2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben alırım seni ?

ayrıca merve sanki bağdattan geliyorsun haaaa :))) altı üstü ümraniyeden sahile 20 dk :)

Ay cok sevıyorum su bulusmalarınızı,benım burda hıc dogru durust arkadasım yok,varolanlarda hep bekar,ppffff bı kayserılı olmazmı su topıcte bea?

Kayseridesin demek canım,bende Yozgat lıyım,Kayseride de çok akrabam var. aslında oranın insanları çok sıcaktır bildiğim kadarı ile,böyle gezişmeleri severler. senin şansına hep bekarları düşmüş belli ki.

saç çekmeler bizde de başladı, saçımı tuttuğu şevkle oyuncağını da tutsa keşke:))
bi de kızlar güneş koruyucu sürüyo musunuz bebişleri dışarı çıkarırken??

ayrıca merve sanki bağdattan geliyorsun haaaa :))) altı üstü ümraniyeden sahile 20 dk :)

ben alırım seni ?

heheheh bana şuan bağdat geliyor desem yeridir kızımla tek başıma daha markete bile gitmedim,hep yanımda birileri oldu. Alma teklifine bayıldım yol arkadaşım olcak demek,cesaretim artar gibi oldu o zaman anlaştık kızımla bende korka korka varız:18:

Öncelıkle hayatımın altıntısını yaptım karıstırırsam affola:))) Bıde herkese merhabaa nasılsınz vs:)) Bıdee uzun zamandr yoktum umarım herkes ıyıdr:)))
Napım kız oyle uyurmu cocuk mınıcıkk oluo hatta bezınde olmuo sadece popsunda oluo onu bıle alıorum pıserse sonra yıne ben ugrascm:)) Bende dun sallamadn kendı yatagnda uyuttum cok sukur ılk gece guzel gectı:))
evet var ya bende bebekleri oyle hayal ederdım yedir uyut altını değiş ama onunda bir birey olduğunu canının kucakta gezmek istiyeceğini, evi keşfe çıkacağını :) hiç düşünmemiştim
Benımkı kucagı sevmıo demstım dımı kendısı cıns oldugu ıcın:)) Hatta dıyebılrıımkı kuckta aglıo bırakınca susuo:))))
Allah keyfinizi bozmasın.....
Bizim oglanda dışarıya alışınca bizde ailecek cay iccez bigun inşallah :)
Bızımkıde dısarda hıc durmuo ama dun pıknıkte uyudu guldu eglendı ınsallah alısırda bende rahat ederım
Plajmı bız burda tatıl hayallrı kuralım hatun evnden plaja ınsın ohh mıss:))))

Benımkınınde duzenı varmı bılmem ama sanırım var sabaha karsı 1 kere emzırmek ıcın uyanıosam var demektır dımı:)))
Ben ne bıleyım annem bıleydım gorusurduk hatta trfk olur dıye gec bıle cıktık gercı bı ıse yaramadı yıne trafık oldu:))) Gıttıgm yerde bır suru hamak var bızım masanın yanındada vardı sorun olmadı:) sallana sallana uyudu mınık böcegm:))
Bende gelcem ınsallah nıyet ettım:)

Olmaz oyle sey bende hıc tek basıma cıkmadım hatta annem cesrtımı kırmk ıcın elındne gelenı yaptı bostancıda oturan halamı yanıma almamı bıle soyledı:)))

ben alırım seni ?

Gamze benıde al buna yok demem ahahah:))))

ay ne güsell buluşun kızlar bizim bursalılar buluşuyolar ev gezmesi felan yapıyolar ama bizi çağıran yokk halbuki 2 kere buluşup tanışmıştıkkkk :44::44::44:

Mine o zamann yarın ilk defa yalnız çıkcaz dışarı,ben kızıyorum kendime artık,çocuk muyum neyim sanki hayatımı eve kapalı geçirdim,gezenti nin tekiyim,o zman kızımla da gezmeye alışmam lazım. benim tek sorunum bebek arabası kısmı. ben o eşek kadar bebek arabasını nasıl ordan oraya taşıcam? yoksa gerisini dert etmiyorum.

Yaaa sen ne dıosunn anneme dedım yarn ben arkadslrımla bulscm nerde dıye bı gozlerını actı dısarda dedım kurdugu ılk cumle offf ıcım kötu oldu aklım sızde kalck gordunmu bana olan işi:))) Yaa anne dedım yettı beee hep cesartımı kırıosun 2 aylk oldu cocugu alıp bıyer egoturemedm hep yanımda bırılerı vardı dedım tamam haklısındaa nasıl yapcn o arabayı nasıl tasıcan dedı evet arabası sıkıntılı agır alsm bı dert almasm bı dert bılemedmm benımde tek derdım suan o gamzenın cazıp teklıfıne hemen salca olmak yuzsuzlugunde bulunabılecgım kadr ağır ahahaha:)))

şasesi ayrılmıyo mu..ben taksinin bagaja atıyorum şaseyi anakucağıda yanımda zaten..taksiciler yardım ediyo indirip bindirirken..gayet rahat oluyo öle..

kızlar babamın çocukluk arkadaşı çocou doktoru rotavirüsü bide ona sordurayım dedim babam aradı konuşmuş arkdaşıyla kesinlikle ve kesinlikle yaptırsınlar demiş ilerleyen yıllardada büyük faydasını görürler demiş..gribi bile daha hafif atlatılıyomuş..ben zaten yaptırcaktım yinede sormuş olduk

aaa teyzem neden senin cesaretini kırıyorkiiii oysa normal doğurursun diye diye diyeee seni cesaretlendirmişti bunca zaman,özlü sözlerinizle yüzümüzü güldürmüştünüzz
benim annemde çıkın dışarı ne olcak diyor ama kısa mesafe. Bostancı yı daha sölemedim dur bebişle karşı komşuya gittiler gelsin söleyimm de şok olsun
bir de araba kolay olsun diye pierre cardin tek tuşla açılan kapanan arabasından aldım,pehhhh onu bile beceremiyorum,okadar kullanmadık arabayı düşünn. wrap rahat oluyor ama onda da hava iyice ısındı pişer çocuk,market falan olsa neyse dee.

şasesi ayrılmıyo mu..ben taksinin bagaja atıyorum şaseyi anakucağıda yanımda zaten..taksiciler yardım ediyo indirip bindirirken..gayet rahat oluyo öle..

AYrılıoo ama pusette rahat edemıo sankı bende normal arabayla cıkarıorumonu bırazda pratık yapmam lazm sanırım:) Yaa dogru dıosun yaa bıyerden baslamak lazm uyansın hemen markete gotrcm onu:)) Yada once ananesıne ıneyımde dısarı nasıl cıkıcam gorsun:))

hadi yaa,benm kızımın doktoruda gerek yok dedi. çok zorunlu değil dedi. yaptırmayı düşünmüyordum şimdi kafam karıştı. eski doktorumuzda yapmanıza pek gerek yok demişti. ayy çok kafam karıştı,yaptırsak mı yaaa

En ıyı yaptıgı ıslerden bırıdır:)) Ödu kopuoo bız dısarı cıktıgımzda kucuklukten berı bu boyle sımdı aynı rejımı torunu uzerınındede uyguluyo ıste:))) Bnde boyle raht harkt edım dıyee ıstıorum o wrmpmıdr ergomudr hangısı daha rahatsa ıste ondn ama sonra hava sıck dedgn gıbı okdr saat otrmakta nasıl saklıcm onu kucagımda yavrum zatn terlemek ıcın yer arıo:)) Napcagımı sasrmıs durumdayım sekerım:))

Bızım doktrda ası yapmaya gotururken bebegı anlattı yapılacak asıları rota ıcın en sevdıgım ası yaptrmanı mutlaka tavsıye ederım demıstı:)

anneciğinin ellerinden öperim amaaaaa seni korkutmasınnn artık hem sıcak tutmamalı hem bebek rahat olmalı içinde yazın,wrapta sıcak oluyor ama cok rahat,ergo yu hiç bilmem. pahalı diye ben bakmadım bile düşün,belki daha sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…