2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım, en azından bu yaşadıklarını hatırlamayacak, büyükken yaptırsaydın hiç unutmayacaktı...

maşallah maşallak kuzuya :)

ilk tırnak kesişimde ben 2 tanesinin etinide kesmiştim kanamıştı baya, üzülme canım daha neler neler yaşayacağız....

kızlar, konuya dalıyorum birden ama benim eşim benim aileme karşı çok soğuk... üstelik ailem bize her konuda destek oluyor hem maddi hem manevi. ama kıymet bilmiyor benmki galiba. onun ailesi bizimle aynı şehirde olmasına rağmen hiç ilgilenmezler. lohusalığımda annesi beni tek başıma bıraktı hem de sezeryanlıyken. hiçbir zaman bi işe yaramadıkları gibi dedikoduları entrikaları bitmez. yararları yoktur zararları vardır öyle söyliim. ama ben hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar, hep güleryüzle ağırladım geldiklerinde, her işlerine koştum. doğumgünü anneler günü vs hiç atlamam zaten gereğini yaparım mutlaka.hatalarını da yüzlerine hiç vurmadım. ama eşim benm ailem bukadar bize fayda sağlarken bir soğuk bir soğuk, ne oluyorsa artık. sinir olmaya başladım. kendi ailesine bakmıo bizimkilere böyle davranıo. benm ailem hiç haketmiyor böyle bir davranış biçimini. ne yapsam bilemedim. onu kırmadan söylemek istiyorum

Aİle konusunda çok iyi anlıyorum seni kuzum doğumum nasıl zor geçti yazmıştım buraya ben yoğun bakımda kaldım 3 gün bebeğim küvezde kaldı bi telefon bile etmedi eşimin ailesi ama eşim anneme ve kardeşime karşı çok iyi anne oğul gibiler annemle kardeşimlede çok yakın bazen bana değil eşime anlatır derdini kardeşim ama ben konuştum biliyorum sende benden bu yakınlığı bekliyorsun ama o durumda yabancı yerdeyiz bi telefonu bile esirgediler saygıda asla kusur etmem ama fazlasını da yapamam dedim doktorlar yarım saat geç gelseniz anneyi de bebeğide kaybederdik demişler eşim bunu telefonda onlara söylediği halde hastaneden çıktıktan sonra bi aramak zor geldi şimdi sen yazınca bende döküldüm kuzum kusura bakma

peki şuan onlarla aran nasıl? en azından ailenle arası iyiymiş eşinin. benim o da yok

peki şuan onlarla aran nasıl? en azından ailenle arası iyiymiş eşinin. benim o da yok

Aramız nasıl bende bilmiyorum kuzum onlar beni aramadığı için doğum sonrası şimdi eşim arayıp konuştuğu zaman ben konuşmuyorum belki de yalnış yapıyorum ama ölümden dönen benim bi kere beni sormuyorlar telefonda ne yaptım onlara bilmiyorum hep uzaktaydılar aramızda olmusuz hiç bişey olmadı bi nişanda geldiler 1 hafta kalıp gittiler bide düğünde geldiler yine 1 hafta o kadar 4 senede onarı görmem. Üvey evlat muamelesi görüyoruz eşim kızım ben :))) annem kız evlenirmedim damat aldım sanki diyor eşim bizden biri oldu onun doğum günüde baküden benim teyzzemlr halamlar herkes arar kendi annesi ablası bi kere aramaz beni geçtim kendi oğluna da öyle yapıyor kaynanam :))

aynı bizimkileri anlatmışsın cnm benim eşim de pek gıcıktır. benim ailemde sizinkiler gibi çok destek olurlar bize, eşimin ailesi de o kadar umarsız ve kendi hallerinde.. ama eşim aileme sürekli küser surat yapar çocuk gibi, kıymet bilmez nankördür biraz. benim sinirlerimi çok bozuyor, o öyle dawrandıkça ben de onun ailesine soğudum açıkcası..söyledim senin ailen ne yaptı bugüne kadar diğer ewlatlarına yaptığının 10 da 1 ini yapmadılar bize, benim aileme nankör gelme, böyle yaptıkça gözümden düşüyorsun diye söyledim, kendi ailesinin hiçbişi yapmadığını, bizimkilerin ne gibi fedakarlıklar yaptığını örneklerle anlattım(örneğin benim annem bebeğime bakmak için işinden ayrılacak üzüle üzüle),sonra bi anlaşmaya wardık,ben onun ailesine o da benim aileme sıcak dawranıcak.. yapmacık da olsa şimdilik öyle davranıyoruz ama herkes mutlu bu şekilde.. sana da bi orta yolu bulmak iiçin eşinle konuş derim.. görmedikleri ya da görmek istemediği için görmdiklerini ser gözünün önüne gerekirse tek tek söyle yapılanı yapılmayanı.. belki anlar hatasını..

benim kayınvalidem de eşime karşı öyle. sanırım sorun da bu zaten. oğullarına ilgisizler bize mi ilgili olucaklar. benim kızım da 1 aydır hastanelerdeydi. doktor doktor gezdik hala da ne olduğu anlaşılmış değil. bir kere ilgilenmediler. aynı şehirdeyiz yakınız da mesafe olarak sadece bi kere telefon edip nasıl bebek die sordular. ama kayınbiraderimin bebeği hastaneye kaldırıldı geçen hafta, kayınvalidem hastane kapılarında sabahladı.

annen çok şanslı böyle bi damada sahip olduğu için.. sonuçta yakınsınız ve bebeğine annen bakıyo, eşinle ailenin arası iyi olmasaydı çok zorluğuunu yaşardın. eşinin ailesinin ayıbı yüzünden sen kendine dert etme bence, eşin de sana bişi demiyorsa neden konuşmuyorsun diye, bırak hatalarını anlar ararlar birgün..aramasalarda yine onların ayıbıdır

Telefonda eşimle konuşurken kayınbiraderimin çocuğundan bizimki diye bahsediyor eşime diyorum o onlarınki sanki ben bu kızı baba evinden getirdim ne deyim ki diyor üzülüyor eşimde o yüzden hiç konusu açmıyorum bende Allahtan sınır ötesindeler:)

Kuzum geçmiş olsun nesi var Hayalin

onun ailesinin bana evlendiğimizden beri neler yaptığını nasıl davrandığını anlatsam roman olur cnm. ama ben hiç saygısız davranmadım hep güleryüzlü oldum istemeyerek de olsa. hala da öyleyim. benim ailem başka bi şehirde. bize her zaman gelemiolar, gelince de eşim saolsun soğuk davranıyor. bebeğimiz hastalandığı için ailem 2 haftasonu üstüste 8 saatlik yoldan gelip gittiler görmeye. babam doktora da götürdü üstelik. onun ailesinin 5 kuruş faydası yok. zararı çok ama. bunları görmek istemiyor eşim. alıp karşıma konuşucam tak etti canıma artık

geçen ayın başında nöbet benzeri bişey geçirdi, sonrasında 3 kez daha tekrarladı. kaskatı kesilip kalıyor, nefes alamıyordu. hastanede fln yattık, birçok doktor gezdik ama sebebi bulunamadı. şuan hiçbişeyi yok, kendiliğinden geçti ama çok zor günler geçirdik... tek başıma kaldım hep. hiç ilgilenmediler bizimle

çok geçmiş olsun cnm Allah a şükür ki atlatmış minik kuzun..

yaa kızlar ben son günlerde çok kötü bi kabus görüyorum ama uyanıkken görüyorum işin acayip kısmı, gözümün önüne geliyor.. bebeğim balkondan düşüyormuş , off yazarken bile çok fena oldum Allahım sen koru, deliriyo muyum ne, hep kötü şeyler geliyo aklıma, bebeğimi çoook çokk çokkkkkkkk seviyorum..

Evet kuzum o yönden kendimi çok şanlsı görüyorum eşim aileme çok yakın sadece kardeşime anneme değil benim bi akrabam gelsin çok ilglileniyor her bayramlarda sabahtan başlar teyzemleri halamları herkesi arar yüzden bi daha aşık oluyorum ona canım benimm :)

Canım benimm çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın yüce rabbim korusun minik Hayali zor günler geçirmişsin

Bende bi ara öyleydim kuzum hep rüyamda bebeğimi kucağımdan düşürdüğümü görüyordum sıçrayarak uyanıyordum bi iki defa ağlayarak kalktım annem kızdı hep bebeğime bişey olacak diye düşünüyorsun bilinçaltında rüyanda da o yüzden öyle görüyorsun dedi attım kafamdan o düşünceleri ve gerçekten artık gömüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…