2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzucuklaraa
yerim senin o kahkahanııııı

kızlar bu gün kızım açık çekmece kapağına çarptı anakucağından alırken tam neresi geldi göremedik bakıcısının kucağındaydı o da anlamadı yavrum çığlık çığlığa ağladı o ağladı ben ağladım allahtan o sonra sustu gülmeye başladı ben hala ağlıyorum kafsı felan olsa şişerdi heralde doktora götürsek mi biledim hiç biryerinde birşey yok ama ben çok kötüyüm kızımı yanımdan saniye ayıramam artık Allah hepimizin yavrusunu korusun çok korkunç oluyor insan Allahım kimsenin başına gelmesin

canım çok geçiş olsun Allah beterinden saklasısn

çok geçmiş olsun canım..

maşallah kuzular, ve tebrikler annelerine, hiç doğum yapmış gibi durmuyorsunuz :)

Kızlar erkek bebeklerde kanguru zararlı diolar kullanan yada doktora soran varmı aranizda
Ben almadım ama bizimki kucakta dik durmak istiyo hep sokağa çıkınca arabada çok zorlaniyorum

evet kalça gelişimi için zararlı..bacaklar dümdüz değil kurbağa pozisyonunda olmalı..en azndan 4-5 ay..ayrıca erkek bebeklerde çok önemli pelvise baskı yapıyo bütün vücudun ağırlığı..daha onların yumurtaları neki küçücük ve gelişmekte..kullananlar var gerçi bişey olmadı fln diyolar ama herkeste olmıcak diye bişey yok yada uzun vadede ne gibi sorunlar olur bilinmez..erkek çocuklarda bilhassa önermiyo dr.lar..bn mei tai kullanıyorm ayakları içeri alıyorm ve biçok arkadaşta mei tai kullanıyo sanal bebek mağazasından bakablrsn..videolarıda var

maşallah kuzular, ve tebrikler annelerine, hiç doğum yapmış gibi durmuyorsunuz :)

Teşekkür ederiz canımm :)

Kızlar bezde kac numaradasınız,bız 3teyız artık buda kcuk gelıyo 4emı gecsek acaba?

Biz 4e geçtik ama büyük geliyor kuzum tekrar 3 numara aldım yoksa her kaka yapmasında belinden yanlardan çıkıyordu aldığım 3 bitsin 4e geçeriz tekrar

Kızlar erkek bebeklerde kanguru zararlı diolar kullanan yada doktora soran varmı aranizda
Ben almadım ama bizimki kucakta dik durmak istiyo hep sokağa çıkınca arabada çok zorlaniyorum

canımcım, kangru zararlı olduğundan ve bebişlerimiz yatmak istemediğinden bir çoğumuz mei tai aldık ,

mei tai,

yada wrap sling

ikiside çok güzel, ancak wrap inanılmaz terletiyor doğal olarak, 5 metre kumaşı normal kıyafetinin üzerine sarıyorsun , dün sırılsıklam oldum mesela,

bunların dışında ergo baby vaar, henüz almadım onuda alacağım yakın zamanda, eşim onu çok istiyor çünkü, yoksa bu iki ürün beni 1,5-2 yaşına kadar idare eder ancak o daha hazır bir ürün olduğundan , erkeklere göre daha maskulen

çok tatlısınız kızlar..keşke bnde gelebilseydim ama çok feci kalabalık bi piknik yaptık..30-35 kişiydik..çok eğlenceliydi ama..
bnm dünya akıllısı oğlum hiç huzursuzluk vermedi hep uyudu ve uyanık olduu zmnlarda sevenlerine gülücükler saçtı..
veee dün 10 da yattı uyudu sbh 6 da kalktı sadece emmeye ve tekrar uyuyup 9 da uyandı..babaya kahvaltı bile hazırlayamadık adam işe geç kalıyodu az kalsın uyanamadk..
ayyy çok güzel bi geceydi yaaa inanamıyrm resmen gece hiç kalkmadı emmeye ve deliksiz bi uyku çektm..açık hava bayılttı oğlumu..
cnm oğlum bnm yaa annesinin ne denli manyak olduunu biliyoda zorlamıyo bni..inşallah hep böyle olur maşallah arada huzursuzluklar oluyo tabi oda nazar boncuu

çok güzel resımler maşallah. dun bizde dışarı çıktık anne olunca her gorduğun anneyle muhabbet edıyorsun çok komık, anladım ki anneleri en iyi anneler anlyor. çocuğu olmayan arkadaslarınla artık eskısı gıbı anlaşamıyorsun falan

Berra düzeni olmuş canım, çok mutlu oldum...
Hoş şu anda benimki beni yiyor o ayrı :) bu kız gün geçtikçe daha bir zapt etmesi zor hale geliyor , fıldır fıldır her yeri :)
yerim onu ben, bu aralar fena halde yiyorum zaten :)

Çok tatlısın kuzumm ya bende bi gün eşimi böyle görecekmiyim acaba

Ohh maşallah canımm bizim kız dün dışarıdan geldikten sonra uyudu uyandı gayet keyifli misafirler fln gittii hobaaa show başladı resmen çığlık atıyor ya ağlamayan bebek çok korktum bişey oldu diye yine eşimle aldık dışarı çıktık uyudu öyle döndük saat 5beş buçukta uyandı tekrar

Aynen kuzum anlatıyorum anlatıyorum ama onlar beni anlamıyormuş gibi oluyor o duyguları tatmayan biri beni anlayamaz gibime geliyor burda yazıp birileri yorum yapınca beni anlayarak yorum yaptıklarını biliyorum ama

ay keşke bu düzen olsa gamze ama işte açık havadan kaynaklı öyle bi baygın..ama Allahıma bin şükür oğluşumun hakkını yemiim bi zorluu yok ya yavrum bnm annesi kurban olsunn..sadece bn gece deliksiz uyumak istiyorm şei buldun şeini arıyosun diyenler olabilir ama napiim uykusuz olunca canavar oluyorm onun ruh sağlıı açısındanda önemli :)) ay şimdide deli gibi gezesim var..
bu arada cumt...taksime gittk inanabiliyomusun :)) aşa indik karaköy eminönü sirkeci ordan sirkeci treniyle eve geldik..o gün sütü yeterli almamışm yanıma brz huysuzluk yaptı ama açlıktan yavrum yaa kıyamam..bnde uygun ortam bulamadm emzircek brz aç kaldı...neyse açlııda öğrensin P eve gelince somurdu resmen..ama trendeyken omzuma aldım dışarıyı seyretmeyi sevdi..ışıklar ağaçlar fln..

Dun bızde tum gun dısardaydık,aksam dondugumuzde banyosunu yaptırdım 11de uyudu ve sabah 6ya kadar uyanmadı hayret ettım,bende ılk defa gece kalkmamıs bulundum,acık hava bızım kızıda carptı,6dan sonra 10 kadar bı defa kalkıp gerı uyudu,emzırdım ve tekrar uyuyo sımdı,masallaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…