- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.961
kızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler
bütün gece uyumadım, ama Berra uyuyordu, bu işte bir yanlışlık var
2.15 te uyandım, uykum yok hadi süt sağayım dedim, uyku gelmek bilmiyor, sabah 6 yı gördüm böyle, sonra uyumuşum, şimdi kalktım
çok uykusuzum
kızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler
Kızlar günaydın çok uzun zaman oldu herkesi çok özledim.Nasılsınız bakalım?
özgecim hoş geldin, işe mi başladın yoksa?
özgecim hoş geldin, işe mi başladın yoksa?
aa ben de antepliyim ama urfada görev yapıorum canım malesef( antepli misin ayy birden sevindim topikte memlketten biri olunca :))
ama bizim ki artık 40 gün oluyo.1 hafta once dr gıttığimizde rengi sarı gıbı hala dedım artık hiç onemı yok sarılığın dedı ama içim rahat değil ,şte senın kı normal rengıne ne zaman donmuştü
Günaydınlar herkese,
İstanbul lu hanımları kıskandım ne güzel buluşup kaynaşacaksınız.Ankaraaaa uyumaaaa ! Maalesef bizim gidecek bir sahilimiz bile yok.
Burada insanlar bulduğu her yeşillikte piknik yapıyor.Yol ortasındaki refüjlerde bile :)
Gülerim ağlanacak halimize..
Herneyse size iyi oturmalar dilerim :) gününüz güzel geçsin.
Cok sago sma yada aptamil 1 dusunuyorum bende zaten
Yarin dr'a gitcez ona da sorcam ne kullanalim diye aglama krizine giriyo bakalim ne diycek acliktan mi sicaktan mi bilmiyom artik
Cok sago sma yada aptamil 1 dusunuyorum bende zaten
Yarin dr'a gitcez ona da sorcam ne kullanalim diye aglama krizine giriyo bakalim ne diycek acliktan mi sicaktan mi bilmiyom artik
ancak geçmişi bitirdim.miniklerin herbiri birbirinden güzel maşallahyarınki buluşmaya gelmeyi ben de çok isterdim ama işim çıktı maalesef.bir dahakine inşallah.bu arada ben de ergo baby ısmarladım.birkaç güne elimde olur herhalde.hülya hanıma yardımlarından dolayı buradan da teşekkür etmek isterim.kızlar ergo baby'nin 300 lira olmasından bahsetmişsiniz ama e-bebekte öyle.hülya hanımdan 155'e aldım ben.bize özel indirimdende faydalanınca e bebeğin yarısına denk geldi valla.düşünen herkese tavsiye ederim.bi de 6 taksit:)))
ya bende sanal bebekten almayı düşünüyorum hatta hülya hanımla konuştuma ma bana indirimden falan bahsetmedi. nasıl yaptırıcam indirimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?