2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesın bebısı acık havada mayısmıs ve uyumus benımkı deo kadar gezdık ettık dun aksam banamısın demedı,saat 12 de uyudu gece ve benım kı hala 2-3 saatte bır emmek ıcın uyanıyor, dun bı ara o kadar uykum vardı kı boyle emmesı bıtsede uyusam dıye dakika saydım gozlerım kapanacaktı resmen. Su an annemdeyım anneme gelınce hıc uyumuyan cocuk uyuyor, burası bırz yuksek ormanlık alan temız havadan mı uyuyor anlmadım.
Mervecım ama maalesef ormuyor artık cok kızdı bana:) mıne konusundada katılıyorum sana ıncecık, ne ıstıyorsan yap ye:)

süpersiniz canım :)
Tesekkur ederım canım

Benım annem ben yıkamım dıyee neler yapıoo:) Hava kotu usutursun en guzel bahanesı:) Cok pımpırıklı tecrubesızsın bısey olursa ben yasayamam dıyoo sankı ben yasarım anasıyım otesı varmı:)) Kac kere dısarıya cıkmaya yeltendım bı laf sokup yureksız ettı her seferınde:) Uyutamadıgı zaman suclu ben oluorum ıyı doyuramamısım oluo halbusiii alakası yok hemen mememe verıo dıorum uyutamadn cocugu basıma atıosunn:)) Ben neyın nasıl oldugunu bılmıorum ama bakım yarın gamzeden deneyıp gorcem en ıyı fıkrı yıne o verır dıye dusunuorum:))

Yok annem resımden oyle gozukmus olsa gerek gayet gobegım yerınde hazır ve nazır merve yarn bana kek yapıp getrsene canım cok cektı hahaah.)) Ayrıca motıven ıcınde teskkurler:))
çok çok çoook güzel resimler, Allah mutluluğunzu daim etsin inş.
Amin canım ALLAh cumlemızın mutlulugunu daım etsın inşallah:)

ii fikir vallahiii kek yapım getirim yanımdaaaa :))

bebekleri sarılık olan anneler bana yardımcı olabılrmısınız.bebeğimin sarılığı 15.5 olmuştu sonra 12 ye düştü.sonra düşüyor diye tekrar kontrole gerek görmedi dr muz.şimdi bebğimin yarın kırkı çıkacak inş.yalnız sankı bebeğimin yüzü sarı hala cilt rengi boyle geç mi duzelıyor ne zaman kendı rengıne donecek acaba.ara ara gozlerı de sarı gorunuyor

cevap için teşk.ler cnm bnde kullanmıyorm sadece banyodansonra ıslak olduu içn korkuyorm üşütür diye..

BANYODAN SONRA ŞAPKA TAKAN BAŞKA KİMSE YOK MU? napıyosunuz nasıl kuruluyosunuz?

ben doğduğundan beri hiç şapka takmadım daha doğrusu kızım takmadı teyzesi o tarafa bu tarafa döne döne şapkayı yüzüne indiriyodu bide iz yapıyodu diye takmadım kurutmaya gelince benim kızımın sacı yokki kurutayım o yüzden sadece kulaklarını pamuklu çubukla hafif kurulayım hoppp yatırıyorum şükrolsun hiçte hasta olmadı:)

veee bugün biz kızımla 3. ay kontrölüne gittik hemde yalnız gittik ilk dea yalnız dışarı çıktık çok güzeldi biraz gezdik sonra sağlık ocağına gittik doktor herşey yolunda çok normal dedi gelişimi için eve dönerken biraz piştik ama güzeldi yinede

4800 dü kilosu 5800 olmuş boyda 62 ikiydi 65 olmuş ayına göre boyu önde dedi doktor

buluşan hanımlar sizede iki çift lafım var :) benim arabam yok yanlızda bir yerlere gidemem sultanbeylideyim yolunuz düşerse buyrun gelin evimde ağırlıyım sizi:)

sakın ihmal etme canım benimde kızımın renginden doktor şüphelendi ama tekrar çıkmadı sarılık 19 u geçince beyinde hasar bırakıyomuş komşumun oğlu kızımdan 2 gün önce doğdu sarılığı 24 e çıkmış çok üzülüyorum kızımdaki gelişmeler onda yok annesinede onada çok üzülüyorum o yüzden sakın ihmal etme tekrar ölçtür bide doktorun söylemiştir sarılığın düşmesine mama çok yardımcı oluyo ben öyle düşürdüm şimdiden geçmiş olsun

ama bizim ki artık 40 gün oluyo.1 hafta once dr gıttığimizde rengi sarı gıbı hala dedım artık hiç onemı yok sarılığın dedı ama içim rahat değil ,şte senın kı normal rengıne ne zaman donmuştü

benim kızımında 10 günlükken başladı yüzü sarardı hafif gözündede vardı ilerleyince vücuda iniyo baktım inmedi takip ettim sürekli bikaç gün sora kontrole götürdüm zaten hiçbişe demedi doktor valla ben sık sık emzirdim öle geçti..

arkadaşlar bebelerimiz 3 aylık oldu nasıl giydiriyosunuz.tişört falan mı walla ben hala tulum giydiriyom.çok mu bunalıyor.çok terliyor başı.dışarıya çıkarırkende nasıl giydireceğimi bilemiyorum.

güzel annişler herkesler bi yerlerde buluşma olanı yapıyor yaaaaaaaa ne güzel antepte plan yok mu bizde bi buluşma ayarlasak

Şimdi buna istinaden bir şey söylemek istiyorum.

Pek çok bayan spiralle korunuyor.

Fakat spiralde aslında döllenme gerçekleşiyor, fakat alet, döllenen yumurtanın dışarı atılmasını saglıyor.

Bu da demek oluyor ki aslında her ay kadınlar düşük yapmış oluyor.

Bunu yıllar önce bir yerde okumuştum ve şok olmuştum.
Çünkü pek çok kadın bunu bilmiyor.

hatta bu nedenle bir ülkede spiral kullanımının yasak oldugu yazıyordu...

Edit: Ülkeyi hatırladım.

Malta

Düzenleyen: Angeldreams Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 43

bu gerçekten doğrumu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…