- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.641
Yok canım benimki meme emerken şaklabanlık yapıyor resmen meme ağzındayken aguu yapıyor süt gargara yapıyomuş gibi ses çıkarıyor ve buna gülüyor bi eliylede memeyi habire çimcikliyormuş gibi sıkıp sıkıp bırakıyor o durumda uykusu mu gelir :))))
Hiç bişi deme kuzum boşver üzülmeye bile değmez valla onu anladım ben
Bu arada eyüpte oturuyormuşun bende eyüpteyim kuzum bu buluşmalara çok özeniyorum yaa Berna da bu hafta eyüpe gelecek bi buluşma da bizmi yapsak :)
peki hiç ailesi hakkında ona konuşuyormusun bak benım ailem şunları yapıyor senın ailen bişe yapmıyor.. biz çıkarken hiç bi şekilde kavga etmeyen çok iyi anşlaşan bi çifttik.ama evlenince özelıkle ben o hataya düştüm ve eşimi üzdüm.karar aldık kımse kımsenın ailesi hakkında konuşmayacak dıye yeri geliyor onun annesi ayıp edıyor , yeri geliyor benım ki ama olduğu gibi kabul ediyoruz ve boyle cok mutluyuz.
valla siz çözümü bulmuşsunuz tebrikler
ama ben beceremen sinirimden eşime anlatıyorum ona söyleniyorum tutamıyorum kendimi
gerçi oda farkında onların davranışlarının
ne desin garibim
Benimde mesela ailem maddı olarak 10 katını yapar. Örneğin biz Trabzona gittik benim ailem eşime butun yaylalarını görülücek heryerini gezdırdıler, ama biz konyaya gittik bırak gezdirmeyi üstüne biz yaptık herseyi ama işte boyle kabul ediceksin. benım annem başından beri ben çocuk bakamam der. keyfıne düşkündür:) hastanede kaldığım oda çift kişilikti annem halam bide kaynanam vardı annemla halam yattılar aşşağıya , kayınvalıdem benle sabahladı hiç gözünü kırpmadı. 30 gün kaldı kayınvalıdem benle gece benı uyandırmaya emzırmeye kaldırdı çocuğun gazını o çıkarttı benı hep uyuttu sadece emzırme zamanları kaldırdı annem ise gündüzleri geldi oturdu gitti :) kötü biri değildir annem herseyı yapar bızım için ama boyle seylere gelemez ,kendini bişeye bağlıyamaz. Bak işte düşününce bulunuyor her iki taraftada. ama tabı sizlerinki nasıl bılemıyorum tek taraflıysa tabı kötü ben iki tarafıda tartıyorum artık , o yuzden onemsemıyorum eşimide üzmüyorum.
müsait olursak yapalım canım
tanışırız ne güzel olur
bende o dern uyurkn uykm olmuo ama oyle durumlrda gozum kapanıyo cok yaman çelıskı:)))
Aynen tecrubeszlıktn huysz dıyorz hıc yataga gıremeyenler var:)) ıstıyorzkı saatlıce yatsn kalksn yesn yatsn yok oyle cocuk:)))
Benımkının ellerı tutmzsn uyumuo ve cok entesndr benmkıde kucagı hıc sevmıoo alınca aglıo cok cıns bısy cıkardım arkads bn bu ısten bısey anlamadım:))) ee agırlasnca napcan? bence hemen altrntf bı uyutma yontemı edın sekerım:)))
Benimde mesela ailem maddı olarak 10 katını yapar. Örneğin biz Trabzona gittik benim ailem eşime butun yaylalarını görülücek heryerini gezdırdıler, ama biz konyaya gittik bırak gezdirmeyi üstüne biz yaptık herseyi ama işte boyle kabul ediceksin. benım annem başından beri ben çocuk bakamam der. keyfıne düşkündür:) hastanede kaldığım oda çift kişilikti annem halam bide kaynanam vardı annemla halam yattılar aşşağıya , kayınvalıdem benle sabahladı hiç gözünü kırpmadı. 30 gün kaldı kayınvalıdem benle gece benı uyandırmaya emzırmeye kaldırdı çocuğun gazını o çıkarttı benı hep uyuttu sadece emzırme zamanları kaldırdı annem ise gündüzleri geldi oturdu gitti :) kötü biri değildir annem herseyı yapar bızım için ama boyle seylere gelemez ,kendini bişeye bağlıyamaz. Bak işte düşününce bulunuyor her iki taraftada. ama tabı sizlerinki nasıl bılemıyorum tek taraflıysa tabı kötü ben iki tarafıda tartıyorum artık , o yuzden onemsemıyorum eşimide üzmüyorum.
En iyisini yapıyorsun kuzum benim kaynanama bişey deyince cevabı hazır ben Behruza 3 yaşından beri tek baktım yetim büyüttüm genç yaşımda dul kaldım artık bişey yapamam torunu gelini aramak çok zor olmasa gerek ama kadın öyle düşünüyor işte büyüttüm yeter dediğin gibi eşimi üzmemeye çalışıyorum her birey kendi yaptığından sorumlu eşimi onların yaptıklarıyla yargılayamam ya amann neyse işte :))))
ilk başta annem ben bakmam, ben bir tane büyüttüm (büyük oğlum)gerisine karışmam diyordu
kayınvalidem ben bakacam diyordu şimdi ne oldu kadının totosu yemedi bakmam diyo
annemde ne yapsın kıyamıyo o bakacak şimdi
tamam maddi olarak annemin imkanı yok kayın validem hazırladı atlasın herşeyini çok hevesli gibi arada para da verdi ama
şimdi ne gelen ne giden ne soran herşey maddişyat değil maneviyatın arandığı yerlerde var insana insan lazım
Canım ben müsaitim misafirler akşama gelecek bi çay içip kalkarlar herhalde çaya geleceklerini söylemişler.sen de müsaitsen bernaya msj atarım buluşuruz çok güzel olur :)
Canım benim annem de aynı senin annen gibi bağlanmak istemiyor :) Hatta gecen kızdım ona niye sen fedakar bir anne modeli değilsin diye. Yemek temizlik her seye ben bakıyorum oysa cok yakınız ama napicaksin.gel desem gelir ama ben de anladım onu bunaltmak istemiyorum..bugün kayınvalidem bizde kalicak gece sabahtan beri evin icinde deli danalar gibi donüyorum..
Kayınvalidem ise bana yararı olmasa da kendi kızına hayatını adamış cocuklarına bakiyo ne isterlerse yapıyor esim de bunu anlamıyor. Annen varken bakıcıya hayatta vermem diyo ben nasil ise başlıcam bilmiyorum:)
tabi canım haklısın hersey maddıyat değil, zaten onun en buyuk ayıbı bakarım dıyıp bakmaması koskoca kadın yanı , başta oyle demese belkı sende bu kadar tepkılı olmadın ona guvenmezdın bazı konularda
canım haftaya mevlüt okutacağım için birazdan eşim işten gelecek eminönüne gidcez alış veriş yapmaya
erken gelşirsek gelirim sen nerde ve kaçta buluşacağımızı söyle ben eşime soylerim buluşacağımız yere bırakır olmazsa,
ona göre ayarlayım vakti
aynı benım annem gibi bende hatta kızıyorum sen nasıl annesin bi bak torununa , ben sizi büyüttüm bide çocuklarınızı buyutemem sadece severim diyor. benim evimde yakın anneme şu anda gerçi kardeşim ist da okuyor dıye ev tuttular oda bıtırıyor dönücekler ank ya ama şu an yakın bi demez bırak cocuğuda işin varsa hallet kayınvalıdem burdayken gittim saçımı boyattım , eşimle gezdim tozdum , kendi işlerimi hallettim. ama annem tın yanı :) tuh ya üzüldüm sana o zaman annemın ayakları rahatsız falan dıyın bari:) bende ücretsiz izin alıcağım 1 yıl 18 inde bıtıyor benimde iznim ama tekirdağda 1 yıl kaldım ya hamılelığımdede ordayydım dedim çocuğum olunca acısını cıkartıcam ücretsız alıp
Kuzum mesaj kutunu bak oraya numaramı attım ordan haberleşiriz
elnora sende gelıcektın değil mi anadolu yakası buluşmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?