- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.121
aynen yaa nolmuş bunlara..biz 9 da yaptrdk banyo 10 a doğru uyudu bi kalktı 5.30..şok oldum..uyandıımda htrlamaya çalışıyorm acaba gece kalktımmı diye ama htrlayamadıma göre kalkmadım heralde..
oğlum gece 12 de uyuyor 4 de kalkıyorve daha uyumuyor..uyusun diye uğraşırken sabah oluyor,ben bitap düşüyorum.. acaba geç yatırmakla mı hata yapıyorum,nasıl oturtmalıyım düzenimizi? sizler kaçta uyutuyosunuz bebeğinizi ve kaç saat uyuyorlar?nasıl bir düzen kurdunuz?
maşallah cnm 5 30 dan sonra tekrar uyuyor mu bebeğin?
Canım benim mutlu olmana sevindim, sefan olsun tabiiiiiiiiiiKızkardesım bana cımadam almıs,ayy bı komık suratı varkı,hergun suluyorumkı kafadan cımler cıksın:) ayyy kucukken ne cok yapardık,annemden tul corap ısterdıkte vermezdı:)
dun gonlumce alısverıs yaptım,hem kızıma hem kendıme bı dolu bıse aldım,ben aldım esım odedı ben aldım esım odedı,duuuuuuur daha eksıklerım bıtmedı kalanını gelecek hafta alıcam,oooohhh sefam olsun acımak yooooooooook
selam kızlar,
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. geçmişi okuyamamış olanlar için durumumuzu tekrar özetliim. yaklaşık3 haftadır, hatta 1 ay olucak bu hafta artık, kızım aniden kasılmaya başlıyor. vücudu resmen c şeklini alıyor başı ayaklarına yaklaşıp göğsü öne doğru çıkıyor. yay gibi geriliyor çocuk. bu sırada morarıyor nefes alamadığı için.gözleri kocaman açılıyor, korkunç bir tablo çıkıyor ortaya.ilk olduğunda hastaneye kaldırdık, 2 gece kaldık. daha sonra pek çok doktora gittik. her tür tetkik yapıldı, eeg ve beyin usg dahil. sonuç: sebebi anlaşılamıyor. cumartesi tekrar kan vermiştik. bu sabah aldık sonuçlar yine temiz. yani şuan kızım çok sağlıklı doktorların dediğine göre. ancak nöbetler kesilmiş değil. sadece hafifledi diyebilirim.. okadar korkmuştukki ilk zamanlar epilepsi olduğunu düşünmeye başlamıştım, neyseki değilmiş. geceleri hala uyumuyoruz, başında nöbetleşe beklemeye devam. her an olabilir diye. sesi çıkmıyor çünkü o sırada. görmesek boğulabilir.
işin ilginç kısmını paylaşıcam şimdi sizlerle. kardiolog bir arkadaşım bu durumun nedeninin 2. ay sonunda olan aşılar olabileceğini söyledi. bunun üzerine doktorumuzu arayıp durumdan bahsettim. "olabilir bu da bir ihtimal" dedi. hatta boğmaca aşısı neden olabiliyormuş bu tip reaksiyonlara. bunca zaman bu ihtimal hiç araştırılmadı. yani çocuk doktorları boğmaca aşısının böyle bişey yapabileceğinden habersiz mi yaşıyorlar? kaç dr gezdik kimse bahsetmedi bundan. çok şaşırdım. tek sorun bunun test edilmesi mümkün değil. yani aşıdan olup olmadığına emin olamıycaz hiçbir zaman sanırım. takibe devam edelim diyor drumuz. eğer tamamen geçerse yakın zmnda, aşıdandır diyebiliriz dedi. bu durumda 2. dozu olmaması gerekebilirmiş. bilemiyoruz bakalım, en azından şundan olabilir denmesi bile sevindirdi bizi.
bu arada dün akşam kızıma hamak aldık. şuan içinde uyuyor, çok sevdi. yaşasınnn:)
Eki Görüntüle 423477
evt cnm yatıyo..7-8 gibi uyanıyo..aslında tam uyanma diyemeyiz bn hala uykulu olduum için kastırıyorm bazen öğlene kdr uyuyorz..tabi mızırdanıyo arada..emziriyorm uyutmaya çalışıyorm..bugn mesela 1 e kdr uyuduk..
14:45 de uyuttum oğlumu, 2 dk dır uyanık bana bakıyo.. hiç mi uykusu gelmez yaa 15 dk lık uyku mu olur((
mei tainin kumaşı biraz kot kumaşına benziyo..yani bnmki öyle dierleride aynı mı bilmiyorm..ama zaten snn göğsünle direk temasta olduu için kışın bile sıcak oluyo yani :)) çok ince giyersiniz..ama bebekte o göğüs ortamında çok mutlu işte..arada sıkıldıı oluyo..çıkartıp ayaklarını havalandırıyorm yani kucama alıp sonra yine koyuyorm
slm, tam da aradığım konu, bende artık bebeğimle dışarıya çıkmak istiyorum, 40 ımız yarın çıkıyo, hangi slingleri önerirsiniz, benim kız biraz sıkıntılı pusette oto koltuğunda falan çığlık çığlığa ağlıyo, onun seveceği türden bide hangi siteden almalıyım yazarmısınız
slm, tam da aradığım konu, bende artık bebeğimle dışarıya çıkmak istiyorum, 40 ımız yarın çıkıyo, hangi slingleri önerirsiniz, benim kız biraz sıkıntılı pusette oto koltuğunda falan çığlık çığlığa ağlıyo, onun seveceği türden bide hangi siteden almalıyım yazarmısınız
benimki 4 5 gibi kalkıyo o kadar çabalamama rağmen geri uyutamıyorum, uyusa da 5 dk da bi mızırdanıyo.. sen nasıl geri uyutuyorsun?
ben de heves edip mei tai aldım canım. evde bir kaç kere denedim ama hiç sevmedi. bu hafta tekrar deneyeceğim. sakin bir zamanını kolluyorum.
dün biz de çekirdek olarak dışarı çıkalım dedik. ne puset ne bebek arabası çığlktan başka bir şey duyamadık. başını pusete ya da arabaya koyar koymaz bağırıyor. arabaya kadar eşim omuuznda taşıdı. kırkımız geçen hafta çıktı. bakalım ne zaman sevecekler
ben de heves edip mei tai aldım canım. evde bir kaç kere denedim ama hiç sevmedi. bu hafta tekrar deneyeceğim. sakin bir zamanını kolluyorum.
dün biz de çekirdek olarak dışarı çıkalım dedik. ne puset ne bebek arabası çığlktan başka bir şey duyamadık. başını pusete ya da arabaya koyar koymaz bağırıyor. arabaya kadar eşim omuuznda taşıdı. kırkımız geçen hafta çıktı. bakalım ne zaman sevecekler
Selam kızlar bugn hem 40 kontrolmu oldum hemde bebısımın asılrını yaptrdık korkuorum sımdı atesı cıkarmı dıye hüIkımızınde kontrolu cok ıyı gectı ben artık hamılelıkte ılgı butun sayfalrı kapamısım:) smear testı fln aldı dr bıde 2. cocuk ıcın arayı acma goruselım dedı:)) Bana uzak lakınn ALLAH hayırlısını versın dıyorum:) Bebısım cok ıyı kılo alms masallah boyuda 61cm olmus oyy yer onu annesı asısı yapılrken hemen odayı terkettım babası kaldı lakın dısardan sesını duydum tabı ıcerı donunce bı baktm babası aglıo ahahaha dedım noldu askımm agladı ıcım parcalandı dıoo dedım ıste bende aglamamk ıcın dısarı kactım:))) Sımdı gozlerı yarım uykuyla uyanıklık halı arasında gıdıp gelıo ınsallah atesı fln cıkmazda atlatırız bu surecı
3 aydan önce kullanılıyo demek, videoda 3 aydan sonra yazıyodu da,alalım bakalım bizde belki sever
Sanal bebekten mai tai, ben çok memnun kaldım... haftada iki-üçkere eşim ben bebeğim parka yürüyüşe gidiyoruzslm, tam da aradığım konu, bende artık bebeğimle dışarıya çıkmak istiyorum, 40 ımız yarın çıkıyo, hangi slingleri önerirsiniz, benim kız biraz sıkıntılı pusette oto koltuğunda falan çığlık çığlığa ağlıyo, onun seveceği türden bide hangi siteden almalıyım yazarmısınız
benim bebeğim evde sevmiyor, bu yüzden bağlar bağlamaz dışarı çıkıyorum, dışarının havasını, aydınlığını farkedince mızırdaması kesiliyor, sonrada zaten uyuyakalıyorben de heves edip mei tai aldım canım. evde bir kaç kere denedim ama hiç sevmedi. bu hafta tekrar deneyeceğim. sakin bir zamanını kolluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?