- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.041
evet malesefki insan deneme yanılmayla bi neticeye varıyor,
yani anne babamızın kızım yapma yaparsan şu olur bu olur demesiyle maalesef hiçbirimiz vazgecemioruz arzularımızdan..
cıss parmağı teşbihi vardırya cocukken elleme cıs olur denen sobaya illa elleyip parmağımızı yakmak suretiyle cıss parmağının noldunu öğreniriz,
yapma etme dendiginde belkide biliriz evet belkide ailem ilerde haklı cıkacak ama b.k var gibi illa deneyeceğiz..
yaşantını duygularını huzursuzluğunu huzurunu hepsini bizimle paylaştıgın için sağol arkadaşım,
nedenini bilmedigin yazın şmdi bana hayatmdaki nedenleri sorgulamamı sağladı cnm..
tuuba34 canım bence paylaşmakla iyi ettin
insanın konuşamadığı dert yüreğini daha çok kemiriyor
benim hayatta en nefret ettiğim ve çok az kullandığım kelimedir ASLA
hayat bize ne sunar ne yaşarız hiç bilinmiyor
benim eşi tarafından aldatılan tanıdıklarımda var eşini aldatan çok çok yakın arkadaşımda var
arkadaşımı dinliyorum ama ona diyebildiğim tek şey aldatan kendini aldatır
bu arada İSOLDE canım öncelikle sanada yaşadığın kötü günler için geçmiş olsun diliyorum
ve bir türlü kutlayamadığım geçmiş doğum gününü kutluyorum
bende ailemin hayır dediği birisi ile evlendim,en korktuğum şey yazdıkların, hep dua ediyorum huzurumuz bozulmasın diye, tek ama tek isteğim bu hayattan huzur....
arkadaşlar bende konuyla alakasız bir şey paylaşayım bari sizinle çok sinir ettide beni ondan
bir ev almaya kalkıştık kısmetse ama salak ekspertiz evin bedelinin olduğundan düşük göstermiş
hatta biz yüksek söylemişken neyse çekeceğimiz ev kredisinin üstüne azck daha kredi çekmek zorunda kalıyoruz
çok sinir oldum çokkk habire düşünüyom kara kara çok borçlancaz
sağolsun canım anneciğim bu sıkıntılı anımda günde belki 50 kere
''borç yiğidin kamçısıdır diyor''
gamzecim :) seninde azda olsa son yazdıklarından neler yaşadıgını biliyorm ama açıkcası o dönmde kndi kndime sana kızmştm annesine nsl oluyrda bunları söyleyebiliyr anne yaa anne imkansız evladına kötü bişy yapması belki seni yargılıyorum ama kızma lütfen bana sen şmdi kızına nekdr kötülük yapablrsnki annen sana yapsın sadece içmdekini söylüyorum neolrsa olsun annelerimiz kndi krdeşlerimz ailemiz bambaşka şuda var tabikide allah sizin huzurunuzu bozmayın evinz tadı kaçmasın ki kocan sana ne güzl destek çıkıyr.(maşallah allah bozmasın )
sizinkiler sabaha kadar kaç kez uyanıyor kızlar? Hayal 11-11.30 gibi yatıyor gece. sonra 3 buçuk-4 arası kalkıyor. daha sonra da 6ya doğru uyanıyor ve bi daha uyumuyor öğlene kadar. acaba aç mı kalıyor gece die düşünmeye başladm, 2 kez emiyor sadece
akşam 21.30 da uyuyor, doyduğuna emin olmak için biberon ile sütü veriyorum , sabah 6.30 da uyanıyor en erken...
güncel düzeltme :) an itibariyle uyudu, bakalım kaçta kalkacak :)
Gamze berra gece hiç uyanmıyormu?
hayır,uyanmıyor...
Slm kızlar ; ben öyle çok fazla kendimden bahseden biri olmadım zaman buldukça sizlere eşlik etmeye çalıştım gerktiğinde aynı konudan farklı bi çok fikir çıktı başta böyle bir ortamımız oldugu için herkez bişylerden zaman buluo buraya kndinden parçalar yazdıgı için bn kndi adıma tşkkr ediyorum .. kızlar şaka gibi ama böyle bir durumu buraya yazcagm aklma gelmzdi ama şuan hangi duygularla yazdıgımı inanın blmyrm zamanında bundan 5 yıl önce eşimle evlenme kararı verdk annemler karşı çıkmıştı zamanında onlarn mantıgına yatmıyrdu bnm bu yaptıklarım halbuki bn mutluydum mezn olmştum elmde meslegm vrdı eşim iyi bir şirkette iyi konumlarda her şey süper kafalarımız uyuyor bana neden izin vermzler derken kabl ettiler sonunda ve EVLENDİM .. her şey süper gidiyordu uzun süre çoçuk düşnmedk sadece birbirimze vakt ayırıken kocaman o ahmak kocamn farklı biriyle ilişkisi oldugunu ögredm bütün dünyam yıkıldı nsl olurdu bu bn onun her şeyiydim her türlü kadınlıgımı yapıodum okdr çalışıodum o koşturmamda kndi ellerimle yemek yapardım ve çok afedersnz resmn g .. gibi kaldım ortada ne yapmalıydım kime ne söylemelydm veya söylememeliydim yaa şaka gibiydi herşy bn milletin davarlına bakarken kndim içinmi gidicektm adliyeye boşanmak için derken aileler örgendi ve bn herkezi karşıma alıp onunla evlenicem diyen ben şmdi ise herkeze karşı ezikligim aileme ne dicem koca desen farklı dünyalarda yazşıyrz Allah kimseye yaşatmasn gerçkten zor .derken alttan girdi üstten çıktı yalandı oydu buydu ailler karşı çıktı çok affedersinz bu kendi g tünden korktu ve bana köpekler gibi geri döndü yani kabl edicekmiyim etmicekmym neler yapabilirm derken bi şklde ikna oldum (( kıslar niye böyle bişy yaptınz demeyin o durum gerçkten başka )) halbuki bn herşyi onunla yaşamıştm onunla büyümüştüm diebilirm .. ama uztmıcam son olarak tek anladıgım şey koca onun ailesi her şey boşşş o durumda bana sahp çıkan inanın kndi ailem oldu ailesi bile bana nekdr haklısın desede kndi oğullarıydı nekdr atabilirlerdiki kızlar gerçkten snra okdr pişman oldmki annemleri o duruma soktuguma ilk başlarda o anacıgımn aladıgı günler aklımdan hiç çıkmıodu o gün bu gündür şmdi deseniz kocam köpek gibi bir dedgm iki olmuo ama ama işte kocaman bir ama var kafamda inanın şuan bunu neden yazıyrm bilmyrm sadece şunu söyliyim kndi aileniz gibisi yok bunu biliyorum yok öyle kocam hayatımn merkezi yok işte onsuz olmaz valla her şey olur .. yanlş anlamayın ama kocayı bidaha bulablrz ama annemi babamı kardeşlerimi abimi hayatta daha bulamam kızlar oooffffffffffffffff offfffffff ama şuda var iiyki devm etmişimki şuan melegim ecrinm yanımda
canım her söylediğinde bir kez daha imreniyorum ohhh ne güzel
biz genelde 12 1 gibi yatıyoruz 3 te ve 5 te kalkıyoruz bazen yatıyoruz 7ye 8 e kadar bazen o da yok
hoşuma gitti paylaşayım dedm
Anne bana bi masal anlatsana - YouTube
Slm kızlar ; ben öyle çok fazla kendimden bahseden biri olmadım zaman buldukça sizlere eşlik etmeye çalıştım gerktiğinde aynı konudan farklı bi çok fikir çıktı başta böyle bir ortamımız oldugu için herkez bişylerden zaman buluo buraya kndinden parçalar yazdıgı için bn kndi adıma tşkkr ediyorum .. kızlar şaka gibi ama böyle bir durumu buraya yazcagm aklma gelmzdi ama şuan hangi duygularla yazdıgımı inanın blmyrm zamanında bundan 5 yıl önce eşimle evlenme kararı verdk annemler karşı çıkmıştı zamanında onlarn mantıgına yatmıyrdu bnm bu yaptıklarım halbuki bn mutluydum mezn olmştum elmde meslegm vrdı eşim iyi bir şirkette iyi konumlarda her şey süper kafalarımız uyuyor bana neden izin vermzler derken kabl ettiler sonunda ve EVLENDİM….. her şey süper gidiyordu uzun süre çoçuk düşnmedk sadece birbirimze vakt ayırıken kocaman o ahmak kocamn farklı biriyle ilişkisi oldugunu ögredm bütün dünyam yıkıldı nsl olurdu bu bn onun her şeyiydim her türlü kadınlıgımı yapıodum okdr çalışıodum o koşturmamda kndi ellerimle yemek yapardım ve çok afedersnz resmn g….. gibi kaldım ortada ne yapmalıydım kime ne söylemelydm veya söylememeliydim yaa şaka gibiydi herşy bn milletin davarlına bakarken kndim içinmi gidicektm adliyeye boşanmak için derken aileler örgendi ve bn herkezi karşıma alıp onunla evlenicem diyen ben şmdi ise herkeze karşı ezikligim aileme ne dicem koca desen farklı dünyalarda yazşıyrz Allah kimseye yaşatmasn gerçkten zor….derken alttan girdi üstten çıktı yalandı oydu buydu ailler karşı çıktı çok affedersinz bu kendi g…tünden korktu ve bana köpekler gibi geri döndü yani kabl edicekmiyim etmicekmym neler yapabilirm derken bi şklde ikna oldum (( kıslar niye böyle bişy yaptınz demeyin o durum gerçkten başka )) halbuki bn herşyi onunla yaşamıştm onunla büyümüştüm diebilirm .. ama uztmıcam son olarak tek anladıgım şey koca onun ailesi her şey boşşş o durumda bana sahp çıkan inanın kndi ailem oldu ailesi bile bana nekdr haklısın desede kndi oğullarıydı nekdr atabilirlerdiki kızlar gerçkten snra okdr pişman oldmki annemleri o duruma soktuguma ilk başlarda o anacıgımn aladıgı günler aklımdan hiç çıkmıodu o gün bu gündür şmdi deseniz kocam köpek gibi bir dedgm iki olmuo ama ama işte kocaman bir ama var kafamda ……… inanın şuan bunu neden yazıyrm bilmyrm sadece şunu söyliyim kndi aileniz gibisi yok bunu biliyorum yok öyle kocam hayatımn merkezi yok işte onsuz olmaz valla her şey olur .. yanlş anlamayın ama kocayı bidaha bulablrz ama annemi babamı kardeşlerimi abimi hayatta daha bulamam kızlar oooffffffffffffffff offfffffff ama şuda var iiyki devm etmişimki şuan melegim ecrinm yanımda ……
hayır,uyanmıyor...
Maşallah ne uslu bebekmiş canım Berra 41 kere maşallah, benimki 11 bazen 12 bazen 01.00 bazen de 02.00 da uyuyor :)) keyfine göre yani, sabah 4-5 ya da 6 gibi uyanıyor, bazen uyuyor bazen de öğleye kadar duruyor falan filan... ne zaman düzelecek bakalım
Berra uslu değil canım, ben biraz fazla eğitim veriyorum sadece ona :)
Bizimde o günlerimiz gelecekmi acaba offf
nasıl yani anlatır mısın?
süpermişşşş
Akşam 6 da kolik başlıyor. 8_9 gibi bitiyor. Uyuyor. Gece 1_2 gibi uyanıyor 4 de tekrar uyanıyor. Sonra6 da kalkıyor öğleye kadar uyumuyor böyle hayalin düzenine yakın bizimkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?