2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız dediğin süslü olur annesi,al tabii:)biz tulumlarımızı evde giyiyoduk ama artık küçüldükleri için de yenilerini almıyorum:)

ANLAŞILDU BUGÜN MİSS TUKEY 2012 MELEKLERİ GÜZELLİK YARIŞMASI VAR...

haydi kızlar fotoları bekliyoruz kız bebişler... kaynanalar gözetmenlikte haberiniz ola...

gamze biraz o bilgisayardan uzaklaşta kızına git alışveriş yap canım... klavyeyle uçacaksın yakında nasıl yetişebiliyorsun o elindeki laptop sana nasıl dayanıyor anlamadım...

Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya

oyy bak bir tane güzellik daha geldi... ne şanslısınız kız anneleri...
maşallah yavruna... canım çok sevimli, Allah bağışlasın...

Çok geçmiş olsun canım.... inşallah bir şeyi yoktur.

doğumdan sonra saçını kestirp de pişman olan var mııı?kararsız kaldım ama değişiklik istiyorum ve çok uzun zaten açık kullanamz oldum sayılır ve fönlemek uzun sürüyo??

ben kestirdim canım çok uzamıştı çene izasında düz kesim yaptırdım çok rahat off kurulamak dediğin gibi çok rahat oluyor... sende düşünüyorsan kestir rahatlarsın...

ne güzel en azından bi ev almaya kalkışabilcek imkanınız var..hayali bile güzel :)))

Günaydın herkese...
nasılsınız anneler geceniz nasıl geçti bizimki 2 kez kalktı rekor bu...

akşam 8 buçuk gibi uyudu,gece 1 gibi emzirdim uyurken sonra 5 buçukta kalktı emzirdim yine uyudu.sonraaaa 8 de kalktı emdi,bezini değiştim( 200gr çiş yapmış yavrum,ağır gelince eşim tarttı ) 9 gibi de yine uyudu..maaşallah diyim

gamze biraz o bilgisayardan uzaklaşta kızına git alışveriş yap canım... klavyeyle uçacaksın yakında nasıl yetişebiliyorsun o elindeki laptop sana nasıl dayanıyor anlamadım...

dün dışarı çıktım mesela anlamışmıydın :)

walla eşimde bozulacak göreceksin gününü diyor :)))

süper Gamze herşeye yetişir :))))

şaka bir yana, babası sağ olsun her gittiği seyahaten kızına bir torba kıyafetle dönüyor, kustuğundan çok sık üstünü değiştiriyoruz diyede bir sürü tulum almıştı boy boy, bu sebeple evde inanaılması güç bir stok durumumuz var, bende cıbıl giydireceğim zamanı bekliyorum, o zamana kadar yeni birşey almak yok yasağı koydum eşime ve kendime, bu sebeple bebek mağazalarının önünden bile geçmiyorum , kendime çalışıyorum :)))

memeyi üsten çıkarabileceğim hiç kıyafetim yok ve artık emzirme atleti giymiyorum dışarıda, seksiiiiii emzirme sütyenim var artık benim, kendimi daha iyi hissediyorum, memeler yere yakın durmuyor sayelerinde :) işte bu sebeple yeni bir dolap yapmaya çalışıyorum kendime.Benim herşeyim yuvarlak yaka hiç v yaka yada üstten düğmeli body vs yokmuş :)

fırsatım oldukça elimle sağıyorum.10-15 dk arası emip kendisi bırakıyor memeyi zaten.ama bazen 5 bazen 10 dk sonra tekrar istiyor.bazende hiç belli olmuyor 3 saat istemediği oluyor.uyuduuğunda rahatım uyanıkken en az saat başı meme istiyor.krizi tuttuğunda 10 dkda bir.düzenli bi meme emmesi yok.oyüzden doyup doymadığını sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum.ve öyle bi bebek ki benimki acıktığı zaman hoplatsanda zıplatsanda hiçbirşey ve hiçkimse susturamıyor onu.ayağından asılmış gibi bağırıyor.öylede cazgır bir oğlum var.oyalamak mümkün değil yani.istediğinde o memeyi ya vericen ya vericen.doğumdan sonra bir defa çarşı alışverişi yapım dedim.krizi tuttu gittiğime gideceğime bin pişman oldum.10 dkda bir ilk gördüğüm dükkana girip müsait yeriniz var mı bebeğimi emziricem dedim düşünün yani okadar rezildim:)

maşallah kızımın ablasına kuzum benim o ağzını yerimm yaa

canım cok gecmiş olsun böyle misafir olarak gelip bi cocuguna sahip cıkmayan vurdumduymaz kadınlara sinir oluyorum diyemicem çünkü onlardan nefret ediyorum sen ii sessiz kalmışsın ben iice kalaylardım valla

canım ben de 7 martta normal dogum yaptım yırtılma olmadı sadece epizyo dikişi var ama o bile arada sızlıyo normalmiş benim doktorum öle dedi sakın bişey sürme zamanla kendi doğal sürecinde toparlanacakmiş

bu çok kötü olmuş..yok ya bütün anneler bir değil bn inanmıyorum..her anne evladını düşünür hiçbi anne evladının kötü olmasını istemez olayına asla inanmıyorm..eğer öyle olsaydı biçok çocuk cami avlusuna bırakılmaz, çocuk yetiştirme kurumlarında büyümek zorunda kalmaz (ailesi olduğu halde) yada küçük yaşta zorla birileriyle evlendirilmek durumunda bırakılmazlardı.. bnm düşüncem bu her anne evladını aynı ölçüde düşünmez yada sevmez..çok sevgisiz annelerde gördm..kızını saçından tutup yerlerde sürükleyen..bu evladının iyiliini düşünmekmi..hayır..
bu arada Allah yuvana huzur versin tuubacım..üzüldüm yaşadıklarına..Allah bidaha yaşatmasın..

doğumdan sonra saçını kestirp de pişman olan var mııı?kararsız kaldım ama değişiklik istiyorum ve çok uzun zaten açık kullanamz oldum sayılır ve fönlemek uzun sürüyo??

Var. Ben pişman oldum. Aynı senin gibi saçıma bakamadığım açamadığım ve emzirirken rahatsızlık verdiği için omuz hizasında katlı kestirdim. Ama şu an çok pişmanım. Katları çok kısa kesmiş kuaför sağolsun. Sabahları kabarık bir saçla kalkıyorum. Hep ordan buradan tokalarla tutturuyorum saçımı...

Berra'da öyle, mesela birisi geliyor veya birileri ile dışarı çıkıyoruz, Berra ağlıyor "bu acıkmış aç " diyorlar, sonra dikkati başka bir tarafa yönelince susuyor , "hayır diyorum aç değil, aç olsa susmadan ağlardı"

Dışarıdaysak ve acıkmış ise, 1 hafta öncesine kadar süt sağdığımdan biberona sütü koyup öyle çıkıyorduk, dışarıda hemen ısıtıp veriyordum, şimdi acıkınca ilk bulduğum oturacak yere , mekan ayrırımı yok bizde sokata bir bankta olabilir, oturup 6-7 dk emziriyorum ve yolumuza devam ediyoruz.

ahh yavrumm kıyamam yaaa..mrk etme annesi bişi olmamıştır Allah korur onu..ama keşke çocuğu brz azarlasaydın..valla böyle durumlarda panter olurum bn çocuk mocuk dinlemem gırtlaklarım...sanki kndi oğluma olmş gbi üzüldüm şuan

cnm bnde 10 martta normal doğum yaptm..40 gün sürdü azalarak ağrıları..ama şuanda hiçbişey yok..dr.a görün istersen..dikişlerini kontrol etsin

cerebel, çok üzüldüm canım, çok çok geçmiş olsun...

ben babası ısırınca veya yanağını sıkınca panter olup üzerine atlıyorum, birisinin çocuğu birşey yaparsa onun anasının üstüne atlarım, bir sahip ol çocuğuna , ve ben akşamları özellikle birisi gelmiş ise ve Berra'nın düzenini bozacak bir durum söz konusu ise, uyku saati geldi vs diyip onlar yokmuş gibi kızıma konsantre oluyorum.

kim kırılmış darılmış umurumda değil walla, onlar kırılacak diye Berra'yı mutsuz edemem, düzenini bozamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…