- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.721
canımmm öncelikle geçmiş olsun,umarım iyi sonuçlar alırsın.
benim minigimde şansa uyudu bu gece ama benm uykum yok. üsküdara sahile götürdük fıstıgımı gezdik gezdik gezdik sonra eve geldik yıkadık, şimdide uyuyorr. yarında piknik yapıcaz inşallah,ben kızımın rahat durcagına inanmıyorum ama inşallah çok zorlamaz bizi yarın. anneciğim emzirme önlüğü dikti arabada falan pek rahat oluyorr
Ne zaman kızım ağlasa annemmmmm diip sımsıkı sarılıyorum,annee diyor önce (bilinçsizde olsa diyor vallahi video kaydı var tesadüfen çekilmiş) sonra başlıyor yüzünü bana sürtmeye,yüzüme gögsüme omzuma.. Konuşuyoruz karşılıklı,agu ugu ınga ben onun söylediklerini taklit ettikçe gaza geliyor,yarım saat konuştuğumuzu bilirim.
Koklaşıyoruz böceğimle, Mart kedilerine benzetiyorum kendimizi,dışarıdan gören güler ölmektennn. Ben bu kızı çokkk seviyorum beee, anneliğin böyle kör kütük bağlanmak olduğunu bilmezdimmm. İyi ki kaza ile hamile kaldım, iyi ki miniğim bize hiç beklemediğimiz bir anda sürpriz yaptı,geldi girdi hayatımıza. Sanki bu zamana kadar boşmuş her şey, sanki bu zamana kadar eşimle öğrenci evi misali bir hayat yaşıyormuşuz, 2 değil 3 kişi olmakmış hayatın tadı. Meleğimin bir tek gülüşüne tümm ömrümü veririm
çoook teşekkür ederim merve, biz hala ayaktayız valla :)) temiz havayı alınca uyumuştur senin kız, uykularımız onların olsun...
çoook güzel anlatmışsın hatta sanki beni ,bizi anlatmışsın, çok duygulandım okurken, hem senin ve kızın için hem kendim ve kızım için duygulandım...
çok duygusalız bu aralar, ya da ne bilim bundan sonra sanırım hep duygusal olucazzzböyle koklaya koklaya içime sokasım geliyor,yok yok tarif edilemez bir duygu.
Allahımmm kızınla saadetinizi mutluluğunuzu daim etsin, her gün bağlılığınız artsın inşallahh canım.
canım maşallah seninki kaç aylık
benimki hala dönmüyor ama daha erken gibi sanki :97:
benimkide dönüyo canım tam dönebiliyo emeklicek nerdeyse valla:))) bide çıngırağını artık hiç bırakmıyo yemeye çalışıyo ağzındanda hep tükürük çıkıyo galiba dişlerimiz yolda:)))
maşallah maşallah canım senin kuzucuk kaç aylık bende kızımın dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum dişler bu kadar erken cıkar mı
diye yazmıştım ama geçmişi okurken farkettim canım Ronya ya yazmışsın 3 ay bitti die :))
kızlar ben hiç görmedim ama size de sormak istiyorum
mesela dışarı çıkarken sütümü biberona sağıp yanımda götüremiyorum
sadece dışarı çıkacağım zaman kullanacağım die koca kutu mamayı da ziyan etmekten korkuyorum
bu biberon mamalarının tek kullanımlık şeklinde olanı varmıdır
olsa çok iyi olur yanıma su ve bir paket mama aldımmı tamamdır
Ne zaman kızım ağlasa annemmmmm diip sımsıkı sarılıyorum,annee diyor önce (bilinçsizde olsa diyor vallahi video kaydı var tesadüfen çekilmiş) sonra başlıyor yüzünü bana sürtmeye,yüzüme gögsüme omzuma.. Konuşuyoruz karşılıklı,agu ugu ınga ben onun söylediklerini taklit ettikçe gaza geliyor,yarım saat konuştuğumuzu bilirim.
Koklaşıyoruz böceğimle, Mart kedilerine benzetiyorum kendimizi,dışarıdan gören güler ölmektennn. Ben bu kızı çokkk seviyorum beee, anneliğin böyle kör kütük bağlanmak olduğunu bilmezdimmm. İyi ki kaza ile hamile kaldım, iyi ki miniğim bize hiç beklemediğimiz bir anda sürpriz yaptı,geldi girdi hayatımıza. Sanki bu zamana kadar boşmuş her şey, sanki bu zamana kadar eşimle öğrenci evi misali bir hayat yaşıyormuşuz, 2 değil 3 kişi olmakmış hayatın tadı. Meleğimin bir tek gülüşüne tümm ömrümü veririm
benimki 3 ayını bitirdi teyzesi 3 gündür 4. ayında:)ama benimki biraz fazla hareketli bayağıdır dönmeye çalışıyodu zaten elleriri kolları hiç durmuyo yerinde sallaya sallaya koparacak korkuyom, sanırım bu yüzden kilo alımı biraz yavaş
bu arada pazar pazar kimsede yok forumda sanırım bi tek biz evi bekliyoz(
canım aslında bu kadar erken dönmez bebekler diye biliyorum
yani bizimkilere daha zaman var
ayrıca benimki hiç dönme gayretide göstermiyor
en çok yaptığı şey koca yumruğunu ağzının içine sığdırmak :))
bızde dun 3 aylık olduk ve oglm ıkı gundur sırtustu yatarken yuzustu donuyor :))) salyalarımız akıyor cok onluk yetısmez oldu ılk oglumun 2.5 aylık cıkmıstı dısı 1 yasına kadar tamamlanmıstı sımdı yasında cıkan dıslerden ıkı tanesı cıktı yerıne yenı dıslrı geldı :)
ay bugün kimsecikler yok ya burda herkes gezmelerde dimi? bizim bababım bugün nöbette oldugu için bzi kızımla gezdik..sabah kahvaltımızı yaptık çantamızı aldık plaja indik sabah güneşinde güzel güzel güneşlendik kuzucumla hava ısınmadan da eve döndük dusumuzu aldık miniğim uyuyo şimdi ben de size bakiim dedim ama bomboş buralar neyse ben de uyyim o zaman hadi öpiim sizi:)
canım aslında bu kadar erken dönmez bebekler diye biliyorum
yani bizimkilere daha zaman var
ayrıca benimki hiç dönme gayretide göstermiyor
en çok yaptığı şey koca yumruğunu ağzının içine sığdırmak :))
kızlar kırk hangi gün çıkar 40.gun mu yoksa 41.gun mu
biz doğdugu gunden değil ertsesı günden saydık canım
evetttt kimseler yok, teyzesi Lidya sabah 4 e kadar uyutmadı bizi, 3 te de bir başladı nasıl ağlıyor ama ödüm koptu nesi var acaba diye, mecbur babamızı kaldırdık, bizim babamızda nöbette bugün( Allah tan sonradan uyudu da dinlendik, siz de kuzucukla ne güzel gezmişsiniz, ohhhh olduğunuz yerde deniz de varmış ne güzel, ben hasretim denizeeee (
kızlar kırk hangi gün çıkar 40.gun mu yoksa 41.gun mu
evet canım haklısın sinir olmamak elde değil herkes maaşallah çok biliyo biz bişi bilmiyos ya
o yüzden kimseye gitmek istemiyorum
hoşgeldin canım ayy nerdesiniz ki keşke bizde çıkabilsek yanınıza gelirdik
ama çok yorulduk alışverişte
canım seni çok üzmüşler bugün haklı olarak sende kızmışın
ama hamile bir kadına sırf kayınvalidesine kızdığın için çocuğu emmesin falan deme
ne kadar zor birşey bebeğin emmemesi en çokda annelerin canı yanıyor
hiç kimsenin canı yanmasın sana tavsiyem seni üzecek insanlardan uzak dur
hani derler ya ne şeytanı gör ne salavat getir ben öyle yapıyorum moralimide kimse bozamıyor
ha eğerki illa bozmaya niyetlilerse ben usulca lafımı söylüyorum dahada sesleri çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?