- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.601
oğlumu bugün klamp sünnet yöntemiyle sünnet ettirdik... iyiki ettirmişiz yapışıklık varmışşş ... ama çok ağladı operasyon kolaydı ama eve gelince 3 saat ağladı... hayatımın en zor günüydü... oğlumun sünnet ettirirken elini bile tutamadım dışarıdan uzaktan bakabildim.. güçlü olan ben bugün çaresizdim.. kucağıma alınca nasıl sarıldı bana bunu niye yaşattınız der gibi baktı suçlayıcı suçlayıcı sonra sıkı sıkı sarıldı şimdi pek sarılamıyorum canı yanıyor emziremiyorum da o pozisyonda da rahat ememedi... sağıp veriyorum keyifsiz zaten emmiyor pek... şimdi ağlamaktan ilaçlardan uyuyor ama bu gecemiz zor olacak... kafanızı şişirdim... ama içim çok acıdı bugün ve paylaşacağım tek sizler varsınız... annelik çok başka bişeymiş.. ona gelen bana gelsin... oğluma kıyamıyorumm... inşallah kolay iyileşir... herkese iyi geceler...
teyzeleri kızımın 3 ayı doldu ikinci kalça ultrasonumuzda normal çıktı bizde kızımla hastaneden çıkınca gezdik tozduk keyif yaptık sizin içinde dışarda resim çekildik:)
Eki Görüntüle 435027 Eki Görüntüle 435030 Eki Görüntüle 435029 Eki Görüntüle 435032
içim acıyor.. kızım bugün yüzünü çizmiş bende dönencesine bakarken tırnaklarını keseyim dedim ama tırnağının altındaki deriyi sıkıştırmışım mosmor oldu. nasıl ağladı. tabii bende. çok vicdan azabı çekiyorummm. evet yanlışlıkla oldu ama hala aklıma geldikçe içim titriyor...
annelik ne başka bişeymiş yaa..
birde eşimle yemek yemeye gitmiştik kızımı annem teyzem ve kuzene bırakmıştım. evdekilere paket yaptırmak için sıra bekliyoduk telefon çaldı. kuzenim ağlıyo dedi. tüm yolu koşa koşa gittim. ben gittiğimde susmuştu gerçi. aldım kucağıma hiç kıyamıyorum. okula naıl gideicem bırakıp bilmiyorum. seminerlere gitmeyi düşünüyordum çünkü iznim bitti. üfffff nasıl bırakıcam ben kzıımı ağlayasım var. bugün çok duygusal bir gündü.........
günaydın cnm...
kızın da sen de çok tatlısınız maşallah. cadılarımıza Allah sağlık sıhhat versin..
Berra huzursuz sabahtan beri, biraz dışarı çıkartayım, görüşürüz canlar....
ilk tırnak kesişimde ben 2 tanesinin etinide kesmiştim kanamıştı baya, üzülme canım daha neler neler yaşayacağız....
kızlar, konuya dalıyorum birden ama benim eşim benim aileme karşı çok soğuk... üstelik ailem bize her konuda destek oluyor hem maddi hem manevi. ama kıymet bilmiyor benmki galiba. onun ailesi bizimle aynı şehirde olmasına rağmen hiç ilgilenmezler. lohusalığımda annesi beni tek başıma bıraktı hem de sezeryanlıyken. hiçbir zaman bi işe yaramadıkları gibi dedikoduları entrikaları bitmez. yararları yoktur zararları vardır öyle söyliim. ama ben hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar, hep güleryüzle ağırladım geldiklerinde, her işlerine koştum. doğumgünü anneler günü vs hiç atlamam zaten gereğini yaparım mutlaka.hatalarını da yüzlerine hiç vurmadım. ama eşim benm ailem bukadar bize fayda sağlarken bir soğuk bir soğuk, ne oluyorsa artık. sinir olmaya başladım. kendi ailesine bakmıo bizimkilere böyle davranıo. benm ailem hiç haketmiyor böyle bir davranış biçimini. ne yapsam bilemedim. onu kırmadan söylemek istiyorum
Aİle konusunda çok iyi anlıyorum seni kuzum doğumum nasıl zor geçti yazmıştım buraya ben yoğun bakımda kaldım 3 gün bebeğim küvezde kaldı bi telefon bile etmedi eşimin ailesi ama eşim anneme ve kardeşime karşı çok iyi anne oğul gibiler annemle kardeşimlede çok yakın bazen bana değil eşime anlatır derdini kardeşim ama ben konuştum biliyorum sende benden bu yakınlığı bekliyorsun ama o durumda yabancı yerdeyiz bi telefonu bile esirgediler saygıda asla kusur etmem ama fazlasını da yapamam dedim doktorlar yarım saat geç gelseniz anneyi de bebeğide kaybederdik demişler eşim bunu telefonda onlara söylediği halde hastaneden çıktıktan sonra bi aramak zor geldi şimdi sen yazınca bende döküldüm kuzum kusura bakma
peki şuan onlarla aran nasıl? en azından ailenle arası iyiymiş eşinin. benim o da yok
kızlar, konuya dalıyorum birden ama benim eşim benim aileme karşı çok soğuk... üstelik ailem bize her konuda destek oluyor hem maddi hem manevi. ama kıymet bilmiyor benmki galiba. onun ailesi bizimle aynı şehirde olmasına rağmen hiç ilgilenmezler. lohusalığımda annesi beni tek başıma bıraktı hem de sezeryanlıyken. hiçbir zaman bi işe yaramadıkları gibi dedikoduları entrikaları bitmez. yararları yoktur zararları vardır öyle söyliim. ama ben hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar, hep güleryüzle ağırladım geldiklerinde, her işlerine koştum. doğumgünü anneler günü vs hiç atlamam zaten gereğini yaparım mutlaka.hatalarını da yüzlerine hiç vurmadım. ama eşim benm ailem bukadar bize fayda sağlarken bir soğuk bir soğuk, ne oluyorsa artık. sinir olmaya başladım. kendi ailesine bakmıo bizimkilere böyle davranıo. benm ailem hiç haketmiyor böyle bir davranış biçimini. ne yapsam bilemedim. onu kırmadan söylemek istiyorum
Aramız nasıl bende bilmiyorum kuzum onlar beni aramadığı için doğum sonrası şimdi eşim arayıp konuştuğu zaman ben konuşmuyorum belki de yalnış yapıyorum ama ölümden dönen benim bi kere beni sormuyorlar telefonda ne yaptım onlara bilmiyorum hep uzaktaydılar aramızda olmusuz hiç bişey olmadı bi nişanda geldiler 1 hafta kalıp gittiler bide düğünde geldiler yine 1 hafta o kadar 4 senede onarı görmem. Üvey evlat muamelesi görüyoruz eşim kızım ben :))) annem kız evlenirmedim damat aldım sanki diyor eşim bizden biri oldu onun doğum günüde baküden benim teyzzemlr halamlar herkes arar kendi annesi ablası bi kere aramaz beni geçtim kendi oğluna da öyle yapıyor kaynanam :))
Aramız nasıl bende bilmiyorum kuzum onlar beni aramadığı için doğum sonrası şimdi eşim arayıp konuştuğu zaman ben konuşmuyorum belki de yalnış yapıyorum ama ölümden dönen benim bi kere beni sormuyorlar telefonda ne yaptım onlara bilmiyorum hep uzaktaydılar aramızda olmusuz hiç bişey olmadı bi nişanda geldiler 1 hafta kalıp gittiler bide düğünde geldiler yine 1 hafta o kadar 4 senede onarı görmem. Üvey evlat muamelesi görüyoruz eşim kızım ben :))) annem kız evlenirmedim damat aldım sanki diyor eşim bizden biri oldu onun doğum günüde baküden benim teyzzemlr halamlar herkes arar kendi annesi ablası bi kere aramaz beni geçtim kendi oğluna da öyle yapıyor kaynanam :))
benim kayınvalidem de eşime karşı öyle. sanırım sorun da bu zaten. oğullarına ilgisizler bize mi ilgili olucaklar. benim kızım da 1 aydır hastanelerdeydi. doktor doktor gezdik hala da ne olduğu anlaşılmış değil. bir kere ilgilenmediler. aynı şehirdeyiz yakınız da mesafe olarak sadece bi kere telefon edip nasıl bebek die sordular. ama kayınbiraderimin bebeği hastaneye kaldırıldı geçen hafta, kayınvalidem hastane kapılarında sabahladı.
aynı bizimkileri anlatmışsın cnm benim eşim de pek gıcıktır. benim ailemde sizinkiler gibi çok destek olurlar bize, eşimin ailesi de o kadar umarsız ve kendi hallerinde.. ama eşim aileme sürekli küser surat yapar çocuk gibi, kıymet bilmez nankördür biraz. benim sinirlerimi çok bozuyor, o öyle dawrandıkça ben de onun ailesine soğudum açıkcası..söyledim senin ailen ne yaptı bugüne kadar diğer ewlatlarına yaptığının 10 da 1 ini yapmadılar bize, benim aileme nankör gelme, böyle yaptıkça gözümden düşüyorsun diye söyledim, kendi ailesinin hiçbişi yapmadığını, bizimkilerin ne gibi fedakarlıklar yaptığını örneklerle anlattım(örneğin benim annem bebeğime bakmak için işinden ayrılacak üzüle üzüle),sonra bi anlaşmaya wardık,ben onun ailesine o da benim aileme sıcak dawranıcak.. yapmacık da olsa şimdilik öyle davranıyoruz ama herkes mutlu bu şekilde.. sana da bi orta yolu bulmak iiçin eşinle konuş derim.. görmedikleri ya da görmek istemediği için görmdiklerini ser gözünün önüne gerekirse tek tek söyle yapılanı yapılmayanı.. belki anlar hatasını..
Telefonda eşimle konuşurken kayınbiraderimin çocuğundan bizimki diye bahsediyor eşime diyorum o onlarınki sanki ben bu kızı baba evinden getirdim ne deyim ki diyor üzülüyor eşimde o yüzden hiç konusu açmıyorum bende Allahtan sınır ötesindeler:)
Kuzum geçmiş olsun nesi var Hayalin
geçen ayın başında nöbet benzeri bişey geçirdi, sonrasında 3 kez daha tekrarladı. kaskatı kesilip kalıyor, nefes alamıyordu. hastanede fln yattık, birçok doktor gezdik ama sebebi bulunamadı. şuan hiçbişeyi yok, kendiliğinden geçti ama çok zor günler geçirdik... tek başıma kaldım hep. hiç ilgilenmediler bizimle
çok geçmiş olsun cnm Allah a şükür ki atlatmış minik kuzun..
annen çok şanslı böyle bi damada sahip olduğu için.. sonuçta yakınsınız ve bebeğine annen bakıyo, eşinle ailenin arası iyi olmasaydı çok zorluğuunu yaşardın. eşinin ailesinin ayıbı yüzünden sen kendine dert etme bence, eşin de sana bişi demiyorsa neden konuşmuyorsun diye, bırak hatalarını anlar ararlar birgün..aramasalarda yine onların ayıbıdır
geçen ayın başında nöbet benzeri bişey geçirdi, sonrasında 3 kez daha tekrarladı. kaskatı kesilip kalıyor, nefes alamıyordu. hastanede fln yattık, birçok doktor gezdik ama sebebi bulunamadı. şuan hiçbişeyi yok, kendiliğinden geçti ama çok zor günler geçirdik... tek başıma kaldım hep. hiç ilgilenmediler bizimle
yaa kızlar ben son günlerde çok kötü bi kabus görüyorum ama uyanıkken görüyorum işin acayip kısmı, gözümün önüne geliyor.. bebeğim balkondan düşüyormuş , off yazarken bile çok fena oldum Allahım sen koru, deliriyo muyum ne, hep kötü şeyler geliyo aklıma, bebeğimi çoook çokk çokkkkkkkk seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?