2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel anneler merhaba

nasılsınızz....
2li test sonuçlarını alan arkadaşlar gözünüz aydın çok sevndim sizin adınıza iyi habrlerle gelmişsiniz.
bizim daha çok zamanımız var nasıl geçircez bilmiyorum. hergün görsem bebeğimi ne kdr rahat olcam ahh ahhh..

ne güsell bebişin iyimiş cinsiyeti kızmı dr benzettiyse doğru çıkıyo benim ilki erkeğe benzettiler sonra doğru çıktı ama bazen yanılıyolar tabii sağlıklı olsunlarda farketmez cinsiyeti

bilemiorum cnm valla dr kıza benzettim ama siz bunu duymamış olun bi dahaki geldiinizde söylerim tam olarak dedi. eşim kız istiyor, eşimin ailesi erkek taraftarı. benm içinse çok farketmez. sağlıklı olsun yeter.

günaydın hanımlar :)) bizimde bugün doktor kontrolümüz var. çok heycanlıyım. çok özledim bebişimi inşallah güzel ve kıpır kıpır bi şekilde karşılar annesini babasını

inşallah iyi haber alırsın bende cumartsi endişe içinde gittim baksak bebişin keyfi yerinde kıpır kıpır kalp atışları çok düzenli eve gelirken ayaklarım yere basmadı sevinçten

bilemiorum cnm valla dr kıza benzettim ama siz bunu duymamış olun bi dahaki geldiinizde söylerim tam olarak dedi. eşim kız istiyor, eşimin ailesi erkek taraftarı. benm içinse çok farketmez. sağlıklı olsun yeter.

benim eşimde kız istiyor benim içime erkek doğuyo bide eşimin yeğenleride benim yeğenlerimde erkek hiç kız yeğen yok annemde kız olsun diyo hem farketmez sağlıklı olsunda çin takviminde erkek çıktı kısmet artık

inşallah iyi haber alırsın bende cumartsi endişe içinde gittim baksak bebişin keyfi yerinde kıpır kıpır kalp atışları çok düzenli eve gelirken ayaklarım yere basmadı sevinçten

maşallah size yaa bende sevinçten eve uça uça gelirim inşallah

benm eşimin tarafında ve bizim tarafta kız bolluğu var. onun için eşimn ailesi çılgınlar gibi erkek istiyor, takıntı halinde yani. erkek olursa oda takımı alıcaklar, kız olursa almıycaklar. bizim taraftada kız çok ama benm ailem kız istiyor yinede

bu nasıl saçmalık böle. cinsiyet ayrımı yapılırmı hiç. torun torundur evlatta evlat. tamam her insanın ya erkeğe yada kıza gönlü kayar ama kız olursa oda takımı yok erkek olursa alcaz demek bu devirde olmaz artık diye düşünüyordum. ne diyim... takmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah

ay hiç sorma çok canım sıkılıyor benmde bu konuya.. şu cinsiyet meselesi stres kaynağı oldu valla bize. sonuçta ilk bebeğimiz bizim, kızda olsa erkekte olsa çok önemli deil. ama herkes böyle düşünmüyor işte. torunları yeğenleri hepsi kız die artık erkek istiyorlar deli gibi

tünaydın canlar bu ikili test olayını tıkır tıkır birtek ben bitirdim sanırım 1 günde herşeyimi hazırladılar bugün bütün kan tahlilerimide aldım ...2li test süper dedi dr diğer tahlillerim içinde benden bile sağlamsın dedi2 hafta sonrada cinsiyeti ALLAHIM kısmet ederse belli olucak bugün kadir gecesi olabilirmiş kızlar rabbim hepinizin ve benimde yavrumuzu korusun binlerce şürkür olsun....

maaş. canım darısı başımıza... evet dua ederken birbirimiz için de edelim en makbul dua o zaten...

merhaba mart anneleri nasılsınız?

of ben kendimi çok mu yoruyorum ya her yerim ağrıyor birazdan izmirden halam gelicek 3 saattir temizlik yapıyorum sonra oturdum biilgisayarın başına yazdıklarınızı okudum

ben kan sonuçlarını yarın alıcam 2 günde veriyolarmış ikili testte..usg güzeldi inşallah kan da güzel 5çıkarsa 3lü testi yaptırmam zaten ..

canım şükür güzel bi şekilde atlatmışsın. darısı başımıza.

kadir gecesi cuma günü. 26 ağustos

test sonuçlarını alan arkadaşlar gözünüz aydınnn maşalllahhh diyelimmm

test yaptıracak arkadaşlar darısı başınıza olsun inş. güzel haberlele dönersiniz sizlerdeee

canım kadir gecesinin net tarihinin belli olmadığını söylüyorlar tekli günlere denk geldiği biliniyormuş sadece ben nezaman dua etsem önce butünnnnnn annelere sonra kendime ediyorum.....RABBİM SİZİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN....hepimiz güzel duygular için burdayız .....

bütün arkadaşlara cok teşekkürederim....

ramazanın son tek tarihleri 21-23-25 kadir gecesinden sayılırmış die bi rivayet duymuştum bnende çok çok dua edelim

peygamberimiz Kadir gecesinin gününü söylememiş bir hadisinde diyor ki Ramazanın son 10 günü içindeki tek gecelerde arayın. 1000 aydan daha hayırlı ve yapılan duaların geri çevrilmediği bir günü bulmak için 3-4 gün ibadet, dua etmek zor olmamalı. bizim takvimlerimizde afaki bir gün kadir gecesi olarak belirlenmiş belki doğru belki de değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…