- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.781
Buda kızımın mayolu hali biraz daha geçsinde denize gidelim alttaki resimde kızımın ilk sesli kahkası çok şaşırdık çook güzeldi ama devamı gelmedi :))
Eki Görüntüle 436359
Eki Görüntüle 436360
Günaydınnn kızlar iyi haftalar herkese bizim yemek c.tesi yalan oldu kızım aşırı derecede ağlayınca bırakıp gidemedim pazar akşamı da misafir geldi
Dün Pınarla buluştuk güzel bi gündü ama çoook sıcaktı eve geldiğimizde kızımın yanakları kıpkırzmızı olmuştu bunlarda dünden resimlerrr
Eki Görüntüle 436355
Eki Görüntüle 436356
kızlar bu gün kızım açık çekmece kapağına çarptı anakucağından alırken tam neresi geldi göremedik bakıcısının kucağındaydı o da anlamadı yavrum çığlık çığlığa ağladı o ağladı ben ağladım allahtan o sonra sustu gülmeye başladı ben hala ağlıyorum kafsı felan olsa şişerdi heralde doktora götürsek mi biledim hiç biryerinde birşey yok ama ben çok kötüyüm kızımı yanımdan saniye ayıramam artık Allah hepimizin yavrusunu korusun çok korkunç oluyor insan Allahım kimsenin başına gelmesin
al işte saful da denizden bahsediyorsen nerdesin canım?
canım çok geçiş olsun Allah beterinden saklasısn
kızlar bu gün kızım açık çekmece kapağına çarptı anakucağından alırken tam neresi geldi göremedik bakıcısının kucağındaydı o da anlamadı yavrum çığlık çığlığa ağladı o ağladı ben ağladım allahtan o sonra sustu gülmeye başladı ben hala ağlıyorum kafsı felan olsa şişerdi heralde doktora götürsek mi biledim hiç biryerinde birşey yok ama ben çok kötüyüm kızımı yanımdan saniye ayıramam artık Allah hepimizin yavrusunu korusun çok korkunç oluyor insan Allahım kimsenin başına gelmesin
Günaydınnn kızlar iyi haftalar herkese bizim yemek c.tesi yalan oldu kızım aşırı derecede ağlayınca bırakıp gidemedim pazar akşamı da misafir geldi
Dün Pınarla buluştuk güzel bi gündü ama çoook sıcaktı eve geldiğimizde kızımın yanakları kıpkırzmızı olmuştu bunlarda dünden resimlerrr
Eki Görüntüle 436355
Eki Görüntüle 436356
Kızlar erkek bebeklerde kanguru zararlı diolar kullanan yada doktora soran varmı aranizda
Ben almadım ama bizimki kucakta dik durmak istiyo hep sokağa çıkınca arabada çok zorlaniyorum
maşallah kuzular, ve tebrikler annelerine, hiç doğum yapmış gibi durmuyorsunuz :)
Kızlar bezde kac numaradasınız,bız 3teyız artık buda kcuk gelıyo 4emı gecsek acaba?
Kızlar bezde kac numaradasınız,bız 3teyız artık buda kcuk gelıyo 4emı gecsek acaba?
Kızlar erkek bebeklerde kanguru zararlı diolar kullanan yada doktora soran varmı aranizda
Ben almadım ama bizimki kucakta dik durmak istiyo hep sokağa çıkınca arabada çok zorlaniyorum
Eki Görüntüle 436355
Eki Görüntüle 436356
Eki Görüntüle 436355
Eki Görüntüle 436356
çok tatlısınız kızlar..keşke bnde gelebilseydim ama çok feci kalabalık bi piknik yaptık..30-35 kişiydik..çok eğlenceliydi ama..
bnm dünya akıllısı oğlum hiç huzursuzluk vermedi hep uyudu ve uyanık olduu zmnlarda sevenlerine gülücükler saçtı..
veee dün 10 da yattı uyudu sbh 6 da kalktı sadece emmeye ve tekrar uyuyup 9 da uyandı..babaya kahvaltı bile hazırlayamadık adam işe geç kalıyodu az kalsın uyanamadk..
ayyy çok güzel bi geceydi yaaa inanamıyrm resmen gece hiç kalkmadı emmeye ve deliksiz bi uyku çektm..açık hava bayılttı oğlumu..
cnm oğlum bnm yaa annesinin ne denli manyak olduunu biliyoda zorlamıyo bni..inşallah hep böyle olur maşallaharada huzursuzluklar oluyo tabi oda nazar boncuu
canımcım, kangru zararlı olduğundan ve bebişlerimiz yatmak istemediğinden bir çoğumuz mei tai aldık ,
mei tai,
Eki Görüntüle 436508
yada wrap sling
Eki Görüntüle 436510
ikiside çok güzel, ancak wrap inanılmaz terletiyor doğal olarak, 5 metre kumaşı normal kıyafetinin üzerine sarıyorsun , dün sırılsıklam oldum mesela,
bunların dışında ergo baby vaar, henüz almadım onuda alacağım yakın zamanda, eşim onu çok istiyor çünkü, yoksa bu iki ürün beni 1,5-2 yaşına kadar idare eder ancak o daha hazır bir ürün olduğundan , erkeklere göre daha maskulen
çok tatlısınız kızlar..keşke bnde gelebilseydim ama çok feci kalabalık bi piknik yaptık..30-35 kişiydik..çok eğlenceliydi ama..
bnm dünya akıllısı oğlum hiç huzursuzluk vermedi hep uyudu ve uyanık olduu zmnlarda sevenlerine gülücükler saçtı..
veee dün 10 da yattı uyudu sbh 6 da kalktı sadece emmeye ve tekrar uyuyup 9 da uyandı..babaya kahvaltı bile hazırlayamadık adam işe geç kalıyodu az kalsın uyanamadk..
ayyy çok güzel bi geceydi yaaa inanamıyrm resmen gece hiç kalkmadı emmeye ve deliksiz bi uyku çektm..açık hava bayılttı oğlumu..
cnm oğlum bnm yaa annesinin ne denli manyak olduunu biliyoda zorlamıyo bni..inşallah hep böyle olur maşallaharada huzursuzluklar oluyo tabi oda nazar boncuu
çok güzel resımler maşallah. dun bizde dışarı çıktık anne olunca her gorduğun anneyle muhabbet edıyorsun çok komık, anladım ki anneleri en iyi anneler anlyor. çocuğu olmayan arkadaslarınla artık eskısı gıbı anlaşamıyorsun falan
Berra düzeni olmuş canım, çok mutlu oldum...
Hoş şu anda benimki beni yiyor o ayrı :) bu kız gün geçtikçe daha bir zapt etmesi zor hale geliyor , fıldır fıldır her yeri :)
yerim onu ben, bu aralar fena halde yiyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?