2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bennim bildiğim spiral spermlerin geçişini engelliyor
yani spermler yolda ölüyorlar :44:

Slm guzzle anneler beyfendi yeni uyudu sabahin 8inde Kalkti aksamustune kadar Saat 5ti o aglamayi tarif edecek kelime yok yani uc gundur aglama krizine giriyo hic bi sekilde susmuyo esim geldi kucagina aldi okudu alir almaz sustu sanki melek bi gulmeler babaya ay sinirim bozuldu valla bende niye agliyo yaa yikadim ogle ciplAk kaldi biraz oynadi guldu memeyi gorunce basiyor cigligi neyse yarim Saat uyudu Kalkti yuruyuse gittik geldik yeni uyudu benimde o kadar cok uykum varki anlatamam Sorumu sorup cikiyoruum cevaplari Sabah okuycam sagolun simdiden sutum cok azaldi buzlukta 2posetim kaldi hangi devam sutunu kullaniyorsunuz hangisini tavsiye ediyorsunuz en iyisi hangi mama tesekkurler

Inanabiliyormusunuz uzerimizde buyuden de kuvvetli nazar varmis gecen hafta az kaldi bosaniyorduk esim enesi alip ailesine anlatip bosanma kararini soylircekti yolda bikac kisiyi aramis dua istemis ovum medreseden cok buyuk hocalar Bize bizzat dua etti Allah razi olsun benim dert ortagim da bedriye oldu berkerdem e huzurlarinizda tekrar tesekkurlerimi sunarim o dualardan sonra herseyi bitiren Ben sanki onlar ysanmadi kavga Eden Ben degildim asiri nefret hic yasanmamis gibi sevgiyle bakmaya basladim simdi aramis eskisinden de iyi mutluyuz sukur

Kimse biseyler demiyor sma aptamil hero baby bebelac

ancak geçmişi bitirdim.miniklerin herbiri birbirinden güzel maşallahyarınki buluşmaya gelmeyi ben de çok isterdim ama işim çıktı maalesef.bir dahakine inşallah.bu arada ben de ergo baby ısmarladım.birkaç güne elimde olur herhalde.hülya hanıma yardımlarından dolayı buradan da teşekkür etmek isterim.kızlar ergo baby'nin 300 lira olmasından bahsetmişsiniz ama e-bebekte öyle.hülya hanımdan 155'e aldım ben.bize özel indirimdende faydalanınca e bebeğin yarısına denk geldi valla.düşünen herkese tavsiye ederim.bi de 6 taksit:)))

Kizlar kisa kollu yazlik t-shirtlere gectiniz mi?
ben birkaç gündür geçtim canım ama durup durup orasını burasını kontrol ediyorum.bizim ev biraz soğuk da(

aynen canım.2.aya girmesiyle beraber memeyle oynamaya,itmeye,hatta öğürmeya başladı kızım.doyma hissi de başladı artık.daha uzun süre tok kalıyor,hep memeye saldırmıyor.ama özetle günleri günlerine uymuyor hala.en azından benimki öyle.

canım arkadaşlar çok güzel ifade etmişler herşeyi.üzülme nolur.o senin kokunu,sıcaklığını bilmez mi hiç.

canım 16.9 olmuştu bizde de.sonra 13 ve 11 e düştü.genel duruma bakıp doktorlar tekrar tahlil istemiyorlar zaten.rengi yavaş yavaş açılıyor.benim kızımın rengi de çok geç ortaya çıktı.

bir kaç gündür bebişimin elleri terliyor soğuk soğuk.. nie olabilir acaba? sizde de oluyor mu??

havalardan sanırım canım.bizde de oluyor,için rahat etsin.

Kimse biseyler demiyor sma aptamil hero baby bebelac

canım mama kullananlar daha iyi bilir diye cevap vermedim ben:))ama burada okuduklarımdan aklımda kalan sma anne sütüne yakınmış,sindirim açısındandı sanırım.çoğu kişi de aptamil kullanıyordu,pre aptamil çok doyurucu değilmiş yalnız,aptamil 1 varmış,o daha uygunmuş.

Kizlar yarın ben de gelicem bı aksilik olmaz umarım simdi nobetteyim dün bugün zatürre asını oldu kuzum ateşi olabilirmiş 48 saat.
Bu aşıda cok ağladı ben de ağladım valla bu sefer dayanamadım.
Yarın icin benim de gelme planim su sekilde :)tek gelemem ağlarsa trafikte elim ayağıma dolanır.
Oto koltuğumuz da rezalet ya iki büklum oluyo icinde mecbur devasa 100 kiloluk pusetini alıcam mei taiyle kendime bağlayıp taksi tutucam. Bir de koca cantamiz:) ya düşüncesi bile yordu ama napalim yasasın özgürlük.
Not :Güneş kremlerinizi unutmayinnn:))

Ay evet ya bı dısarı cıkıyoruz eskıden bı cantayla cıkardık sımdı 30 parca esya ıle:)) sımdı esıme dıyorum kı herkes gıtmeye tırsıyor, esımde dıyor kı ama gıdemem dıyen yok herhalde:))
Yasasın ozgurluk:))

çok sevindim canım Allah bozmasınn inşallah

Cok sago sma yada aptamil 1 dusunuyorum bende zaten
Yarin dr'a gitcez ona da sorcam ne kullanalim diye aglama krizine giriyo bakalim ne diycek acliktan mi sicaktan mi bilmiyom artik

gnydn sevgili anneler dün işe başladım ya 4.5 ay calıma son hafta okula gel dersler bitmiş öğrenci 10 15 kişi. aklım kızımda ahh ahhh :)) dün iidi korktuğum gibi değildi ama ayrılmak baya zor oldu. sanırım sizler yine uykusuz gecelr gecirmiş ve bi çoğunuz benim gibi işe yorgun uykusuz gözlerle gitmişsinz. topikte suana bi tek pusula11 var :)) pusula11 sen nasılsın arkadaşım bu sabah uyku mu tutmadı yoksa kuzun mu uyutmadı :))
hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlarrrrr

kızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler

bütün gece uyumadım, ama Berra uyuyordu, bu işte bir yanlışlık var

2.15 te uyandım, uykum yok hadi süt sağayım dedim, uyku gelmek bilmiyor, sabah 6 yı gördüm böyle, sonra uyumuşum, şimdi kalktım

çok uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…