- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.861
Bızım doktrda ası yapmaya gotururken bebegı anlattı yapılacak asıları rota ıcın en sevdıgım ası yaptrmanı mutlaka tavsıye ederım demıstı:)
canım dişe törpü yapmak, yani möllemek diyoruz biz, dişi mine seviyesinden hafifçe aşındırmaktır. ma dediğim gibi mineyle sınırlıdır dolayısıyla az miktarda aşındırma yapılabilir. dişin yanağına doğru ne kadar çıkıntılıdır bilemiyorum eğer az bir möllemeyle kurtarılabilecekse denenir, sivri köşeler vs yumuşatılabilir. ama çoğu kez 20 yaş dişleri fazla çıkıntılı olur yanağa doğru ve möllemeyle kurtarmaz. çekilmesi gerekir bu durumda. yanağını içten yaralayabilir çünkü. 20 yaş dişi çekimi için endikasyon doğar bu durumda. yani çektirmen senin yararına olabilir dediğim kadar çıkıntılıysa yanağa doğru.
kızlar banyodan sonra hala şapka takmalımıyım..korkuyorm üşütr diye..ama şapkalrda kçldü artk
hadi yaa,benm kızımın doktoruda gerek yok dedi. çok zorunlu değil dedi. yaptırmayı düşünmüyordum şimdi kafam karıştı. eski doktorumuzda yapmanıza pek gerek yok demişti. ayy çok kafam karıştı,yaptırsak mı yaaa
Ne bıleyım bıde benm esım cok ıstıo onune takıp dolanmak:) Bırazda ondn dolayı almak ıstıorum once bı evden kendım cıkmayı becersm kımseye bırakmıcm bu ısı:)) Sımdı farkettımde gamze kactı sanırım ahaha dedı ben bu yol ız bılmezlerle ugramam ahahah:)))anneciğinin ellerinden öperim amaaaaa seni korkutmasınnn artıkhem sıcak tutmamalı hem bebek rahat olmalı içinde yazın,wrapta sıcak oluyor ama cok rahat,ergo yu hiç bilmem. pahalı diye ben bakmadım bile düşün,belki daha sonra
biraz pahalı ama iyi bi aşı..biz ilkini olduk..5.ayda 2.si
Bende gelıyorum benıde yaz:)hehehe :)
bizde şiledeydik :) karadenizi feth etmişiz dün :)
yarın geliyorsunuz dimi ?
ben,merve,mine,müşra,nihal,elnora kaçımış olabilirim emin değilim kesin geleceğinden, ayça oğlanı kestirecek gelemiyor ,
tuğba ?
başka ?
cnm ben nerdeyse bir aylıktan beri takmıyorum. Sadece dışarı çıkarken rüzgarlı olduğunda takıyorum. Eldivenide bir hafta felan taktık.
Cevapladığın için teşekkür ederim cnm. En sağlamı çektirmek ama Niğde de çekmiyorlar. Kayseriye sevk ediyorlar bu da demek oluyor ki oğlum büyüyene kadar idare edeceğiz
cnm ben nerdeyse bir aylıktan beri takmıyorum. Sadece dışarı çıkarken rüzgarlı olduğunda takıyorum. Eldivenide bir hafta felan taktık.
Aile hekimine sorduğum da üç çocuğum var üçüne de yaptırmadım, suları kaynatıp verin yeterli demişti. kızı da oğlumdan iki ay büyük... Ben yine ne olur ne olmaz diye çocuk doktoruna sorduğum da o da oğluna yaptırmadığını söyledi. Bu doktorlar arasında ki tutarsızlıklar insnı çileden çıkarıyor.Düşünüyorum da tarih öğretmenin birinin Fatih Sultan iyiki İstanbulu fethetti deyip diğerinin etmesine gerek yoktu dediğini, :)))))))) iki zıt düşünce
dün hepimizinnn gezme günüydü demekk
canım benim kesin değil,kızıma uzun yolda tek başıma güvenemiyorum. bebek arabasını zaten taşımam çok zor belki de imkansız,siz fazla tecrübeli oldunuz bendenben bugün cesaretimi toplarsam tlf laşırız
Benımkınınde duzenı varmı bılmem ama sanırım var sabaha karsı 1 kere emzırmek ıcın uyanıosam var demektır dımı:)))
Gamze benıde al buna yok demem ahahah:))))
Yaaa sen ne dıosunn anneme dedım yarn ben arkadslrımla bulscm nerde dıye bı gozlerını actı dısarda dedım kurdugu ılk cumle offf ıcım kötu oldu aklım sızde kalck gordunmu bana olan işi:))) Yaa anne dedım yettı beee hep cesartımı kırıosun 2 aylk oldu cocugu alıp bıyer egoturemedm hep yanımda bırılerı vardı dedım tamam haklısındaa nasıl yapcn o arabayı nasıl tasıcan dedı evet arabası sıkıntılı agır alsm bı dert almasm bı dert bılemedmm benımde tek derdım suan o gamzenın cazıp teklıfıne hemen salca olmak yuzsuzlugunde bulunabılecgım kadr ağır ahahaha:)))
şasesi ayrılmıyo mu..ben taksinin bagaja atıyorum şaseyi anakucağıda yanımda zaten..taksiciler yardım ediyo indirip bindirirken..gayet rahat oluyo öle..
cevap için teşk.ler cnm bnde kullanmıyorm sadece banyodansonra ıslak olduu içn korkuyorm üşütür diye..
BANYODAN SONRA ŞAPKA TAKAN BAŞKA KİMSE YOK MU? napıyosunuz nasıl kuruluyosunuz?
cevap için teşk.ler cnm bnde kullanmıyorm sadece banyodansonra ıslak olduu içn korkuyorm üşütür diye..
Mervecım gelmıyormusun ya ben senınle tanısmayı cok ıstıyordum ama:)
Mervecım gelmıyormusun ya ben senınle tanısmayı cok ıstıyordum ama:)
Bende gelıyorum benıde yaz:)
Gamze bızı alırsa gelıcez yoksa gelmıcez:)))
arabadaki 1 kişilik kontenjan doldu, aslında mervenin arabasını duyunca tereddüt etmiyor değilim şu anda, sığdıracağız bir şekilde artık :)
ayça'nın kine yazarken sende bu alıntı için cevabını almış olursun şeker :)
yaşa be Ayça, tırsak bunlar :)
taksiyi durduracaksın, şöför inecek arabadan, sen bebeğini arka kolltuğa yerleştirdikten sonra, bebek arabasını kapatacaksın ve taksici bagaja yerleştirecek bu kadar basit, hatta daha kolay bu çünkü bagaja yerleştirme işini de ben yapıyorum :)
ayrıca, ana kucağında Ayça'nın maksimum huylu oğluşu :))) duruyorsa, her bebek durur, sadece siz annelerin işgüzarlığı onda bebeği taşımamak , koyun yavrularınızı ana kucağına, sizde rahat edin o da rahat etsin aaaaa...... :))))
Ben banyodn sonra hıc sapka takmadımkı sapkamı takmak gerekıodu? Ben hep ınce tulbentle sıldım kuruttum baznde kuruladıktn sonra kafasına doladım:)
vay bee vay beeee minnacık iki arabaya yer yok mu Mineee arabaları almasak olmaz mııı yaaa,kucakta durmaz mı miniklerrr acabaaa yoksa Gamze bizi almıcak
Ne bıleyım bıde benm esım cok ıstıo onune takıp dolanmak:) Bırazda ondn dolayı almak ıstıorum once bı evden kendım cıkmayı becersm kımseye bırakmıcm bu ısı:)) Sımdı farkettımde gamze kactı sanırım ahaha dedı ben bu yol ız bılmezlerle ugramam ahahah:)))
Bu asının totalımı pahalı yoksa her bırımı pahalı:) Sımdı ben yaptrdım hastanede lakın ogun 60 lıramı ne verdık o yuzden ben nekdra yaptrdgmı bılmıorum yanı her dozuda aynı deglms sanırım? Bılmıorum ıste dr kesınlıkle tavsıye ederım benım en sevdıgım asıdır dıyınce bende hemen yaptrdım:) Annemın tabırıylee kım derse seyım hıyar mısalı oldu ama napalıM:))
vay bee vay beeee minnacık iki arabaya yer yok mu Mineee arabaları almasak olmaz mııı yaaa,kucakta durmaz mı miniklerrr acabaaa yoksa Gamze bizi almıcak
Ne bıleyım bıde benm esım cok ıstıo onune takıp dolanmak:) Bırazda ondn dolayı almak ıstıorum once bı evden kendım cıkmayı becersm kımseye bırakmıcm bu ısı:)) Sımdı farkettımde gamze kactı sanırım ahaha dedı ben bu yol ız bılmezlerle ugramam ahahah:)))
Bu asının totalımı pahalı yoksa her bırımı pahalı:) Sımdı ben yaptrdım hastanede lakın ogun 60 lıramı ne verdık o yuzden ben nekdra yaptrdgmı bılmıorum yanı her dozuda aynı deglms sanırım? Bılmıorum ıste dr kesınlıkle tavsıye ederım benım en sevdıgım asıdır dıyınce bende hemen yaptrdım:) Annemın tabırıylee kım derse seyım hıyar mısalı oldu ama napalıM:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?