2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esperanzaa anladım cnm. Allah yardımcın olsun. Sana birşey sorayım ozaman. Dişe törpü yapmak diye birşey var mı? Benim üstteki yirmilik dişleri yanaklara doğru çıktı Ve arada eti tahriş ediyor çok sıkıntı yapıyor. Az kalsın 6 aylık hamileyken çektiriyordum da antibiyotikle idare ettik... Yani merak ettiğim tek seçenek çektirmek mi?

esperanza ben de sana bi soru sorayım madem :)) ya 27 yaşındatım ve suana kadar hiç diş sorunum olmamıştı ama hamileliğimin 2.ayında diş ağrısı oldu cürük dedi dr ama hamileym die bişey yapamadılar ağrı kesicilerle 1 ay geçiridm sonra kendiliğinden geçti ama şimdi tekrar ağrılar başladı. bana kanal tedavisi ve dolgu yapmamız lazım demişti dr o zaman tehikeli die yapmadılar peki şimdi yaptırmam da sakınca olur mu hani emziriorum ya ???

çok şükür canım iyi olmasına ne kadar sevindim anlatamam
eltin seni çekemediğinden kıskandığından aramıyordur vardır ya öyle tipler bilmiyorum da yine bana öyle geldi
ama sen aramakla iyi etmişsin büyüklük sende kalsın boşver
Selam umarım herkes iyidir. 2 gündür misafir var. Geçmişi okuyamadım hafta içi okurum artık. İyi hafta sorunlarınız olsun.
sanada iyi hafta sonları canım
maaşallah tuna ya çok şeker tosuncuk bu beee
kızlar oglum ıkı gundur sırt ustu yerde yatarken yuz ustu donmeye basladı emekleme pozısyonunda duruyor bacaklarını ıttırmeye calısıyorr :) sızınkılerde donmeye basladımı tamamen
benimki yan dönüyo,ayaklarıyla destek alıp belini kaldırıyo kendini kaydırıyo da
birkaç haftaya döner herhalde amaaan dikkat etmek lazım
atlasında doğduğunda lacivertti simdi belli oldu zeytin gözlü benim kuzu
zatenrenkli olacaksa açık renk oluyo gözleri belli ediyo yani
Selam fıstıklar,ozledım sızı valla bı kac gundur yogudumda:)
ne oldu canım nerelerdeydin canın sıkkınmış biraz neler oldu kadınla falan mı karşılaştın yoksa

ooooh keyif ediyorsun
iç güzelim iç şifa olsun bol bol süt olsun

iyi akşamlar kızlar

maşallah her meslekten arkadaşımız var,kendi içimizde tüm sorularımıza yanıt alıyoruz artık,aklıma bişey takılırsa direk burdan soruyorum,cevabımı da alıyorum

bugüm kızım gündüz bana bol zaman bıraktı temizlik yaptım bir güzel,yemek yapmadım ama eşim gelince kızımı uyutup ona bırakıp az hava alıp market alışverişi yapmak için çıktım..ipini koparmış dana misali koştur koştur giderken site çıkında eşimin uzaktan akrabalarına rastladım,hayırlı olsun ,bebek nasıl hoş beş konuşurken evli kızlarının çaktırmadan beni süzdüğünü farkettim,gözlerini uzuvlarıma diktiğinde gözlerini göbeğimde yakaladım neyseki fit durmamı sağlayan kusurlarımı kapatan bir kıyafet vardı üzerimdedışarı çıkrken daha br dikkat eder oldum,geçici bir görüntü içinde olduğumu bilip çok takmamaya çalışıyorum şimdi dengesizin biri yüzünden canım sıkılmasın diye bakımlı çıkmaya çalışıyorum..

öte yandan canım kızım oldu olalı,daha az uyusam da ,kendime daha az vakit ayırabilsem de,çoğu zaman gün yüzü bile görmesem de kendimi daha çok enerjik hissediyorum..kendimle her daim barışıktım ama sanki daha bir güvenim geldi..kızımın bana ihtyacı var düşüncesi,beni daha bir dinamik yapıyor..

bu arada marketten lavabo açıcısı almak bilem ne güzelmiş ya hu

Son düzenleme:
evet canım haklısın sinir olmamak elde değil herkes maaşallah çok biliyo biz bişi bilmiyos ya
o yüzden kimseye gitmek istemiyorum
iyi aksamlar kizlar kizim evde uyumadi aldikk parka geldik arabasinda uyuyo bizde cay iciyoruz telde yazmak cok zor ya

hoşgeldin canım ayy nerdesiniz ki keşke bizde çıkabilsek yanınıza gelirdik
ama çok yorulduk alışverişte

maşallah cnm keyfinin 10 numara olduğu zaten yazınada yansımış bende kendimi anne oldukdan sonra daha cok sevmeye başladım hem gencim hem güzelim hemde anneyim wuuuuuuuuuuuuu daha ne olsun diyorum sanırım aynı pisikodayız cnm ve lavobaç keyifdeki son nokta

kızlar ben hiç görmedim ama size de sormak istiyorum
mesela dışarı çıkarken sütümü biberona sağıp yanımda götüremiyorum
sadece dışarı çıkacağım zaman kullanacağım die koca kutu mamayı da ziyan etmekten korkuyorum
bu biberon mamalarının tek kullanımlık şeklinde olanı varmıdır
olsa çok iyi olur yanıma su ve bir paket mama aldımmı tamamdır

kızlar oglum ıkı gundur sırt ustu yerde yatarken yuz ustu donmeye basladı emekleme pozısyonunda duruyor bacaklarını ıttırmeye calısıyorr :) sızınkılerde donmeye basladımı tamamen

benimkide dönüyo canım tam dönebiliyo emeklicek nerdeyse valla:))) bide çıngırağını artık hiç bırakmıyo yemeye çalışıyo ağzındanda hep tükürük çıkıyo galiba dişlerimiz yolda:)))

Uykum geldi. Bugün süt aldım yoğurt için ama pişiremedim.Dolaba koydum yarın halledeceğim. Balkonda yorganlar var onları alıp, oğluşumu emzirip yatacağım... Hepinize bol uykulu, bol sütlü geceler...

Buaksam feci şekildeiçimde bi sıkıntı var.
Hungurhungur ağlamak istiyorum
Normalde erkennden gelir uykum bu gece tam aksine hiç yok
Offffffffffffffff

canım maşallah seninki kaç aylık
benimki hala dönmüyor ama daha erken gibi sanki :97:

Offffffffffffffff

canım temiz havada derin derin soluk al burnundan al ağzından ver
inşallah ferahlarsın Rabbim gönlüne ferahlık koysun

selam kızlar son 1 haftadır giremiyorum zaman yetmiyo yaa bazen bir gün 24 saat değilde 36 saat falan olsa diye düşünüyorum :) bugün türkçe olimpiyatlarına gittik harikaydı cnr da mutlaka gidin derim bu arada benim kızım da hala dönmüyo birsürü alıntı yapmıştım ama yarın yazıcam artık uykusuzluktan ölüyorum hepinize bol sütlü tatlı uykular

canım seni çok üzmüşler bugün haklı olarak sende kızmışın
ama hamile bir kadına sırf kayınvalidesine kızdığın için çocuğu emmesin falan deme
ne kadar zor birşey bebeğin emmemesi en çokda annelerin canı yanıyor
hiç kimsenin canı yanmasın sana tavsiyem seni üzecek insanlardan uzak dur
hani derler ya ne şeytanı gör ne salavat getir ben öyle yapıyorum moralimide kimse bozamıyor
ha eğerki illa bozmaya niyetlilerse ben usulca lafımı söylüyorum dahada sesleri çıkmıyor

çok eğlendim okurken :)) enerjin bana da geçti.

Uykum geldi. Bugün süt aldım yoğurt için ama pişiremedim.Dolaba koydum yarın halledeceğim. Balkonda yorganlar var onları alıp, oğluşumu emzirip yatacağım... Hepinize bol uykulu, bol sütlü geceler...

ay ne güzel yatacakmışsın, benim kız yeni uyandı sabahlarız sanırım, neden böyle yaptı bugün bilmem
Offffffffffffffff

arada bana da oluyor ağlıyorum geçiyor :)) Allah hayırlara vesile etsin cnım Allahın izniyle bişeycik olmadan rahatlarsın inş

feyzosssss bunun aynısını 2 gün önce bende yazdım inanmıyorum ya :)) "zaman yetmiyo yaa bazen bir gün 24 saat değilde 36 saat falan olsa diye düşünüyorum " , hepimiz aynıyızzzzzzzzzz, iyi uykularrrrrrr

canımm çok geçmiş olsun,güzel oğlunun canı yanıyor demek Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah. en güzel zamanda sünnet ettirdin olsun,büyüdüğünde sünnet psikolojik olarak çok etkiliyor çocukları,hatırlamayacak oğlun farkında bile değil böyle düşün. yapışıklık varmış demek,sorun olmadan tedavi edilmiş oldu. sen sıkma sakın canını annesi,sen güçlü ol ki oğlun da senden destek alsın. sende oğluna sarıl sırtı da olsa vücudunuz değsin,hisseder annesi,senden başka hiçbir şey acısını yatıştıramaz.

canımmm olur böyle şeyler yapma lütfen, düştüğü zaman ne yapcaksın sen ileride ? sen isteyerek yavruna zarar vermezsin ki, bir daha ki sefere eskisi gibi uyurken kesersin sende olur biter. babasının tutmasına da gerek kalmaz o zaman. sen sarıllll kızına sarıllll annesiiii , havalardan mıdır neyse bende pek duygusalımmm,çok baglandım kızıma çokkkkk

Bana bugün uyku yokkkkkkk, kız ayaklandı :)) kaçta uyucaz bakalım...

canımmm öncelikle geçmiş olsun,umarım iyi sonuçlar alırsın.
benim minigimde şansa uyudu bu gece ama benm uykum yok. üsküdara sahile götürdük fıstıgımı gezdik gezdik gezdik sonra eve geldik yıkadık, şimdide uyuyorr. yarında piknik yapıcaz inşallah,ben kızımın rahat durcagına inanmıyorum ama inşallah çok zorlamaz bizi yarın. anneciğim emzirme önlüğü dikti arabada falan pek rahat oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…