2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm alnım cok dar düz kahkül yakışmıo o yüzden,
esra erol takıo görüorum cok hoşuma gidio,
saçımı kestrcem zaten bu aralar ama işte maalesef kahkül bana yakşmıo ühühüh:2:
cvbın içinde cok saol cnmm

geçmiş olsun canım kıyamam.yarın bi doktora götür

Geçici emzirme krizine mi girdiniz?
canım hep emmek istemesi konusunda bu linki bi oku bakalım masiva paylaşmıştı bugn
mamanı değiştir bence

olmamıştır inşallah bi şey kötü düşünme Rabbim esirgesin bebelerimizi

dua edin de oğluşum uyusun artık ayaklarım koptu

teşekkürler canım cvbın için.ya aslında ben sütümün yettiğini düşünüyorum.çünkü doyunca kendi bırakıyor memeyi zaten.ama çok sık emmek istiyor.bazende 3 saat vermesem istemiyor.keyfine yani.meme krizi tutuncada doğal olarak memelrde süt kalmıyor.ozamanda başlıyor ağlamaya.ve o 3 saat emmediğinde sütüm göğüslerimden taşıyor.sütyenim sırılsıklam oluyor.sütüm az olsa böyle bişi olmazda heralde.birde senin bebeğin günde kaç defa kaka yapıyor?benim ki şuan ortalama 4 defa kaka yapıyor.

3 4 defa yapıyor çok normal bu.

bide emmediği o 3 saatte göğsünü sağ dolaba koy.çok emmek istediği ağladığı zamanda benmari usülü ısıtıp verirsin. boşa gitmesin

Ben kendim doktorum zaten ama önce anneyim Yavrumun öyle onlara dil dökerken bir anda neye uğradığını şaşırması,acısı katıla katıla ağlayışı beni mahvetti Çok uykusu var diyorum yok azıcık sevelim sevelim.Al sana sevelim,Ben öpmeye kıyamazken haşat ettiler çocuğumu ya oooffff çok öfkeliyim.Neyse Allah beterinden saklasın..

selam kızlar 13 martta normal doğum yaptım,yırtık olduğu için baya dikişim vardı,iyileşti şükür dışardan bakınca nerdeyse yeri bile iyileşmiş ancak halen ağrı hissediyorum hem içteki hem dıştaki dikiş yerlerim baya ağrıyo.benim gibi halen ağrı çeken varmı merak ettim.ne zaman tamamen geçecek bu ağrı bepanten krem sür dediler ama cesaret edemedim hassas yer çünkü.size ve bebişlerinize sağlıklı günler diliyorum anne olmak çok zormuş

off okurken içimden bişey koptu sanki cnm
işte biz gözümüzden bile sakınırken böyle şeyler oluveriyor maalesef
benm eşimde daha kırklıkken komşunun oğlu eşimin kafasına koca taşla vurmuş kıskanclıkdan
ama hiçbirşey olmamış, hani diolarya melekler koruo die inş senin meleğinide korumuşlardır
cok geçmş olsun kuzumuza cnm

Emdikten sonra gazdan da rahatsiz olabilir mamadan once gaz cikarmayi denedin mi?
Gecmis olsun bence de bi hastanede kontrol ettirsen hem doktormussun ne yapilmasi gerekir daha iyi bilirsin hani neyle bakiliyo falan
Bence doktora kontrol ettirmek lazim bu kadar uzun surmesi normal olmayabilir 40 kontrolunde bisi cikmadi mi?

kontrol ettirdim canım tamamen iyileşmiş dedi ama ağrısı sürüyo işte gün içinde ara ara hissediyorum,ne yapacağımı şaşırdım resmen

çok geçmiş olsun allah korusun meleklerimizi...

kontrol ettirdim canım tamamen iyileşmiş dedi ama ağrısı sürüyo işte gün içinde ara ara hissediyorum,ne yapacağımı şaşırdım resmen

Agir kaldirmak temizlik yapmak surekli ayakta olmak falan mi yapiyo acaba? Aklima baska bisi gelmiyo bi de benim sezeryan :) o dikis hakkinda hic fikrim yok /)

Canım çok geçmiş olsun,Allah korusun yavrularımızı. bir şey olmamıştır inşallah,bence aklında kalmasın sen doktora göster miniğini. Hem bıngıldak biliyorsun müdahaleler için çok uygun bir kısım , zarar görmemiştir. Allah beterinden korusun inşallah. Kızsaydın keşke canım çocuğuna sahip çıksın herkes,bende sinir oluyorum eve geliyorlar bebek görmeye, çocukları ortada fink atıyor,bi tut be kardeşim bir müdahale et, kız çocuğuna. Evde minik bebek var.Bir an gözümüz başka tarafa kaysa neler geliyor başımıza.

geri kalan sütü veriyor musun tekrar gamze

donmuş süt vermişsem hayır, taze süt isem eğer fazla bırakmış ise veriyorum, 10-20 cc ise biberonun ucunda kalıyor, tekrar ısıtması zahmetli oluyor vermiyorum bende.

anladığım kadarıyla bebeğin büyüme atağında bu sebeple emmek istiyor, ayrıca memeyi çok sevip ayrılmak istemiyorda olabilir, 2 saatten önce verme , ağlasada oyala birşeyler yap, artık doymuştur dediğinde de ayır memeden, biraz ağlar oyala 5 dk sonra unutacak zaten.

mamaya hiç ama hiç ihtiyacın yok, reflü sahibi yapma çocuğunu fazla yedirerek

bu arada sağıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…