2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende onu cok merak ediyorum kullanan varmı acaba? çünkü takması falan basit gözüküyor

takması basit görünüyor ama bence taşıması bel boyun konforlu değil gibi geldi bana..ben slingo aldım daha gelmedi tabi gelince bakıcam inşallah kızım durur içinde

ben sipariş vericem bir iki yorum alayım diye yazdım. mei tai ya göre bu çok daha iyi. öyle bağlayamam habire ötekini :)

selam mart anneleri

bebişlerinizin göz renkleri belli oldumu benden 1 ay öndesiniz merak ettim, bizim hala lacivert 50 günlüğüz, kahve olcaksa ne zaman koyulaşıyo, renkli olcaksa ne zaman açılıyo çok merak ediyorum

benımki 2.5 aylık su an acık mavı oldu ama 6 ay da belli olurmuş annem oyle dedi. inş açık mavi kalır

cnm benim oğlumunki mavi hala benim gözlerimde renkli babasınınkide mavi sanırım kahveye dönmez...

benim bebişimin doğduğundan beri gözleri koyu kahve, benim de eşimin de gözleri koyu kahve renkli olması saçma olurdu zaten değişmesini istemem o yüzden.

benımki 2.5 aylık su an acık mavı oldu ama 6 ay da belli olurmuş annem oyle dedi. inş açık mavi kalır

cnm benim oğlumunki mavi hala benim gözlerimde renkli babasınınkide mavi sanırım kahveye dönmez...

benim bebişimin doğduğundan beri gözleri koyu kahve, benim de eşimin de gözleri koyu kahve renkli olması saçma olurdu zaten değişmesini istemem o yüzden.

demekki bizim de 1 aya kadar kendini belli eder, hepimizin bebişlerinin gözlerine maşallah

ne oldu canım hayırdır eşinle ilgili mi yine?

demekki bizim de 1 aya kadar kendini belli eder, hepimizin bebişlerinin gözlerine maşallah

Çok çok geçmiş olsun inşallah tamamen geçer rahatsızlığın tekrarlamaz.

çok teşekkür ederim canım, inş tek temennimiz bu.

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın hiç..kontrolündede herşey güzel çıkar inşallah..

sağolasın canım benim, inş öyle olur amin diyorum tüm kalbimle...

Gözün aydın kuzummm çok sevindim senin adına birde o mesajı altıntı yapmayı unuttum çok çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inş.

evet canım bende çok sevindim :)) ayrıca çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için...

Herkesler nerde bugün ya tek kaldım buralarda

gece hanımefendi 4 e kadar uyumadı dolayısıyla geç kalktık öğleden sonra da misafirlerim vardı, şimdi uyudu bende daha yeni girebildim, uyuduğuna göre gece nöbetinde olucaz kesin yine (

zor bir durum canım can sıkıcı, ama eşinle sorunun yoksa bence bişey söyleme, muhtemelen tartışacaksınız ve sizin huzurunuz kaçıcak, yanlış okumadıysam ailenin zor evet dediği bir evlilik yapmışsın, belki de eşin ondan böyle davranıyordurr, ama şöyle düşün artık siz 3 kişilik bir ailesiniz ve en önemli şey huzurunuz...

çok çok çok geçmiş olsun canım, Allah sizleri birbirinize bağışlasın, neden böyle zor birşey yaşadınız yani geç kalsınız kötü şeyler olacakmış ya?

çok geçmiş olsun canım, kızın bir daha yaşamasın inş böyle şeyler.

sanırım normal, ben öyle değil de kötü bişey olsa naparım falan diye düşünüyorum, her gün daha çok bağlanıyoruz ya ondan sanırım.

canım benimki de öyle bu sıralar ayakta sallanmayı istemiyo kıyamet kopuyo
kucağıma alıyorum evin içinde gezerken sallaya sallaya arada meme emerek uyumaya başladı

ne var bu kucakta gezmede anlamıyorum ya, bizim kız da öyle :))

mirayhan canım geçmiş olsun inşallah kontrollerin güzel çıkar bebişinle sana allah bir daha ayrılık yaşatmasın

çok teşekkür ederim tatlım, ayrılığı hiçbir anne va yavru yaşamasın inş...

Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

çok teşekkür ederin nigolicim, amin canım

yaaaaa ben neden daha önce keşfetmedim burayı, dün geçmişe baktım azcık, ne güzel hamişken de yalnız değilmişsiniz, ben çalıştığımdan girmiyordum nete bilsem o zamanlardan girer beraberce bugünlere gelirdik ( ama bundan sonra beraber büyütürüz bebişleri inş...

kızlar oglum ıkı gundur sırt ustu yerde yatarken yuz ustu donmeye basladı emekleme pozısyonunda duruyor bacaklarını ıttırmeye calısıyorr :) sızınkılerde donmeye basladımı tamamen

benimm kız daha dönmüyor da dönebilme çalışmalarına başladı :))

geçmiş olsun canım ALLAH yaşatmasın bir daha inş ne yaşadıysan...

sen devlette mi çalışıyorsun özelde mi cnm? bir de benim doktora işi yarım kalabilir, tekrar ankaraya dönmem pek mümkün görünmüyor. habire de yeni yasa vs çıkıyor bakalım napıcam... uzun süre sadece protez yaptıktan sonra diğer işlerde köreldim gibi gelio zaten bi de zaman geçince noolucak merak ediyorum kendi adıma bi düşündüm de kanal ted. yapmayalı 4.5 yıl olmuş.

sen devlette mi çalışıyorsun özelde mi cnm? bir de benim doktora işi yarım kalabilir, tekrar ankaraya dönmem pek mümkün görünmüyor. habire de yeni yasa vs çıkıyor bakalım napıcam... uzun süre sadece protez yaptıktan sonra diğer işlerde köreldim gibi gelio zaten bi de zaman geçince noolucak merak ediyorum kendi adıma bi düşündüm de kanal ted. yapmayalı 4.5 yıl olmuş.

nabersiniz kızlar annemle güne gittim bugün gene emzirme muhabbeti sinirlerim tavan yaptı. en çok aabımı bozan kadının gelini hamile Allah a havale ettim onunkide emmesinde gördün. benim iyiliğim için söylüyorlarsa farklı bil dil kullansalar daha memnun olacagım. çocugumla vurmaya çalışıyorlar ya uyuz oluyorum. neyse midem de yanıyor zaten. oğluşumda gene gece oldu ya huysuzlanmaya başladı. anlamadım sadece geceleri huysuzlanıyor sürekli bi mızırdanma hali.neden acaba :26: kocamda hala işte merak ettim msjda attım ama dönmedi neyse benden böyle işte..

isolde cnm ben de merak ettm seni. destek alman çok önemli, umarım faydasını görürsün. zor bir dönemden geçiyorsun anladığım kadarıyla. umarım en az hasarla atlatırsın. kızın için güçlü olmaya çalışmalısın

Slm.. İki ufaklığı yatırdım ısırgan çayımı aldım geçmiş sayfaları ikişer üçer atlayarak okudum.

esperanzaa kız korktum haaa . Zaten dişimde sıkıntı var, doktora gitcem. Şimdi o da unutmuş olurmuş:)))

ben uzmanlık yapıyorum cnm onun için uzmanlık alanımız dışındaki işleri yapmıyoruz bu süre boyunca, haliyle unutuluo bazı şeyler. ben protezciyim mesela, kanal tedavisi fln yapmıyorum yani. en son 4 buçuk yıl önce yapmıştım. kendi branşımdaki işleri yapıyorum sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…