2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen işte..herşeyimi hazırlıyorm en son mei taiyi takıp yavruyu koyup koştura koştura dışarı çıkıom :)) yoksa ağlamaya başlıyo 3 kaatçı oda işi biliyo..dışarı çıkmak için numara yapıyo..ama binaları bi izleyişi var ay onun o halini böyle sokakta utanmasam şapır şupur öpcem yani..

iyiymiş, demek ihtiyacı yok bizimkilerin, hakikaten züğürt tesellisi

aynen ya,hele bide arada kafayı zorla kaldırıp gözlerimin içine bakmaya çalışıyor ya işte o zaman bitiyorum

bir de öyle deneyeyim bakalım inşallah sever. ne de hevesli almıştım :))

anladım, bu gün sipariş vereyim de gelsin, çatladım evde dura dura, inşallah benim kızım da sever, çok teşekkür edim yardımcı olduğunuz için.

mei tai mi sipariş vericeksin? benm kız da bi garip. oto koltuğuna bindiremiyorum doğduğundan beri çığlık çığlığa ağlıo içinde. kullanamadık bi türlü. portbebe de artık kullanılamıyor.

boba carrier hakında ne düşünüyorsunuz bayanlar??

ne tatlısın yaaa,ne guzel yazmıssın

Kızımı vıdeoya alıyorum agular bugular cıglıklar gulucukler havada ucusuyo,vıdeosunu onada ızletıyorum,cok anlıyomus gıbı kendını ızleyıp kendıne guluyo:)

ewet fiyatı fazla pahalı.

selam kızalr. nasılsınız? benim ufaklık ne zaman uykysu gelirse uyuyor genelde 2 3 dk kestirmelerle idare ediyor. mesela bu gece 1 de uyudu ayağımda sallaya sallaya 2 de uyandı 3 de uyandı 5 de uyandı 7.30da yattı. şaftım kaydı ama uyusuz yorgun. gündüzde sürekli uyuyor. birkaç saat uyanık kalıyor o zaman da mızırdanıyor. akşam üzeri uyanıyor mzırdayor. gecede öyle bilmiyorum ne olcak halimiz.. ama bazende 1 yatıyor 6 da kalkıyor. ama tabi1 e kadar da uyanık değil kestirmeler var .

esperanza cnm senin için nette nazar duası araştrdım
bunu buldum, nazara inanırmısın bilmem ama benm aklıma ilk bu gedi,
inş faydasını görürsün tabi biraz meşakatli bişey ama sen bilirsin cnm.
101 düğüm duası
ilk önce gusül abdesti alıyoruz sonra 2 rekat allah rızası için namaz kılıyoruz namaz sonunda 7 tane fatiha suresini okuyup niyetleniyoruz..
Pamuk ipliğine (yorgan ipliği ve eskiden biber kurutulan ip) 2 ayrı ipe 101 er tane çözümü kolay düğüm atıyoruz. Önümüze bir şişe su alıyoruz ilk düğümlü ipi elimize alıp bir adet felak okuyoruz düğümü çözüp suya salıyoruz 101 defa aynı işlemi yapıyoruz.. Diğer 101 düğümlü ipi elimize alıp bu defa her bir düğüme nas okuyoruz.. 3 gün bu suyu çoğaltarak içiyoruz 3 günün sonunda kalan suyu bir leğende banyo suyuyla çoğaltıp gusül abdesti alıyoruz.. Son olarak şişenin içindeki ipleri çıkarıp bi tasın içine koyup günnükle yakıp kendimizi ewimizi tütsülüyoruz..

ben bu işlemi denedim 4 defa rabbime binlerce şükürler olsun ki kabul oldu.. Yer gök dua üzerine kurulu rabbim kalben edilen hayırlı hiç bir duayı geri çevirmez.. Şimdiden allah kabul etsin..

esperanza canım çok çok geçmiş olsun
bebeğini götürebilceğin iki tane doktor tavsiye edicem sana
prof.dr.hasan tekgül ve prof.dr.sarenur gökben ikiside çocuk nörolojisi uzmanı
özellikle hasan tekgülü çok beğeniyorum
umarım tekrarlamaz biran evvel geçer

hasan bey bizim doktorumuz cnm. çok memnunuz kendisinden zaten. tek sorun halen bişey bulunamamış olması

evet kızlar tavsiye etti, bebek arabasıyla dışarı çıkamam eşek ölüsü gibi otobüse falan binmem gerek, zaten onun içine konulan oto koltuğunda işkence görüyomuş gibi ağlıyo, senin bahsettiğini hiç duymadım, nasıl bişey

nazara tabiki inanıyorum cnm, özellikle bebişimin bu olaylarından sonra iice inanır oldum. bebek mevlütümüzden sonra başladı bu sorun. sonrasında da ne zaman dışarı çıksak ya da bize biri gelse yine tekrarladı. doktorlar da bişey bulamayınca artık nazara inanır oldum çok teşekkür ederim sana da. herşeyi deniyorum artık, bir umut işte...

Evet olctum 1 saat once 37 ıdı yınede dıorumkı kocama dogrumu olcuo bu ya yanlıs olcuosa:))) Insallah guzel guzel gecırırız geceyı. Banyodan bahsetmedı bana kımse:26: Zaten benımkı banyodn sonra hıc uykuya fln alısık degıl daha canavar oluoo korkuorum yıkamaya:)))
iyiymiş, demek ihtiyacı yok bizimkilerin, hakikaten züğürt tesellisi

:))) Yaaa dr benı gordu hayırdır dedı yorgun gozukuosun ee uyumuokı normalmı dedım dedı coooook normal senın uykun gelmeden uyuomusun aynı mantık oda ınsan sadece ufak ınsan ıste:))) ne bılım bebek dıyınce aklıma hep uyuyuyan bısey gelıoo bıde hep hamılyken cok uyucaz bırlıkte dıye hayaller kurdum o yuzden hayallerım yıkılınca hazmedemedım:)))

sanal bebek mağazsında var o da cnm. kanguru gibi işte. bizimde bebek arabamız bebe confort loola, inanılmaz ağır geliyor bana. oto koltuğu da bi okadar ağır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…