- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.101
Kızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü(( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi
şimdi buna cevap veren çıkmaz bence ama genede şansımı denicem:)
takma kahkül almak istiorum kullanan varmı?
ve nette hangi sitede bulabilirmki, kokoş annelerden cevap bekliorum:115:
Kızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü(( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi
sanirim orda herkes uyuyor..biz saat farki nedeniyle gune coktaan basladik. esim kosmaya gitti ben de kizimla yatak keyfi yapiyorum biraz.
bazen sinir oluyorum esime size de oluyor mu bilmem. onun hayatinda hicbirsey degismedi sanki. geceleri uyanmiyor bile, emzirdigim icin ben kalkiyorum. aksamlari gelip bir saat oynuyor sonra zaten uyuyor kizim. isine, sporuna, sosyallesmelerine, seyahatlerine aynen devam ediyor. bense yapisik yasiyorum kizima. Biberon kabul etmiyor ben de pompayla sagamiyorum zaten cok canim yaniyor. O nedenle 2 saat ayrildik simdiye kadar 1 defa sadece hastaneye gitmek icin. onda bile bin tane organizasyonla. sanirim 6 ay boyle olacak..
Günaydın herkese...
nasılsınız anneler geceniz nasıl geçti bizimki 2 kez kalktı rekor bu...[/QUO
günaydınn annişler :)) benim minik de 1 kere kalktı.
onu tutar gıdısının altından yerim yerim yerim :)
canım maşallah sana...
yüzündeki gülücükler hiç eksik olmasın prensesim...
isoldecim çok tatlı bir kızın varmış... bu tatlı cadıyı bizden mahrum bırakma sürekli ekle fotolarını...
Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?