2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vay bee vay beeee minnacık iki arabaya yer yok mu Mineee arabaları almasak olmaz mııı yaaa,kucakta durmaz mı miniklerrr acabaaa yoksa Gamze bizi almıcak

merve, şöyle yapıcaz, senin kız arabanın içinde ana kucağında mı duruyor , kucakta mı?

eğer öyle ise, şöför ben, berra ön koltukta, berra'nın arabası bagajda, sen arka koltukta, minicik kızın wrap ile sana bağlı ve sende emniyet kemerini bağlayacaksın, sizin bebek arabası da yanınızda duracak :)

walla benim arabam öyle 7 kişiliklerden değil, ufacık tefecik bir polo :)

ben o Berra yı yerimm nerden öğrendi kii ninni söylemeyi? ben bazen Alya ya söylüyorum taklit ediyor beni
ee Berra kendi kendine uyumayı öğrenmişti,şimdi ninni faslına geçti

1 ay sonrada çocuk isyan ederse anne yeter artık bırak şu pc yi diye hiç şaşma :))

Valla normal dogum yapmak ıcın ordn oraya kostururken o ıcımdeydı hersey okdr rahattıkı atlaya atlata gezıodum sımdı hıc tek cıkmadıgımdan cesaret edemıorum:))) Bakalım dıyıorum artıkk benı sonra nerenıze alırsınz bılmemmm
vay bee vay beeee minnacık iki arabaya yer yok mu Mineee arabaları almasak olmaz mııı yaaa,kucakta durmaz mı miniklerrr acabaaa yoksa Gamze bizi almıcak
Yuru be merveee kım tutar senı ıste ornek arkadass gor gamzee benım ıcın arabasını yanına almaktan vazgectı kuzum ahahaha:)) Merve ozamanda gamzenın arabda uyutruz bebeklerı bosver almayalım ahahah:)))

ne bilim hani bebek soğuu kafadan alırmış ya bnde başka kurutma yöntemi bilemedm şapka taktm kuruyunca çıkardm..

Yaa oyle derler evet ama ben kendım bıldıgmden degıl buyuklerım hıc oyle yıkamadılr ılk yanı basına bısey gecrmedılr hep tulbentle kuruladık zatn ıkı tel saclrı var hemen kuruolr bence oyle ıslak bı sekılde kapaman daha zararlıdr o ıslk kafasında daha uzun sure kalıo soncta?:)

Ya bende korkuyorum tek cıkmaktan 2 kez anneme geldım tek ama uyudu Allahtan esımde tek cık ne olucak dıyor ama dun palladıuma gıttık arabada uyudu avm ye bı gırdık uyandı ustune ustluk arabasında durmak ıstemedı esım kucagında gezdırdı dedım ben sımdı nasıl tek gelıyım buralara arabasındada durmuyor ben sımdı hem arabasını hem bu balkabagınımı gezdırıyım dısarıda, sonra cıktık ordan yıne arabada uyudu hadı surdada yemek yıyelım dedık gırdık tam oturduk yemek sıparısı verdık bızım candılık gozlerı bı actı yıne basladı aglamaya babası butun cafeyı gezdırdı yemek yıyemedık yarın valla gozumu karartıp gelecegım dıkız aynası bıle aldım arka cama takılan:)) bıde kızlar artık mekanların kapalı kısımlarında oturlmuyor ya dun bzımkı basladı aglamaya bende ıc kısımda buldum bı kose aldım onlugumu emzırdım ,gayette rahat oldu

ben o Berra yı yerimm nerden öğrendi kii ninni söylemeyi? ben bazen Alya ya söylüyorum taklit ediyor beni
ee Berra kendi kendine uyumayı öğrenmişti,şimdi ninni faslına geçti

çıldırtır insanı ya, ben hiç ninni falan söylemiyorum, kız öyle birşey bilmiyor yani, hep müzik açık ya, fallan üst üste e e eee dedi ve uyudu :)

demekki büyükler bebekelrden öğrenmiş vakti zamanın da bunu, şu anda bebek taklifi bir eylem olduğuna kanaat getirdim :)))

1 ay sonrada çocuk isyan ederse anne yeter artık bırak şu pc yi diye hiç şaşma :))

bugün bilgisayarın tuşlarına dokundurttum zaten, sabah kucağımda emerken emmeyi bırakıp tuşlara ve ekrana bakmaya başladı, klasik ben birşeyler yazıyordum çünkü :) bende dokundurttum ki alışsın şimdiden, sonra tuşlarının basılacak değil sökülecek birşey olduğunu zannetmesin :)

bunu hiç düşünmemiştim..olabilir sinüzit fln olmasn yavru..neyse bnde takmiim o zmn

merhaba kızlar umarım herkes iyidir benim kız dün 5. gün hala kakasını yapmamıstı en sonunda fitil vermek zorunda kaldım fitili verirken çok az yaptı hala tık yok ne yapabilirim ben bu konuda 3günden önce yaptıgı yok.

çok geçmiş olsun canım bebeklerimiz büyüdükçe bu vurma düşme olayları daha çok başımıza gelecek sanırım nasıl katlanacaz biz .

Kızlar bezde kac numaradasınız,bız 3teyız artık buda kcuk gelıyo 4emı gecsek acaba?

ben son 2 pakettir 3 numara kullanıyorum daha elimde 3 paket daha var. onlar bitene kadar 3'te kalırım:)

Buarada hazıranın 8ınde 3.bıtırıp 4e gırıcez,ama bu cızelgeyı anlamıyorum ben,gercı bu ara hıcbıseyı anlamıyorum

çizelgen doğru 2 ay 3 hafta 6 gün diyor.

Kızlar bısı sorcam,kızımı kucagıma aldıgımda devamlı sag tarafına bakıyo,kafayı sola cevırdıgımde ısrarla tekrar saga cevırmek ıstıyo,bu durum bı sıkıntı yaratabılırmı?

canım benimkininde kafa hep sağda. ben düzeltiyorum o sağ yukarı bakıyor artık ne görüorsa orda çok hoşuna gidiyor :)

cevap için teşk.ler cnm bnde kullanmıyorm sadece banyodansonra ıslak olduu içn korkuyorm üşütür diye..

BANYODAN SONRA ŞAPKA TAKAN BAŞKA KİMSE YOK MU? napıyosunuz nasıl kuruluyosunuz?

canım ben banyo yaptırdıktan sonra ilk önce havlusunla biraz kuruluyorum sonra bezini bağlıyorum tekrar havluya sarıp kucağımda 5 dk tutuyorum o sıra sakinleştirmeye çalısıyorum çünkü biraz ağlıyor. sonra yağlayıp kıyafetlerini giydirirken eşim biberonla sütünü veriyor başınıda havlusuyla çok az kruluyorum zaten kupkuru oluyor. okadar :)

anam ben sizi değil yavrularınızın rahatını düşünüyorum aaaa :))))

arabasız olmaz bir kere, hepiniz alacaksınız arabalarınızı, gerçi ben son zamanalarda boş arabayı sürüp, berrayı hep üstümde taşıyorum, öyle uyutup,öyle besliyorum, bende öyle yemek yiyorum ama, ne olur ne olmaz diye araba sürekli yanımda,

bu sebeple, mine sen taksiyle geliyorsun, Merve senide arabaya sığdırmaya çalışıyorum :) eğer wrapta durur benim ki dersen alma tabi arabayı sen bilirsin yani ...

evet evt sn şimdiden alıştır e 1-2 yaşında artık kendi blogunu açar berrayla mini mini diye sna rakip olur alternatif bebek, çişini yapıp poposu kuru kalan bebeler gibi sitelerin kurucusu olr.. ve karşımızda sosyal medya bağımlısı bir bebe ve anası :)) birden gözümde canlandı

ben havlusunun içine mermerşahı seriyorum ilk sudan çıkınca onla kuruluyorum sonra havluyla mermerşah hemen suyu alıyo kuruluyo..

canımm bizim ki normal bebek arabası çift yönlü,oto koltugu ve puseti Concord arabada Pierre cardin olunca ayrı ayrı kullanıyoruz mecbur. yanii arabayı yanıma sadece biz otururken yatsın dye alırım ama durcagı garanti değil

cidden araba şart mı bilemedimm kiiii, benim minik arabada da durmayabilirr wrapta da

Berna , Berra uyandı senin yüzünden :))))

anası kahkaha ile gülünce ne oluyoruz dedi :))) hala gülüyorum ya , çok şeker anlatmışsın :)))

hem sosyal olup,dışarıda vakit geçirsin hemde dediklerini yapsın walla en istediğim çocuk profili :)))

ayyy eşimi arayacağım şimdi yazdığını okumak için, sen çok yaşa emi :)))

Slm kızlar eveden geliyorum kızım annemin kucağındaydı aldım ve ağladı annem alınca sustu ben o kadar yırttım kendimi sevdim tık yok bakmıyor annem yan koltukta oturuyor gözü hep onda o kunuşunca ses çıkartıp güldü kendimi çoook kötü hiss ediyorum ve çok suçlu çalıştığım için dokusalar ağlayacak durumdayım ((

Benımkıde arabada pek durmuoo da napımm o dedıklerınzden bende yok koynumda saklayamıcgma gore balkabagı gıbı kucagımdamı tutcam:)) YOk tek basına olsa valla kucaklayıp gelcm lakın benden cok esyası var:) Bılemıorumm bakıcmm bı formul edebılrsem ınsallah gelcm:)

Benımkıde durmayacgı varsa eve donus gozukur bana:)) Ben acaba sallanan besgınıdemı yanımda getrsm o uyur bende otururum:)))) Uff bılmıorum heee bakcam bu ıslere:

allahımmmm , nasıl sorun yaptınız ya, rahat olun biraz kızlar, eşiniz yerine taksi şöförü olacak yanınızda , aynı şey...

mine bu arada bende fazladan bir bebek taşıma zımbırtısı var, yanımda oluyor ikiside, denersin sende...

Berna, eşim cv yi istedi tekrardan....

biz avm olayını daha denemedik bile hele birde oturup yemek yemekk annecigimde bana emzirme önlüğü dikti bi rahat oluyor kii,dün piknige giderken piknikte sık sık emzdi minik kızım,çok büyük kolaylık yaa

sabah Gülben'de bir pedagog vardı , çalışan anneler içi dedi ki, yeterki akşam eve geldiklerinde her şeyi bir kenara bırakıp bebekleriyle çocuklarıyla göz teması kurarak ilgilensinler, severek isteyerek, bu durum onlarda düşündüğünüz gibi bir boşluk oluşmasını engelleyecek dedi.

sen hiç üzülme canım, babası da akşam eve gelince, sen çalışmıyor olsaydın , babasına değil sana gelmek isteyecekti, bu onu daha az sevdiğindne değil, seninle daha çok vakit geçridiğinden, peki babası kendisini suçlu hissedecek miydi, yada hissetmesi mantıklı olacak mıydı, işte seninkide aynı.

onun ve siizn hayatınız için en doğrusunu yapıyorsun, hiç suçlu hissetme kendini.

o annesi çalışmayan çocuk nasıl olur hiç bilmeyecek ki, ona göre herkesin annesi kendi annesi gibi, işin normali bu zannedecek ve anormal de değil zaten...

Ne alakası var bebısımm hıc oyle dusunmee bazn benımd eoyle oluo ben onca saat uyutmaya calısıorum dızlerımde derman kalmıo annemın kucagına gıdınce uyuo benımde saclrım sınırden tel tel oluo:)) Keyıflerı nasıl ısterse oyle takılıolar sen onun anasısın senı sevmez olurmu hıc:))

Ben rahatımda annemmmmmmm gerıo benıııı sonra tek basıma bı ıse kalkıstıgm zaman bısey olrsa anneme ne dıcm dıye bıde onu dusunuorum allah allah yaaa cesartsız ettı bu kadın benııı su cocuk uyandın gıydırcm gotrcm bak nasıl getrdm dıyeee aaaaaaa Tamam o zımbırtıdan al yanına olmazsa onuda denerım kendısı memnun kalırsa bende alırım o zımbırtıdan:))

Çok sağol canım bu mesajını okumak çok iyi geldi çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…