2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eşim aradı yemeye bu akşam gidiyoruz yarın onun arkadaşları gelecekmiş eşleriyle onlara dışarı çıkacaz diyememiş bu akşam gidiyoruz o yüzden ve ben saat 5 te işten çıkacam kuaföre gitmem lazım işin kötüsü dışarı çıkmak için evdeki elbiselerim üstüme olacak mı bilmiyorum malum 10 kilo fazlam var ne tecem benn korseyle fln üstüme giymeye çalışsam müdür de yok izin alıp çıkayım off

ohaaaaaaaaaaa şüşşşşşşşşşşşşş diyorum ya insanın düşmanı olsa arar cok duyarsızlarmış cnm ya belki haddimi aşdım kusura bakma ama cok üzüldüm inan

bu arada keşke sende bursada olsaydın ne güzel buluşurduk

cok geçmiş olsun cnm Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah

Yookk kuzumm yaa tam söyledin hiç aklımıza gelemyecek insanlar aradı onlardan tık yok çok kızgınım normal odaya çıkınca hemşireler bile senin için dua ettik dedi çok kötüydü durumum annem 3 gün yoğun bakımın kapısında klamış kadın mahv oldu bide gurbette tek başına aklıma geldikçe cinleniyorum valla tam ohaaaaa işte

Ayy kuzum valla keşke yakın olsaydık yaa atlayıp gelesim var bursaya :))

bende o dern uyurkn uykm olmuo ama oyle durumlrda gozum kapanıyo cok yaman çelıskı:)))

bana da hep öyle diyorlar, "sen huysuz çocuk görmemişsin" aacaba huysuzu nasıl oluyor :)) bence tecrübesizlikten ben huysuz sanıyorum heralde
Aynen tecrubeszlıktn huysz dıyorz hıc yataga gıremeyenler var:)) ıstıyorzkı saatlıce yatsn kalksn yesn yatsn yok oyle cocuk:)))

Benımkının ellerı tutmzsn uyumuo ve cok entesndr benmkıde kucagı hıc sevmıoo alınca aglıo cok cıns bısy cıkardım arkads bn bu ısten bısey anlamadım:))) ee agırlasnca napcan? bence hemen altrntf bı uyutma yontemı edın sekerım:)))

Valla ne etcem bilmiyorum ki kuzum ayağımda sallamaya başlayınca ayaklarını diriyor karnın yukarı doğru kaldırıyor kafayı da çeviriyor o taraf bu tarafa anlamadım hani ayaklarım zayıf olsa kemiklerim acıttı diycem yok o da değil ağırlaşınca almayacam kucağıma ayağımda da sallamayacam tek başına uyusun cadıı :) nereye kadar sarıl sallan canımm

Ahhhhhhhhh o tek basına uyusun en buyuk hayalımdı Insallah erkenden kazandırabılrm ona bu huyu:) Sımdı havalar duzeldı bız onun odasına tasınıcaz o yatagında yatck bızde o alısana kadr onun odasında:))) Suan dızlerımde uyuoo demn mememde uyudu baktm bı koku gelıoo pırtlatms mınık dedm durmasn altnda alıyım ama bılıorumkı uyanck herseyı goze alıp actm altnı basladı yılan gıbı kıvrılmaya:)) Uyandı tabıı demındn berı sallıorum gozlerı yarı acık uyuoo ben hamılelıkte hıc uyumadım ondnmıdr nedr bılmıorum ama cocuk resmen yarım goz uyuoo arada tamamen acıp gozlerını etrafa bı bakıp kapıo:)) Bıdaha hamılelık yasarsm 2892893829 saat uyucm otekını uyuyan bı cocuk ıstıorum:))

canım bende deretliyim kayınvalidemin ilgisizliğinden bizde aynı şehirde oturmamıza rağmen doğumdan beri 3 kez geldi torununu görmeye doğumdan sonra kal çocuğu yıkarız falan dedik ayyy ben yıkayamam korkarım diyo sinir olmamak elde değil sanki 4 çocuk doğuran benim bide ilk torun yani,hamileliğimden önce, yapın bi bebek kaç sene oldu bebek sevmek istiyoruz biz, hiç birşeyine karıştırmam sizi beziydi mamasıydı, doktoruydu diyordu şimdi ne oldu ne bi ihtiyacınız varmı diye soruyo nede ben çocuk mocuk bakamam diyor her fırsatta, bende artık soğuk davranıyorum geçen beni aradı gün arkadaşları gelecekmiş ona bana diyor ki gel
ben gelemem dedim eyüp nere beylikdüzü nere uğur da çalışıyo arabayla getiremez hem atlasın aşısı var gelemem dedim, mevlüte mevlüte davet etmiştim zaten o zaman gelsinler dedim..yani hiç düşünmüyo küçücük çocukla onca yolu metrobüslerde nasıl çekecem die arabaları var aslında kayınpederin gelsin alsın demedi çok da şeyimde..dönek karı ..koskoca kadın sözünün arkasında durmuyo...ben öyle soğuk konuşunca ne oldu diyo, hastayım dedim hiiç sormadım nasılsın ne yapıyorsun falan filan diye 2 gün önce yine aradı açmayacaktım telefonu allahtan şarjım bitti de kendiliğinden kapandı tel

ayyyy içimi döktüm yine

canım benimki de öyle bu sıralar ayakta sallanmayı istemiyo kıyamet kopuyo
kucağıma alıyorum evin içinde gezerken sallaya sallaya arada meme emerek uyumaya başladı

bu bebekler dönem dönem huy değiştiriyorlar sanki
dikkat ettim de 2.ayından sonra emmemeler başladı sanki çocuklarımızda

atlas bazı bazı emmek istemiyo uyurken artık kucak ve emerek uyumak istiyo gibi gibi gibi ....

ayy varya deli oluyorum bu işlere ben..senin ailen hem maddi hem manevi destek olurken neden soğuk davranıyo sense ona rağmen soğuk olmuyosun onlara karşı ben yapamazdım valla eşim yapıyosa aileme öle ben hiççç te sıcak davranmam..onunki değerlide benimki ne oluyo..benim ailemde hem maddi hem manevi destek oluyo..onun anneside babasından kalma kiralardan eşime veriyo die torunun sevmenin dışında bi nana hayrı yok aman beklediğim yokta..sanki bağış yapıyo rahmetli babasından hakkı o..annem gelir bize ben asla sölememde kendi düşünür sağolsun ne eksik var bakar hiçbişe sölemeden gider alır gelir..kaynanayada bikere bakıyım napcak die berenin şusu bitmiş dışarı çıkıp alamadım dedim hiçç sesini çıkarmadı aynı şeyi anneme desem koşar alır gelir..annem hamileliğimde gelmişti doğumdan sora 20. gün gitti.annem varken showlarını yaptı çok ilgileniyomuş gibi annem gitti pırrr..bende sezaryenliyim bide benim dokularım ödem yapmıştı çok ağrılarım vardı 40 dan sora kendime geldim.annem gidince temizlik yapıyorum ağrım var gelip torunun sevdi defolup gitti.bu kadın loğusa ağrısı var bari çocucğu oyalada rahat yapıyım yardımdan geçtim.işleri güçleri gösteriş ele güne karşı öle show yaparlar.sözde ooo herşeyi bilir yapar annem gittikten sora 1 kere al kızım şuda süt yapar diye bişe getirmiş değil..ama şimdi defolup gezmeye gitti istanbula ortaokula giden kaynımada ben yedirip içiriyorum yapmak bişe değil kendi çokmu yaptıda utanmıyo banamı güveniyo abilerimi bakcak..amannn bende çokk doluyom yazarda yazarım..

ahh ahh bende ptesi başlıorum canım cok üzülüyorum kızımdan ayrılmak cok zor olacak Allah hepimize sabır versin

canım o ne parası devlet memurlarına var mı doğum parası özelde misin yoksa
meb.deyim canm ilköğretimde öğretmenim.bütün memurlara olması lazım yine de araştır istersen

içimize ata ata kendimizi yiyip bitiriyoruz.onlar kırılmasın diye biz kendimmizi üzüyoruz. sonra birikiyor işte biranda patlıyor. bence otur açık açık konuş problem nedir diye? bak benim ailem de eşime karşı çok ii o da onlara karşı ii davranıo. ama bazen eleştirilerini bana söylüyor bende sinir oluorum ben onun ailesini eleştirmiyorum en azından ona ya da ailesine karşı birşey söylemiyorum of offf kızlar benim de içim o kadar dolu ki. bazen sizleri psikolog kendimi de hasta gibi hissediorum size tanımadığım kişilere anlatmak beni rahatlatıor :)) İYİKİ VARSINIZZZZZ

canım demek ki bu duygu hemen hemen her anne de oluyor ben de sanki eve biri girip kızımı alacak diye gözümün önünden ayırmıyorum. afedersin tuvalete bile gidecek olsam kapıları kilitliyor pencereleri kapatıyorum ( 5. katta olmama rağmen üstelik gündüzleri :) ) dediğin gibi hep kötü şeyler aklıma geliyor. Allahım yavrucuklarımızı ve aklımızı korusun :))

canım böyle kötü şeyleri aklına getirme bebeklerimizi çok seviyoruz onları kaybetme düşüncesi bile bizi çok kötü etkiliyo
ama sen bunları düşünme sonra mazallah takıntı falan olur hayat hiç çekilmez olur. benimde zaman zaman aklıma kötü senaryolar geldiğinde başka şeyler düşünüyorum mesela büyüdüğğünü onunla gezdiğimi parklara götürdüğümü falan

canım geçmiş olsun,seninki şimdiden atlattı darısı bizimkilerin başına
hiiç üzülecek bişi yok allah başka sıkıntı vermesin şükür et, ama insan kıyamıyor işte daha çok küçükler
geçen gün hastaneye götürmüştüm ya atlası bıngıldağı için, emmemesinden de bahsetmiştim doktor hanım da genel muayenesi için
kan tahlili istedi kan alınırken kıyamet koptu benimde içim yandı resmen, aldım onu hemen sıkı sıkı sarıldım yavruma öptüm kokladım sakinleşti kuzucum hakikatten annelik çok çok çok güzel ve farklı bir duygu
allah hepimizin yavrusundan sağlığı sıhhati eksik etmesin, allah bizden alsın onlara versin aminnnn

teşekkürler teyzesi:) bu resmini koymayı unutmuşum bayıldım bu resmine
Eki Görüntüle 435049

semacım yavrun çok tatlı maaşalllah kuzucuğa

umutluyum
yaaa bebişler ve sizler çok güzel görünüyorsunuz maaşallah hepinize
belki yazmışsınızdır ama şimdi kim kim

mirayhan canım geçmiş olsun inşallah kontrollerin güzel çıkar
bebişinle sana allah bir daha ayrılık yaşatmasın

cok güzel bir gündü kuzularımızla...........
Kuzularda güzel anneleri de pek hoş olmuş
Gel bacım Ankaraya bekleriz
Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Ne guzel adin vaaaar :) anlami ne diyenlere ne cevap veriyosun?? :) bana herkes soruyo yilin ilk aylarinda dogan diyorum. Ama asil tersten yarim oluyo o guzel cunku mirayim bana yarimin de hediyesi :)
Bu açıdan bakmamıştım hiç, tersi de güel düzü de güzel
Maaşallah suphanallah prenses gibi
Geçmiş olsun ben de bu ay yaptırmayı istiyorum, erkenden yaptırmak en iyisi canım, iki güne iyileşiyorlar
Canım duygusallaşma ya, onlar büyüyecekler daha neler neler gelecek başlarına, küçük kazalar demek istedim, Allah başka dertlerini göstermesin, ben de dün kendim çizdim oğlanın yüzünü, çok ağlıyırdu, panik oldum, sallarken elimi gözüne sokuyordum nerdeyse, Allah hepsini korusun
Kizlar kisa kollu yazlik t-shirtlere gectiniz mi?
Yok ya, hatta hala akşamları ve sabah erken saatlerde kombiyi açıyoz, düşün artık

‎"fuzuli'ye sormuşlar "sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?" diye; "hacı, sevişmiyorsan hepsi fuzuli" demiş ."

bende gidip yatayım artık herkese iyigeceler...
Bayıldım,

canım o ne parası devlet memurlarına var mı doğum parası özelde misin yoksa
Evet devlette de var ama komik, ben 85 aldım mesela
Kuzum ne güzel çıkmışsın öyle, kilo fazlanda varmış gibi görünmüyor maaşallah
Gezin bakalım ana kız canımm saat 5 olsada bende kavuşsam minişime alıp dışarıya götürürüm bende çok gezenti oldu benim kızım evi hiç semiyor her gün illa dışarı çıkacak :))))
Ben de ev kuşuyum, ama tembellikten, 5 kat arabasını indir bindir üşeniyom
Ah ah dertlerimizi dökelim ya, benimkiler de tam ÖKÜZ, GÖRGÜSÜZLER
kIZININ NORMALE DÖNMESİNE SEVİNDİM BU RADA
Getirme aklına böyle şeyler, olumlu ol, enerji çekme, bişeycik olmayacak kuzularımıza

Dökün içinizi rahatlayın kızlar

peki şuan onlarla aran nasıl? en azından ailenle arası iyiymiş eşinin. benim o da yok

peki hiç ailesi hakkında ona konuşuyormusun bak benım ailem şunları yapıyor senın ailen bişe yapmıyor.. biz çıkarken hiç bi şekilde kavga etmeyen çok iyi anşlaşan bi çifttik.ama evlenince özelıkle ben o hataya düştüm ve eşimi üzdüm.karar aldık kımse kımsenın ailesi hakkında konuşmayacak dıye yeri geliyor onun annesi ayıp edıyor , yeri geliyor benım ki ama olduğu gibi kabul ediyoruz ve boyle cok mutluyuz.

O hatayı yapmıycan işte geçen gece pırtladı kıyamadım öyle uyumasına açtım altını o da gözlerini açtı bi buçuk saatte zor uyuttum zombi gibi dolaştım o gün zaten :)) bizimkinin kastı bana annem altını değiştirip yatağına uzatıyorum kendi uyuyor diyo bende denedim ama yok yatağına koyduğum an başlıyor ağlamaya olmayan tırnağıyla yüzüme bi çizik attı façalı dolanıyorum ortalıkta kucağıma alıyorum benim saçlarımı yoluyor bana kastı var işte :)))

canım benimki de öyle bu sıralar ayakta sallanmayı istemiyo kıyamet kopuyo
kucağıma alıyorum evin içinde gezerken sallaya sallaya arada meme emerek uyumaya başladı

Yok canım benimki meme emerken şaklabanlık yapıyor resmen meme ağzındayken aguu yapıyor süt gargara yapıyomuş gibi ses çıkarıyor ve buna gülüyor bi eliylede memeyi habire çimcikliyormuş gibi sıkıp sıkıp bırakıyor o durumda uykusu mu gelir :))))

bu kaynana gelin çekişmesi evvel ezel var ve hep var olacak
ama benim ki gerçekten tamamiyle anlattığım gibi sevmiyo değildim saygıda duyuyordum
benim ona karşı en ufak saygısızlığım, surat yapmışlığım,laf dalaşım asla olmadı ama beni istemediğini düşünüyorum böyle yapınca

size birşey anlatayım da yanlışmı düşünüyorum siz karar verin
2 aydan fazla oldu doğum yapalı ve 3 kez geldiler ilk torunlarını görmeye
2. gelişlerinde annemi de çağırdım hep birlikte olalım diye
annem dediki valla bir gün bile görmesem özlüyorum bebeği dedi kaynanamda
çok uzağım be dünür gelemiyorum ki dedi (çok uzak dediği yer beylikdüzü bende eyüpteyim yani bi metrobüslük yol)
ondan önce de kayınpederimle konuşuyordum, geçen hafta hava güzeldi annenle ayvansaray metrobüs durağında indik (ayvansaray durağının benim evle arası 2 dk.)aşağıya balatın ordaki iskeleden vapura bindik üsküdara gittik gezdik geldik dedi
sinir oldum ama yine bişi söylemedim yine güler yüzlüyüm

e madem yol çok uzak diye gelemiyosun ya evimin yanına kadar gelmişsin 5 dakikalığına torununu görmeye neden gelmiyorsun be
işte ben buna sinir oluyorum

hadi buyrun ben ne diyim şimdi bunlara

Hiç bişi deme kuzum boşver üzülmeye bile değmez valla onu anladım ben

Bu arada eyüpte oturuyormuşun bende eyüpteyim kuzum bu buluşmalara çok özeniyorum yaa Berna da bu hafta eyüpe gelecek bi buluşma da bizmi yapsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…