en çok hoşuma giden o olmustu ama wrapta da kararsızdım ama yazın zor olacak bana kullanmak. ben Siirtte yaşıyorum burasını yazın tahmin edebilirsin sıcaklıgı peki mei tai kumaşı nasıl kalın mı sence yazın kullanıslı olur mu ?
Maşallah canım kuzuna.. ayrıca ben senin doğum gününü kutlamayı unuttum( geçmiş doğum günün kutlu olsun.
bende Didoşu hava iyiyse hergün, değilse 2 günde bir uykudan önce banyo yaptırıyorum. uyku rutinini bu şekilde oluşturduk çok şükür. birde normalinden birazcık daha sıcak suyla karnını göğsünü ovalayıp yıkıyorum ağrısı varsa dinsin diye..sonrada hemen bebeyağıyla masaj ooohhh gelsin güzel bi uyku.maşallah bu sayede 4 saate yakın kesintisiz uyuyor
Kızkardesım bana cımadam almıs,ayy bı komık suratı varkı,hergun suluyorumkı kafadan cımler cıksın:) ayyy kucukken ne cok yapardık,annemden tul corap ısterdıkte vermezdı:)
dun gonlumce alısverıs yaptım,hem kızıma hem kendıme bı dolu bıse aldım,ben aldım esım odedı ben aldım esım odedı,duuuuuuur daha eksıklerım bıtmedı kalanını gelecek hafta alıcam,oooohhh sefam olsun acımak yooooooooook
maşallah berraya, annesini hiç üzmemiş. ben de bebek arabasına alışması için bu tekniği uygulasam mı acaba, ağlasa ama almasam içinden alışır mı? nasıl dışarı çıkıcam ben bu kızla ya
bir de gaye, erken yatırdın ya uyku süresi değişti mi yoksa erken yattı diye erken mi kalktı..
Merhabalar herkese, tüm anneler ve bebişleri için huzur dolu bir gün diliyorum.Birkaç sorum olacak..Emzirirken nessfit veya kellogslardan yiyebilir miyiz? Kızım için ergobaby almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yoksa klasik bir kangru mu tercih etmeliyim? Bir de önümüzdeki ay işe başlayacağım.Ufaktan mamayla takviye etmeye başlamayı düşünüyorum.Pre aptamil aldım uygun mudur? Ne sıklıkta vermeliyim?Mama bana ben mamaya bakıyorum içim acıyarakElim varmadı henüz..
slm kızlar,, ben berene herhangi bi yöntem uygulamadım uyku düzeni için..gündüz uyku süresi çok az bazen kesintisiz 2 saat uyuyo ama akşam en geç 9 da yatıyo bidaha sabaha karşı uyanıyo..bazı zamanlar huysuz oluyo ozaman akşam 10 olabiliyo yatış..kendi kendine uyku düzenini kurdu ben hiçbişe yapmadım..şimdi banyo zamanını akşama aldım dün ilk defa akşam yaptırdım 19.30 da uyudu gece 2 de uyandı 6.5 saat kesintisiz uyudu gece uyansada emer emmez uyuyo uyumasada yatağına bırakıyorum mızıldanıyo sızlanıyo hiç almıyorum 10dk ya uyumuş oluyo..şuana kadar bu şekilde gitti şimdiden sonra değişirmi bilmem değişirse herhangi bi yöntemi uygularmıyım bakıcaz..
afedersin gamze, aslında çok iyi biliyorum ismini ama kafa işte..
Merhabalar herkese, tüm anneler ve bebişleri için huzur dolu bir gün diliyorum.Birkaç sorum olacak..Emzirirken nessfit veya kellogslardan yiyebilir miyiz? Kızım için ergobaby almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yoksa klasik bir kangru mu tercih etmeliyim? Bir de önümüzdeki ay işe başlayacağım.Ufaktan mamayla takviye etmeye başlamayı düşünüyorum.Pre aptamil aldım uygun mudur? Ne sıklıkta vermeliyim?Mama bana ben mamaya bakıyorum içim acıyarakElim varmadı henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?