2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallahhh ne güzell inş. sonuçlarında güzel çıkar mutluluğun iki kat artar

Benimde 5.ci haftadan 9uncu haftaya kadar lekelenmem oldu,doktorun dediği gibi yattım sonunda geçti iki haftadır hiçbir şey yoktu.Hatta artık nerdeyse 3 ay oldu riskli dönemide atlattım derken bu hafta sonu tekrar kanamam oldu. Şimdi yine yatıyorum ama moralim çok bozuk. Cumartesi ikili testim var,inşallah bişey yoktur.

amin cnm inşallah. 2li test seninde bukadar uzun sürdümü sonucu alman

canım bize ikili test yapılmıyor ikizlerde olmuyor maalesef doğru sonuç vermiyomuş... hafta sonu ense kalınlığına burun kemik yapısına falan bakılacak ondan sonrada ilerki aylarda ayrıntılı ultrasyonla bakılacak o kadar yani..

biraz belirgileşti sanki.Eşim de öyle diyor.
Kabızlık sorunundan olsa gerek ki karın ağrısı falan oluyor.Eee bi de idarar yolu ihtimali de yüksekkk.Zaten peşimi bırakmıyor.Amanaşlar. dikkat arkad

günaydın hanımlar...
güzel haberlerle gelen akadaşlar gözünüz aydın,sevindik yine hepberaber
matece inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin arkadaşım..Rabbim hiçbirimize üzüntü yaşatmasın...
ve gelelim bu sabahlık foruma geliş nedenime..kendimi kedi gibi hissettim...sayfalar arasında süzülüp buldum sonunda...

Citlenbik tarif için teşekkür ederim arkadaşım
bir sürü tarif var en kıymetlisi o gibi geldi nedense...

miğdem çok kötü 3 ayda 4 kilo verdim ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım bu farklı olacak galiba

bende hala midem bulanıyo ya ilkinde bu kadar uzun sürmemişti bide şişkinlik var sanki 4 aylık gibi geceleri rahat yatamıyom eşimi bile istemiyom yanımda yalnız yatsam daha rahat etçem

canım dr ne diyo kanaman neden oluyomuş bebeğin eşi aşağıdamı yoksa devamlı yatmakta çok zor

günaydın herkese,
az önce drdan geldm ikili testimi yaptırdım. ultrasonda bebişimi gördük. poposunu gösterdi bize sürekli. drumuz çok uğraştı ama cinsiyet hakkında net bişey söyleyemedi. sadece kıza benzettim şimdilik ama tam göremedm dedi.
haftaya kan sonuçları çıkıcak ama bayrama geldiği için öbür haftaya kaldı. sonuçları almaya gttğmde cinsiyeti daha net görünürmüş tabi bizimki yine poposunu dönmesse

çalışmıyorum canım ilk hamilelimde hep çalıştım kaybım olduğu için eşim bu sefer hamile kalınca bıraktırdı oyüzden evdeyim :79::79::79:

canım benim benim son gittiğim doktor bence senin durumunda yatmak çok mantıklı bir iş değil falan dedi. sadece ağır iş yapmamak yeterli dedi. senin tehliken de geçmiş. kendini çok yormamak kaydıyla sosyal hayattan kopma yatmak daha fena dedi. doktorların farklı görüşleri var sanırım bu konuda.

ne güsell bebişin iyimiş cinsiyeti kızmı dr benzettiyse doğru çıkıyo benim ilki erkeğe benzettiler sonra doğru çıktı ama bazen yanılıyolar tabii sağlıklı olsunlarda farketmez cinsiyeti

Valla neden olduğu belli değil,olabiliyor bazen diyor doktor,yatıcaksın bol sıvı alacaksın diyor. Onun dışında herşey normal:18:

benim ilkinde kanamam olmuştu 1 hafta yattım ama hastanede çok zor oluyo bide sol tarafa yatıyodum artık kalça kemiklerin ağrıyodu 4 aylıktım ozaman tehilke olmasada doğuma kadar kanama oluyomuş dr demişti

günaydın hanımlar :)) bizimde bugün doktor kontrolümüz var. çok heycanlıyım. çok özledim bebişimi inşallah güzel ve kıpır kıpır bi şekilde karşılar annesini babasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…