2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar akşam temizlik fln derken çook yoruldum kızım gece hiç uyanmadı sağolsun deliksiz uyku uyudum aylar sonra. Bu gün evlilik yıldönümümüz bizim c.tesi yemek işi iptal olmuştu bizim cadı yüzünden eşim güzel bi kahvaltı hazırlamış suni de olsa çiçek de koymuş masaya evlilik yıldönümüz kutlu olsun diyerek uyandırdı güzel bi güne başladım akşam erken çıkıp yemek fln hazırlayıp kızımı anneme satarak kutlamayı düşünüyorum madem dışarı çıkamadık evde kutlarız bizde :)))

Canımm çok geçmiş olsun inş. hemen iyileşir kızın

O uykusuzluk hali bazen bana da oluyor canım kafamın içinde balon şişmiş gibi oluyorum uykusuz oluyorum ama uzanınca uyuyamıyorum bütün günüm öyle geçiyor sonra

çok geçmiş olsun Tuğbacım, çok üzüldüm , hangi hastanedesiniz ?

kızımın kırktan sonra sanırım:44: sarılığı düşüktü benimkininde doktor öylesine bi bakalım dedi yinede diyorumya için rahat değilse sakın ihmal etme canım

Son düzenleme:

çok üzüldüm bebeğine canım inşallah tez zamanda iyleşir

Günaydınlar herkese,
İstanbul lu hanımları kıskandım ne güzel buluşup kaynaşacaksınız.Ankaraaaa uyumaaaa ! Maalesef bizim gidecek bir sahilimiz bile yok.
Burada insanlar bulduğu her yeşillikte piknik yapıyor.Yol ortasındaki refüjlerde bile :)
Gülerim ağlanacak halimize..
Herneyse size iyi oturmalar dilerim :) gününüz güzel geçsin.

Slm kizlar
Sabahtan beri moralim çok bozuk çok çok kötü bi ruyayla uyandım durmadan oğluma sqrilip ağlıyorum anlatmaktan bile korkuyorum biliyorum sadece bi rüya ama içim sogumuyo bi türlü aklıma geldikte gözlerim doluyo offfff

günaydıııınnnnn....

Ankara uyumuyor canım babalar gününden sonra buluşma ayarlanıyor.. inşallah banada uyarda gelebilirim. Çalışan arkadaşlar olduğu için haftasonu olacak.

Cok sago sma yada aptamil 1 dusunuyorum bende zaten
Yarin dr'a gitcez ona da sorcam ne kullanalim diye aglama krizine giriyo bakalim ne diycek acliktan mi sicaktan mi bilmiyom artik

bizim doktorumuz aptamil yada sma demişti, aptamil kullanıyorum ben. bir dönem kaka yapmama problemi yaşadık sma 'ya geçmiştim değişen birşey olmadı aptamil 1'e geri döndüm bir süre sonra problemimiz kalmadı zaten, bağırsak düzeni oturdu şimdi. aptamil 1'e devam ediyorum.

Cok sago sma yada aptamil 1 dusunuyorum bende zaten
Yarin dr'a gitcez ona da sorcam ne kullanalim diye aglama krizine giriyo bakalim ne diycek acliktan mi sicaktan mi bilmiyom artik

bizim doktorumuz aptamil yada sma demişti, aptamil kullanıyorum ben. bir dönem kaka yapmama problemi yaşadık sma 'ya geçmiştim değişen birşey olmadı aptamil 1'e geri döndüm bir süre sonra problemimiz kalmadı zaten, bağırsak düzeni oturdu şimdi. aptamil 1'e devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…