2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın Pınarla eyüpte buluşacaz Bernayı aradım arabada olduğu için açamadı konuşalım belki oda gelir kızım ilk arkadaşlarıyla tanışacak yarın :)))

ay aynı ya bizi düşünen yok ayın 20 lerınde ankaraya gidicez dört gözle beklıyorum ben orda doğdum buyudum butun arkadaslarım oarad artık oğluşumu babanesıne bırakıp gidicem gezmeye:)) benimkide sabah doktora gitmiş beli çok ağrıyor beşiktaş ta doktor ordan kardeşimle kahvaltı yapmışlar bılmem ne ben burda veeee diye ağlıyan oğlumla bırlıkte :))) bugun de hava harıka eşim işte offff çok sıkıldım şu 3 ayı bı dolsunda bende artık gezıcem oğlumla şımdı bıraz tırsıyorum. o konudada haklısın bizi doğurmuşlar buyutmuşler şimdi tam rahat edicekleri zaman hadi tekrar cocuk bak. ama insan bakan anneleri görünce imrenmiyor da değil:)))

saolun kızlar destekleriniz için... ben ailemin çok da onaylamadığı bir evlilik yaptım. bu nedenle çok zor kurulan bu evliliğimizi onun ailesinin densizliklerini dile getirerek hırpalamak istemiyorum. eşime kızıyorum aileme davranışlarından ötürü. ama onu kırmadan bir yol bulmaya çalışıyorum. desem ki benim ailem neler yapıyor bize şunu yapıyor bunu yapıyor, bu sefer kendi ailesi yapamadığı için eksiklenicek, üzülücek. olay maddiyata dönücek onun gözünde.böyle ezilsin istemiyorum ama çok moralimi bozuyor son dönemdeki davranışları.

pınar cnm annen haklı, bir çok kişi nazardan olabileceğini söylemişti bizede. hatta okuttuk bebeği cami hocasına götürüp bir kaç gün:) ben de nazardan olabileceğine inanmaya başladım.şükür şimdi iyi, inşallah bi daha olmaz.

bu arada bu kadar şey yaşadık bebeğim ölümlerden döndü kayıbiraderimin eşi(eltim diyemiycem kendisine) 1 kez arayıp geçmiş olsn ne oldu demedi. hatta kayınvalidemlerde karşılaştık yüzüme de söylemedi, hiç oralı olmadı. ilahi adalet demek istemiyorum ama şuan da kendi bebeği hastanede yatıyor. ben onu da eşini de aradım geçmiş olsun demek için. o utansın yaptığından. ama itiraf ediim hiç içimden gelerek aramadım

ben çalışma ortamımı şimdiden özledim.. ama bebeğime bakabilecek kimsem yok. bakıcıya emanet etmek istemiyorum. mecburen kendim bakıcam bi süre daha. en azından azcık derdini anlatana kadar. ama bizim mesleği biliosun işte, elim körelir mi die korkuyorum.

Eyüpe yakın olan başka kimse yok mu annişler yarın kalabalık olurduk ne güzel elimde olsa forumdaki herkesle tanışmak isterim ya sonuçta hamileliğin başından beri birlikteyiz o zorlu ama güzel yolu birlikte bitirdik şimdi de bebişleri bütürken yine birlikteyiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz çok güzel arkadaşlıklar kurdum burda :)

keşke ben de istanbulda olsam, ama biz izmirli annişler olarak toplanamadık bi türlü

Selam umarım herkes iyidir. 2 gündür misafir var. Geçmişi okuyamadım hafta içi okurum artık. İyi hafta sorunlarınız olsun.

teyzelerı bız geldıkkk :) nasılsınız dun aksam oglumun yılsonu gosterısı vardı cok duygulandımmmm dunde regl oldum rahatladım valla :))

tuna pasamda bugun tam 3 aylıkkkk olduuuu

dundoktor kontrolumuz vardı 64 cm boyu 41 bascevresı 7300 kg olmus tosun pasamın hersey yolunda bızde sukur babamız bugun nobetcı ıkı oglusumla bırazdan parka gıdıcez bızde :))

bu arada bulusp duruyosunuz kıskanıyorum valla :)) bende olmak ıstıyorum ya keske ıstanbulda olsammm

Eklentiler

• $tunam.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 24
kızlar oglum ıkı gundur sırt ustu yerde yatarken yuz ustu donmeye basladı emekleme pozısyonunda duruyor bacaklarını ıttırmeye calısıyorr :) sızınkılerde donmeye basladımı tamamen

kızlar oglum ıkı gundur sırt ustu yerde yatarken yuz ustu donmeye basladı emekleme pozısyonunda duruyor bacaklarını ıttırmeye calısıyorr :) sızınkılerde donmeye basladımı tamamen

evet cnm benmki de dönmeye başladı. hatta sürekli o pozisyonda kalmak istiyor artık sırtüstü yatmak istemiyor uyanık olduğunda

Canım ben de aynı durumdayım artık yapacak birşey yok bebislerimizin tadını çıkartacağız:)Alışmamız biraz zaman alır döndüğümüzde ama bir iki aya tekrar ısınırız diye ümit ediyorum.(

bende onu cok merak ediyorum kullanan varmı acaba? çünkü takması falan basit gözüküyor

takması basit görünüyor ama bence taşıması bel boyun konforlu değil gibi geldi bana..ben slingo aldım daha gelmedi tabi gelince bakıcam inşallah kızım durur içinde

takması basit görünüyor ama bence taşıması bel boyun konforlu değil gibi geldi bana..ben slingo aldım daha gelmedi tabi gelince bakıcam inşallah kızım durur içinde

evet takması hoşuma gitti. çok rahat ama dediğin gibi konforu yok gibi . ay senınkı bi gelsinde rahatsa ondan alıyım .mei tai çok boyle bağlamalı ben beceremem bı de gelemem ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…