2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda şeytanın bacağını kırdım ve jokere gidip yeni bir bebek arabası daha aldım. bahsetmştm bizimki bebe confort loola, bana çok hantal geldi, oto koltuğu da hiç rahat değildi. kızım hiç sevmiyor hep ağlıyor içinde ve kayıyor. gidip hafif bir baston puset aldım. yine bebeconfort, mila modeli. gerçekten hafif. sırtı bir miktar yatıyor, tam değil ama yarı oturur pozisyona geliyor.sanırım önümüzdeki aydan itibaren daha rahat kullanıcaz..

Kızlar erkek bebeklerde kanguru zararlı diolar kullanan yada doktora soran varmı aranizda
Ben almadım ama bizimki kucakta dik durmak istiyo hep sokağa çıkınca arabada çok zorlaniyorum

ben erkek bebek annesi değilim ama fikir vermesii açısından ergo baby aldım ben,memnunuz şimdilik ama ilerki aylarda ayaklarımızı çıkarınca daha rahat olacak sanırım

hayırlı olsun canım,kaca aldın,bızım arabamızda cok agır cok zorlanıyorum,memnunsan tavsıye edermsn,burdada var joker bı bakayım

Merhabaaaaa güzel annelerrr, dün gezmekten internete vakit ayıramadım. eee ilk defa bu kdr uzun süre dışarıda kalınca eve geldiğimizde pestilimiz çıkmıştı. Minnoşum dün ilk pikniğini yaptı,taaa Ömerli ye pikniğe gittik. Güzel kızım sağolsun ne yolda ne de piknik alanında huysuzluk yapmadı,güzel güzel uyukladı,uyanık kaldığı zamanlar zaten gülücükler saçtı herkese.
Ben biraz eğlenmeyi abarttım sanırım,top ip ne varsa tüm oyunları birden oynadım,hamileliğimde epey uzak kalmıştım. şuan kollarımın ağrısından fena çöküşlerdeyim taabii kiiii

Bızde dun polonezdeydık ılkkez yavrum cok uysaldı hep uyudu uyandıgndada cok aktıf ve gulectı:)) Cok ıyı geldı valla ıykıde gıtmsıım gerı donerken uzulerek dondum ıcımden oglanın yattgı hamagı sökup alasım geldı okdr guzl uyuodukı ıcınde:)))) Herkesler gezmıs demekkı dun pıknık gunu olmus masallah:))

polonez mii neee bizde dönüşte polonezköyden geldik geze gezee, görüşseydik keşkee bende çok memnun kaldım bu gezme olayından. bebişim en son 12de yattı sabah 6 ya kadar aralıksız uyudu,sabah gülerek uyandı. sen hamakta uyuttun demekk, biz arabasını götürdük onda uyudu fıstığım,hamak hiç boş kalmadı kii babasından fırsat mı kaldı kızıma

haftaonu piknikleri bebişere iyi gelmiş anlaşılan, benim bebeğimde cts tüm gün dışarda kaldı, sahil gezisi piknik derken hawa kararmıştı eve döndüğümüzde banyosunu yaptırıp uyuttuk 10:30 da, ve 5 de kalktı:) sonra emzirdim yatırdım ve 8 de kalktı, açık hawa çarptı heralde benim çocuum yapmazdı böle şeyler:))
bir de kızlar, bebekleriniz çıngırak gibi tutma yeri olan oyuncakları tutuyorlarmı??benim bebeğime çok uğraşmama rağmen tutturamadım..

hehehe :)

bizde şiledeydik :) karadenizi feth etmişiz dün :)

yarın geliyorsunuz dimi ?

ben,merve,mine,müşra,nihal,elnora kaçımış olabilirim emin değilim kesin geleceğinden, ayça oğlanı kestirecek gelemiyor ,

tuğba ?

başka ?

Son düzenleme:

sen uğraşma zaten canım, onun tutma hizasında dursun sürekli, vakti gelince tutacak bir anda, sen ne kadar uğraşsanda vakti değilse tutmaz...

kızlarr size bronzlaştırıcı bir tarif veriyorum..

2 rendelenmiş havuç üstüne çıkacak kadar pamuk yağı( bulunmazsa zeytin yağı)

2 tarçın kabuğu

5-6 karanfil

karıştırıp 10 gün bekletiliyor süzülüp cam bir spreye koyup kullanabilirsiniz şems aslanın tarifi doktorumdan almıştım güneşe bişe çıkmadan gölgede bronzlaştırıyomuş çokta kalıcı oluyomuş..

henüz yapmadım ama denicem bende

heheh valla sanırım hava çarptı gerçekten miniklerimizi,hayatında böyle uyumamıştır fıstığım benimde. uzun ve deliksiz bir uyku benim yaramaz kızım tutuyor ama uzun süre değil. o benim saçlarımı tutup çekmeyi daha çok seviyor

Ay cok sevıyorum su bulusmalarınızı,benım burda hıc dogru durust arkadasım yok,varolanlarda hep bekar,ppffff bı kayserılı olmazmı su topıcte bea?

dün hepimizinnn gezme günüydü demekk
canım benim kesin değil,kızıma uzun yolda tek başıma güvenemiyorum. bebek arabasını zaten taşımam çok zor belki de imkansız,siz fazla tecrübeli oldunuz benden ben bugün cesaretimi toplarsam tlf laşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…