- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.741
ne oldu canım hayırdır eşinle ilgili mi yine?
maalesef evet canım,esımın konustugu o kadın aradı benı,ozurdılıo aglıo evlatlarının uzerıne yemın edıokı elı elıne degmemısmıs,bıda aramıcakmıs,bı dolu kahpelık anlıcan,bende agzıma gelenı sayıp telefonu kapattım,vıcdan yapmıs kahpe,valla cok pıs kufur edesım var,bıde bu olayın tantanası surdu epeyce poffff
kıyamam ben lidyaya kuzum benim sıkılmıştır annes napsın bizimki bazen öle sıkılıyo dikiyo bizi ayağa sonra gülüyo:)) deniz var da daha giremiyoruz tatlım ya bebeğin girebileceği kadar ısınmadı daha e kızını da al atla gel marmarise beklerim:).
nabersiniz kızlar. bende bugün kömürlüğe indim bi temizledim 1 2 haftaya ayvalığa gideceğiz inşallah oraya gidecekleri ayarladım çöpe atılacakları falan baya yoruldum.. duş alıp dısarı çıkarız bizimkilerle sanıyorum hava cok güzel evde geçirmek istemiyorummm :)
naber kızlar? temizlik yapıyorum havada bi sıcakki kavruldum valla..kızımda uyuyo 1 saat daha uyusada bende bitirsem temizliği ama nerde eli kulağındadır uyanır birazdan( terası yıkasamda biraz güneşlensem dedim ama ooo terası yıkamam 1-1.5 saatimi alır vaktim yok ( denize gidemiyorum dışarı çıkamıyorum pek ama deniz karşımda güneşte terasta bu sene böle tatil yaparım artık
maalesef evet canım,esımın konustugu o kadın aradı benı,ozurdılıo aglıo evlatlarının uzerıne yemın edıokı elı elıne degmemısmıs,bıda aramıcakmıs,bı dolu kahpelık anlıcan,bende agzıma gelenı sayıp telefonu kapattım,vıcdan yapmıs kahpe,valla cok pıs kufur edesım var,bıde bu olayın tantanası surdu epeyce poffff
Kızlar benim oğlumun minik poposu pisik oldu
Doktor krem vermişti depantenol ama 1haftadir geçmedi dahada yayıldı hemsirede postacının gozennekleri tikio kullanma demişti.
Farklı bi önerisi olan varmı acaba
merhabaalar ben kraft horn travel sistem bebek arabası aldım fakat sadece guzelıgıne kapılmısm hıc kualnıslı degıl araba tek halıyle guzel fakat ana kucagını taktıgımzda kızım asagıya dogru kayıyor ve rahat edemıyor yatmıyor bebek arabası tek kulanımda rahat fakat oda tek yonlu bebeğim bana dogru dönemiyor yazında bu problem olacak güneş biyandan bebeğimin yüzünü görememk bi yandan problem olacak eger kulannan varsa tecrubelerınden yararlanmka ısterım güzel mutlu saglıklı günllerrr canlar..
Cnm bende anakucagini kullanmıyorum artık sigmio çünkü ve benimkide tek yönlü yukarıdaki penceresinden bakiorum arada zaten artık herzamanda bakmak gerekmio bence boşuna endişe ediosun
1 değil 2 değil sinir etti yok torunu emmesin çok yürekten istiyorum oda anlasın ne kadar futursuzca konustugunu. uzak dursamda telefonla anneme soruyorlar oda sinirimi zıplatmak için yeterli. iyiliğimi istemesinler böyle ..
[/I]
Selam,Kızlar benim oğlumun minik poposu pisik oldu
Doktor krem vermişti depantenol ama 1haftadir geçmedi dahada yayıldı hemsirede postacının gozennekleri tikio kullanma demişti.
Farklı bi önerisi olan varmı acaba
aynen canım yaa aynı araba bende de var.anakucagına oturunca basıyo yaygarayı bizim kız..digerini denemedim daha.çok küçük diyee.bilmiyorum nasıl apcaz bende pişmanım ama yapcak bişey yokmerhabaalar ben kraft horn travel sistem bebek arabası aldım fakat sadece guzelıgıne kapılmısm hıc kualnıslı degıl araba tek halıyle guzel fakat ana kucagını taktıgımzda kızım asagıya dogru kayıyor ve rahat edemıyor yatmıyor bebek arabası tek kulanımda rahat fakat oda tek yonlu bebeğim bana dogru dönemiyor yazında bu problem olacak güneş biyandan bebeğimin yüzünü görememk bi yandan problem olacak eger kulannan varsa tecrubelerınden yararlanmka ısterım güzel mutlu saglıklı günllerrr canlar..
benim 2 tane sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim çünkü benim için çok önemli..bebeğinizi bu havalarda kaç kat giydiriyorsunuz kızımı bugün baya kalın giydirmişim çok terledi.üşür diye nasıl giydiriceğimi bilemedim..birde benim göğsümün ucunda beyaz birşey var su toplamış gibi o kadar çok acıyorki anlatamam sütümü sağarken vede emzirirken çok acıyor.bebeğim 3 aylık olmasına rağmen hala göğsüm acıyor ne yapmam gerekir acaba?krem sürdüm biraz hafifletti..
kızlaaaaaaarrr rota aşısı 2. ay aşılarıyla aynı gün mü yapılıyor, alan varsa fiyatı nedir bu aşının, doktorumuz yaptırmamızı önerdi
canım fiyatı 142 lira 2. ay aşılarıyla birlikte yapılıyo zaten ağızdan verilen bi alı cok agır bişey diil yani biz yaptırdık lıkır lıkır içti benim kızım sevdi tadını:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?