2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne oldu canım hayırdır eşinle ilgili mi yine?

maalesef evet canım,esımın konustugu o kadın aradı benı,ozurdılıo aglıo evlatlarının uzerıne yemın edıokı elı elıne degmemısmıs,bıda aramıcakmıs,bı dolu kahpelık anlıcan,bende agzıma gelenı sayıp telefonu kapattım,vıcdan yapmıs kahpe,valla cok pıs kufur edesım var,bıde bu olayın tantanası surdu epeyce poffff

Kızlar benim oğlumun minik poposu pisik oldu
Doktor krem vermişti depantenol ama 1haftadir geçmedi dahada yayıldı hemsirede postacının gozennekleri tikio kullanma demişti.
Farklı bi önerisi olan varmı acaba

Pislik kadın allahindwn bulsun insallah

bende krem falan kullanıyodum pişik oldugunda.sonra evde bebek pudrası vardı büyükler onceden hep pudralardık bunlarda yenı cıktı dedıler.bende bı denıyeyım dedım bebek pudrası kullanıyorum artık altını değiştirdikten sonra guzelce kurulayıp pudra döküyorum pişik olmadı bıdaha maşallah.bi dene ıstersen.

evet baya sıkılmış teyzesi çok ağladı sonra uyudu ama babasının kollarında :)) çok sağol canım marmarisi çok severim değiştirilmez tatil yerimizdir bizim :)) geçen yıl hamilelikten bu yılda görümcemin düğününden dolayı gidemicez ( ama belli de olmaz

ohhhhh mis gibi olmuştur ellerine sağlık, ne güzel ya herkes ya deniz kenarında ya da gidecek ( ben bu minik ilçede boğuluyorummmm, seneye inş doğuda ama bir il merkezine gitmek nasip olur...

al işte saful da denizden bahsediyor sen nerdesin canım?

çok üzüldüm isolde, üzülme o senin ahını almış çıkar bir tarafından merak etme...

Doktor krem vermişti depantenol ama 1haftadir geçmedi dahada yayıldı hemsirede postacının gozennekleri tikio kullanma demişti.

canım bizim de ilk ay olmuştu, çocuk doktorumuz "trosyd" diye bir deri kremi verdi, sabah akşam bepanthen ile kaarıştırıp sür dedi, 2 güne geçti valla, bişeycik kalmadı, tavsiye ederim.

Kızlarrrrrrr herkesler neredeee? Çok sıkıldım ben bugün, kocacım çalışıyor, biz evdeyiz. Hava çok güzeldi sabah kızımla çıkıp bahçede güneşlendik, sonra beraber taze fasülye ayıkladık :)))) fasülyelere nasıl bakıyor bir görseniz, çok şekerdi, bende anlattım ona pişirirken nasıl pişirileceğini :))) Sonra o güzelim hava bir bozdu, gece gibi oldu burası, şu an şimşekler çakıyor, güzel kızım da uyudu bende burdayım. Ama yine de mutluyum, gece eşim işten çıkınca ablamlara gidicez, 1 saat mesafedeler bize :)) kızım teyzoşu ve kuzenlerini görecekkkk, yarın akşam döneriz, doğum iznim bitiyor da yarın başlamam gerek, rahatsızlığımdan dolayı heyet raporu alıcam 1 ay, bu dönem kapanmış olacak inş, böyle işte...

merhabaalar ben kraft horn travel sistem bebek arabası aldım fakat sadece guzelıgıne kapılmısm hıc kualnıslı degıl araba tek halıyle guzel fakat ana kucagını taktıgımzda kızım asagıya dogru kayıyor ve rahat edemıyor yatmıyor bebek arabası tek kulanımda rahat fakat oda tek yonlu bebeğim bana dogru dönemiyor yazında bu problem olacak güneş biyandan bebeğimin yüzünü görememk bi yandan problem olacak eger kulannan varsa tecrubelerınden yararlanmka ısterım güzel mutlu saglıklı günllerrr canlar..

Cnm bende anakucagini kullanmıyorum artık sigmio çünkü ve benimkide tek yönlü yukarıdaki penceresinden bakiorum arada zaten artık herzamanda bakmak gerekmio bence boşuna endişe ediosun

Cnm bende anakucagini kullanmıyorum artık sigmio çünkü ve benimkide tek yönlü yukarıdaki penceresinden bakiorum arada zaten artık herzamanda bakmak gerekmio bence boşuna endişe ediosun

evet sığmıyoo dediğin gibi umarım dediğin gibi olur canım yaaa yazın biraz sıkıntı cekıcez sanırım güneşten:S

Ya nasıl böyle bir şey düşünürsün, söylersin ve dilersin annesin sen. Kadın ne kadar kötü olursa olsun gelinin ve minicik bebeğinin ne suçu var ya. Sinirlerine hakim olup bu kötü niyetli dileklerinden vazgeçmelisin.

Canım beni sen bulaşmak istemezken o kadın sana bulaştı demek. Hiç muhattap olma seviyeni bozma sen, o da vicdan azabından erisin.

kızlar merhaba herkese iyi hafta sonları

biz bu gün ayselle (azeri) eyüpte buluşmamızı yaptık
onunla tanıştığıma çok memnun oldum.
ama benim yaramaz bi rahat vermedi bana zır zır ağladı
uykusu var ama uyumuyo keyfi yapılamıyo ya ...
oturup şöyle güzel muhabbet edemedik yani
ama olsun daha çook görüşürüz artık acısını çıkartırız.

fotolar çekildik yarın aysel ekler siteye

Kızlar erkek bebeklerde kanguru zararlı diolar kullanan yada doktora soran varmı aranizda
Ben almadım ama bizimki kucakta dik durmak istiyo hep sokağa çıkınca arabada çok zorlaniyorum

canım iyi yapmıssın bence desarj olmussundur biraz,bundan sonra muhattap olma bence inme onun seviyesine

Selam,
Benim oglumunda poposu pisik olmustu hatta kanayacak duzeye gelmisti. Ben hametan kullandim. Her ciste kakada poposunu yikadim. Poposunun arasina gazli bez sikistirdim. 3/4. Gune gecti. Halen o gazli bezi koyuyorum her seferinde mutlaka bebe yagi suruyorum. Bazen hafif kizariklik oldugunda gene hametan suruyorum. Hemen geciyor.
Bebeklerin bazilarinin diskilari asitli oluyormus ne kadar ozen gosterirsen yinede oluyor.
Bu arada sakin asitli biseyler icme, soda bile. Hemen pisik yapiyor. Cok gecmis olsun.

aynen canım yaa aynı araba bende de var.anakucagına oturunca basıyo yaygarayı bizim kız..digerini denemedim daha.çok küçük diyee.bilmiyorum nasıl apcaz bende pişmanım ama yapcak bişey yok

benim 2 tane sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim çünkü benim için çok önemli..bebeğinizi bu havalarda kaç kat giydiriyorsunuz kızımı bugün baya kalın giydirmişim çok terledi.üşür diye nasıl giydiriceğimi bilemedim..birde benim göğsümün ucunda beyaz birşey var su toplamış gibi o kadar çok acıyorki anlatamam sütümü sağarken vede emzirirken çok acıyor.bebeğim 3 aylık olmasına rağmen hala göğsüm acıyor ne yapmam gerekir acaba?krem sürdüm biraz hafifletti..

canım ben dışarı çıkarken kısa kollu çıtçıtlı body üstüne ayaklı tulum giydiriyorum yanımada penye battaniye alıyorum üşiürse arabasında üstüne atıyorum battaniyeyi,
o beyaz şey bende de çıktı sonrasında mastit oldum dikkat et, yara iyileşmeyince bebeğin ağsındaki bakteriler o çatlaktan içeri girip iltihap yapıyor, gösünde sütün birikmemesine dikkat et gerekirse pompayla sağ, sıcak havlu koy göğsüne mastit ağrısı çok zoooooorrr.. benim de göğsüm iki aydır acıyor madecassol, lansinoh, tahin yağı, zeytin yağı herşeyi denedim geçmiyor ama hergün duş almak iyi geliyor sende dene istersen

kızlaaaaaaarrr rota aşısı 2. ay aşılarıyla aynı gün mü yapılıyor, alan varsa fiyatı nedir bu aşının, doktorumuz yaptırmamızı önerdi

kızlaaaaaaarrr rota aşısı 2. ay aşılarıyla aynı gün mü yapılıyor, alan varsa fiyatı nedir bu aşının, doktorumuz yaptırmamızı önerdi

canım fiyatı 142 lira 2. ay aşılarıyla birlikte yapılıyo zaten ağızdan verilen bi alı cok agır bişey diil yani biz yaptırdık lıkır lıkır içti benim kızım sevdi tadını:))

canım fiyatı 142 lira 2. ay aşılarıyla birlikte yapılıyo zaten ağızdan verilen bi alı cok agır bişey diil yani biz yaptırdık lıkır lıkır içti benim kızım sevdi tadını:))

teşekküler özlemcim ağır olmadığına sevindim zaten yetrince canları yanıyor kuzuların, az önce bişey okudum rota aşısı 2010 yılında askıya alınmış içinde domuz dna sından elde edilen bi madde varmış mış mış kafam karıştı ama doktor yaptır dedi yaprıcam artık ne yapimmm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…