- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.941
Ay cok sevıyorum su bulusmalarınızı,benım burda hıc dogru durust arkadasım yok,varolanlarda hep bekar,ppffff bı kayserılı olmazmı su topıcte bea?
Ben biseyler kacirdim sanirim bursa bulusmasi mi vardi
Şimdi buna istinaden bir şey söylemek istiyorum.
Pek çok bayan spiralle korunuyor.
Fakat spiralde aslında döllenme gerçekleşiyor, fakat alet, döllenen yumurtanın dışarı atılmasını saglıyor.
Bu da demek oluyor ki aslında her ay kadınlar düşük yapmış oluyor.
Bunu yıllar önce bir yerde okumuştum ve şok olmuştum.
Çünkü pek çok kadın bunu bilmiyor.
hatta bu nedenle bir ülkede spiral kullanımının yasak oldugu yazıyordu...
Edit: Ülkeyi hatırladım.
Malta
Düzenleyen: Angeldreams Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati43
bu gerçekten doğrumu acaba??
Slm guzzle anneler beyfendi yeni uyudu sabahin 8inde Kalkti aksamustune kadar Saat 5ti o aglamayi tarif edecek kelime yok yani uc gundur aglama krizine giriyo hic bi sekilde susmuyo esim geldi kucagina aldi okudu alir almaz sustu sanki melek bi gulmeler babaya ay sinirim bozuldu valla bende niye agliyo yaa yikadim ogle ciplAk kaldi biraz oynadi guldu memeyi gorunce basiyor cigligi neyse yarim Saat uyudu Kalkti yuruyuse gittik geldik yeni uyudu benimde o kadar cok uykum varki anlatamam Sorumu sorup cikiyoruum cevaplari Sabah okuycam sagolun simdiden sutum cok azaldi buzlukta 2posetim kaldi hangi devam sutunu kullaniyorsunuz hangisini tavsiye ediyorsunuz en iyisi hangi mama tesekkurler
ben birkaç gündür geçtim canım ama durup durup orasını burasını kontrol ediyorum.bizim ev biraz soğuk daKizlar kisa kollu yazlik t-shirtlere gectiniz mi?
aynen canım.2.aya girmesiyle beraber memeyle oynamaya,itmeye,hatta öğürmeya başladı kızım.doyma hissi de başladı artık.daha uzun süre tok kalıyor,hep memeye saldırmıyor.ama özetle günleri günlerine uymuyor hala.en azından benimki öyle.bu bebekler dönem dönem huy değiştiriyorlar sanki
dikkat ettim de 2.ayından sonra emmemeler başladı sanki çocuklarımızda
atlas bazı bazı emmek istemiyo uyurken artık kucak ve emerek uyumak istiyo gibi gibi gibi ....
canım arkadaşlar çok güzel ifade etmişler herşeyi.üzülme nolur.o senin kokunu,sıcaklığını bilmez mi hiç.Slm kızlar eveden geliyorum kızım annemin kucağındaydı aldım ve ağladı annem alınca sustu ben o kadar yırttım kendimi sevdim tık yok bakmıyor annem yan koltukta oturuyor gözü hep onda o kunuşunca ses çıkartıp güldü kendimi çoook kötü hiss ediyorum ve çok suçlu çalıştığım için dokusalar ağlayacak durumdayım((
canım 16.9 olmuştu bizde de.sonra 13 ve 11 e düştü.genel duruma bakıp doktorlar tekrar tahlil istemiyorlar zaten.rengi yavaş yavaş açılıyor.benim kızımın rengi de çok geç ortaya çıktı.bebekleri sarılık olan anneler bana yardımcı olabılrmısınız.bebeğimin sarılığı 15.5 olmuştu sonra 12 ye düştü.sonra düşüyor diye tekrar kontrole gerek görmedi dr muz.şimdi bebğimin yarın kırkı çıkacak inş.yalnız sankı bebeğimin yüzü sarı hala cilt rengi boyle geç mi duzelıyor ne zaman kendı rengıne donecek acaba.ara ara gozlerı de sarı gorunuyor
bir kaç gündür bebişimin elleri terliyor soğuk soğuk.. nie olabilir acaba? sizde de oluyor mu??
ii fikir vallahiii kek yapım getirim yanımdaaaa :))
Evet kızlar ne yapıp getırırsenız kabulum hepsını yerım ben:))Bende oglusumun ballarından getırıyım sızlere:)
minecim maşallah Allah bozmasın mutluluğunuzu..
Kimse biseyler demiyor sma aptamil hero baby bebelac
Kizlar yarın ben de gelicem bı aksilik olmaz umarım simdi nobetteyim dün bugün zatürre asını oldu kuzum ateşi olabilirmiş 48 saat.
Bu aşıda cok ağladı ben de ağladım valla bu sefer dayanamadım.
Yarın icin benim de gelme planim su sekilde :)tek gelemem ağlarsa trafikte elim ayağıma dolanır.
Oto koltuğumuz da rezalet ya iki büklum oluyo icinde mecbur devasa 100 kiloluk pusetini alıcam mei taiyle kendime bağlayıp taksi tutucam. Bir de koca cantamiz:) ya düşüncesi bile yordu ama napalim yasasın özgürlük.
Not :Güneş kremlerinizi unutmayinnn:))
Inanabiliyormusunuz uzerimizde buyuden de kuvvetli nazar varmis gecen hafta az kaldi bosaniyorduk esim enesi alip ailesine anlatip bosanma kararini soylircekti yolda bikac kisiyi aramis dua istemis ovum medreseden cok buyuk hocalar Bize bizzat dua etti Allah razi olsun benim dert ortagim da bedriye oldu berkerdem e huzurlarinizda tekrar tesekkurlerimi sunarim o dualardan sonra herseyi bitiren Ben sanki onlar ysanmadi kavga Eden Ben degildim asiri nefret hic yasanmamis gibi sevgiyle bakmaya basladim simdi aramis eskisinden de iyi mutluyuz sukur
çok sevindim canım Allah bozmasınn inşallah
canım mama kullananlar daha iyi bilir diye cevap vermedim ben:))ama burada okuduklarımdan aklımda kalan sma anne sütüne yakınmış,sindirim açısındandı sanırım.çoğu kişi de aptamil kullanıyordu,pre aptamil çok doyurucu değilmiş yalnız,aptamil 1 varmış,o daha uygunmuş.
güzel annişler herkesler bi yerlerde buluşma olanı yapıyor yaaaaaaaa ne güzel antepte plan yok mu bizde bi buluşma ayarlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?