2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet kızlar uzun bir gezinin ardından artık bugün bursaya dönücez ama bursaya dönerken görümcelerime uğruycaz halaları oğlumu cok özlemiş benim kuzumda halalarını cok seviyor...

canım annemde hep yardımcı oldu bize bugüne kadar onuda cok özlüycez...

ve bursalı kankalarım ewet nezaman toplanıyoruz...hemen planı yapalım...

dmf cnm ewet avcılara geldim aklımdanda cok geçtin aslında cokda müsayittim görüşmek için ama başka zaman artık gerçi bizimkiler yazlığa geçecekler ordayız seneye kadar ablamlar tel sokakdalar sende oraya yakınmısın...

ANLAŞILDU BUGÜN MİSS TUKEY 2012 MELEKLERİ GÜZELLİK YARIŞMASI VAR...

haydi kızlar fotoları bekliyoruz kız bebişler... kaynanalar gözetmenlikte haberiniz ola...

bizde şey gibi oldu hani kaynanalar hamama gider ya gelin beğenmeye haha..bakalm bakalm seç beğen aralarından ama hepsi güzel maşallah seçilmiyoki

ben de omzuma değsin istiyorum ama korkuyoruum

neden korkuyorsun anlamadım canım?

ne güzel canım maşallah...

Son düzenleme:

ohh al al canım haklısın benim mevlüdüme bir yakınım geldi oğlum 2 yaşlarında halen emziriyor kadın elbise giymişti tuttu elbiseyi aşağıdan yukarıya kaldırdı memelerini öyle açtı ne rezillik hiç düşünmemiştim bu durumu... artık bizede kullanışlı kıyafet lazım...

canım ne güzel gezdin oh iyi gelmiştir umarım tel sokakla aramızda sanırım 4 sokak var çok yakınız... inşallah birdahaki sefere çok mutlu olurum...

Son düzenleme:

canım ne güzel gezdin oh iyi gelmiştir umarım tel sokakla aramızda sanırım 4 sokak var çok yakınız... inşallah birdahaki sefere çok mutlu olurum...

ay cok yakınsınız cnm ya ablam cocukları cok sever olmadı al oğluşu gidin süper kahvaltı hazırlar... keşke tanışsaydık hep beraber artık birdahaki gelişime görüşelim cnm

Aman da aman bu guzel kız bebişleri ancak siyah çoraplı gerçek bir erkek koruyup kollayabilir :)))

Eklentiler

• $IMG_0784.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 32
herkese günaydın
cerebel canım başınıza gelen tatsız olaya çok üzüldüm
Rabbim meleklerimizi korur inşallah birşey olmaz

ay cok yakınsınız cnm ya ablam cocukları cok sever olmadı al oğluşu gidin süper kahvaltı hazırlar... keşke tanışsaydık hep beraber artık birdahaki gelişime görüşelim cnm

sizi sahile götürürm ışılım...
vala süper olur hem seneye bizim kuzular dahada büyümül olur...

kızlar faranjit oldum
ve hamileliğinde bitkisel takviyelerle bunu atlatmış olan ben
şimdi hepsini unuttum bir öneriniz varmı ilaç almadan nasıl geçer bu :111:

Slm... Melekler ve güzel anneleri nasıllar acaba? Biz sıkıntılı bir geceden sonra iyi olmaya çalışıyoruz. Eşim nöbetten çıktı oğluyla beraber uyuyor. Kızımla bizde kk ya bakıyoruz... Kızım zaten burun akıntısından çok huzursuz uyuyordu. Oğlumda da balgam oluşmuş. Tıkanıp durdu gece boyu o da çok huzursuz uyudu...

işte cadı kızımın bır ıkı resmi....

Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya

Aman da aman bu guzel kız bebişleri ancak siyah çoraplı gerçek bir erkek koruyup kollayabilir :)))

Allahıımm nasıl güzel şeyler bunlar böyle. MaşaAllah, maşaAllah, maşaAllah...

canım çok geçmiş olsun ,çok üzüldüm..inşallh hiç bişey olmamıştır..Allah tüm yavrularımızı korusun..şu durumda direk dikkat etmeyeni uyarmak lazım ya sinir oldum

isolde,baby,elnora,tuuba
bayıldım kuzucuklara,hepsi birbirinden şeker maşallah,evde kızımla yalnızız.bi baktım kendime yüksek sesle seviyorum canımmm,kuzummm,maşalllaah diye

bu arada herkese merhabalar

kızlar faranjit oldum
ve hamileliğinde bitkisel takviyelerle bunu atlatmış olan ben
şimdi hepsini unuttum bir öneriniz varmı ilaç almadan nasıl geçer bu :111:

canım çok geçmiş olsun yine mi tekrarladı..

ben soğuk algınlığına meyve çayı yapıyorum

elma,portakal,limon dilinmleyip kaynatıyorum kabuklarıyla..sonra bi tutam ıhlamur az kuş burnu atıp demlemeye bırakıyorum(zencefil katabilirsin az da )sonra bi tıklatıp balla karıştırıp içiyorum..inşallah işe yarar sende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…