- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.701
ben uzmanlık yapıyorum cnm onun için uzmanlık alanımız dışındaki işleri yapmıyoruz bu süre boyunca, haliyle unutuluo bazı şeyler. ben protezciyim mesela, kanal tedavisi fln yapmıyorum yani. en son 4 buçuk yıl önce yapmıştım. kendi branşımdaki işleri yapıyorum sadece:)
çok şükür canım iyi olmasına ne kadar sevindim anlatamamsaolun kızlar destekleriniz için... ben ailemin çok da onaylamadığı bir evlilik yaptım. bu nedenle çok zor kurulan bu evliliğimizi onun ailesinin densizliklerini dile getirerek hırpalamak istemiyorum. eşime kızıyorum aileme davranışlarından ötürü. ama onu kırmadan bir yol bulmaya çalışıyorum. desem ki benim ailem neler yapıyor bize şunu yapıyor bunu yapıyor, bu sefer kendi ailesi yapamadığı için eksiklenicek, üzülücek. olay maddiyata dönücek onun gözünde.böyle ezilsin istemiyorum ama çok moralimi bozuyor son dönemdeki davranışları.
pınar cnm annen haklı, bir çok kişi nazardan olabileceğini söylemişti bizede. hatta okuttuk bebeği cami hocasına götürüp bir kaç gün:) ben de nazardan olabileceğine inanmaya başladım.şükür şimdi iyi, inşallah bi daha olmaz.
bu arada bu kadar şey yaşadık bebeğim ölümlerden döndü kayıbiraderimin eşi(eltim diyemiycem kendisine) 1 kez arayıp geçmiş olsn ne oldu demedi. hatta kayınvalidemlerde karşılaştık yüzüme de söylemedi, hiç oralı olmadı. ilahi adalet demek istemiyorum ama şuan da kendi bebeği hastanede yatıyor. ben onu da eşini de aradım geçmiş olsun demek için. o utansın yaptığından. ama itiraf ediim hiç içimden gelerek aramadım
sanada iyi hafta sonları canımSelam umarım herkes iyidir. 2 gündür misafir var. Geçmişi okuyamadım hafta içi okurum artık. İyi hafta sorunlarınız olsun.
maaşallah tuna ya çok şeker tosuncuk bu beeeteyzelerı bız geldıkkk :) nasılsınız dun aksam oglumun yılsonu gosterısı vardı cok duygulandımmmm dunde regl oldum rahatladım valla :))
tuna pasamda bugun tam 3 aylıkkkk olduuuu
dundoktor kontrolumuz vardı 64 cm boyu 41 bascevresı 7300 kg olmus tosun pasamın hersey yolunda bızde sukur babamız bugun nobetcı ıkı oglusumla bırazdan parka gıdıcez bızde :))
bu arada bulusp duruyosunuz kıskanıyorum valla :)) bende olmak ıstıyorum ya keske ıstanbulda olsammm
benimki yan dönüyo,ayaklarıyla destek alıp belini kaldırıyo kendini kaydırıyo dakızlar oglum ıkı gundur sırt ustu yerde yatarken yuz ustu donmeye basladı emekleme pozısyonunda duruyor bacaklarını ıttırmeye calısıyorr :) sızınkılerde donmeye basladımı tamamen
atlasında doğduğunda lacivertti simdi belli oldu zeytin gözlü benim kuzuselam mart anneleri
bebişlerinizin göz renkleri belli oldumu benden 1 ay öndesiniz merak ettim, bizim hala lacivert 50 günlüğüz, kahve olcaksa ne zaman koyulaşıyo, renkli olcaksa ne zaman açılıyo çok merak ediyorum
ne oldu canım nerelerdeydin canın sıkkınmış biraz neler oldu kadınla falan mı karşılaştın yoksaSelam fıstıklar,ozledım sızı valla bı kac gundur yogudumda:)
Slm.. İki ufaklığı yatırdım ısırgan çayımı aldım geçmiş sayfaları ikişer üçer atlayarak okudum.
esperanzaa kız korktum haaa . Zaten dişimde sıkıntı var, doktora gitcem. Şimdi o da unutmuş olurmuş:)))
iyi aksamlar kizlar kizim evde uyumadi aldikk parka geldik arabasinda uyuyo bizde cay iciyoruz telde yazmak cok zor ya
evet canım haklısın sinir olmamak elde değil herkes maaşallah çok biliyo biz bişi bilmiyos yanabersiniz kızlar annemle güne gittim bugün gene emzirme muhabbeti sinirlerim tavan yaptı. en çok aabımı bozan kadının gelini hamile Allah a havale ettim onunkide emmesinde gördün.benim iyiliğim için söylüyorlarsa farklı bil dil kullansalar daha memnun olacagım. çocugumla vurmaya çalışıyorlar ya uyuz oluyorum. neyse midem de yanıyor zaten. oğluşumda gene gece oldu ya huysuzlanmaya başladı. anlamadım sadece geceleri huysuzlanıyor sürekli bi mızırdanma hali.neden acaba :26: kocamda hala işte merak ettim msjda attım ama dönmedi neyse benden böyle işte..
iyi aksamlar kizlar kizim evde uyumadi aldikk parka geldik arabasinda uyuyo bizde cay iciyoruz telde yazmak cok zor ya
iyi akşamlar kızlar
maşallah her meslekten arkadaşımız var,kendi içimizde tüm sorularımıza yanıt alıyoruz artık,aklıma bişey takılırsa direk burdan soruyorum,cevabımı da alıyorum
bugüm kızım gündüz bana bol zaman bıraktı temizlik yaptım bir güzel,yemek yapmadım amaeşim gelince kızımı uyutup ona bırakıp az hava alıp market alışverişi yapmak için çıktım..ipini koparmış dana misali koştur koştur giderken site çıkında eşimin uzaktan akrabalarına rastladım,hayırlı olsun ,bebek nasıl hoş beş konuşurken evli kızlarının çaktırmadan beni süzdüğünü farkettim,gözlerini uzuvlarıma diktiğinde gözlerini göbeğimde yakaladım neyseki fit durmamı sağlayan kusurlarımı kapatan bir kıyafet vardı üzerimde dışarı çıkrken daha br dikkat eder oldum,geçici bir görüntü içinde olduğumu bilip çok takmamaya çalışıyorum şimdi dengesizin biri yüzünden canım sıkılmasın diye bakımlı çıkmaya çalışıyorum..
öte yandan canım kızım oldu olalı,daha az uyusam da ,kendime daha az vakit ayırabilsem de,çoğu zaman gün yüzü bile görmesem de kendimi daha çok enerjik hissediyorum..kendimle her daim barışıktım ama sanki daha bir güvenim geldi..kızımın bana ihtyacı var düşüncesi,beni daha bir dinamik yapıyor..
bu arada marketten lavabo açıcısı almak bilem ne güzelmiş ya hu
kızlar oglum ıkı gundur sırt ustu yerde yatarken yuz ustu donmeye basladı emekleme pozısyonunda duruyor bacaklarını ıttırmeye calısıyorr :) sızınkılerde donmeye basladımı tamamen
benimkide dönüyo canım tam dönebiliyo emeklicek nerdeyse valla:))) bide çıngırağını artık hiç bırakmıyo yemeye çalışıyo ağzındanda hep tükürük çıkıyo galiba dişlerimiz yolda:)))
Buaksam feci şekildeiçimde bi sıkıntı var.
Hungurhungur ağlamak istiyorum
Normalde erkennden gelir uykum bu gece tam aksine hiç yok
Offffffffffffffff
nabersiniz kızlar annemle güne gittim bugün gene emzirme muhabbeti sinirlerim tavan yaptı. en çok aabımı bozan kadının gelini hamile Allah a havale ettim onunkide emmesinde gördün.benim iyiliğim için söylüyorlarsa farklı bil dil kullansalar daha memnun olacagım. çocugumla vurmaya çalışıyorlar ya uyuz oluyorum. neyse midem de yanıyor zaten. oğluşumda gene gece oldu ya huysuzlanmaya başladı. anlamadım sadece geceleri huysuzlanıyor sürekli bi mızırdanma hali.neden acaba :26: kocamda hala işte merak ettim msjda attım ama dönmedi neyse benden böyle işte..
iyi akşamlar kızlar
maşallah her meslekten arkadaşımız var,kendi içimizde tüm sorularımıza yanıt alıyoruz artık,aklıma bişey takılırsa direk burdan soruyorum,cevabımı da alıyorum
bugüm kızım gündüz bana bol zaman bıraktı temizlik yaptım bir güzel,yemek yapmadım amaeşim gelince kızımı uyutup ona bırakıp az hava alıp market alışverişi yapmak için çıktım..ipini koparmış dana misali koştur koştur giderken site çıkında eşimin uzaktan akrabalarına rastladım,hayırlı olsun ,bebek nasıl hoş beş konuşurken evli kızlarının çaktırmadan beni süzdüğünü farkettim,gözlerini uzuvlarıma diktiğinde gözlerini göbeğimde yakaladım neyseki fit durmamı sağlayan kusurlarımı kapatan bir kıyafet vardı üzerimde dışarı çıkrken daha br dikkat eder oldum,geçici bir görüntü içinde olduğumu bilip çok takmamaya çalışıyorum şimdi dengesizin biri yüzünden canım sıkılmasın diye bakımlı çıkmaya çalışıyorum..
öte yandan canım kızım oldu olalı,daha az uyusam da ,kendime daha az vakit ayırabilsem de,çoğu zaman gün yüzü bile görmesem de kendimi daha çok enerjik hissediyorum..kendimle her daim barışıktım ama sanki daha bir güvenim geldi..kızımın bana ihtyacı var düşüncesi,beni daha bir dinamik yapıyor..
bu arada marketten lavabo açıcısı almak bilem ne güzelmiş ya hu
Uykum geldi. Bugün süt aldım yoğurt için ama pişiremedim.Dolaba koydum yarın halledeceğim. Balkonda yorganlar var onları alıp, oğluşumu emzirip yatacağım... Hepinize bol uykulu, bol sütlü geceler...
Buaksam feci şekildeiçimde bi sıkıntı var.
Hungurhungur ağlamak istiyorum
Normalde erkennden gelir uykum bu gece tam aksine hiç yok
Offffffffffffffff
selam kızlar son 1 haftadır giremiyorum zaman yetmiyo yaa bazen bir gün 24 saat değilde 36 saat falan olsa diye düşünüyorum :) bugün türkçe olimpiyatlarına gittik harikaydı cnr da mutlaka gidin derim bu arada benim kızım da hala dönmüyo birsürü alıntı yapmıştım ama yarın yazıcam artık uykusuzluktan ölüyorum hepinize bol sütlü tatlı uykular
oğlumu bugün klamp sünnet yöntemiyle sünnet ettirdik... iyiki ettirmişiz yapışıklık varmışşş ... ama çok ağladı operasyon kolaydı ama eve gelince 3 saat ağladı... hayatımın en zor günüydü... oğlumun sünnet ettirirken elini bile tutamadım dışarıdan uzaktan bakabildim.. güçlü olan ben bugün çaresizdim.. kucağıma alınca nasıl sarıldı bana bunu niye yaşattınız der gibi baktı suçlayıcı suçlayıcı sonra sıkı sıkı sarıldı şimdi pek sarılamıyorum canı yanıyor emziremiyorum da o pozisyonda da rahat ememedi... sağıp veriyorum keyifsiz zaten emmiyor pek... şimdi ağlamaktan ilaçlardan uyuyor ama bu gecemiz zor olacak... kafanızı şişirdim... ama içim çok acıdı bugün ve paylaşacağım tek sizler varsınız... annelik çok başka bişeymiş.. ona gelen bana gelsin... oğluma kıyamıyorumm... inşallah kolay iyileşir... herkese iyi geceler...
içim acıyor.. kızım bugün yüzünü çizmiş bende dönencesine bakarken tırnaklarını keseyim dedim ama tırnağının altındaki deriyi sıkıştırmışım mosmor oldu. nasıl ağladı. tabii bende. çok vicdan azabı çekiyorummm. evet yanlışlıkla oldu ama hala aklıma geldikçe içim titriyor...
annelik ne başka bişeymiş yaa..
birde eşimle yemek yemeye gitmiştik kızımı annem teyzem ve kuzene bırakmıştım. evdekilere paket yaptırmak için sıra bekliyoduk telefon çaldı. kuzenim ağlıyo dedi. tüm yolu koşa koşa gittim. ben gittiğimde susmuştu gerçi. aldım kucağıma hiç kıyamıyorum. okula naıl gideicem bırakıp bilmiyorum. seminerlere gitmeyi düşünüyordum çünkü iznim bitti. üfffff nasıl bırakıcam ben kzıımı ağlayasım var. bugün çok duygusal bir gündü.........
Bana bugün uyku yokkkkkkk, kız ayaklandı :)) kaçta uyucaz bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?