2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzel annelerrr nasılsınızz bebişler nasıllar????

ikili test yaptırıp sonucu alan arkadaşlar gözünüz aydınnn

bebişlerini gören arkadaşlar ne mutlu sizeee sağlıklı gördünüz bebişlerinizi çok şükür darısı bizlere

test yaptıracak arkadaşlar inş. güzel sonuçlarla dönersiniz herşey güzel olurrr dualarımız sizlerle

merhaba bu benim ilk hamileliğim ben bu hafta itibariyle 11 oldum perşembeye ikili test için gidecegim , inşallah herkesin test sonuçlarını iyi çıkar. bu arada ben şehir dışından(çankırıdan) ankaraya gidiyorum akay hastanesine(behice başak ovayurt öndeş e) ,ankarada iyi bir kadın dogum uzmanı arıyorumbilgisi olan varsa ve de paylasırsa çok memnun olurum

Allah sağlık sıhhat versin sağ salim yavrularımızı doğurmayı nasip etsin .
21-22 mart 2012 beklenen gün...
SİZLERİN ??

hoşgeldin aramızA Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş. hepimize...

topiğin ilk giriş sayfasında listemiz var ordan görebilirsin canım.. polyanna gelince senide ekler listeye ..

benim 3. ayin 15i varmi ayni gun benimle dogumu olan?

annelerin genellikle icine dogarmis cinsiyeti icinizden ne geciyo?

günaydın.... geçen hafta pazartesi gittim dr a. 2 li tarama için kan almışlardı cuma günüde sonucunu aldım... dr bi sorun olmadığını söledi ve 16 eylüle randevu verdi... yani 1 ay sonraya... Allahım herkesin yardımcısı olsun. amin

ya nazar değmesin ama benim zaten aşırı bi bulantım olmadı... bi ara hafif bulanıyordu sürekli bişeyler atıştırmak zorunda kalıyordum o zaman geçiyordu ama baya bi süredir oda kalmadı.. bi ara çok uykuya düşkün olmuştum akşam erkenden uyuyordum sabaha kadar. gözlerim açılmıyordu... şimdi o da yok... göğüslerimde eskisi kadar hassas değil.. eğer hep böyle geçerse gayet rahat bi hamilelik nazar değmesinde... ama yorumları okuyuncada korkuyorum hiç bi belirti yok ya bişey olduysa falan die normalde böle hiç düşünmezdim.

günaydın annecikler

ayyy benim bebiş bu sabah yine coşuyo bulantım var deli gibi bide inceden inceden baş ağrısı başladı dua ediyom migrene çevirmesin
hayır bazılarımız niye hiç bulantı çekmesken bazılarımız çok çekiyo bünyeyle alakalı ama napmak lazım kimisi 9 ay bulantı çekermiş eyvah eyvah diyorum allah kolaylık versin hepimize

canım benim Allah kolaylık versin gerçekten çok zor işin inş. biran evvel geçerde sende artık rahatlarsın..

[B]günaydın kızlaaarr bende 2 li tarama testinden geldim şimdi kan verdim b12 ye felan bakılcakmış tekrar 2 sonuç 1 saat sonra diğeri 1 hafta sonra çıkacak dediler 2 li tarama 1 hafta sonra mı belli oluo acaba çok uzun yaaa ( ama bebişimi 4 boyutlu renkli ultrasonda gördüm ayaklarını birbirine dolamış duruyo allahım inanamadım çok şekerdi[/B]

gunaydin 2 canli bayanlar

midem cok kotu yaniyo:-(

karnimdada sisginlik var!
hamilelik gobegi degil sanirim:-(
karni belirginlesen varmi aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…