- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.021
zamanla şak şak bağlarsın mrk etme..çok kolay bişey ztn zor gözüküyo ama..bn tek elimle ayaklarını tutuyorm diğer elimle hmn arka kısmı kapatıyorm..tabi bu sırada birz geri doğru yatıyorumki Allah korusun kndini geriye fln atar bide yataın yanında yapıyorm her ihtimale karşı
sizinkiler sabaha kadar kaç kez uyanıyor kızlar? Hayal 11-11.30 gibi yatıyor gece. sonra 3 buçuk-4 arası kalkıyor. daha sonra da 6ya doğru uyanıyor ve bi daha uyumuyor öğlene kadar. acaba aç mı kalıyor gece die düşünmeye başladm, 2 kez emiyor sadece
sizinkiler sabaha kadar kaç kez uyanıyor kızlar? Hayal 11-11.30 gibi yatıyor gece. sonra 3 buçuk-4 arası kalkıyor. daha sonra da 6ya doğru uyanıyor ve bi daha uyumuyor öğlene kadar. acaba aç mı kalıyor gece die düşünmeye başladm, 2 kez emiyor sadece
akşam 21.30 da uyuyor, doyduğuna emin olmak için biberon ile sütü veriyorum , sabah 6.30 da uyanıyor en erken...
bzmki gece 9.30-10 arası yatıyo sonra 2-3 arası kalkıyo bazen 4 te kalktııda oluyo..bide sbh 5.30-6 gibi kalkıyo..sonra baba işe gitcei zmn 8 gibi kalkıyo..ama ondan sonra bnm uykum olduundan bn zorla yatırıyorm bu sfr öğlene kdr uyuyorz..aslında tam bi kalkış yok brz uyanıkken hıı mıı eller ayaklar 1-2 saat belki debeleniyo işte konuşuyorz bakışıyorz fln geri emzii tıkıyom ağzına uyuyo.. karpuz misali büyütüom işte..
kızlar bzm aile hekimimiz bebeğin yatagını eğimli yapın dedi
bzde onun gösterdiginden daha az eğimli yaptık ama
kızım uyurken aşşağı doğru kayıyor:/ yani bakıorum
cok aşırıda eğimli deil ama kayıyor:/ zaten reflüsü var sanırım
cünkü uyurken birden kusmuk gelio ağzına burnuna nefesi kesilio gibi oluo
hemen kucaklıorumyatagında eğimde olmasa daha kötü olur, nabsam bilemedim:/
Slm kızlar ; ben öyle çok fazla kendimden bahseden biri olmadım zaman buldukça sizlere eşlik etmeye çalıştım gerktiğinde aynı konudan farklı bi çok fikir çıktı başta böyle bir ortamımız oldugu için herkez bişylerden zaman buluo buraya kndinden parçalar yazdıgı için bn kndi adıma tşkkr ediyorum .. kızlar şaka gibi ama böyle bir durumu buraya yazcagm aklma gelmzdi ama şuan hangi duygularla yazdıgımı inanın blmyrm zamanında bundan 5 yıl önce eşimle evlenme kararı verdk annemler karşı çıkmıştı zamanında onlarn mantıgına yatmıyrdu bnm bu yaptıklarım halbuki bn mutluydum mezn olmştum elmde meslegm vrdı eşim iyi bir şirkette iyi konumlarda her şey süper kafalarımız uyuyor bana neden izin vermzler derken kabl ettiler sonunda ve EVLENDİM .. her şey süper gidiyordu uzun süre çoçuk düşnmedk sadece birbirimze vakt ayırıken kocaman o ahmak kocamn farklı biriyle ilişkisi oldugunu ögredm bütün dünyam yıkıldı nsl olurdu bu bn onun her şeyiydim her türlü kadınlıgımı yapıodum okdr çalışıodum o koşturmamda kndi ellerimle yemek yapardım ve çok afedersnz resmn g .. gibi kaldım ortada ne yapmalıydım kime ne söylemelydm veya söylememeliydim yaa şaka gibiydi herşy bn milletin davarlına bakarken kndim içinmi gidicektm adliyeye boşanmak için derken aileler örgendi ve bn herkezi karşıma alıp onunla evlenicem diyen ben şmdi ise herkeze karşı ezikligim aileme ne dicem koca desen farklı dünyalarda yazşıyrz Allah kimseye yaşatmasn gerçkten zor .derken alttan girdi üstten çıktı yalandı oydu buydu ailler karşı çıktı çok affedersinz bu kendi g tünden korktu ve bana köpekler gibi geri döndü yani kabl edicekmiyim etmicekmym neler yapabilirm derken bi şklde ikna oldum (( kıslar niye böyle bişy yaptınz demeyin o durum gerçkten başka )) halbuki bn herşyi onunla yaşamıştm onunla büyümüştüm diebilirm .. ama uztmıcam son olarak tek anladıgım şey koca onun ailesi her şey boşşş o durumda bana sahp çıkan inanın kndi ailem oldu ailesi bile bana nekdr haklısın desede kndi oğullarıydı nekdr atabilirlerdiki kızlar gerçkten snra okdr pişman oldmki annemleri o duruma soktuguma ilk başlarda o anacıgımn aladıgı günler aklımdan hiç çıkmıodu o gün bu gündür şmdi deseniz kocam köpek gibi bir dedgm iki olmuo ama ama işte kocaman bir ama var kafamda inanın şuan bunu neden yazıyrm bilmyrm sadece şunu söyliyim kndi aileniz gibisi yok bunu biliyorum yok öyle kocam hayatımn merkezi yok işte onsuz olmaz valla her şey olur .. yanlş anlamayın ama kocayı bidaha bulablrz ama annemi babamı kardeşlerimi abimi hayatta daha bulamam kızlar oooffffffffffffffff offfffffff ama şuda var iiyki devm etmişimki şuan melegim ecrinm yanımda
ne mutlu size canım Allah gönlünüze göre vermiş... bizim 1 yıl sonra oldu... hiç pes etmedik özel bir tedavide olmadık... demekki bazen çok istemekte olmuyor... en son ay oluruna bıraktım Aşkım dedim olmuyorsa olmasın ben seninle çocuk içinmi evlendim dedim ve o ay çocuk için çalışma yapmadık istediğimiz için çünkü olmayınca ikimizde çok etkleniyorduk yok alta yastık koy yok ayak kaldır depresyona girmiştik ve o ay olmuştu... off eski günler...
nedenini bilmediğim bi yazı demişsin ya
insan bazen anlatmak istiyo
anlatınca "ben sana demiştim" demeyecek birine
veya anlattıgında ilerde başına kakmayacak birine anlatmak istiyo
sadece anlatmak dökmek içini
sen de anlattın içini döktün rahatladın
iyi yaptın
evet ailenin yeri çok başka özellikle annenin
anne olunca anladım
CANIMM allah yardımcın olsun sabır versin ecrininle bereber eşinin hiç hata yapmıcağı seneler inşallahh...Slm kızlar ; ben öyle çok fazla kendimden bahseden biri olmadım zaman buldukça sizlere eşlik etmeye çalıştım gerktiğinde aynı konudan farklı bi çok fikir çıktı başta böyle bir ortamımız oldugu için herkez bişylerden zaman buluo buraya kndinden parçalar yazdıgı için bn kndi adıma tşkkr ediyorum .. kızlar şaka gibi ama böyle bir durumu buraya yazcagm aklma gelmzdi ama şuan hangi duygularla yazdıgımı inanın blmyrm zamanında bundan 5 yıl önce eşimle evlenme kararı verdk annemler karşı çıkmıştı zamanında onlarn mantıgına yatmıyrdu bnm bu yaptıklarım halbuki bn mutluydum mezn olmştum elmde meslegm vrdı eşim iyi bir şirkette iyi konumlarda her şey süper kafalarımız uyuyor bana neden izin vermzler derken kabl ettiler sonunda ve EVLENDİM….. her şey süper gidiyordu uzun süre çoçuk düşnmedk sadece birbirimze vakt ayırıken kocaman o ahmak kocamn farklı biriyle ilişkisi oldugunu ögredm bütün dünyam yıkıldı nsl olurdu bu bn onun her şeyiydim her türlü kadınlıgımı yapıodum okdr çalışıodum o koşturmamda kndi ellerimle yemek yapardım ve çok afedersnz resmn g….. gibi kaldım ortada ne yapmalıydım kime ne söylemelydm veya söylememeliydim yaa şaka gibiydi herşy bn milletin davarlına bakarken kndim içinmi gidicektm adliyeye boşanmak için derken aileler örgendi ve bn herkezi karşıma alıp onunla evlenicem diyen ben şmdi ise herkeze karşı ezikligim aileme ne dicem koca desen farklı dünyalarda yazşıyrz Allah kimseye yaşatmasn gerçkten zor….derken alttan girdi üstten çıktı yalandı oydu buydu ailler karşı çıktı çok affedersinz bu kendi g…tünden korktu ve bana köpekler gibi geri döndü yani kabl edicekmiyim etmicekmym neler yapabilirm derken bi şklde ikna oldum (( kıslar niye böyle bişy yaptınz demeyin o durum gerçkten başka )) halbuki bn herşyi onunla yaşamıştm onunla büyümüştüm diebilirm .. ama uztmıcam son olarak tek anladıgım şey koca onun ailesi her şey boşşş o durumda bana sahp çıkan inanın kndi ailem oldu ailesi bile bana nekdr haklısın desede kndi oğullarıydı nekdr atabilirlerdiki kızlar gerçkten snra okdr pişman oldmki annemleri o duruma soktuguma ilk başlarda o anacıgımn aladıgı günler aklımdan hiç çıkmıodu o gün bu gündür şmdi deseniz kocam köpek gibi bir dedgm iki olmuo ama ama işte kocaman bir ama var kafamda ……… inanın şuan bunu neden yazıyrm bilmyrm sadece şunu söyliyim kndi aileniz gibisi yok bunu biliyorum yok öyle kocam hayatımn merkezi yok işte onsuz olmaz valla her şey olur .. yanlş anlamayın ama kocayı bidaha bulablrz ama annemi babamı kardeşlerimi abimi hayatta daha bulamam kızlar oooffffffffffffffff offfffffff ama şuda var iiyki devm etmişimki şuan melegim ecrinm yanımda ……
Slm kızlar ; ben öyle çok fazla kendimden bahseden biri olmadım zaman buldukça sizlere eşlik etmeye çalıştım gerktiğinde aynı konudan farklı bi çok fikir çıktı başta böyle bir ortamımız oldugu için herkez bişylerden zaman buluo buraya kndinden parçalar yazdıgı için bn kndi adıma tşkkr ediyorum .. kızlar şaka gibi ama böyle bir durumu buraya yazcagm aklma gelmzdi ama şuan hangi duygularla yazdıgımı inanın blmyrm zamanında bundan 5 yıl önce eşimle evlenme kararı verdk annemler karşı çıkmıştı zamanında onlarn mantıgına yatmıyrdu bnm bu yaptıklarım halbuki bn mutluydum mezn olmştum elmde meslegm vrdı eşim iyi bir şirkette iyi konumlarda her şey süper kafalarımız uyuyor bana neden izin vermzler derken kabl ettiler sonunda ve EVLENDİM .. her şey süper gidiyordu uzun süre çoçuk düşnmedk sadece birbirimze vakt ayırıken kocaman o ahmak kocamn farklı biriyle ilişkisi oldugunu ögredm bütün dünyam yıkıldı nsl olurdu bu bn onun her şeyiydim her türlü kadınlıgımı yapıodum okdr çalışıodum o koşturmamda kndi ellerimle yemek yapardım ve çok afedersnz resmn g .. gibi kaldım ortada ne yapmalıydım kime ne söylemelydm veya söylememeliydim yaa şaka gibiydi herşy bn milletin davarlına bakarken kndim içinmi gidicektm adliyeye boşanmak için derken aileler örgendi ve bn herkezi karşıma alıp onunla evlenicem diyen ben şmdi ise herkeze karşı ezikligim aileme ne dicem koca desen farklı dünyalarda yazşıyrz Allah kimseye yaşatmasn gerçkten zor .derken alttan girdi üstten çıktı yalandı oydu buydu ailler karşı çıktı çok affedersinz bu kendi g tünden korktu ve bana köpekler gibi geri döndü yani kabl edicekmiyim etmicekmym neler yapabilirm derken bi şklde ikna oldum (( kıslar niye böyle bişy yaptınz demeyin o durum gerçkten başka )) halbuki bn herşyi onunla yaşamıştm onunla büyümüştüm diebilirm .. ama uztmıcam son olarak tek anladıgım şey koca onun ailesi her şey boşşş o durumda bana sahp çıkan inanın kndi ailem oldu ailesi bile bana nekdr haklısın desede kndi oğullarıydı nekdr atabilirlerdiki kızlar gerçkten snra okdr pişman oldmki annemleri o duruma soktuguma ilk başlarda o anacıgımn aladıgı günler aklımdan hiç çıkmıodu o gün bu gündür şmdi deseniz kocam köpek gibi bir dedgm iki olmuo ama ama işte kocaman bir ama var kafamda inanın şuan bunu neden yazıyrm bilmyrm sadece şunu söyliyim kndi aileniz gibisi yok bunu biliyorum yok öyle kocam hayatımn merkezi yok işte onsuz olmaz valla her şey olur .. yanlş anlamayın ama kocayı bidaha bulablrz ama annemi babamı kardeşlerimi abimi hayatta daha bulamam kızlar oooffffffffffffffff offfffffff ama şuda var iiyki devm etmişimki şuan melegim ecrinm yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?