2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yadırgamayın ama bunları duyunca seviniyorum, neden çünkü bebeğim de mi bir sorun var diye düşünmekten kafayı yemek üzereydim, hasta mı acaba nesi var diye, tek ben değilmişim demekki, insan tecrübesiz olunca bilemiyor, Allah hepimize sabır versin

Son düzenleme:

Canım ilkb2ay bizimde öyleydi almadığım gaz ilacı yapmadığım masaj vermediğim ne kaldı. Anason,rezene,kimyon, çörek otu bireyden fayda etmedi 2_3 ay arası düzelme başladı bütün gün olan ağlama akşam 1_2 saate düştü. İnşallah düselirbcanım hepimizin gerçekten insanı yıpratıyor ama hepsi evlatlarımız için.

yadırgamayın ama bunları duyunca seviniyorum, neden çünkü bebeğim de mi bir sorun var diye düşünmekten kafayı yemek üzereydim, hasta mı acaba nesi var diye, Allah hepimize sabır versin

bende bugün eşime bu kız hastamı acaba demekten kendimi alamadım
benimki normal diye düşünürken etrafta uslu bebekleri görünce ve duyunca bu düşünce aklıma takıldı
ama hasta olsa altı açılınca pırt pırt yapınca meme emince gülücükler saçmaz herhalde
benim kızı ancak ferber paklar ama anacığı onuda uygulamaya kıyamıyor
dün aşısı vardı bizden başka 3 tane çocuğuda aşı yapıldı ama benimki resmen sağlık ocağını inletti
hemşireler bile şaşırdılar benimkinin cadılığına :))

nasıl yani anlatır mısın?

Gsmzecim anlatacakmısınanlatacakmısın.

hayır anlatmayacağım :) mirayhan, blog umda merak ettiğin şeyleri bulabilirsin ancak burada daha bu tarz şeylerden bahsetmeyeceğim, geçmişi okumadın diye düşünüyorum, anlatırmısın demenden

Gamzecim,kaç cc veriyorsun gece?

150 cc sütü dolduruyorum, ne kadar istiyorsa onu içiyor , doyduğu noktada biberonu atıyor ağzından, bu arada ben tutmuyorum biberonu yastıkla destekliyorum öyle içiyor

evet okumadım :)) gözüm almadı o kadarını çünkü ben daha bugün geldim buraya :)

geri kalan sütü veriyor musun tekrar gamze

şimdi buna cevap veren çıkmaz bence ama genede şansımı denicem:)
takma kahkül almak istiorum kullanan varmı?
ve nette hangi sitede bulabilirmki, kokoş annelerden cevap bekliorum:115:

OĞLUMU ilk defa odasında yatırıyorum,karnını doyurdum yatağında,gece lambasını yakıp müziğinide açtım,dikkatli gözlerle etrafa bakıyor odadan çıktım halen sesi çıkmadı bekliyorum umarım kendi kendine uykuya dalar ve ağlamaz.ferberle ilk gecemiz bakalım neler olacak:)

oğlum odasında kıyameti koparıyor ve ben sabretmeye çalışıyorum yalnız uyumayı öğrensin diyeyanına gidip baktım ama gözünde yaş yok inadına bağırıo ağlıo

şimdi buna cevap veren çıkmaz bence ama genede şansımı denicem:)
takma kahkül almak istiorum kullanan varmı?
ve nette hangi sitede bulabilirmki, kokoş annelerden cevap bekliorum:115:

canım sırf sen böyle yazmışsın diye cvp yazasım geldi bildiğimden değil yani :)) gerçekten takma kahkülü ilk kez duyuyorum cahilliğime ver bildiğimiz kahkülse bu sen neden direk kesmiosun saçını o zaman şekerim ya merak ettim araştırcm şimdi

kızlar bişey sorucam.ben nisan annesiyim.bizimkilerden ses çıkmayınca size sorayım dedim.ben bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama sanırım doymuyor.sütüm az değil 1 ayda da 950 gram almış.ama hep emmek istiyor.doğal olarak göğüste süt kalmıyor ozaman da ağlamaya başlıyor.bende aptamil aldım takviye olarak ama onu içince 5 dk sonra olduğu gibi kusuyor.hatta içtiği mamadan daha fazla kusuyor.kusmuğu burnundan geliyor o derece.ve kusana kadarda çatlayacak gibi ağlıyor.3 defa verdim birdahada vermedim.neden böyle oluoyr acaba?başka bi mama mı denesem.öneriniz var mı?ebeğim 46 günlük bu arada

Kızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü (( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi

benimkide aynen öyle devamlı emiyor hatta bunu yazarken bile memede:)
1 ayda aynı almış kilo benim kızımda 900 950 gr
mama verme doyduğu için kusuyor.bende senin gibi düşünerek 5 gün mama vermiştim kustu.
sürekli emzir , emzirdikçe sütün artacak benimki öyle oldu.ağlardı bıkmadan emzirdim arttı çok şükür
sanki beni anlatıyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…