- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.761
kızlaaaaaaarrr rota aşısı 2. ay aşılarıyla aynı gün mü yapılıyor, alan varsa fiyatı nedir bu aşının, doktorumuz yaptırmamızı önerdi
bizim doktor 3. ayda dedi canım. 3.ay dolunca yaptırıcam ben.
bizim doktor 3. ayda dedi canım. 3.ay dolunca yaptırıcam ben.
teşekküler özlemcim ağır olmadığına sevindimzaten yetrince canları yanıyor kuzuların, az önce bişey okudum rota aşısı 2010 yılında askıya alınmış içinde domuz dna sından elde edilen bi madde varmış mış mış kafam karıştı ama doktor yaptır dedi yaprıcam artık ne yapimmm :18:
Ya nasıl böyle bir şey düşünürsün, söylersin ve dilersin annesin sen. Kadın ne kadar kötü olursa olsun gelinin ve minicik bebeğinin ne suçu var ya. Sinirlerine hakim olup bu kötü niyetli dileklerinden vazgeçmelisin.
ohhhhh mis gibi olmuştur ellerine sağlık, ne güzel ya herkes ya deniz kenarında ya da gidecek( ben bu minik ilçede boğuluyorummmm, seneye inş doğuda ama bir il merkezine gitmek nasip olur...
canım bizim de ilk ay olmuştu, çocuk doktorumuz "trosyd" diye bir deri kremi verdi, sabah akşam bepanthen ile kaarıştırıp sür dedi, 2 güne geçti valla, bişeycik kalmadı, tavsiye ederim.
canım onu bende okumustum doktora sordm o askıya alındıgı dönemde içeriği gözden gecirilmiş değiştirilmiş asla zararlı diil dedi kendi cocuguna da yapmış ben de o yüzden yaptırdım ya bilmemek kadar kötü bişi yok da işte napalım Allaha emanet yavrularmız ...
kızlar 2013 mart anneleri açılmışş
bir an bir yıl önceye döndüm vay be zaman nasıl çabuk geçti :26:
kızlaaaaaaarrr rota aşısı 2. ay aşılarıyla aynı gün mü yapılıyor, alan varsa fiyatı nedir bu aşının, doktorumuz yaptırmamızı önerdi
Kızlar benim oğlumun minik poposu pisik oldu
Doktor krem vermişti depantenol ama 1haftadir geçmedi dahada yayıldı hemsirede postacının gozennekleri tikio kullanma demişti.
Farklı bi önerisi olan varmı acaba
kızlar 2013 mart anneleri açılmışş
bir an bir yıl önceye döndüm vay be zaman nasıl çabuk geçti :26:
maalesef evet canım,esımın konustugu o kadın aradı benı,ozurdılıo aglıo evlatlarının uzerıne yemın edıokı elı elıne degmemısmıs,bıda aramıcakmıs,bı dolu kahpelık anlıcan,bende agzıma gelenı sayıp telefonu kapattım,vıcdan yapmıs kahpe,valla cok pıs kufur edesım var,bıde bu olayın tantanası surdu epeyce poffff
benim 2 tane sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim çünkü benim için çok önemli..bebeğinizi bu havalarda kaç kat giydiriyorsunuz kızımı bugün baya kalın giydirmişim çok terledi.üşür diye nasıl giydiriceğimi bilemedim..birde benim göğsümün ucunda beyaz birşey var su toplamış gibi o kadar çok acıyorki anlatamam sütümü sağarken vede emzirirken çok acıyor.bebeğim 3 aylık olmasına rağmen hala göğsüm acıyor ne yapmam gerekir acaba?krem sürdüm biraz hafifletti..
iyi akşamlar kızlar,yoğun bir pazar günününü ve bir bebek görme misafir faslını da atlatmış bulunmaktayım...evi temizle gelen misafirlerin çocukları eskisinden daha beter hale getirip gitsinlerof valla yoruldum ya yavrumun düzeni de bozuluyo misafir gelince. her zaman 21.30 22.00 gibi uyurdu huzursuzlandı yeni yatttı bende ortalığı topladım birazdan yatıcam...hepinize iyi geceler...
Kızlar benim oğlumun minik poposu pisik oldu
Doktor krem vermişti depantenol ama 1haftadir geçmedi dahada yayıldı hemsirede postacının gozennekleri tikio kullanma demişti.
Farklı bi önerisi olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?