- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.001
daha kızıl değil kırmızı idi :) eşim diyordu ki kızıl yap dedik kırmızı yapmışsın, henüz daha oturmadı rengi, haftaya 3. boya ile inşallah tam oturmasını diliyorum, her banyoda deli gibi akıyor, her banyo sonrası farklı bir renge sahip oluyorum , diğer banyoya kadar :)
cidden baya açıldı kızımın ten rengide saç rengide, bakalım şu anda müthiş bir hızla dökülüyor, kafası açıldı baya bi, nasıl saç çıkacak yerine çok merak ediyorum.
bernacım, örtüyü yüzüne gelmeyecek şekilde kullanıyorum ben, zaten Berra örtünün desenini çok seviyor, pusetinde huysuzlanınca pusetin koluna örtüyü asıyorum izleyip duruyor o yüzden bir sorun yaşamıyoruz, gördüğün gibi her yerde mutlu mesut emziriyorum :)
bu arada sizler ile video da paylaşayım, kızımın dönencesini gönderen emel teyzesine teşekkür videosu çektim az önce mail attım sizlerlede paylaşayım :)
oğlumu geçtim gaz konusunda size bir olay anlatacağım ama gülmek yok...
geçen halamın gelini gelmişti.. bizim oğlanında tuttu kolik krizi bende onu pışpış şarkı fln kucağımda oynuyorum... benden çıkmasınmı pırt diye aman tanrım yerin dibine girsem çıksam varya daha iyiydi... kadın ne dedi söylüyorum ay mert ali nasıl gaz çıkardı öyle oh rahatlar belki şimdi bende hıı evet ya arada yapıyor böyle dedim salak gibi...
o günü hiç unutmayacağım hemen mutfağa geçtim ablama anlatıyorum gülmekten mert te her zamanki gibi ağlıyor ablamda kızım sus deli diyor ama ben hem ağladım hem güldüm.
sizde gülün izin veriyorum ama kötü lakap takmak yok he bana...
acaba bu gaz olayı neden? araştırmak lazım...
müüüüü çok tatlı yaa nedense gözlerim doldu onu izleyince be..gamze dönence fisher price mı çok güzelmiş ya oyuncakları..
evet yağmur ormanı canım
ayy niye gözlerin doluyor , benimkinide dolduracaksın şimdi:)
o kadar güzel yazmışsın ki...
isolde canım, ben seyahatteyken senin bu durumun ortaya çıkmış, okuyunca çok sinirlendim çok üzüldüm yaşadıklarına ancak kendime hakim olamam, seni olumsuz etkilerim diye hiçbirşey yazmadım...
bu tarz konularda bekara karı boşamak kolay olduğundan asar keriz ama karşı karşıya kalırsak senden çok daha kötü duruma gelebiliriz, o yüzden sessiz kalmayı tercih ettim.
şunu açıkça söyleyeyim, hani diyorsunuz ya güçlüsün öylesin böylesin diye...
böyle bir konu ile karşı karşıya kalsaydım yıkılırdım ben, Berra'yı zar zor görürdü gözüm, ihtiyaçlarını giderirdim yine ama sadece fiziksel olanını , bir makineden farkım kalmazdı...
gördüğüm kadarıyla oldukça sabırlı ve güçlüsün... umarım acın hafifler, hızlıca kapanır yeri....
günaydınlar herkeze hayırlı cumalar............
bugün kısmetse avcılardayım almanyadan halam geldi hala kızı amcalar vs buluşucaz yarında evime dönücem inşallah
bernacım isolde için gerçekten güzel yazmışsın... bende onu etkilemek için çok fazla birşey yazmadım hayat onun hayatı ilerisini düşünmek zorunda... babacığı rahmetli bebeğiyle gidip sığına bileceği bir kapı olması lazım... ama demiştim sana isoldecim hatırlarsan eşinin ailesi ile konuş... sana karşı tavırları nasıl bilmiyorum seni sevip sevmediklerini bilmiyorum ama bu büyük yükü tel başına taşıma ailesiyle konuş oğullarının kabahatini bilsinler...
bu arada bernacım maşallah evlenir evlenmez hamilemi kaldın sen...hızlı gelin...
bu nasıl bir yağmu... hava ne güzeldi ya...
ya kaç gündür sorcam sorcam denk gelmiyor, birde utanıyorum...
ben sezeryan ameliyatı oldum onunla alakalımı anlamadım gitti... saçma ama ne bileyim ben böyle değildim...
ben çok gaz kaçırıyorum ve bunuda malesef tutamıyorum yani tutsam koşa koşa gider ne yapacaksam banyoda yaparım... anneeeee ağlamak istiyorum çok utandım...
böyle gaz sorunu olan varmı?
selam kızlar
kızım yine meme nöbetinde..bu kız sürekli meme yanında olsun istiyor ya..az vermesem ahh ahh sesi başlıyor..meme isteme sesi bu,herkesin kucağında çıkarabiliyor bu sesi:))illede annemin memesi diyor..benim kucağımda da gözümün ta içine bakıp istiyor veriyorum ben de..Allahtan uyuyor da arada dinlenip işime bakabiliyorum..
gamze yerim berranın videosunu maşallah ne güzel tepkiler veriyor
alev kızın çok tatlı maşallah bayıldım..
isoldecim canım yine duygulandırdın canım ne diyeyim inşallah eşin çok çabalar acını hafifletir
kızlar 2 sorum olacak size
ilki kuzucuklar başlarını iyice tutbiliyor mu?Asel hala tam tutmıyor.bi yana düşüyor gibi oluyor az dik tuttuktan sonra
2.side sevgili mei tai kullanıcıları gamze,berna,masiva
bende bugün itibariyle mea tai lendim..ilk denememizde bacaklarını kurbağa pozisyonuna alırken ağladı az korktum canı mı yandı diye..sonra tekrar denedim tam o pozisyonda yapamadığımdan biraz gevşek oldu..sizde alışana kadar böyle bişey yaşadınız mı? bana önerebileceğiniz bişey var mı
ilki kuzucuklar başlarını iyice tutbiliyor mu?Asel hala tam tutmıyor.bi yana düşüyor gibi oluyor az dik tuttuktan sonra
bende bugün itibariyle mea tai lendim..ilk denememizde bacaklarını kurbağa pozisyonuna alırken ağladı az korktum canı mı yandı diye..sonra tekrar denedim tam o pozisyonda yapamadığımdan biraz gevşek oldu..sizde alışana kadar böyle bişey yaşadınız mı? bana önerebileceğiniz bişey var mı
selam kızlar
kızım yine meme nöbetinde..bu kız sürekli meme yanında olsun istiyor ya..az vermesem ahh ahh sesi başlıyor..meme isteme sesi bu,herkesin kucağında çıkarabiliyor bu sesi:))illede annemin memesi diyor..benim kucağımda da gözümün ta içine bakıp istiyor veriyorum ben de..Allahtan uyuyor da arada dinlenip işime bakabiliyorum..
gamze yerim berranın videosunu maşallah ne güzel tepkiler veriyor
alev kızın çok tatlı maşallah bayıldım..
isoldecim canım yine duygulandırdın canım ne diyeyim inşallah eşin çok çabalar acını hafifletir
kızlar 2 sorum olacak size
canım kafasını tutamamakla ilgili soruna cvp veriyorum... bizim 3. ayımız halen tam tutmuş değil... 2. aya göre daha iyi ama mesela şuan lucağımda gezdirirken kütt kafama, burnuma vuruyor kafasıyla tam tutabilmiş değil...
cnm ilk seferlerde olmadı gayet güzel bağlıyodumda arada bnmde gevşek bağladıım oluyo..kiloları arttı ya bazen ayarlayamıyorm..önceden sincap gibi sığıyodu içine..bn videolarından öğrenp bağlamştm cnm..sıkı bağlamalısın yoksa yol boyunca gevşiyo arkaya doğru yada aşağı doğru.bn bağladıktan sonra bide içerden kontrol ediyorm bacaklarını rahatmı diye
sağol canım bilgi için bugün çocuğun başını inceleyip durdum :)abisi ancak tutuyorsa çok yüklenmeyim kızıma o zaman daha küçük.. içim rahatladı canım
ben bacaklarını tam rahat ettiremedim o zaman acemilikten, videoyu izledim canım yoksa hiç bağlayamazdım zaten:)bi de babası gelsin onla deneyelim..inşallah alışır bizim kuzucuk da
hiç tam olarak kurbağa yapamadım, sanki ayakta duruyormuş gibi kullanıyordum, dizler çok az kırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?