2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

icim titredi, kendi basima gelmis gibi o kadar iyi anliyorum ki oyle agu yaparken boyle birsey olsa cok icim yanardi
ama boyle maalesef olacak boyle seyler ne kadar ugrassak da her acidan koruyamayacagiz yavrularimizi..
ben cok dusunuyorum, hatta belki biraz fazla bile kafama takiyorum bunu..dusecek, kalkacak, aglayacak...bir de bunlar fiziksel acilar yine sonra ruhsal acilar baslayacak ki orada tamamen caresiz kalacagim. opunce gecmeyecek yani bugunleri arayacagiz. off icim daraldi yine.

sanirim orda herkes uyuyor..biz saat farki nedeniyle gune coktaan basladik. esim kosmaya gitti ben de kizimla yatak keyfi yapiyorum biraz.
bazen sinir oluyorum esime size de oluyor mu bilmem. onun hayatinda hicbirsey degismedi sanki. geceleri uyanmiyor bile, emzirdigim icin ben kalkiyorum. aksamlari gelip bir saat oynuyor sonra zaten uyuyor kizim. isine, sporuna, sosyallesmelerine, seyahatlerine aynen devam ediyor. bense yapisik yasiyorum kizima. Biberon kabul etmiyor ben de pompayla sagamiyorum zaten cok canim yaniyor. O nedenle 2 saat ayrildik simdiye kadar 1 defa sadece hastaneye gitmek icin. onda bile bin tane organizasyonla. sanirim 6 ay boyle olacak..

Günaydın herkese...
nasılsınız anneler geceniz nasıl geçti bizimki 2 kez kalktı rekor bu...

şimdi buna cevap veren çıkmaz bence ama genede şansımı denicem:)
takma kahkül almak istiorum kullanan varmı?
ve nette hangi sitede bulabilirmki, kokoş annelerden cevap bekliorum:115:

takma kahküldemi varmış... ik kez duydum dur bakarım mantıklı he alın bölgesi geniş olanlar için...

canım çok geçmiş olsun... ne kadar bilinçsizler küçücük bebeğe yakınlaştırılırmı 3 yaşındaki çocuk her an ne yapacağı belli olmazki onun...
bu gibi durumlarda yani düşme fln buda birnevi aynı durum çünk bebeği yatırmamak lazım diye biliyorum canım... yinede doktora götür istersen ay ben pipirikliyimdirde ondan böyle yazdım belki büyütülecek birşeyde yoktur...

yanımda olan sevgili eşime okudum yazdıklarını,hiç kaçırmam böyle fırsatları :) klavyene sağlık :)

onu tutar gıdısının altından yerim yerim yerim :)

saolun kızlar ıste benım ugruna nelerden vazgectiğim kızım,o olunca degışıyo hersey..

Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya

Eklentiler

• $IMG_0580.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 34
Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya

bebek görüş günü oldu bugün :)

yerim onun o kıyafetlerini ne kadar şirin onlar öyle , walla alışverişe çıkasım geliyor, ben hep tulum alıyorum bu kıza, şöyle süslü püslü birşeyi yok sizinkileir görünce,

maşallah maşallah...

doğumdan sonra saçını kestirp de pişman olan var mııı?kararsız kaldım ama değişiklik istiyorum ve çok uzun zaten açık kullanamz oldum sayılır ve fönlemek uzun sürüyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…