2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi geceler kızlar

Asel fırsat verdikçe çizim yapmaya çalışıyorum o yüzden pek yazamadım..bugün kızımla güzel bir gün geçirdik paylaşayım istedim..

ayça ablasının paylaştığı ninnilerden öğrendiğim nini eşliğinde saçlarımı maşaladım, kızım da beni izledi:)

kelebek ablasının paylaştığı oyunlardan aynı sesi çıkarma oyununa bayıldı kızım,tavsiy ederim..aguuu sesini benden duyunca çok seviniyor yavrum ben çıkardıktan sonra guu sesi çıkarıyor..karşılıklı sohbet ediyoruz gibi oluyor ki gözyaşlarımı tutamadım o dakikalarda..

böyle güzel paylaşımların devamını bekliyoruz,teşekkürler ablaları

hepinizi seviyoruz,öpüyoruz

şimdi uyku vakti:)

geçmiş olsun canım bende tırnaklarını keserken çok korkuyorum ama ben uyurken kesiyorum, elini kolunu sallamadığında kolay ve tehlikesiz oluyo

hadi bendende iyi geceler herkese kızlar bende kaçıyorum

Son düzenleme:

Tşk ederiz canım.Yerim ben o Asel kuzusunu demek annesiyle muhabbet de edermiş:)Bizimki de pek seviyor sürekli ilgilenilsin sohbet edilsin.İyi uykular kuzuma

geçmiş olsun canım bende tırnaklarını keserken çok korkuyorum ama ben uyurken kesiyorum, elini kolunu sallamadığında kolay ve tehlikesiz oluyo

hadi bendende iyi geceler herkese kızlar bende kaçıyorum

bende öyle yapmaya çalışıyorum yada eşim tutuyordu .üfffffffffff oldu bi kere çok üzüldüm çokk.

‎"fuzuli'ye sormuşlar "sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?" diye; "hacı, sevişmiyorsan hepsi fuzuli" demiş ."

bende gidip yatayım artık herkese iyigeceler...

mirayhan tain durumu varmış olmamış gözünüz aydın,inşallah tain çıktığında da güzel bir yer çıkar..

teşekkür ederim canım, inş öyle olur hakkımızda hayırlısı diyelim :)

canımm çok geçmiş olsun, okurken benim de içim acıdı gözlerim doldu valla ( annelik anne olmadan anlaşılacak bişey değilmiş, benim de bitiyor iznim p.tesi ama gitmiycem seminerlere ben, rapor alıcam, hatta alabiildiğin kadar al dedi müd. yrd. çünkü uzayabilirmiş bu yıl seminerler.

Kizlar kisa kollu yazlik t-shirtlere gectiniz mi?

nerdeeeeeee geçemedik, korkuyorum giydirmeye hala serin geliyor bana

Son düzenleme:

Geçmiş olsun ve de ayırlı olsun kısa sürede atlatır inşallah.

Çok çok geçmiş olsun inşallah tamamen geçer rahatsızlığın tekrarlamaz.

hepinize maşallah..

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın hiç..kontrolündede herşey güzel çıkar inşallah..

Günaydınnnn güzelll anneler iyi haftasonları herkeseee dün minnoşum beni parkta karşıladı iş çıkışı ayy çok seviyorum ben bu cadıyı yaa

Resmim yamuk olduu kusura bakmayınn:26:
Kızlarrrrrrrr istediğimiz ŞÜKÜR oldu, tayinimiz çıkmadıııııııı

Gözün aydın kuzummm çok sevindim senin adına birde o mesajı altıntı yapmayı unuttum çok çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inş.
Canimmm cok yazamiyorum buraya ama iyiyiz sukur ikimizde.. İse basladim Miray evde kayinvalidemle kaliyo aksam hasret gideriyoruz :) ole geciyo gunler... Sen de baslamissin nasil gidiyo?

Aynen kuzuö akşamları kızımla koklaşıyoruz çalışan anne olmaya alışmaya çalışıyorum arada gel özletme kendini minnoşu çok öptüm
cok güzel bir gündü kuzularımızla...........

ÇOok kıskandım haaa :))

Geçmiş olsun kuzum inş. hemen iyleşir paşa
Kizlar kisa kollu yazlik t-shirtlere gectiniz mi?
Cesaret edemiyorum kuzum ya bi defa 15 dk kısa kolluyla tuttum geçen eller kollar buz gibi oldu tekrar giydirdim çok istiyorum cıbıl cıbıl gidirmek kızımı yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…