- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #54.141
Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya
ANLAŞILDU BUGÜN MİSS TUKEY 2012 MELEKLERİ GÜZELLİK YARIŞMASI VAR...
haydi kızlar fotoları bekliyoruz kız bebişler...kaynanalar gözetmenlikte haberiniz ola...
ben de omzuma değsin istiyorum ama korkuyoruum
akşam 8 buçuk gibi uyudu,gece 1 gibi emzirdim uyurken sonra 5 buçukta kalktı emzirdim yine uyudu.sonraaaa 8 de kalktı emdi,bezini değiştim( 200gr çiş yapmış yavrum,ağır gelince eşim tarttı) 9 gibi de yine uyudu..maaşallah diyim
dün dışarı çıktım mesela anlamışmıydın :)
walla eşimde bozulacak göreceksin gününü diyor :)))
süper Gamze herşeye yetişir :))))
şaka bir yana, babası sağ olsun her gittiği seyahaten kızına bir torba kıyafetle dönüyor, kustuğundan çok sık üstünü değiştiriyoruz diyede bir sürü tulum almıştı boy boy, bu sebeple evde inanaılması güç bir stok durumumuz var, bende cıbıl giydireceğim zamanı bekliyorum, o zamana kadar yeni birşey almak yok yasağı koydum eşime ve kendime, bu sebeple bebek mağazalarının önünden bile geçmiyorum , kendime çalışıyorum :)))
memeyi üsten çıkarabileceğim hiç kıyafetim yok ve artık emzirme atleti giymiyorum dışarıda, seksiiiiii emzirme sütyenim var artık benim, kendimi daha iyi hissediyorum, memeler yere yakın durmuyor sayelerinde :) işte bu sebeple yeni bir dolap yapmaya çalışıyorum kendime.Benim herşeyim yuvarlak yaka hiç v yaka yada üstten düğmeli body vs yokmuş :)
ewet kızlar uzun bir gezinin ardından artık bugün bursaya dönücez ama bursaya dönerken görümcelerime uğruycaz halaları oğlumu cok özlemiş benim kuzumda halalarını cok seviyor...
canım annemde hep yardımcı oldu bize bugüne kadar onuda cok özlüycez...
ve bursalı kankalarım ewet nezaman toplanıyoruz...hemen planı yapalım...
dmf cnm ewet avcılara geldim aklımdanda cok geçtin aslında cokda müsayittim görüşmek için ama başka zaman artık gerçi bizimkiler yazlığa geçecekler ordayız seneye kadar ablamlar tel sokakdalar sende oraya yakınmısın...
canım ne güzel gezdin oh iyi gelmiştir umarım tel sokakla aramızda sanırım 4 sokak var çok yakınız...inşallah birdahaki sefere çok mutlu olurum...
Aman da aman bu guzel kız bebişleri ancak siyah çoraplı gerçek bir erkek koruyup kollayabilir :)))
ay cok yakınsınız cnm ya ablam cocukları cok sever olmadı al oğluşu gidin süper kahvaltı hazırlar...keşke tanışsaydık hep beraber artık birdahaki gelişime görüşelim cnm
Neva alya'dan günaydın güzel teyzelerine..
daha önce eklememiştim sanırım meleğimin resmini buraya
Aman da aman bu guzel kız bebişleri ancak siyah çoraplı gerçek bir erkek koruyup kollayabilir :)))
Kızımın kafasına misafirin 3 yaşındaki oğlu düştü(( Canım çok yanıyor.Yavrum agucuk yaparken birden kafasına darbe aldı,katıl ağlamaktan Tepkimi de gösteremedim Hırsımdan onlar gittikten sonra ağladım.Bıngıldağı ,beyin hücreleri zarar görmemiştir inşallah.Allah ım korusun miniklerimizi
kızlar faranjit oldum
ve hamileliğinde bitkisel takviyelerle bunu atlatmış olan ben
şimdi hepsini unuttum bir öneriniz varmı ilaç almadan nasıl geçer bu :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?