- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.361
[B]günaydın kızlaaarr bende 2 li tarama testinden geldim şimdi kan verdim b12 ye felan bakılcakmış tekrar 2 sonuç 1 saat sonra diğeri 1 hafta sonra çıkacak dediler 2 li tarama 1 hafta sonra mı belli oluo acaba çok uzun yaaa( ama bebişimi 4 boyutlu renkli ultrasonda gördüm ayaklarını birbirine dolamış duruyo allahım inanamadım çok şekerdi[/B]
merhabalar hanımlar;
ben bundan önceki gebeliği bazılaınız gibi hüsranla sonuçlanmış biriyim. bu sebeple yine birçoğunuz gibi. ay bişey oluyor. yok belirtiler kayboldu gibi evhamlarla içimi yiyip bitriyorum.
Lekeleneme şikayetim vardı. Doktorum yatmayı salık vermişti. Yaklaşık 20 gündür evden çıkmadan yatıyorum. Ve bu benim gibi sosyal biri için daha büyük bir psikolojik yorgunluk oldu. Kimsenin hamileliğimden haberi olmadığı içinde ziyarete gelende yok. Evde bütün gün evhamlarıma evham katıyorum. İnternetten kötü durumları araştırıp kendime yoruyordum. Lekelenmem kesilmişti ama haftasonu yeniden başladı. Hemde kırmızıyı da gördüm. Yine piskopata bağladım. Üstelik göğüslerimdeki hassasiyette geçmişti. Zaten pek mide bulantısı şikayeti çekmezken oda olmayınca eyvah dedim. Düşüyor bebeğim kesin. Progestanda içiyorum ondan kesin şakır şakır kanamıyor düştü dedim. Neyse düştük doktor yoluna doktorumdan çok memenun olmama rağmen bu sefer farklı bir doktora gitmek istedim. Çünkü ilk gebeliğimde niye hemen aldırdım. 2. bir doktora gitseydim acaba yaşıyor olurmuydu diye çok pişman olmuştum çünkü. Bu sefer özel bir muayhaneye gittik. Ve dört boyutlu olarak bebişimizi gördük. Çoooook rahatladım.
Size bunları niye anlatıyorum. Seviçler paylaştıkça çoğalırmış. İyi düşünelim hep birlikte. İyi bizi bulsun. Ve eminim benim gibi durumda olanlar vardır. Hiç olmazsa birkaç kişinin gönüllerine su serpebildiysem ne mutlu bana.
Bu arada muhtemel doğum tarihimiz 25 mart. daha önce de yazmıştım. sanırım gözden kaçtı pollayana. işin zor kolaylık diliyorum sanada..
amin cnm inşallah. 2li test seninde bukadar uzun sürdümü sonucu alman
miğdem çok kötü 3 ayda 4 kilo verdim ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım bu farklı olacak galiba
Benimde 5.ci haftadan 9uncu haftaya kadar lekelenmem oldu,doktorun dediği gibi yattım sonunda geçti iki haftadır hiçbir şey yoktu.Hatta artık nerdeyse 3 ay oldu riskli dönemide atlattım derken bu hafta sonu tekrar kanamam oldu. Şimdi yine yatıyorum ama moralim çok bozuk. Cumartesi ikili testim var,inşallah bişey yoktur.
Amin inşallah
Bu arada çalışıyor musun? Kafanı bir şeyler yorarsa daha iy hissedersin bence çalışmıyorsan kendine bir uğraş bul zihnini meşgul etmek için. Ben öğretmenim, şu ara tatildeyiz diye benim aklım sadece bebekte, okul açılsın artık diyorum bayram geçsin de.
Benimde 5.ci haftadan 9uncu haftaya kadar lekelenmem oldu,doktorun dediği gibi yattım sonunda geçti iki haftadır hiçbir şey yoktu.Hatta artık nerdeyse 3 ay oldu riskli dönemide atlattım derken bu hafta sonu tekrar kanamam oldu. Şimdi yine yatıyorum ama moralim çok bozuk. Cumartesi ikili testim var,inşallah bişey yoktur.
canım dr ne diyo kanaman neden oluyomuş bebeğin eşi aşağıdamı yoksa devamlı yatmakta çok zor
günaydın herkese,
az önce drdan geldm ikili testimi yaptırdım. ultrasonda bebişimi gördük. poposunu gösterdi bize sürekli. drumuz çok uğraştı ama cinsiyet hakkında net bişey söyleyemedi. sadece kıza benzettim şimdilik ama tam göremedm dedi.
haftaya kan sonuçları çıkıcak ama bayrama geldiği için öbür haftaya kaldı. sonuçları almaya gttğmde cinsiyeti daha net görünürmüş tabi bizimki yine poposunu dönmesse
Valla neden olduğu belli değil,olabiliyor bazen diyor doktor,yatıcaksın bol sıvı alacaksın diyor. Onun dışında herşey normal:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?