- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.081
canım sırf sen böyle yazmışsın diye cvp yazasım geldi bildiğimden değil yani :)) gerçekten takma kahkülü ilk kez duyuyorum cahilliğime ver bildiğimiz kahkülse bu sen neden direk kesmiosun saçını o zaman şekerim yamerak ettim araştırcm şimdi
Kızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü(( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi
kızlar bişey sorucam.ben nisan annesiyim.bizimkilerden ses çıkmayınca size sorayım dedim.ben bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama sanırım doymuyor.sütüm az değil 1 ayda da 950 gram almış.ama hep emmek istiyor.doğal olarak göğüste süt kalmıyor ozaman da ağlamaya başlıyor.bende aptamil aldım takviye olarak ama onu içince 5 dk sonra olduğu gibi kusuyor.hatta içtiği mamadan daha fazla kusuyor.kusmuğu burnundan geliyor o derece.ve kusana kadarda çatlayacak gibi ağlıyor.3 defa verdim birdahada vermedim.neden böyle oluoyr acaba?başka bi mama mı denesem.öneriniz var mı?ebeğim 46 günlük bu arada
Kızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü(( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi
teşekkürler canım cvbın için.ya aslında ben sütümün yettiğini düşünüyorum.çünkü doyunca kendi bırakıyor memeyi zaten.ama çok sık emmek istiyor.bazende 3 saat vermesem istemiyor.keyfine yani.meme krizi tutuncada doğal olarak memelrde süt kalmıyor.ozamanda başlıyor ağlamaya.ve o 3 saat emmediğinde sütüm göğüslerimden taşıyor.sütyenim sırılsıklam oluyor.sütüm az olsa böyle bişi olmazda heralde.birde senin bebeğin günde kaç defa kaka yapıyor?benim ki şuan ortalama 4 defa kaka yapıyor.benimkide aynen öyle devamlı emiyor hatta bunu yazarken bile memede:)
1 ayda aynı almış kilo benim kızımda 900 950 gr
mama verme doyduğu için kusuyor.bende senin gibi düşünerek 5 gün mama vermiştim kustu.
sürekli emzir , emzirdikçe sütün artacak benimki öyle oldu.ağlardı bıkmadan emzirdim arttı çok şükür
sanki beni anlatıyorsun:)
teşekkürler canım cvbın için.ya aslında ben sütümün yettiğini düşünüyorum.çünkü doyunca kendi bırakıyor memeyi zaten.ama çok sık emmek istiyor.bazende 3 saat vermesem istemiyor.keyfine yani.meme krizi tutuncada doğal olarak memelrde süt kalmıyor.ozamanda başlıyor ağlamaya.ve o 3 saat emmediğinde sütüm göğüslerimden taşıyor.sütyenim sırılsıklam oluyor.sütüm az olsa böyle bişi olmazda heralde.birde senin bebeğin günde kaç defa kaka yapıyor?benim ki şuan ortalama 4 defa kaka yapıyor.
Emdikten sonra gazdan da rahatsiz olabilir mamadan once gaz cikarmayi denedin mi?kızlar bişey sorucam.ben nisan annesiyim.bizimkilerden ses çıkmayınca size sorayım dedim.ben bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama sanırım doymuyor.sütüm az değil 1 ayda da 950 gram almış.ama hep emmek istiyor.doğal olarak göğüste süt kalmıyor ozaman da ağlamaya başlıyor.bende aptamil aldım takviye olarak ama onu içince 5 dk sonra olduğu gibi kusuyor.hatta içtiği mamadan daha fazla kusuyor.kusmuğu burnundan geliyor o derece.ve kusana kadarda çatlayacak gibi ağlıyor.3 defa verdim birdahada vermedim.neden böyle oluoyr acaba?başka bi mama mı denesem.öneriniz var mı?ebeğim 46 günlük bu arada
Gecmis olsun bence de bi hastanede kontrol ettirsen hem doktormussun ne yapilmasi gerekir daha iyi bilirsin hani neyle bakiliyo falanKızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü(( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi
Bence doktora kontrol ettirmek lazim bu kadar uzun surmesi normal olmayabilir 40 kontrolunde bisi cikmadi mi?selam kızlar 13 martta normal doğum yaptım,yırtık olduğu için baya dikişim vardı,iyileşti şükür dışardan bakınca nerdeyse yeri bile iyileşmiş ancak halen ağrı hissediyorum hem içteki hem dıştaki dikiş yerlerim baya ağrıyo.benim gibi halen ağrı çeken varmı merak ettim.ne zaman tamamen geçecek bu ağrı bepanten krem sür dediler ama cesaret edemedim hassas yer çünkü.size ve bebişlerinize sağlıklı günler diliyorum anne olmak çok zormuş
Emdikten sonra gazdan da rahatsiz olabilir mamadan once gaz cikarmayi denedin mi?
Gecmis olsun bence de bi hastanede kontrol ettirsen hem doktormussun ne yapilmasi gerekir daha iyi bilirsin hani neyle bakiliyo falan
Bence doktora kontrol ettirmek lazim bu kadar uzun surmesi normal olmayabilir 40 kontrolunde bisi cikmadi mi?
kontrol ettirdim canım tamamen iyileşmiş dedi ama ağrısı sürüyo işte gün içinde ara ara hissediyorum,ne yapacağımı şaşırdım resmen
Agir kaldirmak temizlik yapmak surekli ayakta olmak falan mi yapiyo acaba? Aklima baska bisi gelmiyo bi de benim sezeryan :) o dikis hakkinda hic fikrim yok /)
Emdikten sonra gazdan da rahatsiz olabilir mamadan once gaz cikarmayi denedin mi?
evet gazını mutlaka her emdikten sonra çıkarıyorum.çzaten bebeğim pek gazlı bi bebek değil.çoğu zaman kendi kendine çıkarıyor.mama ağır geliyor galiba:Sbaşka bi mama denicem ama hangisini alsam bilemiyorum.
valla canım bazen keşke bende sezeryan olsaydım diyorum,adı normal doğum sadece yada benimki zor oldu bilemiyorum...
evet gazını mutlaka her emdikten sonra çıkarıyorum.çzaten bebeğim pek gazlı bi bebek değil.çoğu zaman kendi kendine çıkarıyor.mama ağır geliyor galiba:Sbaşka bi mama denicem ama hangisini alsam bilemiyorum.
O zaman doyma hissi gelene kadar agliyo demek ki canim biraz oyalayinca susuyo benimki
geri kalan sütü veriyor musun tekrar gamze
kızlar bişey sorucam.ben nisan annesiyim.bizimkilerden ses çıkmayınca size sorayım dedim.ben bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama sanırım doymuyor.sütüm az değil 1 ayda da 950 gram almış.ama hep emmek istiyor.doğal olarak göğüste süt kalmıyor ozaman da ağlamaya başlıyor.bende aptamil aldım takviye olarak ama onu içince 5 dk sonra olduğu gibi kusuyor.hatta içtiği mamadan daha fazla kusuyor.kusmuğu burnundan geliyor o derece.ve kusana kadarda çatlayacak gibi ağlıyor.3 defa verdim birdahada vermedim.neden böyle oluoyr acaba?başka bi mama mı denesem.öneriniz var mı?ebeğim 46 günlük bu arada
sana tavsiyem hic mamaya bulasma. Kilo almasi iyi belli ki mama ihtiyaci yok ve sutun de ne kadar emzirirsen o kadar artar. eger bebegin ihtiyacinin bir kismini mamayla karsilamaya baslarsan sutun de azalir. benim kizim da oyleydi, saatte bir emmek istiyordu simdi hala bazen oyle yapiyor. sanirim baslarda cok guclu emememeleriyle de alakali. zamanla duzeliyorlar. sabirla emzirmeye devam et, duzelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?