- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.121
bebek görüş günü oldu bugün :)
yerim onun o kıyafetlerini ne kadar şirin onlar öyle , walla alışverişe çıkasım geliyor, ben hep tulum alıyorum bu kıza, şöyle süslü püslü birşeyi yok sizinkileir görünce,
maşallah maşallah...
bebek görüş günü oldu bugün :)
yerim onun o kıyafetlerini ne kadar şirin onlar öyle , walla alışverişe çıkasım geliyor, ben hep tulum alıyorum bu kıza, şöyle süslü püslü birşeyi yok sizinkileir görünce,
maşallah maşallah...
Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya
Kızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü(( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi
doğumdan sonra saçını kestirp de pişman olan var mııı?kararsız kaldım ama değişiklik istiyorum ve çok uzun zaten açık kullanamz oldum sayılır ve fönlemek uzun sürüyo??
ben kestirdim canım çok uzamıştı çene izasında düz kesim yaptırdım çok rahat off kurulamak dediğin gibi çok rahat oluyor... sende düşünüyorsan kestir rahatlarsın...
arkadaşlar bende konuyla alakasız bir şey paylaşayım bari sizinle çok sinir ettide beni ondan
bir ev almaya kalkıştık kısmetse ama salak ekspertiz evin bedelinin olduğundan düşük göstermiş
hatta biz yüksek söylemişken neyse çekeceğimiz ev kredisinin üstüne azck daha kredi çekmek zorunda kalıyoruz
çok sinir oldum çokkk habire düşünüyom kara kara çok borçlancaz
sağolsun canım anneciğim bu sıkıntılı anımda günde belki 50 kere
''borç yiğidin kamçısıdır diyor''
Günaydın herkese...
nasılsınız anneler geceniz nasıl geçti bizimki 2 kez kalktı rekor bu...
gamze biraz o bilgisayardan uzaklaşta kızına git alışveriş yap canım... klavyeyle uçacaksın yakında nasıl yetişebiliyorsun o elindeki laptop sana nasıl dayanıyor anlamadım...
donmuş süt vermişsem hayır, taze süt isem eğer fazla bırakmış ise veriyorum, 10-20 cc ise biberonun ucunda kalıyor, tekrar ısıtması zahmetli oluyor vermiyorum bende.
anladığım kadarıyla bebeğin büyüme atağında bu sebeple emmek istiyor, ayrıca memeyi çok sevip ayrılmak istemiyorda olabilir, 2 saatten önce verme , ağlasada oyala birşeyler yap, artık doymuştur dediğinde de ayır memeden, biraz ağlar oyala 5 dk sonra unutacak zaten.
mamaya hiç ama hiç ihtiyacın yok, reflü sahibi yapma çocuğunu fazla yedirerek
bu arada sağıyor musun ?
bu arada sizler ile video da paylaşayım, kızımın dönencesini gönderen emel teyzesine teşekkür videosu çektim az önce mail attım sizlerlede paylaşayım :)
[video=youtube;_rTzVGMPu_U]http://www.youtube.com/watch?v=_rTzVGMPu_U&feature=youtu.be[/video]
Kızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü(( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi
selam kızlar 13 martta normal doğum yaptım,yırtık olduğu için baya dikişim vardı,iyileşti şükür dışardan bakınca nerdeyse yeri bile iyileşmiş ancak halen ağrı hissediyorum hem içteki hem dıştaki dikiş yerlerim baya ağrıyo.benim gibi halen ağrı çeken varmı merak ettim.ne zaman tamamen geçecek bu ağrı bepanten krem sür dediler ama cesaret edemedim hassas yer çünkü.size ve bebişlerinize sağlıklı günler diliyorum anne olmak çok zormuş
işte cadı kızımın bır ıkı resmi....
masallaah kuzumaaa cok tatlı bişey bu annesi yaa o gıdısından öp benim için
maşallahhh bu prenses de çook tatlı ama beni de imrendirdiniz bende ekliim kızımı dün beceremedim ama bakalım şimdi olcakmı
tuğba'cım inan kızmakta o kadar haklıyım ki, senin annen seni hastaneden eve geldikten 1 saat sonra bırakıp gitti mi, eşinin yoğun bakımda olan torununa süt götüreceğini bile bile, ve kendi kızının sezaryanlı olup tuvalete bile kalkamadığını bile bile...
neyse gerek yok bunların konuşulmasına....
doğumdan sonra saçını kestirp de pişman olan var mııı?kararsız kaldım ama değişiklik istiyorum ve çok uzun zaten açık kullanamz oldum sayılır ve fönlemek uzun sürüyo??
hayır,uyanmıyor...
fırsatım oldukça elimle sağıyorum.10-15 dk arası emip kendisi bırakıyor memeyi zaten.ama bazen 5 bazen 10 dk sonra tekrar istiyor.bazende hiç belli olmuyor 3 saat istemediği oluyor.uyuduuğunda rahatım uyanıkken en az saat başı meme istiyor.krizi tuttuğunda 10 dkda bir.düzenli bi meme emmesi yok.oyüzden doyup doymadığını sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum.ve öyle bi bebek ki benimki acıktığı zaman hoplatsanda zıplatsanda hiçbirşey ve hiçkimse susturamıyor onu.ayağından asılmış gibi bağırıyor.öylede cazgır bir oğlum var.oyalamak mümkün değil yani.istediğinde o memeyi ya vericen ya vericen.doğumdan sonra bir defa çarşı alışverişi yapım dedim.krizi tuttu gittiğime gideceğime bin pişman oldum.10 dkda bir ilk gördüğüm dükkana girip müsait yeriniz var mı bebeğimi emziricem dedim düşünün yani okadar rezildim:)
selam kızlar 13 martta normal doğum yaptım,yırtık olduğu için baya dikişim vardı,iyileşti şükür dışardan bakınca nerdeyse yeri bile iyileşmiş ancak halen ağrı hissediyorum hem içteki hem dıştaki dikiş yerlerim baya ağrıyo.benim gibi halen ağrı çeken varmı merak ettim.ne zaman tamamen geçecek bu ağrı bepanten krem sür dediler ama cesaret edemedim hassas yer çünkü.size ve bebişlerinize sağlıklı günler diliyorum anne olmak çok zormuş
isolde gözleri Berra'ya çok benziyor , bakışlarındaki ifade aynı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?