- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.141
Sanal bebekten mai tai, ben çok memnun kaldım... haftada iki-üçkere eşim ben bebeğim parka yürüyüşe gidiyoruz
benim bebeğim evde sevmiyor, bu yüzden bağlar bağlamaz dışarı çıkıyorum, dışarının havasını, aydınlığını farkedince mızırdaması kesiliyor, sonrada zaten uyuyakalıyor
iyiymiş, demek ihtiyacı yok bizimkilerin, hakikaten züğürt tesellisiAyrıca dr gunduzlerı hıc uyumuoo bı anormallık var bu cocukta dedım:)) Dedıkı hyrr o neye ıhtıyacı varsa onu alıo sen merak etme uyumuosa buna ıhtıyacı yok demektr sukdr uyumadı artık uyumalı dıye hıc dusunme dedı bebıslerı uyumayan arkadaslarr cocugumuz ıhtıyacnı karsılıo bosuna uzulmeylım zugurt tesellımız olsun:))))
aynen işte..herşeyimi hazırlıyorm en son mei taiyi takıp yavruyu koyup koştura koştura dışarı çıkıom :)) yoksa ağlamaya başlıyo 3 kaatçı oda işi biliyo..dışarı çıkmak için numara yapıyo..ama binaları bi izleyişi var ay onun o halini böyle sokakta utanmasam şapır şupur öpcem yani..
yalnz bnmkide mei taiyi evde sevmiyo..evde denedm bi kere yemek yapiim dedim ı ııhh imkanı yok durmadı..ama dışarı çıkınca nasıl güzel etrafı seyrede seyrede uyuyo..rahat 1.5-2 saat sesini çıkarmadan uyuyo..sonra acıktıysa mızırdanmaya başlıyo..
doğumdan itibaren kullanılıyo mei tai..ama 4-5 aydan önce ayakları içine sokuyosun ana rahmindeki gibi duruyo..yanlardan çıkarma sakın..
anladım, bu gün sipariş vereyim de gelsin, çatladım evde dura dura, inşallah benim kızım da sever, çok teşekkür edim yardımcı olduğunuz için.
valla cnm bnde bilmiyomki nasıl uyutuyorm..sbh baba gittiktn sonra bi uyku bastırıyo bna..yani hiç ilgilenmeye fln halim olmuyo..yatıyorm onuda yanımda beşiine koyuyorm..ıh mıh diyosa emziriyorm tekrar yatırıyorm..sonra ağzına tıkıyorm emzii hala aranıyosa beşii otomatie alıyorm ona baka baka gözlerimi kapatıyorm bi bakmışım uyumuşum :))) yani bn kndimi uyutuyorm..sonra bi ara gözlerimi açıyorm kontrol için bi bakmışım oda uyumuş..sanırım o bna baka baka uykusu geliyo eğer bnm gözlerim kapalıysa..anlıyoki uyku rüzgarları esiyo e bnde uyiim bari dikkatini çekeceim kimse yok madem diyo ve uyuyo :))
lagrima canım levent beyin ücreti 200 lira gibiydi..biraz fiyatı yüksek ,her zaman değil de ara da bi götürülebilir en azından
esperenza canım nöbetlerin azalmasına sevindim inşallah hiç bişeyi kalmaz güzel kızının
esperanza canım çok çok geçmiş olsun
bebeğini götürebilceğin iki tane doktor tavsiye edicem sana
prof.dr.hasan tekgül ve prof.dr.sarenur gökben ikiside çocuk nörolojisi uzmanı
özellikle hasan tekgülü çok beğeniyorum
umarım tekrarlamaz biran evvel geçer
mei tai mi sipariş vericeksin? benm kız da bi garip. oto koltuğuna bindiremiyorum doğduğundan beri çığlık çığlığa ağlıo içinde. kullanamadık bi türlü. portbebe de artık kullanılamıyor.
boba carrier hakında ne düşünüyorsunuz bayanlar??
esperanza cnm senin için nette nazar duası araştrdım
bunu buldum, nazara inanırmısın bilmem ama benm aklıma ilk bu gedi,
inş faydasını görürsün tabi biraz meşakatli bişey ama sen bilirsin cnm.
101 düğüm duası
ilk önce gusül abdesti alıyoruz sonra 2 rekat allah rızası için namaz kılıyoruz namaz sonunda 7 tane fatiha suresini okuyup niyetleniyoruz..
Pamuk ipliğine (yorgan ipliği ve eskiden biber kurutulan ip) 2 ayrı ipe 101 er tane çözümü kolay düğüm atıyoruz. Önümüze bir şişe su alıyoruz ilk düğümlü ipi elimize alıp bir adet felak okuyoruz düğümü çözüp suya salıyoruz 101 defa aynı işlemi yapıyoruz.. Diğer 101 düğümlü ipi elimize alıp bu defa her bir düğüme nas okuyoruz.. 3 gün bu suyu çoğaltarak içiyoruz 3 günün sonunda kalan suyu bir leğende banyo suyuyla çoğaltıp gusül abdesti alıyoruz.. Son olarak şişenin içindeki ipleri çıkarıp bi tasın içine koyup günnükle yakıp kendimizi ewimizi tütsülüyoruz..
ben bu işlemi denedim 4 defa rabbime binlerce şükürler olsun ki kabul oldu.. Yer gök dua üzerine kurulu rabbim kalben edilen hayırlı hiç bir duayı geri çevirmez.. Şimdiden allah kabul etsin..
yok cnm ya mrk etme ateşi fln çıkmıyo...bnde çok korkmuştm atlattık yani..sadece brz yükseliyo oda tehlikeli sınırlarda değil..37 fln olur..sn yinede kontrol et sık sık ama takma kafaya hiçbişi olmuyo Allahın izniyle..3 gün banyo yasak o brz uyku düzenini bozuyo eğer banyodan sonra uykuya alışıksa ama 3 gün sonunda hmn alışıyo tekrar
iyiymiş, demek ihtiyacı yok bizimkilerin, hakikaten züğürt tesellisi
evet kızlar tavsiye etti, bebek arabasıyla dışarı çıkamam eşek ölüsü gibi otobüse falan binmem gerek, zaten onun içine konulan oto koltuğunda işkence görüyomuş gibi ağlıyo, senin bahsettiğini hiç duymadım, nasıl bişey
varsa fotosu bakabılr mıyım hamağa???:44:kızım hamağını çok sevdi şükürler olsun. inanılır gibi değil 3 saattir uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?