2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese epeydir giremiyodum neler kaçırdım bilmiyorum henüz hepsini okuyamadım...bilenler aynı sorunlar hala devam eve dönmedim.bayramda benim yanıma gelcekmiş eşim...24 ünde randevun vardı 2li test için şehir dışında olduğum için olduğum yerde yaptırcam..tıp fakültesi var orayamı gitsem özel hastaneyemi gitsem kızlar test için özel devlet bi fark varmı güven açısında...normalde oturduğum yerde özel hastaneye gidiyorum...

merhabalar hanımlar;
ben bundan önceki gebeliği bazılaınız gibi hüsranla sonuçlanmış biriyim. bu sebeple yine birçoğunuz gibi. ay bişey oluyor. yok belirtiler kayboldu gibi evhamlarla içimi yiyip bitriyorum.

Lekeleneme şikayetim vardı. Doktorum yatmayı salık vermişti. Yaklaşık 20 gündür evden çıkmadan yatıyorum. Ve bu benim gibi sosyal biri için daha büyük bir psikolojik yorgunluk oldu. Kimsenin hamileliğimden haberi olmadığı içinde ziyarete gelende yok. Evde bütün gün evhamlarıma evham katıyorum. İnternetten kötü durumları araştırıp kendime yoruyordum. Lekelenmem kesilmişti ama haftasonu yeniden başladı. Hemde kırmızıyı da gördüm. Yine piskopata bağladım. Üstelik göğüslerimdeki hassasiyette geçmişti. Zaten pek mide bulantısı şikayeti çekmezken oda olmayınca eyvah dedim. Düşüyor bebeğim kesin. Progestanda içiyorum ondan kesin şakır şakır kanamıyor düştü dedim. Neyse düştük doktor yoluna doktorumdan çok memenun olmama rağmen bu sefer farklı bir doktora gitmek istedim. Çünkü ilk gebeliğimde niye hemen aldırdım. 2. bir doktora gitseydim acaba yaşıyor olurmuydu diye çok pişman olmuştum çünkü. Bu sefer özel bir muayhaneye gittik. Ve dört boyutlu olarak bebişimizi gördük. Çoooook rahatladım.

Size bunları niye anlatıyorum. Seviçler paylaştıkça çoğalırmış. İyi düşünelim hep birlikte. İyi bizi bulsun. Ve eminim benim gibi durumda olanlar vardır. Hiç olmazsa birkaç kişinin gönüllerine su serpebildiysem ne mutlu bana.

Bu arada muhtemel doğum tarihimiz 25 mart. daha önce de yazmıştım. sanırım gözden kaçtı pollayana. işin zor kolaylık diliyorum sanada..

çok geçmiş olsun. Neler hissettiğini azçok anlıyorum yaşamış biri olarak. İnşallah bundan sonraki sağlıklı sıhatli olur..

bebişin iyi olduna sevindim canım seni anlıyorum bende kayıp yaşadım hep korkarak uyanıyarum benimde doğum 25 mart tabi ALLAH nasip ettiyse:79::79::79::79::79:

Ben Çekirge Devlet Hastanesinde Faruk Bey'e gidiyorum ama muayenehanesine.

o dr arkadaşım çok tavsiye etti ama ben çekirge hastanesini sevmiyorum geçen sene kardeşim orda normal doğum yaptı resmen doğradılar dikişlerin sayısı belli değil bide çarşaflar temiz değilmiş temizlikçiler desen bi havalarda gerçi herkesin şansına göre farklı oluyo kısmet

Bana da bir arkadaşım tavsiye etti o doğumunu da orada yapmış tabi ben doğumhanesini ve odalarını görmedim bir şey diyemem. Zübeydehanım çok kalabalık bir arkadaşımın da orada kötü bir normal doğum hikayesi var ebelerin kötü davranmasından falan da bahsedenler oldu. Çekrgede hemşire tanıdığımız var onunla konuşurum araştırırım. Faruk Bey Doruk'ta da doğum yaptırıyor. Olmazsa orada olur Allah o günlere getirsin de daha konuşmadık doktorla şu üç dört ayı atlatalım bakalım.
Bu arada Özer Bey ile ilgili de iyi şeyler duymuştum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı doğumlar yaparız canım.

Allah yuvan için hayırlısını versin canım bebeğinin huzuru ve mutluluğu için en iyisi olsun inşallah. Bence fiyatlerı araştır, çok yoğun ve zor değilse devlette yaptır bence güven açısından fark olacağını sanmam.

Bebeğini görüp rahatlamana sevindim seni anlayabiliyorum bende durumda değişme yokken bile aklıma neler geliyor düşünmemeye çalışsamda. İçini ferah tutmaya çalış. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Benim de doğum o tarihlerde inşallah.

inşallah canım doğum aklıma gelince heyecan yapıyorum biyandanda korkuyom işte ogünleri göremezsem diye hamilelimin tadını bile çıkartamıyorum bişey olcak diye inşallah sonumuz hayırlı olsun

inşallah canım doğum aklıma gelince heyecan yapıyorum biyandanda korkuyom işte ogünleri göremezsem diye hamilelimin tadını bile çıkartamıyorum bişey olcak diye inşallah sonumuz hayırlı olsun

Yaşadıkların gerçekten zor ne desek boş, yaşayan bilir, içini ferah tutmaya çalış. Benim bile hiç bir neden yokken aklıma neler geliyor seni anlayabiliyorum. İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için sağlıkla güzellikle alırız bebeklerimizi kucağımıza.

inşallah canım senle aynı gidiyorz bende 9,1 im bide şu 40 haftayı görebilsek okadar uzak geliyoki bana bunalıyom bazen hemen büyüsede gelse diyorm bazende ağlamaya başlıyorum buaralar alıngan olmaya başladım hepimizi ALLAH kurtarsın :85::85::85::85:

Amin inşallah
Bu arada çalışıyor musun? Kafanı bir şeyler yorarsa daha iy hissedersin bence çalışmıyorsan kendine bir uğraş bul zihnini meşgul etmek için. Ben öğretmenim, şu ara tatildeyiz diye benim aklım sadece bebekte, okul açılsın artık diyorum bayram geçsin de.

iyi geceler kızlar bende 2012 mart anne adaylarındanım ve ayrıca 2009 ekim annesiyim..burda ekim anneleri olarak çok güzel paylaşımlarda bulunduk ve doğumdan sonrada buluşmalarımız ve görüşmeerimiz oldu..ama kk ya eskisi kadar takılamıorum umarım fırsat buldukça mart anneleriyle de paylaşımlarda bulunabilirim..şimdiden hepinize rahat ve güzel bi hamilelik geçirmeniz ve kuzularınızı sağlıkla kucağınıza almayı Allah nasip etsin...

bende özel balat hastanesine gidiyorum.bu arada yaş 29 beklenen doğum tarihimiz 10 mart.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…