2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım onu bende okumustum doktora sordm o askıya alındıgı dönemde içeriği gözden gecirilmiş değiştirilmiş asla zararlı diil dedi kendi cocuguna da yapmış ben de o yüzden yaptırdım ya bilmemek kadar kötü bişi yok da işte napalım Allaha emanet yavrularmız ...

çok zor olmadı valla öyle düşünmek bir anda içimden geçti. beni anlayabilmen için duyduklarımı yaşadıklarımı yaşaman lazım o sebeple suan anlamayıp böyle söylemen normal. anne olmam bazı şeyleri düşünmeme dilememe engel değil. kimse suçlu değil bende benim bebeğimde değil .

haftaya diye planlıyoruz bakalım gideceğiz . çok sıkıldım iyi gelecek bu tatil bana. sen nerdesin ki?

Rabbim korusun meleklerimizi

Cnm bizde de oldu pisik gibi bisi troysd,hametan,chicco pisik kremini donusumlu kullandm ikinci gun sonmeye basladi 4.gun kirmizilktn eser kalmadi.yine de doktoruna da sor istersen.ha bide gunde yarim saat kadar fln bez baglamadm hava aldirdm popisine

Kızlar benim oğlumun minik poposu pisik oldu
Doktor krem vermişti depantenol ama 1haftadir geçmedi dahada yayıldı hemsirede postacının gozennekleri tikio kullanma demişti.
Farklı bi önerisi olan varmı acaba

İyi geceler bayanlar. Keyifler iyidir inş. Bugün yoğun ama güzel bir gün geçirdik. Birikmiş ütülenecekler vardı onları ütüledim, evi süpür, sil, toz al işlerini hallettim, balkonu yıkadım meleklerimi aldım parka çıktım ordan markete gittik geldik banyolarını yaptırdım uyuttum sonra iştaha geldim eşim sabah gelecek diye ona yaprak sardım içi artınca kuru patlıcan da doldurdum şimdi de geçmişi okuyacağım...

Allah belasını versin dicem ama evlatlarına yazık... Rabbim böylelerini ıslah etsin inş.

Cnm ben uzun kollu çıtçıtlı badi, ayaklı pijama üstüne tulum yada takım giydiriyorum. Ama biz çoğunlukla ikindiden sonra çıkıyoruz ve bulunduğumuz yer yüksek olduğu için esiyor...Terletmektense serin olsun daha iyi... Benimde ilk hafta göğüs ucumda su toplamıştı garmastan kullandım kısa zamanda geçti.

kızlaaaaaaarrr rota aşısı 2. ay aşılarıyla aynı gün mü yapılıyor, alan varsa fiyatı nedir bu aşının, doktorumuz yaptırmamızı önerdi

Cnm fiyatı 140 ile 160 arası eczacıların insiyatifine kalmış yani:) İkinci ay aşılarıyla vurdurabilirsin ya da aradan 21 gün geçmesi gerek...

Cnm benm kuzenim halk sagligi uzmani o kizina yaptirmamis ben de yaptirmicam.bu bu asiyi daha cok hijyenik kosullari yetersiz yerlere daha cok oneriyorz dedi.ztn 1 yasindan sonra kendiliginden bagisiklik kazaniyolarmis ama tabiki aile emin olmak isterse yaptirsin dedi.rutindeki asilarin disina cikmaya cok da gerek olmadini soledi.ama tabiki emin olmak isteyen yaptirmali bebegi bakicida olan sularina guvenmeyen flno
kızlaaaaaaarrr rota aşısı 2. ay aşılarıyla aynı gün mü yapılıyor, alan varsa fiyatı nedir bu aşının, doktorumuz yaptırmamızı önerdi

iyi akşamlar kızlar,yoğun bir pazar günününü ve bir bebek görme misafir faslını da atlatmış bulunmaktayım...evi temizle gelen misafirlerin çocukları eskisinden daha beter hale getirip gitsinler of valla yoruldum ya yavrumun düzeni de bozuluyo misafir gelince. her zaman 21.30 22.00 gibi uyurdu huzursuzlandı yeni yatttı bende ortalığı topladım birazdan yatıcam...hepinize iyi geceler...

bu bebek görme vesilesiyle insanın sinirlerini zıplatanlara sesleniyorum benim bebeğimi görmeye gelmeyin bi zahmet ben size geleyim orda görün bendede var gelecek ama gelecek kişi bebeği görmeye değil inciğini cinciğini araştırmaya gelecek sanki gelipte bi tartayım baklaım ne kadar olmuş diyo, sanki ona neyse kilosusonra yok sütün yetmiyo yok alma kucağına ben böle yaptım sende yap vıdı vıdı vıdı

Kızlar benim oğlumun minik poposu pisik oldu
Doktor krem vermişti depantenol ama 1haftadir geçmedi dahada yayıldı hemsirede postacının gozennekleri tikio kullanma demişti.
Farklı bi önerisi olan varmı acaba

Desitin'in mor olanı 1-2 seferde tamamen geçiriyor. Mavisi değil ama moru. %40 çinko var. Akşamdan yogurt gibi bol bol suruyorsun. sabaha pamuk gibi oluyor o minik popo. Kokusu aşırı iğrenç yalnız :)

Günaydınnn kızlar iyi haftalar herkese bizim yemek c.tesi yalan oldu kızım aşırı derecede ağlayınca bırakıp gidemedim pazar akşamı da misafir geldi
Dün Pınarla buluştuk güzel bi gündü ama çoook sıcaktı eve geldiğimizde kızımın yanakları kıpkırzmızı olmuştu bunlarda dünden resimlerrr

Buda kızımın mayolu hali biraz daha geçsinde denize gidelim alttaki resimde kızımın ilk sesli kahkası çok şaşırdık çook güzeldi ama devamı gelmedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…