- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.681
bende onu cok merak ediyorum kullanan varmı acaba? çünkü takması falan basit gözüküyor
takması basit görünüyor ama bence taşıması bel boyun konforlu değil gibi geldi bana..ben slingo aldım daha gelmedi tabi gelince bakıcam inşallah kızım durur içinde
selam mart anneleri
bebişlerinizin göz renkleri belli oldumu benden 1 ay öndesiniz merak ettim, bizim hala lacivert 50 günlüğüz, kahve olcaksa ne zaman koyulaşıyo, renkli olcaksa ne zaman açılıyo çok merak ediyorum
selam mart anneleri
bebişlerinizin göz renkleri belli oldumu benden 1 ay öndesiniz merak ettim, bizim hala lacivert 50 günlüğüz, kahve olcaksa ne zaman koyulaşıyo, renkli olcaksa ne zaman açılıyo çok merak ediyorum
X Belt Sling (Basic Sling) X Type Sling (Basic Sling) Sanal Bebek Mağazası
kızlar bundan kullanan varmı? kullanışlımı acaba, ben almayı düşünüyorum,, bugün sipariş vericem hemen cevap bekliyorum sizlerdennn
selam mart anneleri
Selam fıstıklar,ozledım sızı valla bı kac gundur yogudumda:)
benımki 2.5 aylık su an acık mavı oldu ama 6 ay da belli olurmuş annem oyle dedi. inş açık mavi kalır
cnm benim oğlumunki mavi hala benim gözlerimde renkli babasınınkide mavi sanırım kahveye dönmez...
benim bebişimin doğduğundan beri gözleri koyu kahve, benim de eşimin de gözleri koyu kahve renkli olması saçma olurdu zaten değişmesini istemem o yüzden.
hoşgeldin canım merak ettik seni nasılsın?
saol canım,gırmedıgım bu surede maalesefkı cırkın seyler yasadım,cok yıprattı bu durum benı ve suan psıkolojık destek alıyorum,bakalım bı faydası olucakmı,pek sanmıyorum ama yınede gıdıyorum ıste
benımki 2.5 aylık su an acık mavı oldu ama 6 ay da belli olurmuş annem oyle dedi. inş açık mavi kalır
cnm benim oğlumunki mavi hala benim gözlerimde renkli babasınınkide mavi sanırım kahveye dönmez...
benim bebişimin doğduğundan beri gözleri koyu kahve, benim de eşimin de gözleri koyu kahve renkli olması saçma olurdu zaten değişmesini istemem o yüzden.
Çok çok geçmiş olsun inşallah tamamen geçer rahatsızlığın tekrarlamaz.
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın hiç..kontrolündede herşey güzel çıkar inşallah..
Gözün aydın kuzummm çok sevindim senin adına birde o mesajı altıntı yapmayı unuttum çok çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inş.
Herkesler nerde bugün ya tek kaldım buralarda
kızlar, konuya dalıyorum birden ama benim eşim benim aileme karşı çok soğuk... üstelik ailem bize her konuda destek oluyor hem maddi hem manevi. ama kıymet bilmiyor benmki galiba. onun ailesi bizimle aynı şehirde olmasına rağmen hiç ilgilenmezler. lohusalığımda annesi beni tek başıma bıraktı hem de sezeryanlıyken. hiçbir zaman bi işe yaramadıkları gibi dedikoduları entrikaları bitmez. yararları yoktur zararları vardır öyle söyliim. ama ben hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar, hep güleryüzle ağırladım geldiklerinde, her işlerine koştum. doğumgünü anneler günü vs hiç atlamam zaten gereğini yaparım mutlaka.hatalarını da yüzlerine hiç vurmadım. ama eşim benm ailem bukadar bize fayda sağlarken bir soğuk bir soğuk, ne oluyorsa artık. sinir olmaya başladım. kendi ailesine bakmıo bizimkilere böyle davranıo. benm ailem hiç haketmiyor böyle bir davranış biçimini. ne yapsam bilemedim. onu kırmadan söylemek istiyorum
Aİle konusunda çok iyi anlıyorum seni kuzum doğumum nasıl zor geçti yazmıştım buraya ben yoğun bakımda kaldım 3 gün bebeğim küvezde kaldı bi telefon bile etmedi eşimin ailesi ama eşim anneme ve kardeşime karşı çok iyi anne oğul gibiler annemle kardeşimlede çok yakın bazen bana değil eşime anlatır derdini kardeşim ama ben konuştum biliyorum sende benden bu yakınlığı bekliyorsun ama o durumda yabancı yerdeyiz bi telefonu bile esirgediler saygıda asla kusur etmem ama fazlasını da yapamam dedim doktorlar yarım saat geç gelseniz anneyi de bebeğide kaybederdik demişler eşim bunu telefonda onlara söylediği halde hastaneden çıktıktan sonra bi aramak zor geldi şimdi sen yazınca bende döküldüm kuzum kusura bakma
benim kayınvalidem de eşime karşı öyle. sanırım sorun da bu zaten. oğullarına ilgisizler bize mi ilgili olucaklar. benim kızım da 1 aydır hastanelerdeydi. doktor doktor gezdik hala da ne olduğu anlaşılmış değil. bir kere ilgilenmediler. aynı şehirdeyiz yakınız da mesafe olarak sadece bi kere telefon edip nasıl bebek die sordular. ama kayınbiraderimin bebeği hastaneye kaldırıldı geçen hafta, kayınvalidem hastane kapılarında sabahladı.
yaa kızlar ben son günlerde çok kötü bi kabus görüyorum ama uyanıkken görüyorum işin acayip kısmı, gözümün önüne geliyor.. bebeğim balkondan düşüyormuş , off yazarken bile çok fena oldum Allahım sen koru, deliriyo muyum ne, hep kötü şeyler geliyo aklıma, bebeğimi çoook çokk çokkkkkkkk seviyorum..
canım benimki de öyle bu sıralar ayakta sallanmayı istemiyo kıyamet kopuyo
kucağıma alıyorum evin içinde gezerken sallaya sallaya arada meme emerek uyumaya başladı
mirayhan canım geçmiş olsun inşallah kontrollerin güzel çıkar bebişinle sana allah bir daha ayrılık yaşatmasın
Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Eyüpe yakın olan başka kimse yok mu annişler yarın kalabalık olurduk ne güzel elimde olsa forumdaki herkesle tanışmak isterim ya sonuçta hamileliğin başından beri birlikteyiz o zorlu ama güzel yolu birlikte bitirdik şimdi de bebişleri bütürken yine birlikteyiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz çok güzel arkadaşlıklar kurdum burda :)
kızlar oglum ıkı gundur sırt ustu yerde yatarken yuz ustu donmeye basladı emekleme pozısyonunda duruyor bacaklarını ıttırmeye calısıyorr :) sızınkılerde donmeye basladımı tamamen
saol canım,gırmedıgım bu surede maalesefkı cırkın seyler yasadım,cok yıprattı bu durum benı ve suan psıkolojık destek alıyorum,bakalım bı faydası olucakmı,pek sanmıyorum ama yınede gıdıyorum ıste
Canım ben de aynı durumdayım artık yapacak birşey yok bebislerimizin tadını çıkartacağız:)Alışmamız biraz zaman alır döndüğümüzde ama bir iki aya tekrar ısınırız diye ümit ediyorum.(
Canım ben de aynı durumdayım artık yapacak birşey yok bebislerimizin tadını çıkartacağız:)Alışmamız biraz zaman alır döndüğümüzde ama bir iki aya tekrar ısınırız diye ümit ediyorum.(
Slm.. İki ufaklığı yatırdım ısırgan çayımı aldım geçmiş sayfaları ikişer üçer atlayarak okudum.
esperanzaa kız korktum haaa . Zaten dişimde sıkıntı var, doktora gitcem. Şimdi o da unutmuş olurmuş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?