- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.901
Ne zaman kızım ağlasa annemmmmm diip sımsıkı sarılıyorum,annee diyor önce (bilinçsizde olsa diyor vallahi video kaydı var tesadüfen çekilmiş) sonra başlıyor yüzünü bana sürtmeye,yüzüme gögsüme omzuma.. Konuşuyoruz karşılıklı,agu ugu ınga ben onun söylediklerini taklit ettikçe gaza geliyor,yarım saat konuştuğumuzu bilirim.
Koklaşıyoruz böceğimle, Mart kedilerine benzetiyorum kendimizi,dışarıdan gören güler ölmektennn. Ben bu kızı çokkk seviyorum beee, anneliğin böyle kör kütük bağlanmak olduğunu bilmezdimmm. İyi ki kaza ile hamile kaldım, iyi ki miniğim bize hiç beklemediğimiz bir anda sürpriz yaptı,geldi girdi hayatımıza. Sanki bu zamana kadar boşmuş her şey, sanki bu zamana kadar eşimle öğrenci evi misali bir hayat yaşıyormuşuz, 2 değil 3 kişi olmakmış hayatın tadı. Meleğimin bir tek gülüşüne tümm ömrümü veririm
Ben rahatımda annemmmmmmm gerıo benıııı sonra tek basıma bı ıse kalkıstıgm zaman bısey olrsa anneme ne dıcm dıye bıde onu dusunuorum allah allah yaaa cesartsız ettı bu kadın benııı su cocuk uyandın gıydırcm gotrcm bak nasıl getrdm dıyeee aaaaaaaTamam o zımbırtıdan al yanına olmazsa onuda denerım kendısı memnun kalırsa bende alırım o zımbırtıdan:))
sabah Gülben'de bir pedagog vardı , çalışan anneler içi dedi ki, yeterki akşam eve geldiklerinde her şeyi bir kenara bırakıp bebekleriyle çocuklarıyla göz teması kurarak ilgilensinler, severek isteyerek, bu durum onlarda düşündüğünüz gibi bir boşluk oluşmasını engelleyecek dedi.
sen hiç üzülme canım, babası da akşam eve gelince, sen çalışmıyor olsaydın , babasına değil sana gelmek isteyecekti, bu onu daha az sevdiğindne değil, seninle daha çok vakit geçridiğinden, peki babası kendisini suçlu hissedecek miydi, yada hissetmesi mantıklı olacak mıydı, işte seninkide aynı.
onun ve siizn hayatınız için en doğrusunu yapıyorsun, hiç suçlu hissetme kendini.
o annesi çalışmayan çocuk nasıl olur hiç bilmeyecek ki, ona göre herkesin annesi kendi annesi gibi, işin normali bu zannedecek ve anormal de değil zaten...
Berna , Berra uyandı senin yüzünden :))))
anası kahkaha ile gülünce ne oluyoruz dedi :))) hala gülüyorum ya , çok şeker anlatmışsın :)))
hem sosyal olup,dışarıda vakit geçirsin hemde dediklerini yapsın walla en istediğim çocuk profili :)))
ayyy eşimi arayacağım şimdi yazdığını okumak için, sen çok yaşa emi :)))
biz avm olayını daha denemedik bilehele birde oturup yemek yemekk annecigimde bana emzirme önlüğü dikti bi rahat oluyor kii,dün piknige giderken piknikte sık sık emzdi minik kızım,çok büyük kolaylık yaa
duanı et ve çık dışarı, allah korusun birşey olmasın zaten ama olursada senin sorumsuzluğundan değil takdiri ilahi den dir,
anneciğin sizi korumak istiyor ama seninde bebek ile TEK BAŞINA yaşamaya, hayatını devam ettirmeye ihtiyacın var artık, bu öğrenilen birşey ve ilk adımı ne zaman atarsan gerisi öyle gelir zaten.
bu arada Hülya, senin göz bebeklerine zımbırtı dedik ya, allah bizi top etsin :)))
Slm kızlar eveden geliyorum kızım annemin kucağındaydı aldım ve ağladı annem alınca sustu ben o kadar yırttım kendimi sevdim tık yok bakmıyor annem yan koltukta oturuyor gözü hep onda o kunuşunca ses çıkartıp güldü kendimi çoook kötü hiss ediyorum ve çok suçlu çalıştığım için dokusalar ağlayacak durumdayım((
Slm kızlar eveden geliyorum kızım annemin kucağındaydı aldım ve ağladı annem alınca sustu ben o kadar yırttım kendimi sevdim tık yok bakmıyor annem yan koltukta oturuyor gözü hep onda o kunuşunca ses çıkartıp güldü kendimi çoook kötü hiss ediyorum ve çok suçlu çalıştığım için dokusalar ağlayacak durumdayım((
Berna, eşim cv yi istedi tekrardan....
bu arada kızlar muhabbetinizin ortasına öylece daldım, hepinize merhaba..buluşma konuşuluyor ben de ümraniyedeyim gelmeyi çok isterdim ama 2-3 gündür giremediğim için bugün okudum planları, yarına da başka yere sözüm var. sizleri görmeyi çok isterdim.gamzenin arabası konuşulunca aklıma geldi, bi minübüs kiralasak toplaya toplaya gitse bizi
Canım cok pıs kek cekıoo napcam bu obur benı bılmem üüüüBuarada sıze dunden resımler gosteryım:)Eki Görüntüle 436759 Eki Görüntüle 436760 Eki Görüntüle 436762 Eki Görüntüle 436763 Eki Görüntüle 436764
Haklısın canım yarın ılk sınavıma cıkıcam ALLAH ın ıznıyle:)) Evet hulya kusura bakmaaa benım velet durursa ınsallah bızde alcz senın goz bebeklerınden:)))
Emzıeme onlugu gercekten hayat kurtaran bısey cok rahat, ne guzel annen becerıklıymıs benım annem hayatta dıkemez en son kucukken bı kazak dıkmıstı sovalye gıbı omuzlar ve kollar bırbırınden bagımsız duruyordu , bıde ogluma bı battanıye orecektı zara da gormus dedım lutfen almıyım ben, oyle oremıyorsun sen dıyıncede acayıp sınırlenıyor ınadından ormedı, kadıncagızın hevesını kursagında bıraktım:)
bu arada kızlar muhabbetinizin ortasına öylece daldım, hepinize merhaba..buluşma konuşuluyor ben de ümraniyedeyim gelmeyi çok isterdim ama 2-3 gündür giremediğim için bugün okudum planları, yarına da başka yere sözüm var. sizleri görmeyi çok isterdim.gamzenin arabası konuşulunca aklıma geldi, bi minübüs kiralasak toplaya toplaya gitse bizi
Canım cok pıs kek cekıoo napcam bu obur benı bılmem üüüüBuarada sıze dunden resımler gosteryım:)Eki Görüntüle 436759 Eki Görüntüle 436760 Eki Görüntüle 436762 Eki Görüntüle 436763 Eki Görüntüle 436764
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?