- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.621
Aİle konusunda çok iyi anlıyorum seni kuzum doğumum nasıl zor geçti yazmıştım buraya ben yoğun bakımda kaldım 3 gün bebeğim küvezde kaldı bi telefon bile etmedi eşimin ailesi ama eşim anneme ve kardeşime karşı çok iyi anne oğul gibiler annemle kardeşimlede çok yakın bazen bana değil eşime anlatır derdini kardeşim ama ben konuştum biliyorum sende benden bu yakınlığı bekliyorsun ama o durumda yabancı yerdeyiz bi telefonu bile esirgediler saygıda asla kusur etmem ama fazlasını da yapamam dedim doktorlar yarım saat geç gelseniz anneyi de bebeğide kaybederdik demişler eşim bunu telefonda onlara söylediği halde hastaneden çıktıktan sonra bi aramak zor geldi şimdi sen yazınca bende döküldüm kuzum kusura bakma
geçen ayın başında nöbet benzeri bişey geçirdi, sonrasında 3 kez daha tekrarladı. kaskatı kesilip kalıyor, nefes alamıyordu. hastanede fln yattık, birçok doktor gezdik ama sebebi bulunamadı. şuan hiçbişeyi yok, kendiliğinden geçti ama çok zor günler geçirdik... tek başıma kaldım hep. hiç ilgilenmediler bizimle
ohaaaaaaaaaaa şüşşşşşşşşşşşşş diyorum ya insanın düşmanı olsa arar cok duyarsızlarmış cnm ya belki haddimi aşdım kusura bakma ama cok üzüldüm inan
bu arada keşke sende bursada olsaydın ne güzel buluşurduk
bende o dern uyurkn uykm olmuo ama oyle durumlrda gozum kapanıyo cok yaman çelıskı:)))öyle arada derede uyuyunca acayip geriliyorum, dün baş ağrısından geberdim yaa yarım saat uyucam diye çektiğim eziyete mi yanayım yoksa çektiğim baş ağrısına mı...
en iyisi boşşverdim artık uyumaya tenezzül dahi etmiyorum, o uyuyo ben 10 dk da olsa 2 saatte olsa takılıyorum :)) zevk almaya çalışıyorum
Aynen tecrubeszlıktn huysz dıyorz hıc yataga gıremeyenler var:)) ıstıyorzkı saatlıce yatsn kalksn yesn yatsn yok oyle cocuk:)))bana da hep öyle diyorlar, "sen huysuz çocuk görmemişsin" aacaba huysuzu nasıl oluyor :)) bence tecrübesizlikten ben huysuz sanıyorum heralde
Benim minnoşum niye ayakta sallayınca uyumuyor ya ayağıma koyduğum ana debelnmeye başlıyor zaten artık ellerini ayaklarını tutabilene aşk olsun kundak yapıyorum olmuyor illa iyice sarılacam ona ayakta sallanacaz öyle dua edin en azından oturduk yerde sallıyonuz ben onu uyutuktan sonra yarım saat ev duvarlar sallanıyormuş gibi oluyorum :)))
bende o dern uyurkn uykm olmuo ama oyle durumlrda gozum kapanıyo cok yaman çelıskı:)))
Aynen tecrubeszlıktn huysz dıyorz hıc yataga gıremeyenler var:)) ıstıyorzkı saatlıce yatsn kalksn yesn yatsn yok oyle cocuk:)))
Benımkının ellerı tutmzsn uyumuo ve cok entesndr benmkıde kucagı hıc sevmıoo alınca aglıo cok cıns bısy cıkardım arkads bn bu ısten bısey anlamadım:))) ee agırlasnca napcan? bence hemen altrntf bı uyutma yontemı edın sekerım:)))
Valla ne etcem bilmiyorum ki kuzum ayağımda sallamaya başlayınca ayaklarını diriyor karnın yukarı doğru kaldırıyor kafayı da çeviriyor o taraf bu tarafa anlamadım hani ayaklarım zayıf olsa kemiklerim acıttı diycem yok o da değilağırlaşınca almayacam kucağıma ayağımda da sallamayacam tek başına uyusun cadıı :) nereye kadar sarıl sallan canımm
kızlar, konuya dalıyorum birden ama benim eşim benim aileme karşı çok soğuk... üstelik ailem bize her konuda destek oluyor hem maddi hem manevi. ama kıymet bilmiyor benmki galiba. onun ailesi bizimle aynı şehirde olmasına rağmen hiç ilgilenmezler. lohusalığımda annesi beni tek başıma bıraktı hem de sezeryanlıyken. hiçbir zaman bi işe yaramadıkları gibi dedikoduları entrikaları bitmez. yararları yoktur zararları vardır öyle söyliim. ama ben hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar, hep güleryüzle ağırladım geldiklerinde, her işlerine koştum. doğumgünü anneler günü vs hiç atlamam zaten gereğini yaparım mutlaka.hatalarını da yüzlerine hiç vurmadım. ama eşim benm ailem bukadar bize fayda sağlarken bir soğuk bir soğuk, ne oluyorsa artık. sinir olmaya başladım. kendi ailesine bakmıo bizimkilere böyle davranıo. benm ailem hiç haketmiyor böyle bir davranış biçimini. ne yapsam bilemedim. onu kırmadan söylemek istiyorum
Valla ne etcem bilmiyorum ki kuzum ayağımda sallamaya başlayınca ayaklarını diriyor karnın yukarı doğru kaldırıyor kafayı da çeviriyor o taraf bu tarafa anlamadım hani ayaklarım zayıf olsa kemiklerim acıttı diycem yok o da değilağırlaşınca almayacam kucağıma ayağımda da sallamayacam tek başına uyusun cadıı :) nereye kadar sarıl sallan canımm
kızlar, konuya dalıyorum birden ama benim eşim benim aileme karşı çok soğuk... üstelik ailem bize her konuda destek oluyor hem maddi hem manevi. ama kıymet bilmiyor benmki galiba. onun ailesi bizimle aynı şehirde olmasına rağmen hiç ilgilenmezler. lohusalığımda annesi beni tek başıma bıraktı hem de sezeryanlıyken. hiçbir zaman bi işe yaramadıkları gibi dedikoduları entrikaları bitmez. yararları yoktur zararları vardır öyle söyliim. ama ben hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar, hep güleryüzle ağırladım geldiklerinde, her işlerine koştum. doğumgünü anneler günü vs hiç atlamam zaten gereğini yaparım mutlaka.hatalarını da yüzlerine hiç vurmadım. ama eşim benm ailem bukadar bize fayda sağlarken bir soğuk bir soğuk, ne oluyorsa artık. sinir olmaya başladım. kendi ailesine bakmıo bizimkilere böyle davranıo. benm ailem hiç haketmiyor böyle bir davranış biçimini. ne yapsam bilemedim. onu kırmadan söylemek istiyorum
ahh ahh bende ptesi başlıorum canım cok üzülüyorum kızımdan ayrılmak cok zor olacak Allah hepimize sabır versiniçim acıyor.. kızım bugün yüzünü çizmiş bende dönencesine bakarken tırnaklarını keseyim dedim ama tırnağının altındaki deriyi sıkıştırmışım mosmor oldu. nasıl ağladı. tabii bende. çok vicdan azabı çekiyorummm. evet yanlışlıkla oldu ama hala aklıma geldikçe içim titriyor...
annelik ne başka bişeymiş yaa..
birde eşimle yemek yemeye gitmiştik kızımı annem teyzem ve kuzene bırakmıştım. evdekilere paket yaptırmak için sıra bekliyoduk telefon çaldı. kuzenim ağlıyo dedi. tüm yolu koşa koşa gittim. ben gittiğimde susmuştu gerçi. aldım kucağıma hiç kıyamıyorum. okula naıl gideicem bırakıp bilmiyorum. seminerlere gitmeyi düşünüyordum çünkü iznim bitti. üfffff nasıl bırakıcam ben kzıımı ağlayasım var. bugün çok duygusal bir gündü.........
meb.deyim canm ilköğretimde öğretmenim.bütün memurlara olması lazım yine de araştır istersencanım o ne parası devlet memurlarına var mı doğum parası özelde misin yoksa
içimize ata ata kendimizi yiyip bitiriyoruz.onlar kırılmasın diye biz kendimmizi üzüyoruz. sonra birikiyor işte biranda patlıyor. bence otur açık açık konuş problem nedir diye? bak benim ailem de eşime karşı çok ii o da onlara karşı ii davranıo. ama bazen eleştirilerini bana söylüyor bende sinir oluorum ben onun ailesini eleştirmiyorum en azından ona ya da ailesine karşı birşey söylemiyorum of offf kızlar benim de içim o kadar dolu ki. bazen sizleri psikolog kendimi de hasta gibi hissediorum size tanımadığım kişilere anlatmak beni rahatlatıor :)) İYİKİ VARSINIZZZZZkızlar, konuya dalıyorum birden ama benim eşim benim aileme karşı çok soğuk... üstelik ailem bize her konuda destek oluyor hem maddi hem manevi. ama kıymet bilmiyor benmki galiba. onun ailesi bizimle aynı şehirde olmasına rağmen hiç ilgilenmezler. lohusalığımda annesi beni tek başıma bıraktı hem de sezeryanlıyken. hiçbir zaman bi işe yaramadıkları gibi dedikoduları entrikaları bitmez. yararları yoktur zararları vardır öyle söyliim. ama ben hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar, hep güleryüzle ağırladım geldiklerinde, her işlerine koştum. doğumgünü anneler günü vs hiç atlamam zaten gereğini yaparım mutlaka.hatalarını da yüzlerine hiç vurmadım. ama eşim benm ailem bukadar bize fayda sağlarken bir soğuk bir soğuk, ne oluyorsa artık. sinir olmaya başladım. kendi ailesine bakmıo bizimkilere böyle davranıo. benm ailem hiç haketmiyor böyle bir davranış biçimini. ne yapsam bilemedim. onu kırmadan söylemek istiyorum
yaa kızlar ben son günlerde çok kötü bi kabus görüyorum ama uyanıkken görüyorum işin acayip kısmı, gözümün önüne geliyor.. bebeğim balkondan düşüyormuş , off yazarken bile çok fena oldum Allahım sen koru, deliriyo muyum ne, hep kötü şeyler geliyo aklıma, bebeğimi çoook çokk çokkkkkkkk seviyorum..
yaa kızlar ben son günlerde çok kötü bi kabus görüyorum ama uyanıkken görüyorum işin acayip kısmı, gözümün önüne geliyor.. bebeğim balkondan düşüyormuş , off yazarken bile çok fena oldum Allahım sen koru, deliriyo muyum ne, hep kötü şeyler geliyo aklıma, bebeğimi çoook çokk çokkkkkkkk seviyorum..
canım geçmiş olsun,seninki şimdiden atlattı darısı bizimkilerin başınaoğlumu bugün klamp sünnet yöntemiyle sünnet ettirdik... iyiki ettirmişiz yapışıklık varmışşş ... ama çok ağladı operasyon kolaydı ama eve gelince 3 saat ağladı... hayatımın en zor günüydü... oğlumun sünnet ettirirken elini bile tutamadım dışarıdan uzaktan bakabildim.. güçlü olan ben bugün çaresizdim.. kucağıma alınca nasıl sarıldı bana bunu niye yaşattınız der gibi baktı suçlayıcı suçlayıcı sonra sıkı sıkı sarıldı şimdi pek sarılamıyorum canı yanıyor emziremiyorum da o pozisyonda da rahat ememedi... sağıp veriyorum keyifsiz zaten emmiyor pek... şimdi ağlamaktan ilaçlardan uyuyor ama bu gecemiz zor olacak... kafanızı şişirdim... ama içim çok acıdı bugün ve paylaşacağım tek sizler varsınız... annelik çok başka bişeymiş.. ona gelen bana gelsin... oğluma kıyamıyorumm... inşallah kolay iyileşir... herkese iyi geceler...
teşekkürler teyzesi:) bu resmini koymayı unutmuşum bayıldım bu resmine
Eki Görüntüle 435049
evet canım gezsinler yaaa, ben şükrediyorum bu hallerimize. Nedenini sizlerle paylaşayım. Ben doğumdan tam 3 hafta sonra derin ven trombozu diye bir rahatsızlık geçirdim. Bundan 8 yıl önce de geçirmiştim, gebelik sonrası tekrarladı. Sol bacağımın ana damarı kan pıhtılaşması sonucu tamamen tıkandı ve bacağım mosmor oldu. Ben 3 haftalık bebeğimi bırakıp 10 gün hastanede yattım 180 km ötede. Nasıl içim parçalandı bilemezsiniz. Kızım evde annemde ben hastanede. Offff offfffffffff hatırlaması bile çok kötü.Bir daha asla yürüyemeceğimi düşünmüştüm, kızıma bakamayacaığımı, tuvalete bile gidemiyorum bacağımın acısından, bağıra bağıra ağlıyordum. Ahhh ahhh o günlerde hep "bugünler geçsin hiç bir şeye sızlanmayacağım, yeterki bebeğime kavuşayım" diyordum. Neyse hastaneden ççıktık, 15 günde ablamlarda kaldım onlar doktor gözetimde olayım diye. Ne zor günlerdi, eşim gelip gidiyordu, aynı şehirde değiliz ablamlarla. Perişan olmuştuk, annem 3 ay yanımızda kaldı, 3 hafta önce artık ben işlerimi görmeye başlayınca artık evlerine döndüler. Şimdi baya toparlandım, kan sulandırıcı ilaaç içiyorum, sanırım ömür boyu da içicem, birde kan dolaşımı için varis çorabı giyiyorum. Haziran 22 de kontrolüm var, umarım damarım açılmış, pıhtılar erimiştir. Bebeğime kavuşamayacağım diye çok korkmuştum. ALLAH'a bin şükürki bitti o kötü günler, umarım da geri gelmez. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BİZDEN.((
Kuzularda güzel anneleri de pek hoş olmuşcok güzel bir gündü kuzularımızla...........
Gel bacım Ankaraya beklerizmardin merkez çok iyi rahat gerçekten her yönden özellikle terör açısından rahat bir yer ondan sonra en iyi diyebileceğin ilçesi kızıltepe mardine 15 km biz burdayız.merkeze göre daha yoğun iş olay bitmiyo eşim amir onun işi hiiçççç bitmiyo şimdi iş oldu çıktı 12 de gelirim belki diyoçook zor yaaa buralar imkanlar her şey batıda..... bir de ben 2 yıl şırnak da görev yaptım 3 yıl da burası 5 yıl olcak doğuda artık yeter diyorum.memleketimiz ankara eşiminde benim de oraya isticez sonra ege düşünüyoruz bakalım neresi olursa kısmet:)
Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınevet canım gezsinler yaaa, ben şükrediyorum bu hallerimize. Nedenini sizlerle paylaşayım. Ben doğumdan tam 3 hafta sonra derin ven trombozu diye bir rahatsızlık geçirdim. Bundan 8 yıl önce de geçirmiştim, gebelik sonrası tekrarladı. Sol bacağımın ana damarı kan pıhtılaşması sonucu tamamen tıkandı ve bacağım mosmor oldu. Ben 3 haftalık bebeğimi bırakıp 10 gün hastanede yattım 180 km ötede. Nasıl içim parçalandı bilemezsiniz. Kızım evde annemde ben hastanede. Offff offfffffffff hatırlaması bile çok kötü.Bir daha asla yürüyemeceğimi düşünmüştüm, kızıma bakamayacaığımı, tuvalete bile gidemiyorum bacağımın acısından, bağıra bağıra ağlıyordum. Ahhh ahhh o günlerde hep "bugünler geçsin hiç bir şeye sızlanmayacağım, yeterki bebeğime kavuşayım" diyordum. Neyse hastaneden ççıktık, 15 günde ablamlarda kaldım onlar doktor gözetimde olayım diye. Ne zor günlerdi, eşim gelip gidiyordu, aynı şehirde değiliz ablamlarla. Perişan olmuştuk, annem 3 ay yanımızda kaldı, 3 hafta önce artık ben işlerimi görmeye başlayınca artık evlerine döndüler. Şimdi baya toparlandım, kan sulandırıcı ilaaç içiyorum, sanırım ömür boyu da içicem, birde kan dolaşımı için varis çorabı giyiyorum. Haziran 22 de kontrolüm var, umarım damarım açılmış, pıhtılar erimiştir. Bebeğime kavuşamayacağım diye çok korkmuştum. ALLAH'a bin şükürki bitti o kötü günler, umarım da geri gelmez. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BİZDEN.((
Bu açıdan bakmamıştım hiç, tersi de güel düzü de güzelNe guzel adin vaaaar :) anlami ne diyenlere ne cevap veriyosun?? :) bana herkes soruyo yilin ilk aylarinda dogan diyorum. Ama asil tersten yarim oluyo o guzel cunku mirayim bana yarimin de hediyesi :)
Maaşallah suphanallah prenses gibiteyzeleri kızımın 3 ayı doldu ikinci kalça ultrasonumuzda normal çıktı bizde kızımla hastaneden çıkınca gezdik tozduk keyif yaptık sizin içinde dışarda resim çekildik:)
Eki Görüntüle 435027 Eki Görüntüle 435030 Eki Görüntüle 435029 Eki Görüntüle 435032
Geçmiş olsun ben de bu ay yaptırmayı istiyorum, erkenden yaptırmak en iyisi canım, iki güne iyileşiyorlaroğlumu bugün klamp sünnet yöntemiyle sünnet ettirdik... iyiki ettirmişiz yapışıklık varmışşş ... ama çok ağladı operasyon kolaydı ama eve gelince 3 saat ağladı... hayatımın en zor günüydü... oğlumun sünnet ettirirken elini bile tutamadım dışarıdan uzaktan bakabildim.. güçlü olan ben bugün çaresizdim.. kucağıma alınca nasıl sarıldı bana bunu niye yaşattınız der gibi baktı suçlayıcı suçlayıcı sonra sıkı sıkı sarıldı şimdi pek sarılamıyorum canı yanıyor emziremiyorum da o pozisyonda da rahat ememedi... sağıp veriyorum keyifsiz zaten emmiyor pek... şimdi ağlamaktan ilaçlardan uyuyor ama bu gecemiz zor olacak... kafanızı şişirdim... ama içim çok acıdı bugün ve paylaşacağım tek sizler varsınız... annelik çok başka bişeymiş.. ona gelen bana gelsin... oğluma kıyamıyorumm... inşallah kolay iyileşir... herkese iyi geceler...
Canım duygusallaşma ya, onlar büyüyecekler daha neler neler gelecek başlarına, küçük kazalar demek istedim, Allah başka dertlerini göstermesin, ben de dün kendim çizdim oğlanın yüzünü, çok ağlıyırdu, panik oldum, sallarken elimi gözüne sokuyordum nerdeyse, Allah hepsini korusuniçim acıyor.. kızım bugün yüzünü çizmiş bende dönencesine bakarken tırnaklarını keseyim dedim ama tırnağının altındaki deriyi sıkıştırmışım mosmor oldu. nasıl ağladı. tabii bende. çok vicdan azabı çekiyorummm. evet yanlışlıkla oldu ama hala aklıma geldikçe içim titriyor...
annelik ne başka bişeymiş yaa..
birde eşimle yemek yemeye gitmiştik kızımı annem teyzem ve kuzene bırakmıştım. evdekilere paket yaptırmak için sıra bekliyoduk telefon çaldı. kuzenim ağlıyo dedi. tüm yolu koşa koşa gittim. ben gittiğimde susmuştu gerçi. aldım kucağıma hiç kıyamıyorum. okula naıl gideicem bırakıp bilmiyorum. seminerlere gitmeyi düşünüyordum çünkü iznim bitti. üfffff nasıl bırakıcam ben kzıımı ağlayasım var. bugün çok duygusal bir gündü.........
Yok ya, hatta hala akşamları ve sabah erken saatlerde kombiyi açıyoz, düşün artıkKizlar kisa kollu yazlik t-shirtlere gectiniz mi?
Bayıldım,
‎"fuzuli'ye sormuşlar "sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?" diye; "hacı, sevişmiyorsan hepsi fuzuli" demiş ."
bende gidip yatayım artık herkese iyigeceler...
Evet devlette de var ama komik, ben 85 aldım meselacanım o ne parası devlet memurlarına var mı doğum parası özelde misin yoksa
Kuzum ne güzel çıkmışsın öyle, kilo fazlanda varmış gibi görünmüyor maaşallahGünaydınnnn güzelll anneler iyi haftasonları herkeseee dün minnoşum beni parkta karşıladı iş çıkışı ayy çok seviyorum ben bu cadıyı yaaEki Görüntüle 435215
Resmim yamuk olduu kusura bakmayınn:26:
Gözün aydın kuzummm çok sevindim senin adına birde o mesajı altıntı yapmayı unuttum çok çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inş.
Aynen kuzuö akşamları kızımla koklaşıyoruz çalışan anne olmaya alışmaya çalışıyorum arada gel özletme kendini minnoşu çok öptüm
ÇOok kıskandım haaa :))
Geçmiş olsun kuzum inş. hemen iyleşir paşa
Cesaret edemiyorum kuzum ya bi defa 15 dk kısa kolluyla tuttum geçen eller kollar buz gibi oldu tekrar giydirdim çok istiyorum cıbıl cıbıl gidirmek kızımı yaa
Ben de ev kuşuyum, ama tembellikten, 5 kat arabasını indir bindir üşeniyomGezin bakalım ana kız canımm saat 5 olsada bende kavuşsam minişime alıp dışarıya götürürüm bende çok gezenti oldu benim kızım evi hiç semiyor her gün illa dışarı çıkacak :))))
Ah ah dertlerimizi dökelim ya, benimkiler de tam ÖKÜZ, GÖRGÜSÜZLERkızlar, konuya dalıyorum birden ama benim eşim benim aileme karşı çok soğuk... üstelik ailem bize her konuda destek oluyor hem maddi hem manevi. ama kıymet bilmiyor benmki galiba. onun ailesi bizimle aynı şehirde olmasına rağmen hiç ilgilenmezler. lohusalığımda annesi beni tek başıma bıraktı hem de sezeryanlıyken. hiçbir zaman bi işe yaramadıkları gibi dedikoduları entrikaları bitmez. yararları yoktur zararları vardır öyle söyliim. ama ben hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar, hep güleryüzle ağırladım geldiklerinde, her işlerine koştum. doğumgünü anneler günü vs hiç atlamam zaten gereğini yaparım mutlaka.hatalarını da yüzlerine hiç vurmadım. ama eşim benm ailem bukadar bize fayda sağlarken bir soğuk bir soğuk, ne oluyorsa artık. sinir olmaya başladım. kendi ailesine bakmıo bizimkilere böyle davranıo. benm ailem hiç haketmiyor böyle bir davranış biçimini. ne yapsam bilemedim. onu kırmadan söylemek istiyorum
kIZININ NORMALE DÖNMESİNE SEVİNDİM BU RADAgeçen ayın başında nöbet benzeri bişey geçirdi, sonrasında 3 kez daha tekrarladı. kaskatı kesilip kalıyor, nefes alamıyordu. hastanede fln yattık, birçok doktor gezdik ama sebebi bulunamadı. şuan hiçbişeyi yok, kendiliğinden geçti ama çok zor günler geçirdik... tek başıma kaldım hep. hiç ilgilenmediler bizimle
Getirme aklına böyle şeyler, olumlu ol, enerji çekme, bişeycik olmayacak kuzularımızayaa kızlar ben son günlerde çok kötü bi kabus görüyorum ama uyanıkken görüyorum işin acayip kısmı, gözümün önüne geliyor.. bebeğim balkondan düşüyormuş , off yazarken bile çok fena oldum Allahım sen koru, deliriyo muyum ne, hep kötü şeyler geliyo aklıma, bebeğimi çoook çokk çokkkkkkkk seviyorum..
peki şuan onlarla aran nasıl? en azından ailenle arası iyiymiş eşinin. benim o da yok
Ahhhhhhhhh o tek basına uyusun en buyuk hayalımdıInsallah erkenden kazandırabılrm ona bu huyu:) Sımdı havalar duzeldı bız onun odasına tasınıcaz o yatagında yatck bızde o alısana kadr onun odasında:))) Suan dızlerımde uyuoo demn mememde uyudu baktm bı koku gelıoo pırtlatms mınık dedm durmasn altnda alıyım ama bılıorumkı uyanck herseyı goze alıp actm altnı basladı yılan gıbı kıvrılmaya:)) Uyandı tabıı demındn berı sallıorum gozlerı yarı acık uyuoo ben hamılelıkte hıc uyumadım ondnmıdr nedr bılmıorum ama cocuk resmen yarım goz uyuoo arada tamamen acıp gozlerını etrafa bı bakıp kapıo:)) Bıdaha hamılelık yasarsm 2892893829 saat uyucm otekını uyuyan bı cocuk ıstıorum:))
canım benimki de öyle bu sıralar ayakta sallanmayı istemiyo kıyamet kopuyo
kucağıma alıyorum evin içinde gezerken sallaya sallaya arada meme emerek uyumaya başladı
ayy varya deli oluyorum bu işlere ben..senin ailen hem maddi hem manevi destek olurken neden soğuk davranıyo sense ona rağmen soğuk olmuyosun onlara karşı ben yapamazdım valla eşim yapıyosa aileme öle ben hiççç te sıcak davranmam..onunki değerlide benimki ne oluyo..benim ailemde hem maddi hem manevi destek oluyo..onun anneside babasından kalma kiralardan eşime veriyo die torunun sevmenin dışında bi nana hayrı yok aman beklediğim yokta..sanki bağış yapıyo rahmetli babasından hakkı o..annem gelir bize ben asla sölememde kendi düşünür sağolsun ne eksik var bakar hiçbişe sölemeden gider alır gelir..kaynanayada bikere bakıyım napcak die berenin şusu bitmiş dışarı çıkıp alamadım dedim hiçç sesini çıkarmadı aynı şeyi anneme desem koşar alır gelir..annem hamileliğimde gelmişti doğumdan sora 20. gün gitti.annem varken showlarını yaptı çok ilgileniyomuş gibi annem gitti pırrr..bende sezaryenliyim bide benim dokularım ödem yapmıştı çok ağrılarım vardı 40 dan sora kendime geldim.annem gidince temizlik yapıyorum ağrım var gelip torunun sevdi defolup gitti.bu kadın loğusa ağrısı var bari çocucğu oyalada rahat yapıyım yardımdan geçtim.işleri güçleri gösteriş ele güne karşı öle show yaparlar.sözde ooo herşeyi bilir yapar annem gittikten sora 1 kere al kızım şuda süt yapar diye bişe getirmiş değil..ama şimdi defolup gezmeye gitti istanbula ortaokula giden kaynımada ben yedirip içiriyorum yapmak bişe değil kendi çokmu yaptıda utanmıyo banamı güveniyo abilerimi bakcak..amannn bende çokk doluyom yazarda yazarım..
bu kaynana gelin çekişmesi evvel ezel var ve hep var olacak
ama benim ki gerçekten tamamiyle anlattığım gibi sevmiyo değildim saygıda duyuyordum
benim ona karşı en ufak saygısızlığım, surat yapmışlığım,laf dalaşım asla olmadı ama beni istemediğini düşünüyorum böyle yapınca
size birşey anlatayım da yanlışmı düşünüyorum siz karar verin
2 aydan fazla oldu doğum yapalı ve 3 kez geldiler ilk torunlarını görmeye
2. gelişlerinde annemi de çağırdım hep birlikte olalım diye
annem dediki valla bir gün bile görmesem özlüyorum bebeği dedi kaynanamda
çok uzağım be dünür gelemiyorum ki dedi (çok uzak dediği yer beylikdüzü bende eyüpteyim yani bi metrobüslük yol)
ondan önce de kayınpederimle konuşuyordum, geçen hafta hava güzeldi annenle ayvansaray metrobüs durağında indik (ayvansaray durağının benim evle arası 2 dk.)aşağıya balatın ordaki iskeleden vapura bindik üsküdara gittik gezdik geldik dedi
sinir oldum ama yine bişi söylemedim yine güler yüzlüyüm
e madem yol çok uzak diye gelemiyosun ya evimin yanına kadar gelmişsin 5 dakikalığına torununu görmeye neden gelmiyorsun be
işte ben buna sinir oluyorum
hadi buyrun ben ne diyim şimdi bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?