2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne zaman kızım ağlasa annemmmmm diip sımsıkı sarılıyorum,annee diyor önce (bilinçsizde olsa diyor vallahi video kaydı var tesadüfen çekilmiş ) sonra başlıyor yüzünü bana sürtmeye,yüzüme gögsüme omzuma.. Konuşuyoruz karşılıklı,agu ugu ınga ben onun söylediklerini taklit ettikçe gaza geliyor,yarım saat konuştuğumuzu bilirim.
Koklaşıyoruz böceğimle, Mart kedilerine benzetiyorum kendimizi,dışarıdan gören güler ölmektennn. Ben bu kızı çokkk seviyorum beee, anneliğin böyle kör kütük bağlanmak olduğunu bilmezdimmm. İyi ki kaza ile hamile kaldım, iyi ki miniğim bize hiç beklemediğimiz bir anda sürpriz yaptı,geldi girdi hayatımıza. Sanki bu zamana kadar boşmuş her şey, sanki bu zamana kadar eşimle öğrenci evi misali bir hayat yaşıyormuşuz, 2 değil 3 kişi olmakmış hayatın tadı. Meleğimin bir tek gülüşüne tümm ömrümü veririm

Düzeltme 1 2 1 2 öyle aşka gelmişim ki yanlış kurulmuş bir cümlemi düzeltmek istiyorum huzurlarınızda ' Dışarıdan gören ölür gülmekten ' olcaktı,olsunnn napalımmmm

çoook teşekkür ederim merve, biz hala ayaktayız valla :)) temiz havayı alınca uyumuştur senin kız, uykularımız onların olsun...

çoook güzel anlatmışsın hatta sanki beni ,bizi anlatmışsın, çok duygulandım okurken, hem senin ve kızın için hem kendim ve kızım için duygulandım...

çok duygusalız bu aralar, ya da ne bilim bundan sonra sanırım hep duygusal olucazzz böyle koklaya koklaya içime sokasım geliyor,yok yok tarif edilemez bir duygu.
Allahımmm kızınla saadetinizi mutluluğunuzu daim etsin, her gün bağlılığınız artsın inşallahh canım.

sevgi pıtırcıkları olduk merve :)))))) amin canım inş hepimizin daim olsun artsın inş

canım maşallah seninki kaç aylık
benimki hala dönmüyor ama daha erken gibi sanki :97:

benimki 3 ayını bitirdi teyzesi 3 gündür 4. ayında:)ama benimki biraz fazla hareketli bayağıdır dönmeye çalışıyodu zaten elleriri kolları hiç durmuyo yerinde sallaya sallaya koparacak korkuyom, sanırım bu yüzden kilo alımı biraz yavaş

bu arada pazar pazar kimsede yok forumda sanırım bi tek biz evi bekliyoz (

Son düzenleme:

maşallah maşallah canım senin kuzucuk kaç aylık bende kızımın dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum dişler bu kadar erken cıkar mı

diye yazmıştım ama geçmişi okurken farkettim canım Ronya ya yazmışsın 3 ay bitti die :))

Son düzenleme:

canım aslında bu kadar erken dönmez bebekler diye biliyorum
yani bizimkilere daha zaman var
ayrıca benimki hiç dönme gayretide göstermiyor
en çok yaptığı şey koca yumruğunu ağzının içine sığdırmak :))

bızde dun 3 aylık olduk ve oglm ıkı gundur sırtustu yatarken yuzustu donuyor :))) salyalarımız akıyor cok onluk yetısmez oldu ılk oglumun 2.5 aylık cıkmıstı dısı 1 yasına kadar tamamlanmıstı sımdı yasında cıkan dıslerden ıkı tanesı cıktı yerıne yenı dıslrı geldı :)

canım küçük bi saklama kabına bi kaç ölçü mama ve içine de ölçü kaşıgını koy yanına da küçük termosla sıcak su aldın mı tamamdır cok rahat oluyo istediğim yerde cıkarıp yapıyorum besleme ve alt değiştirme sıkıntımızı çözdüğümüz için de deliler gibi geziyoz kızımla:)

ben sana kıyamam şeker anne ay beni anlatmışsın mervem ya ben de diyorumki şimdi yavrum doğmadan önce ben bi erkeğe duyulan çekimi aşk zannediyomuşum hayır asla asıl aşk benim bebeğimmiş birine nasıl sırılsıklam bağlanılır nasıl canına sokacak kadar sevilir birisi ben yavrumla öğrendim koca neymiş beee pehhh:)) şaka şaka kocamı da seviyom:))

ay bugün kimsecikler yok ya burda herkes gezmelerde dimi? bizim bababım bugün nöbette oldugu için bzi kızımla gezdik..sabah kahvaltımızı yaptık çantamızı aldık plaja indik sabah güneşinde güzel güzel güneşlendik kuzucumla hava ısınmadan da eve döndük dusumuzu aldık miniğim uyuyo şimdi ben de size bakiim dedim ama bomboş buralar neyse ben de uyyim o zaman hadi öpiim sizi:)

semacım aman uçmasın kuzu :)))) maşallah ona nazar değmesin inş, bizimki de yan dönmeye başladı ama daha dönemiyor :))

o ellerde neler var böyle tatlı anlamış değilim zaten ronyacım :)))

ayyy maşallah senin iki kuzuuna da canım.

evetttt kimseler yok, teyzesi Lidya sabah 4 e kadar uyutmadı bizi, 3 te de bir başladı nasıl ağlıyor ama ödüm koptu nesi var acaba diye, mecbur babamızı kaldırdık, bizim babamızda nöbette bugün ( Allah tan sonradan uyudu da dinlendik, siz de kuzucukla ne güzel gezmişsiniz, ohhhh olduğunuz yerde deniz de varmış ne güzel, ben hasretim denizeeee (

merve okurken gözlerim doldu bende böleyim sanırım hepimiz aynı duyguları besliyoruz...

benm kızımda elini ağzından hiç çıkarmıyor nerdeyse sonrada kusuyor birde sürekli tükürüyor

kıyamam ben lidyaya kuzum benim sıkılmıştır annes napsın bizimki bazen öle sıkılıyo dikiyo bizi ayağa sonra gülüyo:)) deniz var da daha giremiyoruz tatlım ya bebeğin girebileceği kadar ısınmadı daha e kızını da al atla gel marmarise beklerim:)

kızlar kırk hangi gün çıkar 40.gun mu yoksa 41.gun mu

canım doğdugunun ertesi günü bebek 1 günlük oluyo işte parmak hesabıyla say tam kırk günlük olunca kırkı cıkmış oluyo hayırlı olsun kırkınız...

nabersiniz kızlar. bende bugün kömürlüğe indim bi temizledim 1 2 haftaya ayvalığa gideceğiz inşallah oraya gidecekleri ayarladım çöpe atılacakları falan baya yoruldum.. duş alıp dısarı çıkarız bizimkilerle sanıyorum hava cok güzel evde geçirmek istemiyorummm :)

ewt ya uyuz oluyorum. sanane de denmiyorki annemin arkadası ama her gördüğünde de sorulmaz ki. dedim zaten keyfimden emzirmiyorum. böylesi daha iyi. birdahkine sorarsa memelerim sarkmasın diye emzirmiyom dicem
1 değil 2 değil sinir etti yok torunu emmesin çok yürekten istiyorum oda anlasın ne kadar futursuzca konustugunu. uzak dursamda telefonla anneme soruyorlar oda sinirimi zıplatmak için yeterli. iyiliğimi istemesinler böyle ..

naber kızlar? temizlik yapıyorum havada bi sıcakki kavruldum valla..kızımda uyuyo 1 saat daha uyusada bende bitirsem temizliği ama nerde eli kulağındadır uyanır birazdan( terası yıkasamda biraz güneşlensem dedim ama ooo terası yıkamam 1-1.5 saatimi alır vaktim yok( denize gidemiyorum dışarı çıkamıyorum pek ama deniz karşımda güneşte terasta bu sene böle tatil yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…