- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #5.381
ne güsell bebişin iyimiş cinsiyeti kızmı dr benzettiyse doğru çıkıyo benim ilki erkeğe benzettiler sonra doğru çıktı ama bazen yanılıyolar tabii sağlıklı olsunlarda farketmez cinsiyeti
günaydın hanımlar :)) bizimde bugün doktor kontrolümüz var. çok heycanlıyım. çok özledim bebişimiinşallah güzel ve kıpır kıpır bi şekilde karşılar annesini babasını
bilemiorum cnm valla dr kıza benzettim ama siz bunu duymamış olun bi dahaki geldiinizde söylerim tam olarak dedi. eşim kız istiyor, eşimin ailesi erkek taraftarı. benm içinse çok farketmez. sağlıklı olsun yeter.
inşallah iyi haber alırsın bende cumartsi endişe içinde gittim baksak bebişin keyfi yerinde kıpır kıpır kalp atışları çok düzenli eve gelirken ayaklarım yere basmadı sevinçten
benim eşimde kız istiyor benim içime erkek doğuyo bide eşimin yeğenleride benim yeğenlerimde erkek hiç kız yeğen yok annemde kız olsun diyo hem farketmez sağlıklı olsunda çin takviminde erkek çıktı kısmet artık
benm eşimin tarafında ve bizim tarafta kız bolluğu var. onun için eşimn ailesi çılgınlar gibi erkek istiyor, takıntı halinde yani. erkek olursa oda takımı alıcaklar, kız olursa almıycaklar. bizim taraftada kız çok ama benm ailem kız istiyor yinede
bu nasıl saçmalık böle. cinsiyet ayrımı yapılırmı hiç. torun torundur evlatta evlat. tamam her insanın ya erkeğe yada kıza gönlü kayar ama kız olursa oda takımı yok erkek olursa alcaz demek bu devirde olmaz artık diye düşünüyordum. ne diyim... takmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah
Merhaba canım hoşgeldin ben de Bursa'dayım ben de dokuzu bitirdim. Amin hepimiz için.
cnm ben doruk tıp a gidiyorum ama zübeyde hanımda çok iyi doktorlar var o yüzden ben de bir ara düşündüm fakat bana uzak orası..
ay hiç sorma çok canım sıkılıyor benmde bu konuya.. şu cinsiyet meselesi stres kaynağı oldu valla bize. sonuçta ilk bebeğimiz bizim, kızda olsa erkekte olsa çok önemli deil. ama herkes böyle düşünmüyor işte. torunları yeğenleri hepsi kız die artık erkek istiyorlar deli gibi[/QUOTE
hiç sağlıklı olsun hayırlı olsun demiyorlarda erkek olsun diyorlar. yanlış anlama ama cahillikten başka bişe değil. hakkınızda hangisi hayırlı ise onu versin Rabbim. kız olur ama erkekten daha hayırlı olcaktır belki. sıkmayın canınızı
tünaydın canlar bu ikili test olayını tıkır tıkır birtek ben bitirdim sanırım 1 günde herşeyimi hazırladılar bugün bütün kan tahlilerimide aldım ...2li test süper dedi dr diğer tahlillerim içinde benden bile sağlamsın dedi2 hafta sonrada cinsiyeti ALLAHIM kısmet ederse belli olucak bugün kadir gecesi olabilirmiş kızlar rabbim hepinizin ve benimde yavrumuzu korusun binlerce şürkür olsun....
tünaydın canlar bu ikili test olayını tıkır tıkır birtek ben bitirdim sanırım 1 günde herşeyimi hazırladılar bugün bütün kan tahlilerimide aldım ...2li test süper dedi dr diğer tahlillerim içinde benden bile sağlamsın dedi2 hafta sonrada cinsiyeti ALLAHIM kısmet ederse belli olucak bugün kadir gecesi olabilirmiş kızlar rabbim hepinizin ve benimde yavrumuzu korusun binlerce şürkür olsun....
ramazanın son tek tarihleri 21-23-25 kadir gecesinden sayılırmış die bi rivayet duymuştum bnende çok çok dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?