- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.661
canım ya ben açmayı beceremedim mesajı
nasıl bakacağım
eşim geldi biz gidiyoruz alışverişe oğluşuma ciciler almaya baaayy
Ayak numarasını yemez :) zaten esim de kabul etti acik acik ben bakamam dedi zaten.Bir de arıyorum napiyosun diye manikurdeyim kuafordeyim :))Saol ya herkes hayatına tam gaz devam ettigi icin ben hariçç :) esime dedim ki bak belki biz de ileride böyle olucaz sonuçta belki biz de sadece sevmek isticez onlar sıralarını savdı yani bir mecburiyetleri yok:)bu tatlı bebisleri biz doğurduk en iyi sekilde biz bakicaz tabiki de calışma ortamını cok ozlemekten korkuyorumm
Ayak numarasını yemez :) zaten esim de kabul etti acik acik ben bakamam dedi zaten.Bir de arıyorum napiyosun diye manikurdeyim kuafordeyim :))Saol ya herkes hayatına tam gaz devam ettigi icin ben hariçç :) esime dedim ki bak belki biz de ileride böyle olucaz sonuçta belki biz de sadece sevmek isticez onlar sıralarını savdı yani bir mecburiyetleri yok:)bu tatlı bebisleri biz doğurduk en iyi sekilde biz bakicaz tabiki de calışma ortamını cok ozlemekten korkuyorumm
Eyüpe yakın olan başka kimse yok mu annişler yarın kalabalık olurduk ne güzel elimde olsa forumdaki herkesle tanışmak isterim ya sonuçta hamileliğin başından beri birlikteyiz o zorlu ama güzel yolu birlikte bitirdik şimdi de bebişleri bütürken yine birlikteyiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz çok güzel arkadaşlıklar kurdum burda :)
kızlar oglum ıkı gundur sırt ustu yerde yatarken yuz ustu donmeye basladı emekleme pozısyonunda duruyor bacaklarını ıttırmeye calısıyorr :) sızınkılerde donmeye basladımı tamamen
ben çalışma ortamımı şimdiden özledim.. ama bebeğime bakabilecek kimsem yok. bakıcıya emanet etmek istemiyorum. mecburen kendim bakıcam bi süre daha. en azından azcık derdini anlatana kadar. ama bizim mesleği biliosun işte, elim körelir mi die korkuyorum.
X Belt Sling (Basic Sling) X Type Sling (Basic Sling) Sanal Bebek Mağazası
kızlar bundan kullanan varmı? kullanışlımı acaba, ben almayı düşünüyorum,, bugün sipariş vericem hemen cevap bekliyorum sizlerdennn
bende onu cok merak ediyorum kullanan varmı acaba? çünkü takması falan basit gözüküyor
takması basit görünüyor ama bence taşıması bel boyun konforlu değil gibi geldi bana..ben slingo aldım daha gelmedi tabi gelince bakıcam inşallah kızım durur içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?