2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

müüüüü çok tatlı yaa nedense gözlerim doldu onu izleyince be..gamze dönence fisher price mı çok güzelmiş ya oyuncakları..

hahahaha yarıldım ya..bnde dün gece uyurken kaçırdım sonra çıkardıım sese uyandım...eşimde "çatır çatır salıyodun valla" demezmi..bnde gayet pişkin uyku sersemi "hmm oluyo arada kaçırıyorm" :26: çok kötüüüü

bu videoyu ailecek seviyoruz :)

[video=youtube;3BBvKkw1RH0]http://www.youtube.com/watch?v=3BBvKkw1RH0&feature=related[/video]

bnmkide böyle gülsün artıkkk..bi gülücük için yapmadığım soytarılık kalmıyo ya..çok ağırdan satıyo kendini bu kdr olmazki..9 ay karnımda taşımışım sni ayıptır yaa

canımmmm,canlarımm sızlerı cok sevıyorum,aglayarak yazıyorum bu satırları,sıze yazabılıyorum bı tek,benı rahatlatan tek sey sızlersınız,cnk benm hergun kısır dongunun ıcınde kavrulup duruyorum,duzelıcek dıye beklıyorum ama acım hafıflemıyo bıle,hepınızın yazdıklarını defalarca okuyorum defalarca hemde,ıyıkı varsınız...

günaydınlar herkeze hayırlı cumalar............

bugün kısmetse avcılardayım almanyadan halam geldi hala kızı amcalar vs buluşucaz yarında evime dönücem inşallah

oohhh hatuna bak gez canım arkadaşımm gez herşey güzel gönlünce olsun
bu arada şu zayıflama topiği hangisiyse söyle bende geleyim hatta bir topic açalım nasıl olur hehee :))
''mart 2012 nin tombiş anneleri zayıflıyor'' adıda pek afilli oldu
yakında işe başlıcam beni görenler nedense yüzümden önce vücuduma bakıyor

canım aılesıne tabıkıde soyledım,ogrendıgım aksam hem bnım aılem hemde onun aılesı geldıler,aılesı benım yanımda,ogullarının yaptıgı onlarında basını one egdı,benı bosanmaktan onun aılesı vazgecırdı,kızın var onun ıcın bı sans daha ver dıye yalvardı kayınpederle kayınvalıde,kaynımda abısıne bıdaha boyle bırsey yaparsan senıde o kahpeyıde oldururum dedı,kaynım cok serttır hatta kadının evıne gıdıp onada dunyayı dar etmıs,o gece hersey cok kotuydu,aılesı tamamıyle benım yanımda ama bu bıle acımı hafıfletmıyo,ınsanın varsa yoksa herseyı kocasıymıs,kocan yanında yoksa bır cıhan senle olsa ne fayda,ummazsan uzulmezsın,bundan sonra bu felsefeyı benımsıcem kendıme,ben esımı cok fazla hayatımın odak merkezı yaptım ve onun bu hatası benı altust ettı,artık olan oldu ama esım eskısı gıbı hayatımın merkezınde dııl,sımdı varsa yoksa kızım,esım kıymetımı bılmedı ama dılerım allahtan kızım onu parcalanmıs bı aılenın cocugu yapmamak adına verdıgım bu cabanın kıymetını bılır..

Son düzenleme:

sezaryenden olabilir ben hiç bağırsak sorunu yaşamadım yok denecek kadar az gazlı biriyimdir ama ameliyattan sora gazman gibi olmuştum bu 10-15 gün kadar sürdü sonra geçti normale döndüm..

selam kızlar

kızım yine meme nöbetinde..bu kız sürekli meme yanında olsun istiyor ya..az vermesem ahh ahh sesi başlıyor..meme isteme sesi bu,herkesin kucağında çıkarabiliyor bu sesi:))illede annemin memesi diyor..benim kucağımda da gözümün ta içine bakıp istiyor veriyorum ben de..Allahtan uyuyor da arada dinlenip işime bakabiliyorum..

gamze yerim berranın videosunu maşallah ne güzel tepkiler veriyor

alev kızın çok tatlı maşallah bayıldım..

isoldecim canım yine duygulandırdın canım ne diyeyim inşallah eşin çok çabalar acını hafifletir

kızlar 2 sorum olacak size

ilki kuzucuklar başlarını iyice tutbiliyor mu?Asel hala tam tutmıyor.bi yana düşüyor gibi oluyor az dik tuttuktan sonra

2.side sevgili mei tai kullanıcıları gamze,berna,masiva

bende bugün itibariyle mea tai lendim..ilk denememizde bacaklarını kurbağa pozisyonuna alırken ağladı az korktum canı mı yandı diye..sonra tekrar denedim tam o pozisyonda yapamadığımdan biraz gevşek oldu..sizde alışana kadar böyle bişey yaşadınız mı? bana önerebileceğiniz bişey var mı

Son düzenleme:

canım kafasını tutamamakla ilgili soruna cvp veriyorum... bizim 3. ayımız halen tam tutmuş değil... 2. aya göre daha iyi ama mesela şuan lucağımda gezdirirken kütt kafama, burnuma vuruyor kafasıyla tam tutabilmiş değil...

cnm ilk seferlerde olmadı gayet güzel bağlıyodumda arada bnmde gevşek bağladıım oluyo..kiloları arttı ya bazen ayarlayamıyorm..önceden sincap gibi sığıyodu içine..bn videolarından öğrenp bağlamştm cnm..sıkı bağlamalısın yoksa yol boyunca gevşiyo arkaya doğru yada aşağı doğru.bn bağladıktan sonra bide içerden kontrol ediyorm bacaklarını rahatmı diye

hiç tam olarak kurbağa yapamadım, sanki ayakta duruyormuş gibi kullanıyordum, dizler çok az kırık

sağol canım bilgi için bugün çocuğun başını inceleyip durdum :)abisi ancak tutuyorsa çok yüklenmeyim kızıma o zaman daha küçük.. içim rahatladı canım

ben bacaklarını tam rahat ettiremedim o zaman acemilikten, videoyu izledim canım yoksa hiç bağlayamazdım zaten:)bi de babası gelsin onla deneyelim..inşallah alışır bizim kuzucuk da

zamanla şak şak bağlarsın mrk etme..çok kolay bişey ztn zor gözüküyo ama..bn tek elimle ayaklarını tutuyorm diğer elimle hmn arka kısmı kapatıyorm..tabi bu sırada birz geri doğru yatıyorumki Allah korusun kndini geriye fln atar bide yataın yanında yapıyorm her ihtimale karşı

Bazılarına gerçekten hiçbişe anlatamazsın.aslında onlardan asla vazgeçmezsin ama bir süre sonra sadece kendi hallerine bırakırsın.belkide uzun bir çabanın sonunda anlarsın ki; ne kadar sıksanda Hıyardan vişne suyu çıkaramazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…