- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.061
canım bizimki öğlen 3 gibi başlayıp gece 11 gibi bitiyor ve gece 3 gibi tekrar başlayıp sabah 6 gibi son buluyor desem inanırmısın
maşallah kendime hayranım gerçekten hiç bu kadar performans beklemiyordum demekki başa gelen çekiliyormuş
demekki bizim kuzucuklarda azcık zor büyücek ama bebeği saatlerce uyuyan arkadaşlara feci imreniyorum
canım bizimki öğlen 3 gibi başlayıp gece 11 gibi bitiyor ve gece 3 gibi tekrar başlayıp sabah 6 gibi son buluyor desem inanırmısın
maşallah kendime hayranım gerçekten hiç bu kadar performans beklemiyordum demekki başa gelen çekiliyormuş
demekki bizim kuzucuklarda azcık zor büyücek ama bebeği saatlerce uyuyan arkadaşlara feci imreniyorum
yadırgamayın ama bunları duyunca seviniyorum, neden çünkü bebeğim de mi bir sorun var diye düşünmekten kafayı yemek üzereydim, hasta mı acaba nesi var diye, Allah hepimize sabır versin
nasıl yani anlatır mısın?
Gsmzecim anlatacakmısınanlatacakmısın.
Gamzecim,kaç cc veriyorsun gece?
Uykum geldi canlarım biraz kestireyim. Yarın görüşürüz. İyi geceler.
hayır anlatmayacağım :) mirayhan, blog umda merak ettiğin şeyleri bulabilirsin ancak burada daha bu tarz şeylerden bahsetmeyeceğim, geçmişi okumadın diye düşünüyorum, anlatırmısın demenden
150 cc sütü dolduruyorum, ne kadar istiyorsa onu içiyor , doyduğu noktada biberonu atıyor ağzından, bu arada ben tutmuyorum biberonu yastıkla destekliyorum öyle içiyor
hayır anlatmayacağım :) mirayhan, blog umda merak ettiğin şeyleri bulabilirsin ancak burada daha bu tarz şeylerden bahsetmeyeceğim, geçmişi okumadın diye düşünüyorum, anlatırmısın demenden
150 cc sütü dolduruyorum, ne kadar istiyorsa onu içiyor , doyduğu noktada biberonu atıyor ağzından, bu arada ben tutmuyorum biberonu yastıkla destekliyorum öyle içiyor
şimdi buna cevap veren çıkmaz bence ama genede şansımı denicem:)
takma kahkül almak istiorum kullanan varmı?
ve nette hangi sitede bulabilirmki, kokoş annelerden cevap bekliorum:115:
valla bizim de buna yakın işte canım, bir de uyanıkken de huysuz oluyor sizlerin de oluyor mu öyle?
hemen cvp vereyim kullanmıyorum,gecen hafta sıkldım ve kahkül kestirdim
oğlum odasında kıyameti koparıyor ve ben sabretmeye çalışıyorum yalnız uyumayı öğrensin diyeyanına gidip baktım ama gözünde yaş yok inadına bağırıo ağlıo
kızlar bişey sorucam.ben nisan annesiyim.bizimkilerden ses çıkmayınca size sorayım dedim.ben bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama sanırım doymuyor.sütüm az değil 1 ayda da 950 gram almış.ama hep emmek istiyor.doğal olarak göğüste süt kalmıyor ozaman da ağlamaya başlıyor.bende aptamil aldım takviye olarak ama onu içince 5 dk sonra olduğu gibi kusuyor.hatta içtiği mamadan daha fazla kusuyor.kusmuğu burnundan geliyor o derece.ve kusana kadarda çatlayacak gibi ağlıyor.3 defa verdim birdahada vermedim.neden böyle oluoyr acaba?başka bi mama mı denesem.öneriniz var mı?ebeğim 46 günlük bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?