- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.801
Aynen kuzum anlatıyorum anlatıyorum ama onlar beni anlamıyormuş gibi oluyor o duyguları tatmayan biri beni anlayamaz gibime geliyor burda yazıp birileri yorum yapınca beni anlayarak yorum yaptıklarını biliyorum ama
aynen canım yaa aynı araba bende de var.anakucagına oturunca basıyo yaygarayı bizim kız..digerini denemedim daha.çok küçük diyee.bilmiyorum nasıl apcaz bende pişmanım ama yapcak bişey yok
biz 3 dün geçtik 5,5 kiloyuz,siz kaç kilosunuz?
canımcım, kangru zararlı olduğundan ve bebişlerimiz yatmak istemediğinden bir çoğumuz mei tai aldık ,
mei tai,
Eki Görüntüle 436508
yada wrap sling
Eki Görüntüle 436510
ikiside çok güzel, ancak wrap inanılmaz terletiyor doğal olarak, 5 metre kumaşı normal kıyafetinin üzerine sarıyorsun , dün sırılsıklam oldum mesela,
bunların dışında ergo baby vaar, henüz almadım onuda alacağım yakın zamanda, eşim onu çok istiyor çünkü, yoksa bu iki ürün beni 1,5-2 yaşına kadar idare eder ancak o daha hazır bir ürün olduğundan , erkeklere göre daha maskulen
evet kalça gelişimi için zararlı..bacaklar dümdüz değil kurbağa pozisyonunda olmalı..en azndan 4-5 ay..ayrıca erkek bebeklerde çok önemli pelvise baskı yapıyo bütün vücudun ağırlığı..daha onların yumurtaları neki küçücük ve gelişmekte..kullananlar var gerçi bişey olmadı fln diyolar ama herkeste olmıcak diye bişey yok yada uzun vadede ne gibi sorunlar olur bilinmez..erkek çocuklarda bilhassa önermiyo dr.lar..bn mei tai kullanıyorm ayakları içeri alıyorm ve biçok arkadaşta mei tai kullanıyo sanal bebek mağazasından bakablrsn..videolarıda var
Gamze eşinin taktıgı mei tainin kusakları kıvrılmış, ip gibi olmuş. bu da sırtını ve omzunu acıtabilir uzun sure kullanımda. o kuşakları iyice germeniz lazım. yoksa ağrı yapabilir
ay keşke bu düzen olsa gamze ama işte açık havadan kaynaklı öyle bi baygın..ama Allahıma bin şükür oğluşumun hakkını yemiim bi zorluu yok ya yavrum bnm annesi kurban olsunn..sadece bn gece deliksiz uyumak istiyorm şei buldun şeini arıyosun diyenler olabilir ama napiim uykusuz olunca canavar oluyorm onun ruh sağlıı açısındanda önemli :)) ay şimdide deli gibi gezesim var..
bu arada cumt...taksime gittk inanabiliyomusun :)) aşa indik karaköy eminönü sirkeci ordan sirkeci treniyle eve geldik..o gün sütü yeterli almamışm yanıma brz huysuzluk yaptı ama açlıktan yavrum yaa kıyamam..bnde uygun ortam bulamadm emzircek brz aç kaldı...neyse açlııda öğrensinP eve gelince somurdu resmen..ama trendeyken omzuma aldım dışarıyı seyretmeyi sevdi..ışıklar ağaçlar fln..
Dun bızde tum gun dısardaydık,aksam dondugumuzde banyosunu yaptırdım 11de uyudu ve sabah 6ya kadar uyanmadı hayret ettım,bende ılk defa gece kalkmamıs bulundum,acık hava bızım kızıda carptı,6dan sonra 10 kadar bı defa kalkıp gerı uyudu,emzırdım ve tekrar uyuyo sımdı,masallaaaaaah
Gamze eşinin taktıgı mei tainin kusakları kıvrılmış, ip gibi olmuş. bu da sırtını ve omzunu acıtabilir uzun sure kullanımda. o kuşakları iyice germeniz lazım. yoksa ağrı yapabilir
Buarada hazıranın 8ınde 3.bıtırıp 4e gırıcez,ama bu cızelgeyı anlamıyorum ben,gercı bu ara hıcbıseyı anlamıyorum
boba wraplerin içinde farklı bir doku var. o da bendeki diger wrapten daha sıcak tutuyor. bendeki yerli uretim wrapler çok daha ince bu arada.
esperanzaa anladım cnm. Allah yardımcın olsun. Sana birşey sorayım ozaman. Dişe törpü yapmak diye birşey var mı? Benim üstteki yirmilik dişleri yanaklara doğru çıktı Ve arada eti tahriş ediyor çok sıkıntı yapıyor. Az kalsın 6 aylık hamileyken çektiriyordum da antibiyotikle idare ettik... Yani merak ettiğim tek seçenek çektirmek mi?
Kızlar bısı sorcam,kızımı kucagıma aldıgımda devamlı sag tarafına bakıyo,kafayı sola cevırdıgımde ısrarla tekrar saga cevırmek ıstıyo,bu durum bı sıkıntı yaratabılırmı?
esperanza ben de sana bi soru sorayım madem :)) ya 27 yaşındatım ve suana kadar hiç diş sorunum olmamıştı ama hamileliğimin 2.ayında diş ağrısı oldu cürük dedi dr ama hamileym die bişey yapamadılar ağrı kesicilerle 1 ay geçiridm sonra kendiliğinden geçti ama şimdi tekrar ağrılar başladı. bana kanal tedavisi ve dolgu yapmamız lazım demişti dr o zaman tehikeli die yapmadılar peki şimdi yaptırmam da sakınca olur mu hani emziriorum ya ???
günaydın güzel annişlerrr oğluşum 3.5 aylık oldu ama sanki kocaman çocuk bunlar yaa inanamıorum hala böle güzel bişiee sahip olduğuma.... seni çok seviorum cnım oğlummmm
Eki Görüntüle 436567
Gamzecım yaa bende berna gıbı ınsallah dıcem bu uyku duzenıne ama galıba bızımkıde acık hava ve uykunun getırısıyle o sekılde uyudu umarım o sekılde devam eder uykusu
canım benim, emzirme konusundada kendini alıştır biraz, evde örtü ile emzir birazcık, hangi kıyafetle nasıl olacağını çalış ve sonra dışarıda sadece bir poponu koyabilecğein bir yer bulman yeterli :)
cumartesi günü metro markette, satılmak için sıralanan bahçe salıncakları var ya, oraya oturup emzirdim :)
ayrıcada gece uykusu çok çok önemli canım, hiç fazla birşey istemiyorsun, gece kesintisiz uyusan tüm gün bir canavarla uğraşmak zor gelmez , yeterki kaliteli ve yeterli uyumuş ol...
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?