- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.581
geçmiş olsun canım bende tırnaklarını keserken çok korkuyorum ama ben uyurken kesiyorum, elini kolunu sallamadığında kolay ve tehlikesiz oluyoiçim acıyor.. kızım bugün yüzünü çizmiş bende dönencesine bakarken tırnaklarını keseyim dedim ama tırnağının altındaki deriyi sıkıştırmışım mosmor oldu. nasıl ağladı. tabii bende. çok vicdan azabı çekiyorummm. evet yanlışlıkla oldu ama hala aklıma geldikçe içim titriyor...
annelik ne başka bişeymiş yaa..
birde eşimle yemek yemeye gitmiştik kızımı annem teyzem ve kuzene bırakmıştım. evdekilere paket yaptırmak için sıra bekliyoduk telefon çaldı. kuzenim ağlıyo dedi. tüm yolu koşa koşa gittim. ben gittiğimde susmuştu gerçi. aldım kucağıma hiç kıyamıyorum. okula naıl gideicem bırakıp bilmiyorum. seminerlere gitmeyi düşünüyordum çünkü iznim bitti. üfffff nasıl bırakıcam ben kzıımı ağlayasım var. bugün çok duygusal bir gündü.........
herkese iyi geceler kızlar
Asel fırsat verdikçe çizim yapmaya çalışıyorum o yüzden pek yazamadım..bugün kızımla güzel bir gün geçirdik paylaşayım istedim..
ayça ablasının paylaştığı ninnilerden öğrendiğim nini eşliğinde saçlarımı maşaladım, kızım da beni izledi:)
kelebek ablasının paylaştığı oyunlardan aynı sesi çıkarma oyununa bayıldı kızım,tavsiy ederim..aguuu sesini benden duyunca çok seviniyor yavrum ben çıkardıktan sonra guu sesi çıkarıyor..karşılıklı sohbet ediyoruz gibi oluyor ki gözyaşlarımı tutamadım o dakikalarda..
böyle güzel paylaşımların devamını bekliyoruz,teşekkürler ablaları
hepinizi seviyoruz,öpüyoruz
şimdi uyku vakti:)
geçmiş olsun canım bende tırnaklarını keserken çok korkuyorum ama ben uyurken kesiyorum, elini kolunu sallamadığında kolay ve tehlikesiz oluyo
hadi bendende iyi geceler herkese kızlar bende kaçıyorum
Kizlar kisa kollu yazlik t-shirtlere gectiniz mi?
nerdeee. hatta hala 2 kat giydiriyorum. ev 20 dereceyi pek geçmiyo çünkü...
NErdesin sen canim istanbulda hava sicsk sanki
kıskanma cnm gel bursaya herzaman bekleriz..çok kıskandım ya bende orda olmak isterdim((
mirayhan tain durumu varmış olmamış gözünüz aydın,inşallah tain çıktığında da güzel bir yer çıkar..
içim acıyor.. kızım bugün yüzünü çizmiş bende dönencesine bakarken tırnaklarını keseyim dedim ama tırnağının altındaki deriyi sıkıştırmışım mosmor oldu. nasıl ağladı. tabii bende. çok vicdan azabı çekiyorummm. evet yanlışlıkla oldu ama hala aklıma geldikçe içim titriyor...
annelik ne başka bişeymiş yaa..
birde eşimle yemek yemeye gitmiştik kızımı annem teyzem ve kuzene bırakmıştım. evdekilere paket yaptırmak için sıra bekliyoduk telefon çaldı. kuzenim ağlıyo dedi. tüm yolu koşa koşa gittim. ben gittiğimde susmuştu gerçi. aldım kucağıma hiç kıyamıyorum. okula naıl gideicem bırakıp bilmiyorum. seminerlere gitmeyi düşünüyordum çünkü iznim bitti. üfffff nasıl bırakıcam ben kzıımı ağlayasım var. bugün çok duygusal bir gündü.........
oğlumu bugün klamp sünnet yöntemiyle sünnet ettirdik... iyiki ettirmişiz yapışıklık varmışşş ... ama çok ağladı operasyon kolaydı ama eve gelince 3 saat ağladı... hayatımın en zor günüydü... oğlumun sünnet ettirirken elini bile tutamadım dışarıdan uzaktan bakabildim.. güçlü olan ben bugün çaresizdim.. kucağıma alınca nasıl sarıldı bana bunu niye yaşattınız der gibi baktı suçlayıcı suçlayıcı sonra sıkı sıkı sarıldı şimdi pek sarılamıyorum canı yanıyor emziremiyorum da o pozisyonda da rahat ememedi... sağıp veriyorum keyifsiz zaten emmiyor pek... şimdi ağlamaktan ilaçlardan uyuyor ama bu gecemiz zor olacak... kafanızı şişirdim... ama içim çok acıdı bugün ve paylaşacağım tek sizler varsınız... annelik çok başka bişeymiş.. ona gelen bana gelsin... oğluma kıyamıyorumm... inşallah kolay iyileşir... herkese iyi geceler...
evet canım gezsinler yaaa, ben şükrediyorum bu hallerimize. Nedenini sizlerle paylaşayım. Ben doğumdan tam 3 hafta sonra derin ven trombozu diye bir rahatsızlık geçirdim. Bundan 8 yıl önce de geçirmiştim, gebelik sonrası tekrarladı. Sol bacağımın ana damarı kan pıhtılaşması sonucu tamamen tıkandı ve bacağım mosmor oldu. Ben 3 haftalık bebeğimi bırakıp 10 gün hastanede yattım 180 km ötede. Nasıl içim parçalandı bilemezsiniz. Kızım evde annemde ben hastanede. Offff offfffffffff hatırlaması bile çok kötü.Bir daha asla yürüyemeceğimi düşünmüştüm, kızıma bakamayacaığımı, tuvalete bile gidemiyorum bacağımın acısından, bağıra bağıra ağlıyordum. Ahhh ahhh o günlerde hep "bugünler geçsin hiç bir şeye sızlanmayacağım, yeterki bebeğime kavuşayım" diyordum. Neyse hastaneden ççıktık, 15 günde ablamlarda kaldım onlar doktor gözetimde olayım diye. Ne zor günlerdi, eşim gelip gidiyordu, aynı şehirde değiliz ablamlarla. Perişan olmuştuk, annem 3 ay yanımızda kaldı, 3 hafta önce artık ben işlerimi görmeye başlayınca artık evlerine döndüler. Şimdi baya toparlandım, kan sulandırıcı ilaaç içiyorum, sanırım ömür boyu da içicem, birde kan dolaşımı için varis çorabı giyiyorum. Haziran 22 de kontrolüm var, umarım damarım açılmış, pıhtılar erimiştir. Bebeğime kavuşamayacağım diye çok korkmuştum. ALLAH'a bin şükürki bitti o kötü günler, umarım da geri gelmez. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BİZDEN.((
ewet canım 160 aldm o da zaten kızımın sarılık olması sonucu 1 gece fototerapi uygulandı oraya gitti öğretmenm ben. ve sadece okadar aldım . doğum iznim bugun itibariyle bitmiş bulunmaktapazartesi başlıcm canımmmm
evet canım gezsinler yaaa, ben şükrediyorum bu hallerimize. Nedenini sizlerle paylaşayım. Ben doğumdan tam 3 hafta sonra derin ven trombozu diye bir rahatsızlık geçirdim. Bundan 8 yıl önce de geçirmiştim, gebelik sonrası tekrarladı. Sol bacağımın ana damarı kan pıhtılaşması sonucu tamamen tıkandı ve bacağım mosmor oldu. Ben 3 haftalık bebeğimi bırakıp 10 gün hastanede yattım 180 km ötede. Nasıl içim parçalandı bilemezsiniz. Kızım evde annemde ben hastanede. Offff offfffffffff hatırlaması bile çok kötü.Bir daha asla yürüyemeceğimi düşünmüştüm, kızıma bakamayacaığımı, tuvalete bile gidemiyorum bacağımın acısından, bağıra bağıra ağlıyordum. Ahhh ahhh o günlerde hep "bugünler geçsin hiç bir şeye sızlanmayacağım, yeterki bebeğime kavuşayım" diyordum. Neyse hastaneden ççıktık, 15 günde ablamlarda kaldım onlar doktor gözetimde olayım diye. Ne zor günlerdi, eşim gelip gidiyordu, aynı şehirde değiliz ablamlarla. Perişan olmuştuk, annem 3 ay yanımızda kaldı, 3 hafta önce artık ben işlerimi görmeye başlayınca artık evlerine döndüler. Şimdi baya toparlandım, kan sulandırıcı ilaaç içiyorum, sanırım ömür boyu da içicem, birde kan dolaşımı için varis çorabı giyiyorum. Haziran 22 de kontrolüm var, umarım damarım açılmış, pıhtılar erimiştir. Bebeğime kavuşamayacağım diye çok korkmuştum. ALLAH'a bin şükürki bitti o kötü günler, umarım da geri gelmez. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BİZDEN.((
Kızlarrrrrrrr istediğimiz ŞÜKÜR oldu, tayinimiz çıkmadıııııııı
Canimmm cok yazamiyorum buraya ama iyiyiz sukur ikimizde.. İse basladim Miray evde kayinvalidemle kaliyo aksam hasret gideriyoruz :) ole geciyo gunler... Sen de baslamissin nasil gidiyo?
cok güzel bir gündü kuzularımızla...........
oğlumu bugün klamp sünnet yöntemiyle sünnet ettirdik... iyiki ettirmişiz yapışıklık varmışşş ... ama çok ağladı operasyon kolaydı ama eve gelince 3 saat ağladı... hayatımın en zor günüydü... oğlumun sünnet ettirirken elini bile tutamadım dışarıdan uzaktan bakabildim.. güçlü olan ben bugün çaresizdim.. kucağıma alınca nasıl sarıldı bana bunu niye yaşattınız der gibi baktı suçlayıcı suçlayıcı sonra sıkı sıkı sarıldı şimdi pek sarılamıyorum canı yanıyor emziremiyorum da o pozisyonda da rahat ememedi... sağıp veriyorum keyifsiz zaten emmiyor pek... şimdi ağlamaktan ilaçlardan uyuyor ama bu gecemiz zor olacak... kafanızı şişirdim... ama içim çok acıdı bugün ve paylaşacağım tek sizler varsınız... annelik çok başka bişeymiş.. ona gelen bana gelsin... oğluma kıyamıyorumm... inşallah kolay iyileşir... herkese iyi geceler...
Cesaret edemiyorum kuzum ya bi defa 15 dk kısa kolluyla tuttum geçen eller kollar buz gibi oldu tekrar giydirdim çok istiyorum cıbıl cıbıl gidirmek kızımı yaaKizlar kisa kollu yazlik t-shirtlere gectiniz mi?
Günaydınnnn güzelll anneler iyi haftasonları herkeseee dün minnoşum beni parkta karşıladı iş çıkışı ayy çok seviyorum ben bu cadıyı yaaEki Görüntüle 435215
Resmim yamuk olduu kusura bakmayınn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?