2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10 da yatıyo 4-5 gibi emp tekrar yatıyo 6-7 gibi uyanıyo..ama artk banyosunu daha erken yaptrp yatrmayı planlıyorm..yatış saatini erkene alcam

maşallah cnm 5 30 dan sonra tekrar uyuyor mu bebeğin?

evt cnm yatıyo..7-8 gibi uyanıyo..aslında tam uyanma diyemeyiz bn hala uykulu olduum için kastırıyorm bazen öğlene kdr uyuyorz..tabi mızırdanıyo arada..emziriyorm uyutmaya çalışıyorm..bugn mesela 1 e kdr uyuduk..

Son düzenleme:
Canım benim mutlu olmana sevindim, sefan olsun tabiiiiiiiiii

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun Allah şifasını göndersin, hamağındada mışıl mışıl uyusun

benimki 4 5 gibi kalkıyo o kadar çabalamama rağmen geri uyutamıyorum, uyusa da 5 dk da bi mızırdanıyo.. sen nasıl geri uyutuyorsun?

uzun saatler uyuyan bebeklere maşaAllah diyorum, darısı bana, bugün beşbuçukta uyandık ve gerisi yok, şu an kanepede yatıyor etrafı inceliyor sıpa

Benimki de dün 20.30da yattı,2.30ta kalktı,sonra 4.30 da kalktı ve sonra da 7.30da kalktı.Harikaydık dün gece...inş böyle devam eder...

slm, tam da aradığım konu, bende artık bebeğimle dışarıya çıkmak istiyorum, 40 ımız yarın çıkıyo, hangi slingleri önerirsiniz, benim kız biraz sıkıntılı pusette oto koltuğunda falan çığlık çığlığa ağlıyo, onun seveceği türden bide hangi siteden almalıyım yazarmısınız

bn mei tai önerrm sanal bebek mağazası..memnun kalmazsan sanırım hülya hanım iade alıyo..

ben de heves edip mei tai aldım canım. evde bir kaç kere denedim ama hiç sevmedi. bu hafta tekrar deneyeceğim. sakin bir zamanını kolluyorum.
dün biz de çekirdek olarak dışarı çıkalım dedik. ne puset ne bebek arabası çığlktan başka bir şey duyamadık. başını pusete ya da arabaya koyar koymaz bağırıyor. arabaya kadar eşim omuuznda taşıdı. kırkımız geçen hafta çıktı. bakalım ne zaman sevecekler

benimki 4 5 gibi kalkıyo o kadar çabalamama rağmen geri uyutamıyorum, uyusa da 5 dk da bi mızırdanıyo.. sen nasıl geri uyutuyorsun?

valla cnm bnde bilmiyomki nasıl uyutuyorm..sbh baba gittiktn sonra bi uyku bastırıyo bna..yani hiç ilgilenmeye fln halim olmuyo..yatıyorm onuda yanımda beşiine koyuyorm..ıh mıh diyosa emziriyorm tekrar yatırıyorm..sonra ağzına tıkıyorm emzii hala aranıyosa beşii otomatie alıyorm ona baka baka gözlerimi kapatıyorm bi bakmışım uyumuşum :))) yani bn kndimi uyutuyorm..sonra bi ara gözlerimi açıyorm kontrol için bi bakmışım oda uyumuş..sanırım o bna baka baka uykusu geliyo eğer bnm gözlerim kapalıysa..anlıyoki uyku rüzgarları esiyo e bnde uyiim bari dikkatini çekeceim kimse yok madem diyo ve uyuyo :))

yalnz bnmkide mei taiyi evde sevmiyo..evde denedm bi kere yemek yapiim dedim ı ııhh imkanı yok durmadı..ama dışarı çıkınca nasıl güzel etrafı seyrede seyrede uyuyo..rahat 1.5-2 saat sesini çıkarmadan uyuyo..sonra acıktıysa mızırdanmaya başlıyo..

Selam kızlar bugn hem 40 kontrolmu oldum hemde bebısımın asılrını yaptrdık korkuorum sımdı atesı cıkarmı dıye hü Ikımızınde kontrolu cok ıyı gectı ben artık hamılelıkte ılgı butun sayfalrı kapamısım:) smear testı fln aldı dr bıde 2. cocuk ıcın arayı acma goruselım dedı:)) Bana uzak lakınn ALLAH hayırlısını versın dıyorum:) Bebısım cok ıyı kılo alms masallah boyuda 61cm olmus oyy yer onu annesı asısı yapılrken hemen odayı terkettım babası kaldı lakın dısardan sesını duydum tabı ıcerı donunce bı baktm babası aglıo ahahaha dedım noldu askımm agladı ıcım parcalandı dıoo dedım ıste bende aglamamk ıcın dısarı kactım:))) Sımdı gozlerı yarım uykuyla uyanıklık halı arasında gıdıp gelıo ınsallah atesı fln cıkmazda atlatırız bu surecı

3 aydan önce kullanılıyo demek, videoda 3 aydan sonra yazıyodu da,alalım bakalım bizde belki sever

Ayrıca dr gunduzlerı hıc uyumuoo bı anormallık var bu cocukta dedım:)) Dedıkı hyrr o neye ıhtıyacı varsa onu alıo sen merak etme uyumuosa buna ıhtıyacı yok demektr sukdr uyumadı artık uyumalı dıye hıc dusunme dedı bebıslerı uyumayan arkadaslarr cocugumuz ıhtıyacnı karsılıo bosuna uzulmeylım zugurt tesellımız olsun:))))

yok cnm ya mrk etme ateşi fln çıkmıyo...bnde çok korkmuştm atlattık yani..sadece brz yükseliyo oda tehlikeli sınırlarda değil..37 fln olur..sn yinede kontrol et sık sık ama takma kafaya hiçbişi olmuyo Allahın izniyle..3 gün banyo yasak o brz uyku düzenini bozuyo eğer banyodan sonra uykuya alışıksa ama 3 gün sonunda hmn alışıyo tekrar

Sanal bebekten mai tai, ben çok memnun kaldım... haftada iki-üçkere eşim ben bebeğim parka yürüyüşe gidiyoruz

benim bebeğim evde sevmiyor, bu yüzden bağlar bağlamaz dışarı çıkıyorum, dışarının havasını, aydınlığını farkedince mızırdaması kesiliyor, sonrada zaten uyuyakalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…