2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende konuyla alakasız bir şey paylaşayım bari sizinle çok sinir ettide beni ondan
bir ev almaya kalkıştık kısmetse ama salak ekspertiz evin bedelinin olduğundan düşük göstermiş
hatta biz yüksek söylemişken neyse çekeceğimiz ev kredisinin üstüne azck daha kredi çekmek zorunda kalıyoruz
çok sinir oldum çokkk habire düşünüyom kara kara çok borçlancaz
sağolsun canım anneciğim bu sıkıntılı anımda günde belki 50 kere
''borç yiğidin kamçısıdır diyor''

gerçkten güzl bir örnek verdn arkdşm o soba dokunma diyipte dokunmak canın illaki acıcakki vazgeçelm halbuki onlar gelecegmizi görebilio şmdi bnm tek korkum bnm yaptıgım hatalarımı bitnme yaptırmamak ....

canm şunu söyl,y,m gerçkten tükürdüğümü yalamam dedigim herşeyi yaladım gerçkten belki çok kaba oldu ama öyle asla kabul etmem yapmam aldatmammı söz konusu bile deildi ama oldu allah herkezin yardımcısı olsun İSOLDE allah sennde yardımcın olsn sakn ama sakn hızlı karr verme düşn taşın bbegini düşn

bende ailemin hayır dediği birisi ile evlendim,en korktuğum şey yazdıkların, hep dua ediyorum huzurumuz bozulmasın diye, tek ama tek isteğim bu hayattan huzur....

gamzecim :) seninde azda olsa son yazdıklarından neler yaşadıgını biliyorm ama açıkcası o dönmde kndi kndime sana kızmştm annesine nsl oluyrda bunları söyleyebiliyr anne yaa anne imkansız evladına kötü bişy yapması belki seni yargılıyorum ama kızma lütfen bana sen şmdi kızına nekdr kötülük yapablrsnki annen sana yapsın sadece içmdekini söylüyorum neolrsa olsun annelerimiz kndi krdeşlerimz ailemiz bambaşka şuda var tabikide allah sizin huzurunuzu bozmayın evinz tadı kaçmasın ki kocan sana ne güzl destek çıkıyr.(maşallah allah bozmasın )

yaaa bişy söylicem azçok bilgm oluyr bu tazr konularda hemen itiraz edin frklı ekspertiz gelsin olayın sıcklıgı geçmedn emnseniz evn bedelinde şikytçi olup yeni eksprtiz getirtin

tuğba'cım inan kızmakta o kadar haklıyım ki, senin annen seni hastaneden eve geldikten 1 saat sonra bırakıp gitti mi, eşinin yoğun bakımda olan torununa süt götüreceğini bile bile, ve kendi kızının sezaryanlı olup tuvalete bile kalkamadığını bile bile...
neyse gerek yok bunların konuşulmasına....

Akşam 6 da kolik başlıyor. 8_9 gibi bitiyor. Uyuyor. Gece 1_2 gibi uyanıyor 4 de tekrar uyanıyor. Sonra6 da kalkıyor öğleye kadar uyumuyor böyle hayalin düzenine yakın bizimkide.

Canım iyi yaptın yazmakla bunu yazdın çünkü bizi kendine yakın buldun anlatmak istedin. Yaşayan bilir isoldeyi sanırım en iyi sen anlarsın. Aile her zaman evladına sahip çıkar. Benim babamda vermek istememişti. Ama şuanda eşimi çok sever. Araları iyidir ben o dönemde hiç babamı kırmadım eşime kaçalım demiştim. O karşı çıktı kalsak baba ana bedduası alsak yuvamızda huzur olmaz demişti. Oğlum olduktan sonra anneme babama farklı bakıyorum

merhaba canım, yaşadıklarına çok üzüldüm Allah sabır versin. Hepimiz az çok ailelerimizle böyle sorunlar yaşadık ama adı üstünde onlar ailemiz bizim asla arkasını dönmeyecek tek insanlar bizlere, ne yaşarsak yaşayalım kucak açacak onlar, başımızdan eksik etmesin Allah. Başka da diyecek bişey bulamıyorum...

Berra uslu değil canım, ben biraz fazla eğitim veriyorum sadece ona :)

Akşam 6 da kolik başlıyor. 8_9 gibi bitiyor. Uyuyor. Gece 1_2 gibi uyanıyor 4 de tekrar uyanıyor. Sonra6 da kalkıyor öğleye kadar uyumuyor böyle hayalin düzenine yakın bizimkide.

canım bizimki öğlen 3 gibi başlayıp gece 11 gibi bitiyor ve gece 3 gibi tekrar başlayıp sabah 6 gibi son buluyor desem inanırmısın
maşallah kendime hayranım gerçekten hiç bu kadar performans beklemiyordum demekki başa gelen çekiliyormuş
demekki bizim kuzucuklarda azcık zor büyücek ama bebeği saatlerce uyuyan arkadaşlara feci imreniyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…