2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kuzum anlatıyorum anlatıyorum ama onlar beni anlamıyormuş gibi oluyor o duyguları tatmayan biri beni anlayamaz gibime geliyor burda yazıp birileri yorum yapınca beni anlayarak yorum yaptıklarını biliyorum ama

bnm arkadaşlarım bni aramıyolar bile nerdeyse..çünkü artık onlarada hitap etmiyorm..çocuklu bi kadınla çocuksuz bi kadın bir olurmu..onlar belki rahat takılmak istiyolar ha deyince heryere gidebiliyolar..bn ayak uyduramıyorm sonuçta bide alışveriş alanı flnda değişti bnm önceden kendime bakıyosam şimdi hep bebek reyonlarındaym böyle birini napsın arkadaşlarım :)) bzde o yüzden burdayz işte brbirimizn halinden anlarız diye...
iyiki varsınız kızlar :))

Gamze eşinin taktıgı mei tainin kusakları kıvrılmış, ip gibi olmuş. bu da sırtını ve omzunu acıtabilir uzun sure kullanımda. o kuşakları iyice germeniz lazım. yoksa ağrı yapabilir

Buarada hazıranın 8ınde 3.bıtırıp 4e gırıcez,ama bu cızelgeyı anlamıyorum ben,gercı bu ara hıcbıseyı anlamıyorum

kangurular ikiye ayrılıyor. biri klasik, bebeğin askıda gibi oldugu sağlıksız oılanlar; diğeri sling tipi bebeğin oturur gibi taşındıgı tipler. aşağıdaki illustrasyonda aradaki farkı gorebilirsiniz.

sling seçmenize yardımcı olacak uzun bir yazım var. üşenmezseniz okursanız cok faydalanacağınıza eminim http://www.sanalbebekmagazasi.com/index.php?do=dynamic/view&pid=11

Son düzenleme:
Gamze eşinin taktıgı mei tainin kusakları kıvrılmış, ip gibi olmuş. bu da sırtını ve omzunu acıtabilir uzun sure kullanımda. o kuşakları iyice germeniz lazım. yoksa ağrı yapabilir

boba wraplerin içinde farklı bir doku var. o da bendeki diger wrapten daha sıcak tutuyor. bendeki yerli uretim wrapler çok daha ince bu arada.

canım benim, emzirme konusundada kendini alıştır biraz, evde örtü ile emzir birazcık, hangi kıyafetle nasıl olacağını çalış ve sonra dışarıda sadece bir poponu koyabilecğein bir yer bulman yeterli :)
cumartesi günü metro markette, satılmak için sıralanan bahçe salıncakları var ya, oraya oturup emzirdim :)

ayrıcada gece uykusu çok çok önemli canım, hiç fazla birşey istemiyorsun, gece kesintisiz uyusan tüm gün bir canavarla uğraşmak zor gelmez , yeterki kaliteli ve yeterli uyumuş ol...

işte standart bir bebek düzeni bu işte, inşallah bu düzenleriniz bir süre sonra kalıcı olur,

Hülya, teşekkürler :)

Buarada hazıranın 8ınde 3.bıtırıp 4e gırıcez,ama bu cızelgeyı anlamıyorum ben,gercı bu ara hıcbıseyı anlamıyorum

tamam canım doğru çizelgen işte, 8 haziranda, 3 ay diyecek ve 9 haziranda 3 ay 1 günlük diyerek 3 bitti, 4. ayın ilk günü demek isteyecek :)

boba wraplerin içinde farklı bir doku var. o da bendeki diger wrapten daha sıcak tutuyor. bendeki yerli uretim wrapler çok daha ince bu arada.

ciddi misin ? ay bende diyorum bu kadar insan bunu yazın kullanıyorsa, sen de kullanırsın demek ki o kadar da rahatsız olmuyorlar diyordum :)

pişiyorum Hülya pişiyorum :) Nihan diyor ya, atletin üzerine giy ve çık kimse anlamaz, atlet değil sütyen paklar :)

Kızlar bısı sorcam,kızımı kucagıma aldıgımda devamlı sag tarafına bakıyo,kafayı sola cevırdıgımde ısrarla tekrar saga cevırmek ıstıyo,bu durum bı sıkıntı yaratabılırmı?

canım dişe törpü yapmak, yani möllemek diyoruz biz, dişi mine seviyesinden hafifçe aşındırmaktır. ma dediğim gibi mineyle sınırlıdır dolayısıyla az miktarda aşındırma yapılabilir. dişin yanağına doğru ne kadar çıkıntılıdır bilemiyorum eğer az bir möllemeyle kurtarılabilecekse denenir, sivri köşeler vs yumuşatılabilir. ama çoğu kez 20 yaş dişleri fazla çıkıntılı olur yanağa doğru ve möllemeyle kurtarmaz. çekilmesi gerekir bu durumda. yanağını içten yaralayabilir çünkü. 20 yaş dişi çekimi için endikasyon doğar bu durumda. yani çektirmen senin yararına olabilir dediğim kadar çıkıntılıysa yanağa doğru.

Kızlar bısı sorcam,kızımı kucagıma aldıgımda devamlı sag tarafına bakıyo,kafayı sola cevırdıgımde ısrarla tekrar saga cevırmek ıstıyo,bu durum bı sıkıntı yaratabılırmı?

zannetmiyorum canım, Berra'da bir yöne takılıyor, uyurken bile kafasını çeviremiyorum, uyanıkken imkansız oluyor :)

günaydın güzel annişlerrr oğluşum 3.5 aylık oldu ama sanki kocaman çocuk bunlar yaa inanamıorum hala böle güzel bişiee sahip olduğuma.... seni çok seviorum cnım oğlummmm

Eklentiler

• $Resim 045.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 26
Gamzecım yaa bende berna gıbı ınsallah dıcem bu uyku duzenıne ama galıba bızımkıde acık hava ve uykunun getırısıyle o sekılde uyudu umarım o sekılde devam eder uykusu

canım kanal tedavisi dedilerse ve gerekiyorsa mutlaka yaptırman gerekir. çünkü kanal tedavisi aşamasına kadar ilerlemiş bir sorunun geri dönüşümü olmaz. ve daha ileri aşamada iltihabı reaksiyon dişi saran dokulara ve kemiğe de ilerler, abseleşebilir, daha fazla sıkıntı çıkarır başına. merak etme doktorun uygun bir anestezik kullanacaktır senin için. hamilelikte çok müdahale etmek istemezler ama şuan daha güvenli

oyyyyyyyy :))))

Gamzecım yaa bende berna gıbı ınsallah dıcem bu uyku duzenıne ama galıba bızımkıde acık hava ve uykunun getırısıyle o sekılde uyudu umarım o sekılde devam eder uykusu

canımcım, uyumayan çocuk o zamanda uyumuyor, umut var yani sizde :)

Berra artık dışarıda uyumuyor mesela, ve çok hırçın

Kızlar bebegınızın bıngıldagını kontrol edıyomusunuz,gecen burda okumustum bı arkadas yazmıstı,sımdı yıne baktımda 2parmak kalınlıgında bı acıklık var

bnm emzirme konusunda alıştırma yapmama grk yok çünkü kapalı olduum için ve ferace giydiim için dışarda emzirmeye üşeniyorm..o feracenin ipleri çırtları fln çok yoruyo sanırm çareyi emzirmeye daha uygun bi ferace alark bulmaya çalışcm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…